Sziasztok!
Gabi: Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokat kellett megosztanod velünk... Anyukádra több ötletem is van (sajnos az én családomban is fennálló probléma): tudok pszichológust ajánlani, természetgyógyászt, aki ilyen betegekkel foglalkozik és tudtommal az AA csoportok is nagyon jók. (Arra nem lenne hajlandó? Én a magam részéről nagyon hiszek a csoportos technikákban) Ha bármilyen elérhetőségre lenne szükséged, írj privit, hátha tudok segíteni.
Pároddal is rossz a viszony? Régebben is írtál hasonlót, de én azt hittem, az átmeneti probléma volt...
Fog, máris?

Biztos vagy Te ebben?
Yve: Nagyon megértelek, és szerintem semmi gond sincs azzal, ha Vilmo esténként kap egy kis pótlást. Mennyi idő múlva lehetne őket együtt fürdetni? Biztosan tovább bírná, ha egy órával később lenne például.
Férjed tud segíteni kicsit?
Andrea17: Hanna nem úgy néz ki, mint akinek ki kellene pótolni az evését...

És ha egyszer eszik éjszaka, az szerintem teljesen normális. Nagyon édes kisbaba, látom neki is van fübevalója!
Én is nagyon sokszor hálát adtam már a Jóistennek, hogy Marcink egészséges, én is hívő vagyok, mint Pandus.
Én pártolnám a fiatalok egybekelését, mert
Hannus továbbra is csudaszép!!!

És nászasszonyommal is nagyon jó barátok lennénk...

Huhh, már télen tervezitek a következő Babát?

Szuper! De maradsz itt nálunk a fórumban, igaz?
Remélem növekedési ugrás van és nem a tejem lett kevesebb vagy lett hirtelen rosszalvó a Fiam. Múlt éjjel 1/2 11-kor, 1/2 2-kor, 1/2 5-kor, 1/2 6-kor és végül 1/2 8-kor kelt, ebből csak fél 5-kor nem evett, akkor cumival visszaaludt. Eddig még soha nem volt ilyen, tiszta zombi vagyok...

Nem tudom, hogy csinálják azok, akiknek állandóan ennyit kel a gyerekük, minden elismerésem. Biztos meg lehet szokni, de jaj, csak ne kelljen...