A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:09-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Hú, hát ti tényleg termeltek rendesen.... :)

Én is nagyon nagyon hálás vagyok a Jóistennek, hogy Hannababa ilyen egészséges és vidám kisbaba. Remélem ez örökké így marad. Én nagyon izgultam, hogy nehogy legyen valami baja, mert nálam voltak a terhesség alatt azok az ismeretlen eredetű kiütések és nagyon féltem, hogy valami vírusos és a babát is károsítja. De a Jóisten meghallgatta az imámat. :) (én nagyon vallásos vagyok)

És tényleg, annyi rosszat lehet hallani... az egyik lány, akivel együtt jártam a nyelvtanfolyamra most várja az első kisbabáját és a 14. héten kiderült, hogy nyitott hasfalú, a belei teljesen kívül vannak. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják mert a szülés után állítólag azonnal tudják műteni. Ráadásul a férje a párom kollégája, így ő méginkább fel tudja mérni, hogy milyen következményei lehetnek. Nagyon becsülöm őket és nagyon szurkolok nekik.

A jó hír: anyukámék ismét nagyszülők lesznek, a nővéremnél jön a következő baba. :D Hannababának ő lesz a 14. unokatestvére.
Egyébként a télen már mi is szeretnénk nekiállni megint próbálkozni, a császár miatt addig várni kell, de én azt szeretném, hogy ne legyen nagy a korkülönbség.

Zsancy: gyönyörű a kislányotok! :D

Julcsi: Marcibogyesz meg egészen imádnivaló ezzel a hatalmas mosollyal! :D Stipi-stopp, lestoppoljuk! :D

Panna
pandusika

Újabb képeslapkép.... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pandusika 2009.10.18 08:15-kor.

Panna
pandusika

Zsu83, Kaandi: Akkor nem csak Bogiéknál meg nálunk szűk a kád :lol:

Zsu83: Én a terhesség alatt végig ettől paráztam, hogy nehogy valami baj legyen... ( két éve a húgomnak meghalt a kislánya születése után 4 hónappal a mai napig depressziós :cry: ) annak az ismerősnek a babájának mi volt a baja, beteg volt? :(

Julcsi-79: Én a Millenáris-ra szavaznék... de nem én döntök... :roll: Látom, hogy Marcibogyesz is mennyire imád fürdeni! Teli szájjal mosolyog :lol: :lol: :lol:

Zsancy: Én is arra tippeltem volna, hogy valamit az első fürdetésnél nem jól csináltatok vagy a kórházból vannak rossz élményei pl. fázott vagy víz ment a fülébe vagy picit melegebb vagy hidegebb volt a víz és ezért ezt úgy élte meg, hogy nem volt jó... és nem szereti... ... A fiam születése óta imád fürdeni mert már akkor is nagyon jól tűrte a fürdetést amikor megszületett... az annyira megható volt amikor a szülésznő elővette a műanyagkádat (mert nem csap alatt fürdették mint a lányomat hanem babakádban) és mellettem megfürdette... eddig egyszer sem sírt fürdésnél. :wink:

Budabo: nálunk eddig kétszer riasztott a légzésfigyelő... nem tudom, hogy mi lehet a baj.... talán túl érzékenyre van állítva... :?

Gjéti: nagyon ügyes Oli! Gratulálok! :wink:

Babanyul: Húúúúúú már jön a foga Szoninak? Az igen! Fogzásra is nagyon jó a Chamomilla Vulgaris CH15!!! :wink: Nem ciki ha kiírod magadból a gondokat mert mindenki így tesz ha valami nagyon bántja... vagy ha valaminek örül! Ez egy jó csapat!

Kaandi: Szóval a fiam tiszta anyja? :lol: akkor megnyugodtam :wink: Örülök, hogy Boti ilyen jó baba és gratulálok a nagy szundizáshoz is :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.04.26 15:52-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Gabi, olvasom hogy jön foga Szoninak! :shock: Egyik ismerősünknek is a babájának ilyen hamar jöttek a fogai!
Sajnálom amit az anyukádról írtál! :cry:

Panna, gratulálok a nővérednek! :lol: Hány hetes?
Gyönyörű Hanna! :lol:

Millye, sajnos nem tudják, hogy mi volt a baj! De képzeld előtte voltak uh-n és tök rendbe volt minden, és rá fél órára behívta a doki, és akkor már nem volt szívhang! :cry:

Ma is voltunk csavizni a Duna-parton! :)

Holnaptól Apa dolgozik, de csütörtöktől újra itthon! :lol:
zsu83

Zsu83: Ez nagy tragédia az biztos... nagyon sajnálom! Viszont annak örülök, hogy voltatok csavarogni! Mi csak cukrászdába voltunk ettünk egy kis sütit na fuccs a fogyókúrának... :lol: :lol: :lol: (ígérem nem teszem fel a képet) :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

yve: és ha Ricsi után fürdene? A 20 körül késő?

panna: ahogy elnézem Hanna babát megint neki állhatok reklámozni Fügét.

millye: mi volt a kisbaba baja? A légzésfigyelőt nem tom, figyelgetem tovább. Az igért kép Fügéről :D

zsu: már megint irigykedem.

zetibaby: milyen volt a tegnap????????

gerendai zsu: mizujs felétek?

Ismét pangás van nem ússzátok meg :wink:
Kép

Lisztmentes túrótorta gyümi öntettel:
Kép

Kép
budabo

Millye, milyen sütit ettél? :wink:

Bogi, de aranyos Füge! :lol:
Nem ér kínozni ezzel a képpel, esetleg a receptet megosztod velünk? :lol:
zsu83

Sziasztok!

Gabi: Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokat kellett megosztanod velünk... Anyukádra több ötletem is van (sajnos az én családomban is fennálló probléma): tudok pszichológust ajánlani, természetgyógyászt, aki ilyen betegekkel foglalkozik és tudtommal az AA csoportok is nagyon jók. (Arra nem lenne hajlandó? Én a magam részéről nagyon hiszek a csoportos technikákban) Ha bármilyen elérhetőségre lenne szükséged, írj privit, hátha tudok segíteni.
Pároddal is rossz a viszony? Régebben is írtál hasonlót, de én azt hittem, az átmeneti probléma volt... :(
Fog, máris? :shock: Biztos vagy Te ebben?

Yve: Nagyon megértelek, és szerintem semmi gond sincs azzal, ha Vilmo esténként kap egy kis pótlást. Mennyi idő múlva lehetne őket együtt fürdetni? Biztosan tovább bírná, ha egy órával később lenne például.
Férjed tud segíteni kicsit?

Andrea17: Hanna nem úgy néz ki, mint akinek ki kellene pótolni az evését... :wink: És ha egyszer eszik éjszaka, az szerintem teljesen normális. Nagyon édes kisbaba, látom neki is van fübevalója! :)

Én is nagyon sokszor hálát adtam már a Jóistennek, hogy Marcink egészséges, én is hívő vagyok, mint Pandus.
Én pártolnám a fiatalok egybekelését, mert Hannus továbbra is csudaszép!!! :) És nászasszonyommal is nagyon jó barátok lennénk... :wink: Huhh, már télen tervezitek a következő Babát? :D Szuper! De maradsz itt nálunk a fórumban, igaz? :wink:

Remélem növekedési ugrás van és nem a tejem lett kevesebb vagy lett hirtelen rosszalvó a Fiam. Múlt éjjel 1/2 11-kor, 1/2 2-kor, 1/2 5-kor, 1/2 6-kor és végül 1/2 8-kor kelt, ebből csak fél 5-kor nem evett, akkor cumival visszaaludt. Eddig még soha nem volt ilyen, tiszta zombi vagyok... :? Nem tudom, hogy csinálják azok, akiknek állandóan ennyit kel a gyerekük, minden elismerésem. Biztos meg lehet szokni, de jaj, csak ne kelljen... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: Milyen ügyes Füge! :D Már így meg tudja tartani a cumisüveget?
És a sütis kép igenis kínzás! RECEPTET!!!

Julcsi: akkor lassan elkezdhetjük szervezni az esküvőt a fiataloknak. :D Persze, ha ők is benne vannak.... :D És ha jön a következő babus, akkor is maradok... :D

Zsu: köszi! A tesóm már a 8. hétben jár, december 4-re van kiírva.

És azt még nem is meséltem nektek, hogy pénteken a pelenkázón hülyéskedtem Hannácskának és egyszer csak elkezdett kacagni. Tudjátok, az az igazi gyerekkacaj. Olyan boldogság öntött el, amikor meghallottam. :D Azóta próbáltam megint előidézni, hogy apa is hallhassa, de még nem sikerült újból.

Panna
pandusika

Zsu: ismered ezt a számot? Nagyon szeretem, most pont ennek a szövegét fogom lefordítani.

http://www.youtube.com/watch?v=EgJPerzNlcc

Panna
pandusika

Julcsi, sajnálom a mozgalmas éjszakát! Nem hagyott ki esetleg Bogyesz fürcsi előtt egy etetést? Bencus akkor szokott 2szer kelni! :roll:

Panna, akkor majdnem a Mikulás fogja hozni a babát! :lol: :wink:
zsu83

panna, zsu:pár másodpercig tartja meg, de tök édi.
panna: kacaj...édes lehet, nálunk még csak gögicse megy.

julcsi: reméljük jobb éjszakátok lesz.

Ja és a sütivel nem kínozlak, mert liszt nélkül van édesítővel. Jó tojás, meg vaj van benne...feldobom a közösbe.

Kép
budabo

Panna, nem ismerem a számot, de nekem is tetszik! :)

Bogi, ha majd már ehetek édesítős cuccokat, akkor bizti kipróbálom! :wink:
zsu83

zsu: lehet cukorral is :wink:

Kép
budabo

Pandus: Helyes, helyes, itt kell maradni a fórumban! :)
Gratulálok a Tesódnak! Második baba? Hol van ennyi tesó, hogy Ő már 14. unokatesó lesz?

Zsu: Korán lefeküdt, mert nagyon fáradt volt és valóban, ennél sűrűbben szokott enni este, mint tegnap (konkrétan két óránként estefelé). Szóval ez is lehetett ok.

Bogi: Csajod tényleg nagyon ügyes! Így fogni a cumisüveget! :D

Elif: Konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy 6 után nem eszel, úgy diétázol? A kialvatlanság ma megy. :lol: Megnézem, hátha holnapra soványabb leszek. :lol: Belelóg a kezem a bilibe...

Tali: Margitszigetben megegyezhetünk? Mert akkor legalább a helyszín megvan. Egyébként én a Sziget mellett lakom, ott ingyenes a parkolás. Szóval ha valaki akar, lehet a házunk előtt parkolni, és tudunk menni busszal. Én úgy fogok biztosan.
Hétköznap mindenkinek jó? Elifnek is? És akkor május vége vagy június eleje? Pandusnak május vége lenne jó, Andus és Hugic június elejét pártolja. Hogy legyen?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kép
Édesapa művészkedett...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Panna, 14.uncsitesó? :shock: de szép nagy családotok van!!! :) gratula tesódnak, remélem, csodásan alakul a várandóssága!

Barátnőm augusztusban szül majd (legkedvencebb barátnőm ugye márciusban szült, remélem, jóban lesznek a gyerkőcök, nagy zsúrokat csapunk majd :)), ma mentek babakocsit venni, totál nosztalgiába estem, hogy milyen jó is volt, mikor én is izgatottan vásároltam a gyerekholmikat :D ennek örömére holnap kap Adri egy új játékot, úgy döntöttem :D

KépKép

KépKép
stelly

Léna de édes :) és szerencsés, hogy apukájának a fotózás a hivatása, így ilyen szép képek készülnek róla :D
(szegény Adrim kénytelen beérni az én tehetségnek nem nevezhető képességemmel.........)

KépKép

KépKép
stelly

Még valami eszembe jutott, aztán eldugulok: a pucér képről villant be, hogy Zsuzsi, annak idején gondolkoztál a pelus nélküliségen. Ezt azóta teljesen elvetetted, vagy csak a sok esemény között nem akartál ezzel is bajlódni?

KépKép

KépKép
stelly

...na most jól megkaptátok! Betöltöm az egész oldalt... :D
Egy egész hétvégét elvacakoltunk, míg sikerült Lénáról néhány kép, aztán még órák a fotóshoppal :wink:
Szóval helyzet: cicim leesik, szemem kiesik, lakás szalad, É éhezik, macskák szintén, DE! Léna hétfő óta tegnapig(5 nap alatt) 300 gramot hízott :shock: Tádámmmmmmm! Tejecske is felszaporodott, már eszik 120-at is, és fejni is tudok 50-et (persze nem közvetlen evés után). Nem volt egyszerű, de úgy látom, túl vagyunk a nehezén. Köszönöm mindenkinek a támogatást (puszikat dobáló szmájli) :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

julcsi: köszi. Nekem Margitsziget jó, időpontra én nem tudom mit mondani, mert van családi program is, de ha tudunk megyünk.

gerendai zsu: nagyon szép képek!!! Ügyesek vagytok azért ez nem semmi hízás :shock:

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:10-kor.
Vendég

Eszter, hát igen, kicsit elleptek egyéb hullámok eddig, egyszer próbáltuk, akkor ment, de ehhez az kell, hogy egy pillanat alatt lekapható legyen róla a ruci, ha kell, ezért a lehető legkevesebb ruha kell rá. Nálunk meg 18 foknál ritkán volt több télen, ezért nem mertem. De talán most. Nem vetettem el teljesen a dolgot :wink:
milyen színben vetted végül a kengurut?

Julcsi, nekem is jó a Millenáris, az már bejött pocakosan is :wink: , és jó a hétköznap, viszont júni 5.-én elutazunk, ezért plíz, plíz előtte legyen 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

babanyul: :wink: szoktatom hogy önellátó legyen

Kép
budabo

Bogi, végülis igaz, már itt csorog a nyálam! :P :oops:

Julcsi, akkor biztos azért kelt fel ennyiszer! Bencus is kétóránként eszik fürcsi előtt! És így kibírja reggelig, ha viszont nem, akkor ébred 3-kor, és 6-kor! :?

Tali, Margitsziget ok, időpont nekem mindegy! :roll:

Gerendai Zsu, gyönyörű a képeken Léna! :lol:
Nagyon ügyesek vagytok, örülök, hogy visszajött a tejcsi! :lol:
zsu83

zsu: :wink: Tudok ám liszt nélküli máktortát is :lol: Bár nem tom hogy mákot lehet-e enni,mármint nektek szoptatás alatt. Nekem már szerintem mindegy, bár azért még óvatoskodok.

Kép
budabo

Budabo: tulajdonképpen nem derült teljesen ki csak találgattak az orvosok... először azt mondták a szklerózis multiplex egy eddig nem ismert válfaja... (teljesen normális terhessége volt minden lelete rendben volt, császárral szült és a baba méretei is rendben voltak) aztán kiderült, hogy az Elevit miatt sok vas lerakódott a baba májában, a szívével is gond volt... össze-vissza vizsgálták és kísérleteztek rajta közben műhibák tömkelege... amikor 4 hónaposan meghalt akkor a zárójelentésre azt írták, hogy a húgom és a férje génjei ütköznek... tehát recesszíve öröklődik... vagyis mindkettőjüknek lehet egészséges babája csak nem egymástól... :cry: amióta nálam megszületett a baba azóta haragszik rám... ennyi nagyon röviden... mert hosszú ez a történet...
A tortád nagyon guszta! Biztos finom volt :wink: Füge nagyon ügyesen tartja az üveget! :lol:

Zsu83: oroszkrémkockát és bambit ettünk :roll: már nagyon nasis voltam... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: azért ez durva, olyan szomorú ilyet hallani. Sajnálom a hugod és nehéz lehet feldolgozni hogy neked van baba, de azért haragudni nem kéne. A barátnőmékkel együtt mentünk nyaralni,és csak egy nappal előtte mondtam meg hogy terhes vagyok, mosolygott és gratulált, de utólag bevallotta hogy otthon este zokogott, aztán feldolgozta. Amikor Füge megszületett újra zokogott de örömében és ez nagoyn jó, mert nagoyn szeretem őt és drukkolok hogy nekik is lehessen végre. Unokatesóm barátnője a szülés után két hónappal rosszul lett és fél év alatt elment, áttétes rák. A mai napig nem tudják hogy honnan indult.Néha megijeszt ha ilyenről hallok.

Kép
budabo

Budabo: valóban szörnyű ez az egész... és az is, hogy a testvérem haragszik... anyuéknál lakik és amikor megyünk anyuékhoz a babával akkor magára csukja az ajtót... még meg sem nézte amióta megszületett... :( tudom, hogy nehéz lehet neki, de miért rám haragszik? A védőnő szerint el kéne vinni orvoshoz hátha tudna beszélni a fejével. Amit írtál az nagyon szomorú... :(
Inkább írjunk vidámabb témáról mert elszomorodok az ilyenektől... például arról a fini tortáról amit ma sütöttél :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: hát igen, hagyjuk a szomorú témát. Torta el is fogyott. Még a hűtőben figyel kókusztekercs, csak kora délutánig engedélyezek nassolást magamnak. Nagyon álmos vagyok......alig várom hogy Fügém vacsizzon és megyek alukálni, remélem jobb éjszaka lesz mint tegnap, de ma apa is itthon van!!! Hurrá. Szandra hogy áll a kicsihez? Nem féltékenykedik?

Kép
budabo

Budabo: Csak akkor volt féltékeny amikor hazahoztuk a kórházból és akkor a babával voltunk elfoglalva... attól félt, hogy el lesz hanyagolva... de leültünk és megbeszéltük. Azóta minden rendben van! Sokat segít és eljátszik vele na meg tisztába teszi... :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, érdekelne a máktorta receptje is! :wink: Mákot nem tudom lehet-e vajon enni? :roll:

Millye, nagyon sajnálom a hugodat! :cry: :cry: :cry:
Biztos idő kell a hugodnak, hogy feldolgozza, hogy neked babád született, de hamarosan biztos megenyhül!

Bogi, nagyon szomorú amit írtál! :cry:

Jó éjszakát!
zsu83

Millye, de jó, hogy Szandra ilyen segítőkész! :)
zsu83

millye: akkor jó. Nekem a két keresztcsajszi közül a kisebbik - 11 éves - teljesen kisajátítja, tisztába teszi, cumisüvegből eteti, büfizteti, tornáztatja, tologatja az udvaron, egy szóval szinte mindent. A nagyobbik - 13 éves - nem tudott vele mit kezdeni eleinte, most hogy már mosolyog rá, meg gügyög ő is szívesebben foglalkozik vele, de a kicsi szinte félre löki Fügétől. Attól tartok el is lesz is kényeztetve Fügcsikém, mert mindig van aki szórakoztatja. Ma is levittem a pihiszékében amíg ebédeltünk, egy darabig el volt, aztán reklamált, hogy ő miért is van ott, ahogy kivettük hangja sem volt. Kiságyban is reklamál ahogy odamegyek vigyorog. Szóval félek hogy el lesz kapatva. Na de sebaj, valahogy akkor is lesz. :wink: Na megyek lassan vacsizunk. Nyugis éjszakát! Ja a manó most itt van, de mindjárt elküldöm és kértem vissza úgy kb. 1 órán belül. :lol: Reggelig maradjon is.

Kép
budabo

millye: vajákos asszonyka: úgy néz ki Füge oltása lassan kifakad, legalábbis nagyon gyanús. Azzal kell vmit kezdeni? Na mégegyszer jocccccccakát.

Kép
budabo

zsu: na holnap azt is feldobom. Szomorú és engem is megvisel ha ilyenről hallok, főleg ha a környezetemben fordul elő, DE velünk ez nem fog előfordulni és nekünk vannak a legnagyobb és legerősebb és legszebb babáink.

ladmon: mizu? hol vagy? hiányoznak a sziporkáid?

Kép
budabo

Zsu83: Hát remélem, hogy majd olyan lesz a viszony mint rég volt... erre van valami tanácsotok? Vagy hagyjam....?
Én is nagyon örülök, hogy Szandra ilyen segítőkész... :lol:

Budabo: Jó hogy neked is van segítséged! Azon én is gondolkodtam, hogy el lesz kényeztetve... és amikor nincs itthon se a férjem se a lányom akkor meg nem bírok vele mert elkapatják.
Kifakadt az oltás... az a jó mert akkor megérett szóval hatott és nem kell megismételni... homeó a duzzanatra LEDUM PALUSTRE 5 CH naponta 2x3 bogyó :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Szép jó reggelt!
Köszönjük mindenkinek a dicséreteket...nagyon jól esett :oops: csak úgy hízott a májam :P
Babanyul:
Egyáltalán nem ciki,hogy leírod a problémáidat,azért vagyunk hogy meghallgassuk egymás kisebb nagyobb problémáit és ha tudunk úgy is segítünk egymásnak.Mindenkinél vannak kisebb nagyobb problémák,senki sem tökéletes.
Millye:
Fürdés az nekünk a kórházba nem volt.Itt nem fürdetik meg a babákat csak áttörlik.Szerintük nem kell egyből megfürdetni mivel megfázhat,meg jó ha a magzatmáz rajta van,védi őket a hirtelen környezetváltozástól.A fürdést én csináltam 3nap után itthon,azóta szinte un.az a helyzet vár.Hol jobb, hol meg feláll a hátamon a szőr mert Petra úgy üvölt.De a szívem is megszakad,hogy így kell látnom a kicsikémet.És egyszerűen akármennyire is kepesztek nem jó....BÁR tegnap apa kint maradt,eddig mindig együtt gügyőréztünk Petrának,és most egyáltalán nem sirt, söt tök jól elvoltunk.Apa szerint túl sokan vagyunk neki fürdésnél(2).Szegény Apust sajnáltam,olyan lelkesen
jött mindig a fürdéshez,segítkezni láttam hogy élvezi.Élvezi az utána való törölgetést, öltözködést...most meg inkább be se
jött.Láttam rajta kicsit a szívére vette :cry:
gerendai zsuzsi:
Szuperek a képek!!!
Millye:
Sajnálom tesódat!
Szörnyü lehet!
(saját vélemény:sz.tem a az Evelit egy nagyon rossz terhesvitamin...ettöl eltekintve.A legtöbb ismerősöm babája a terhesség alatt akkorára nőt..méreten felüli lett,mindenki császáral szült.Barinőm most babás..a dokija a lelkére kötötte csak evelitet ne szedjen..mármi mást csak azt ne...)Tudom hogy ez nem a vitamintól történt meg csak leírtam a Evelitről való véleményem.

Jóhírek:
Petra már egy hete..este eszik 19:30és a következő kellése 4-5-6közé esik.Azért is változó mert ha csak az egyik cicit eszi meg :wink: akkor 4kor kell,ha kell neki mind a kettő, akkor 5-fél hat fele ébren van.Egy folytába a kezeit piszkálgatja,söt van hogy össze kulcsólja és úgy ül a pihi székbe..mint a nagyok :lol:
Nagyon jó gyerek...tegnap is össze röffentünk a kávézóba a magyarokkal mindenki körbe ugrálta,gyönyörködtek benne..és mindenkit megjutalmazót egy hatalmas tátott szájas Petra mosollyal. :D Nem sírt nem hisztizett,békésen aludt.

Csajok...Nickó merre van?már sz.tem egy hónapja nem hallodtunk róluk semmit.(de lehet tévedek...az időérzékem egyenlő a 0val :? )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Már most azon filózok..mi legyen az ebéd????

zsancy

millye: köszi. Szerintem lassan ideje lenne a hugoddal beszélni, mert már 2.5 hónap telt el azóta hogy te megszültél és neked is vannak érzéseid. Ha pedig segítségre van szüksége nem ciki őt elvinni egy kineziológushoz, pszichomókushoz. Homeos alkati is jó lehetne neki, de lehet hogy az is ha vkivel ki tudná magából beszélni a fájdalmát. Még is csak egy család vagytok ésnem egy távoli rokon akivel ritkán találkozol.

zsancy: szoktatok fürdés előtt tornázni, masszírozni? Nem lehet hogy már túl fáradt a fürdéshez?

Kép
budabo

zsancy: nem semmi alvás Petrától. Én örülök hogy 22 körüli kajával alszunk reggelig, bár jó lenne kicsit korábban enni..Én ma nem főzők, maradt tegnapról :wink:

Kép
budabo

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:11-kor.
Vendég

babanyul: " :wink: "

Kép
budabo

neked is jóreggelt!!!
csak mi kukorékolunk megint?
lassan velünk lesz tele az oldal. :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 20:11-kor.
Vendég

Babanyul-budabo:
Szoktunk maszirozni tornázni ..de azt élvezi meg max 20perc ez a tornás masszás.Annál vigyorog.Álmosnak azért nem hinném mert akkor kell fel a délutáni pihböl,de nem rögtön fürdetem.Próbáltam már minden tényleg, lassan belerakni a kádba, törölgetni..de nem tetszik neki :cry:
Nagy kádba nem tudom rakni sajna :cry: itt nem divat a kád..csak zuhanyzónk van...

Budabo.Petra 4kor evet először ,most újból :wink: és alszik :)
Na reggelizek!

zsancy

ELif boldog születésnapot!!! :D Ma van, ugye?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?