hm, szóval azt mondjátok 2 ciciből kell etetni? Nekem is egyre löttyebb, és nem fejek szopi után, mert semmi, vagy 5 , max. 10 ml jön ki. nekem egy cicimben kb.80 van a kezdetektől fogva/3-4 óra eltelte után/Nándi ennyit eszik. De nem tudom, ha növekedni fog a mennyisége, mi lesz..Nem mertem 2 cickóból etetni, hogy ne csak az előtejet kapja.Meg nappal van, hogy 2 óránként eszik, és akkor már az üres mellet szívja, és ki sem fárad benne....Éjjel jó, amikor 3 óránként eszik+fekszem is, így érzem, hogy megtelnek a melleim.
Remélem, alkalmazkodik a szervezetem az igényeihez.... Mert ugye amikor még cumiból kapta a tejcit, én átlag napi 3-4 szer fejtem, de akkor 2 decit.Lefejni és pótlásnak adni én nem akarom, eleget szenvedtem az eddigi folyamatos mosogatás.-strelizálás-melegitéssel, stb..Ölögem van belőle
Szóval, ha mindkét mellből felváltva etetem, az megnöveli a tejcimennyiséget? nem az lesz, hogy 2 óra múlva, ah megint éhes, üres cicik várják? mindenki azt mondja, az üresre fejt-szivott cicibe termelődik a tej, én nem tom, én azt figyeltem meg, ha bennemarad egy 20, sokal jobban meg tud telni..ill. akkor pont annyi lesz benne 2-3 óra múlva, amennyi kell..sztem amit kukli írt, a víz, az a stresszben segit..Nekem egyszer az hozta vissza a 10-20 mlvé leapadt tejcimet, hogy éjjel 2szer adtam a ygereknek teát. addigra megtelt a cicim, visszajött az önbizi+tej./lelki ok miatt apadt el a tej, Apa teljsen lebetegedett, én meg ott voltam a 3 napja hazahozott gyerekkel a kórházból, miközben Apát ápoltam.Aznap etse 9től másnap reggel 5ig folyamatoan fennvoltam, sőt. Igazából végigcsináltam a következő napot. Soha nem hittem, hogy ilyenre képes vagyok..Szóval én nem vok tapasztalt anyuka, de ha kukli, téged megnyugtat, hogy kicsit eltelited a babád, mig te termelsz tejet, sztem 1 szer megteheted.
w
icca, elolvastam, jó az iromány.
katka, vica, gyerekek édik:) Dani is mosolyog katkáéknál a kisteóra:)
ja, és a Döme fotó megint tarolt nálam
azt sme tudom, ha 2 ciciből etetnék néha, lehet nme kérne ilyen gyakran enni? d evan, hogy teljesen kiterül 60-tól is. DE hízik, egy nem aggódom.
alvás: én mindig ringatom, de igyekszem félálomban letenni, hogy még észléelje, hogy letettem. és közben mondom neki, hogy most leteszlek, de itt vagyok veled 1 szobában, ha bármi van, ha éhes vagy, szólj, és jövök:)
nappal nekem is csak kézben nem sír-azért írok ilyen hibásan.. szoktam is azon gondolkodni, hogy mások hogy tudnak főzni, takaritani,tesókat ellátni, bármi....ha alszik egy hosszzabbat, stzerencsém van, de az mondjuk 1, 5 óra.És nme lehet előrte tudni. mosogatni 3 részletben szoktam, mert közben bőg,m felveszem, leteszem. a derekam, hátam, nekem si kivan...
de tényleg mindig van vmi baja, egész nap emészt, hangosakat pukizik, stb, és ezek mind fájdalommal járnak neki., feszit, sír....
hajat mosni akkor tudok, ha átjön anyukám, és addig elbabusgatja, míg én vmit csinálok..de ez nme állapot:) én is várom már, h ellegyen magában kicsit, és vmi házimunkát végezhesek normálisan, mert így lelkiismeretfurdalásom van, meg szalad a ház folyton,egy héten max.2szer főzök csak, miközben én itthon vagyok EGY SZEM gyerekkel.