Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nem nagyon tudtam jönni az elmúlt hetekben, Barnus 100%-ban lefoglal és állandóan mászkálunk, amióta ilyen jó idő van;)
Most már több időm lesz, mert anyósom tegnap hazajött:( ..... no comment......
Szóval nem nagyon volt még időm visszaolvasni, csak 1-2 dologra reagálnék gyorsan:
Zsófi, fel a fejjel, szerintem teljesen normális, ha az embert időnként foglalkoztatja az elmúlás. Ne ijedj meg, nincs veled semmi baj, de azért ne nagyon lovald bele magad hosszútávon az ilyen szomorú dolgokba. Ugyanúgy, ahogy "örökké nem eshet" nem csak a "napos oldal" létezik. Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy mindkettőt meg kell élni, nem mosolyoghatunk örökké! Na nem lelombozni akarlak, csak biztatni, hogy nem ment el az eszed;) na jó, most már befejezem, mert már belezavarodok;)
cipő téma: elég nehéz, mert azért szerintem is fontos, hogy tartsa a kis bokájukat, de legyen rugalmas, kényelmes és azért a láb izmait is használják a babócák. Mi még egyelőre nem vettünk semmilyet, de hamarosan szétnézek ez ügyben.
Barbi, nagyon sajnálom Enit, rossz lehet neki, nem is igazán tudom, hogy mi lehet ilyenkor a megoldás és hogy miért történhet ilyen, amikor Eni egy tündéri aranyos, kedves kiscsaj....
Boni, megtennéd, hogy nekem is átküldöd a könyvet?
sniky@freemail.hu előre is köszönöm!
Panna, nem semmi lehetett amit Réka művelt, mármint, hogy nem volt a babakocsiban, én tuti frászt kaptam volna...
Velünk annyi történt az elmúlt hetekben, hogy Barnus megtanult a kúszáson/mászáson kívül felállni;) hétfőn reggel megtámaszkodott a térdemben, feltérdelt és felállt;) tegnap pedig már a kanapénál felhúzta magát;) fogacskánk még mindig nincs, szerintem hamarabb fog járni, mint ahogy kijön neki;)
Nekem pedig szombaton megjött a menzeszem, így én is csatlakozom a bandához, pedig olyan jól el voltam nélküle;)
rakok fel egy pár képet, mert már rég tettem;)

anyapuszi;)

itt még szeretek a babakocsiban;)

erőművész Barnuska

grimaszka

a kis család;)

kukk;)

nagyfiús;)

mosolykirály;)

falatka;)
egy kicsit sokra sikeredett, de nem bírtam választani;)