sziasztok!
Sikerült manókát mégiscsak felkelteni, jól behammoltatni, aztán felöltöztetni, meg Ágit is, és épp indultunk volna, mikor szól a telefonom....Andris haverjának anyukája volt, és "könyörgött" hadd hozza haza ő az én kicsi fiamat, ha már megy az övéért is, mert akarnak a fiúk együtt játsznai.....hát ezért kár volt keltenem,kár hogy nem tudtam előbb a őprogit

, szegény kismanó egész délutánját eltoltam

vissza persze nem aludt, és most sikerült csak letenni

eddig nyüglődés volt csak, meg félórás szusszanások, apa is későn jött csk haza...de kész a tejberizsem, és jól bekajáltam
Fánkrecipe kell nekem is, migyárt le is írom

hamar üres lett a tányér
homeós cuccosok: bárki bármelyik készítményt használghatja, babák is ehetik a sedativot is akár, de feloldva!!!!Ők még nem tudnak ugye szopogatni, meg nyelv alatt tartani

kenőcsök, cseppek...stb mind mind használhatók 0-120éves korig

mellékhatás nincs, legfeljebb nem használ! Egy amivel vigyázni kell: Hepar sulfur fülgyulladásra....az elég erős egy szer, és nem mindegy milyen higításban kapja a beteg, mert épp ellenkező hatást is ki tud vátani, és az veszélyes is tud lenni

nehéz utána helyrehozni a dolgot...érdemes azért egy homeós dokival kapcsolatot tartani, főleg ha gyerekekről van szó

Vannak nagyon ártalmatlan szerek, mint chamomilla, belladonna, árnica, ezek javarészt a hétköznapokban használatosak....a legjobb, ha beállítanak egy alkati szert, és onnantól bármire csak azt kell adni, nem kell tovább kisérletezni
Tejserkentésre pl nekem az urtica mellé kell még a Ricinus, felváltva, meg a biztonság kedvéért én eszem a sedativot, hoyg nyugisabb legyek
pityergés: néha csk a semmiből rámtör...ránézek a kispindurra, aztán a nagyokra, és bőgnöm kell, hogy migyárt ő is akkor a lesz, és nem vaygok képes kellően kiélvezni

:( na meg nézegettük a régi albumokat, és hát potyogtak a könnyeim, hogy milyen helyes kispindur voltam én is....

ne tom miért van ez, biztos öregszem
gjéti ++++++++++
heti menü: én csináltam régen, aztán mindig eltértem tőle, mert nem volt kedvem azt enni, amit kitaláltunk, vagy borult, mert mentünk valahová és nem volt idő főzni....stb. így feladtam, de ilyenkor mindig belelkesülök, és lehet megin megpróbálok összeállítani valamit, és tartani magam hozzá.
nah, Jó éjszakát mindenkinek! Megyek szunyálni én is!