A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Zsebi! Akkor elvileg elférne 2 család bébivel. Csak sajna nálunk az a necces, hogy apa iszonyatosan horkol, és sajna van, mikor még én sem bírok mellette aludni. No majd meglátjuk...

[quote]Z írta:öldi: Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet olyan, hogy ilyenkor közeledve az 5. hó végéhez, növekedési ugrása van/volt?

Bébic! Az bármikor lehet.

[quote]n írta:ektek ez kenyelmesnek tunik?

Musi! Nekem tuti szoros lenne! :) Éjszakához gratula!

[quote]T írta:öbben írtátok h ülnének a gyerkőcök.. én Danim is, de Dévény néni nekünk azt mondta h még Tilos nekik..

Eszterke! Nem ülnének, hanem felülnének...vagyos próbálkoznak. Az nem tilos, sőt! Ültetni megtámasztás nélkül az persze tilos mindaddig, amíg magától fel nem ül.

[quote]z írta:oldi. ossze lehet keveni kulonbozo napokban fejt tejet a fagyoban? nagyon keveset tudok fejni, es ugy gondoltam, hogy hozzaontogetem az ujabb tejet a tobbihez a zacsiban. lehet ilyet

Musi! Persze!

Kép
zölddisznó

Lányok kell valakinek túró rudis papír? van egy rakat!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok.

tali jó volt nagyon:)))))) hol az egyik babóval volt gond hol a másikkal és emiatt meg kellett áljunk:))))))))) áááááá neeeem. nagyon szupi volt:)))))))) 2x még le is ültünk köz szemlére rakni a cicijeinket:))))))))))))

Nekem sem jött meg és nem is fog míg szoptatok. tapasztalat.

Balumat csak szoptattam 7 és fél hóig. Ez nem úgy műxik hogy nahh ma 6 hós vagy és nosza eszel mást hanem a babónak kell hajlandóságot mutatni a más ízek iránt. Pl mikor majd kinézi a kezedből a kaját piát. Ilyen Izám is. őt pl nem tudtam volna csak szoptatni ennyi ideig mert annyira akarja a más kajákat. Én tudok pl olyan babóról is aki szinte 1 éves kora körül kezdett enni mást is és semmi baja gondja nem volt.

harivera
Budapest XXI. kerület

Zöldi: Köszike, akkor sztem az lehetett nekünk múlt héten...

Gabi: Én is a 3 és 6 hóst tudtam, de Ákosnak pölö nem nagyon volt 3 hósan.....legalább is én nem vettem észre semmit..... :roll: most viszont annál inkább! :shock:
Emelnem is kellett a tápiadagot, plusz hirtelen néhány ruci ment a szekrénybe....ja, és már 4-es pelus kell.... :shock: :)

Mush: Még naaaaagyon sok legalább ilyen (de még ennél is jobb) éjszakát kívánok! :lol:
Privit megkaptam, köszike, hamarosan jelentkezem anyudnál!
bébic

bebic. oke!

gabi. koszi. iratnal kettot kulon receptre, ha lehet?elore is nagyon koszonom.

na megyunk megprobalunk egy szundit a kisagyban. almos...

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!

Megjöttünk a dokitól és hörkurutunk van,írt fel erősebb gyógyszert mert ezek sz@rt sem érnek amit először írt fel(nem tudom miért nem írta fel először az erősebbet),és holnap reggel vissza kell mennem megmondani hogy van Oli,mert most nagyon beijedt a dokinő azt mondta nagyon durván hörög.Szóval ha nem javul akkor kórház :cry: :cry: Csak azt nem értem egy fél nap alatt hogyan hatna a gyógyszer,meg ráadásul csak napi egyszer kell neki adni.
Aztán azt nem értette meg hogy éjjel tök nyugisan alszik egyszer sem kel fel,enm akarta elhinni azt akarta belém beszélni h fullad a gyerek,mert az nem lehet h ilyen hörgéssel jól alszik,pedig igen úgy alszik mint eddig...ááááááááá bocsi de tök ki vagyok,nem is tudom mi lesz ha kh-ba kell menni....megint Rékát itthon hagyni mi lesz Olivel....na jó bele sem gondolokl :cry: :cry: :cry:

Bocsánat ha nem válaszolok meg nem olvasok vissza,de most mennem kell.

solya051020
Káld

Sziasztok!

csak gyorsan

A szigetelés jó volt nagyon.

Réka szombat óta nagyon beteg, taknyos, láza nincs, de folyamatosan szörcsög, amimeg lecsorog attól köhög és hány.
megyek mert már megint sír

enikő: írd meg a címed és elküldöm amint tudom

KépKép

Kép
orsimorsi

jobbulast a betegeknek!!!

sikerelmeny:
lattam, hogy dog faradt, betettem a kisagyba, persze sirt. 10 perc utan kivettem, elkezdtem ringatni, nem volt jo. erre megint gyorsabban ugrandoztam vele, meg hangosabban enekeltem a micimackot, na ettol kezdett lecsukodni a szeme. ekkor mar lassitottam a tempon, majd betettem a kisagyba felalomban, lassan ovatosan huztam ki alola a kezem, egy darabig meg pihentetve rajta, majd alltam az agya mellett es lassankent araszoltam az ajto fele. ugy tunik hogy alszik. :lol: :lol:

zoldi. koszi

majd lefotozom a bebit a hordozoban, nekem valahogy kenyelmetlennek tunik, amikor benne van.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Megjött a teszveszes kengurum! :lol: Nagyon szép, tényleg meg van kímélve, délután ki is próbáljuk.

Huni ma reggel a megszokotthoz képest kicsit korábban ébredt, az esti 1/4 10-es evés után fél 5-kor már felkelt. Nem sírt, nem nyöszörgött, "csak" beszélgetett. Megetettem, majd 7-ig aludt még. Azóta már két alvása is volt, mindkettő tovább tartott egy óránál.

A nagyfiamnak jövő héten lesz a szülinapja. Azt kérte, hagy hívja meg a barátait, osztálytársait. Jövő vasárnap lesz a zsúr, tegnap elkészítettük a meghívókat, olyan boldogan tette a táskájába! Már elterveztem a kajákat, a játékokat, már csak Zalánnak kellene kitalálnia, milyen tortát süssek.

Solya! Remélem, nem kell kórházba mennetek, sok-sok gyógypuszit küldünk Olinak!

Kép
Kép
szeles4

Solya!
Jobbulást Olivérnek!

Bébic!
Megvetted a Babamóka könyvet? :roll:

Cili!
De jó, hogy nem viselte meg nagyona vérvétel. Most már drukkolok, hogy minden rendben legyen!
susy75

Laura nekem is jövő héten lesz a szülinapom, süss nekem is egy tortát.... 8)

Suzy igen én is nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok lányok és babák!

Hogy vagytok? Nagyon régen nem jártam erre, de persze ez nem jelenti, hogy elfelejtettelek benneteket. Sőt, nem telik nap el úgy, hogy nem gondoltam rátok, csakhát, és most jön a mentegetőzés...

lattam vannak betegeskedok, nekik jobbulast kivanunk!

a két gyerkőcöm plussz apa gyerek minden percemet lefoglalja. Ráadásul ideges vagyok mert van még két államvizsgán a jogon, amit utálok, már most.

Laura! Köszönöm, hogy érdeklődtél utánunk nagyon jól esett, remélem apát be tudom fűzni, hogy adjon nekem néha 5 percet irogatni, és nem maradok el ennyire legközelebb.

A nagyfiam a sulival nagyon jól el van, de közölték, hogy úgy néz ki hiperaktív... köszi.... szerintm tényleg aktív, ésok energiát igényel lefoglalni, de ha keelően jó progit csinálunk neki, nincs gond vele. tény, hogy ha fáradt, nagyon agresszív lesz. ugyhogy argus szemekkel figyeljuk a továbbiakat.

a picurkánk berci egy angyal. mindenkire mosolyog, jokat eszik es kb. 8 kg. mar nincs tejem, igy tapszert kap es zoldseget meg gyumolcsot. a kedvence a sargarepas krumplis sutotokos almas banan. most kezdte el azt, hogy egesz nap kezben akar lenni. mar megfordul es egyfolytaban 'dumál'. tesojat csodalattal nezi, aki neha ad neki... nem is kicsit. ejjel alszik, egyszer kell álmában megetetni.

en meg mindig nem dolgoztam le a felszedett kilokat, de szerencsere megusztam a meheltávolitast. a 30 kgbol !!!!! meg 5 kilom hatravan.

most vmi csoda tortent. a kicsi nyugton van az olemben , a nagy pedig nyomdazik.... :) csoda, hogyzt le tudtam irni... :)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Kati de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok!
Sok sikert a vizsgákhoz, remélem túl leszel rajtuk!

Kép

Kép
dcili81

Laura köszi! Örülök, hogy nem szélütés volt a nagypapádnál!

Vera! Boldog szülinapot Péternek!

Manna! Nagyon édes Domi! Milyen kis vékony volt! :lol:

Andy! Csak szoptatni egyik szoptatási tanácsadó azt mondta akár 8 hós koráig is lehet, vagy még tovább. A lényeg, hogy csak abban az esetben, ha ezt a baba válaszja. (egyik ismerősöm gyereke majdnem 1 éves koráig nem volt hajlandó mást enni, aztán egyik percről a másikra elkezdett enni mindent) Meg kell kínálni, de ha neki nincs szüksége még másra nem fog igazán enni (hacsak nem erőltetik).

Boci! De jó! Ügyes vagy!
Akinek nagyon jó alvó babája van, annak éjszaka kevesebb tej termelődik.
Őszinte résztvétem a párod nagynénje miatt!

Solya: én a bodyra adok egy pamut pulcsit, nadrágot, zokni, cipő és ha hűvösebb van, mint ma akkor egy kardigánt. Aztán a melegtől függően veszem le róla a ruhákat ha kell.

Zsiráf! Nagyon édes kis Laja! És nagyot nőtt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

KATI SZIA!!! :lol: :lol: :lol:

Már úgy aggódtam, jó hogy jelentkeztél. Jó tanulást neked, már amennyire 2 gyerek és 1 apagyerek mellett lehet! Ha lesz időd, kérünk képeket a gyerkőcökről!!!

Kép
Kép
szeles4

hahó!

csütörtök óta nem voltam,nem is tudom mikor tudok teljesen visszaolvasni.
Szombaton nálunk voltak ebédre vendégek,vasárnap pedig mi voltunk.Jó volt,sokat ettünk,ittunk :lol:

Ma viszont pocsékul érzem magam,olyan mintha lázas lennék de a hőm csak 37.Arra gondolok talán amikor vizes hajjal kimentem pénteken a teraszra és fújt a szél....de az ma jönne ki?

Arnika sokat hízott a múlt héten 220 grammot,már ilyen elég régen volt.

Na megpróbálok visszaolvasni..... :)

KépKép
lyndee

A zokni nekünk sem csúszik le. A zokni tipusátol függ. A pamutok többnyire fennmaradnak.

Solya! Szorítok, hogy ne kelljen korházba mennetek.

Orsimorsi! Köszi! Rékának jobbulást kívánok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő: és mikortol muszáj megkostoltatni vele a gyümiket?

Kép
andy30

Susy: Áááá, ne is kérdezd, tök mérges vagyok, már 1 hete megrendeltem, de még mást is, és épp ma járt le a teljesítési határidő. Kiderült, hogy 1 cucc miatt csúszik az egész rendelésem..... :evil: :x

Szia Katiiiiiiii! Dejó, hogy jelentkeztél! :lol:
bébic

Bkatalin! De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon sokat gondoltunk rátok mi is! Örülök, hogy hallok rólatok és minden rendben van!

Andy! Mivel nektek súlygondjaitok nincsenek szerintem rá érsz minél később, de mindenképp 6 hó után.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kati

Eriknek is boldog szülinapot tegnapra:))))))))))

Iza fogyott a múlt héten de nem is csodálkozom. Még mindig aftás. Ma is visszamentem a dokihoz és írt fel zoviraxot meg fájdlomcsillapítós kencét. be is aludt sírás nélkül a drágám.

harivera
Budapest XXI. kerület

Bébic!
A francba! :twisted: :twisted:

Bkati!
Tényleg aggódtunk! Jó,hogy írtál!

Ès akkor a többi hiányzó: Sarmon, Bellanita, BB, Fmárti, Hemej, Edoci, Gabrielldaniel!!!! Életjelet kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!:
susy75

Zöldi! Igen elvileg elfér 2 család, ha össze nem vesznek azon, hogy kié a kisebbik és kié a nagyobbik szoba :wink: . Az apa horkolása a másik családot biztos nem zavarná, mert a két szoba elég távol van egymástól, közötte van a fürdőszoba és a konyha. Úgyhogy csak neked kell hallgatni :wink: . Lehet, hogy hamarabb is tudunk nyitni, ma azt mondták, hogy kb jövő hét végére meg lehet az engedély. :)

zsebi_baba

Lányok, a segítségeteket szeretném kérni, valaki meg tudná nekem mondani, mi a neve ennek a növénynek? (az előző tulaj hagyta itt, mi meg megtartottuk, szép mutatós, de egyszerűen senki sem tudja a nevét :( )

Kép virág

Előre is köszönöm a helyes "megfejtőnek"! :lol:
bébic

Bébic: Szerintem Árnyékliliom.. :roll: mamámnak volt ilyen rengeteg..
BKati: de jó h jelentkeztél! örülök h jól vagytok!

Boci: részvétem.. :(

Cili: mikor lesz eredmény?

Solya: drukkolunk h ne kelljen kórházba mennetek..
Orsimorsi: Rékádnak jobbulást!

Kép
eszterke24

Eszterke: Kösziiiiiiiii :lol: :lol: , hát, ha a név kötelez, akkor lehet az simán, mert eredetileg bent volt az udvar sarkában, kábé zéró napfényt kapott... :roll:
Gyorsan megguglizom, kiféle-miféle ez a növényke! :D
bébic

Zöldi: én is igy gondoltam.. h ők akarnak felülni.. mondtam a Dévény néninek, h ezt csinálja.. erre mondta h még tilos.. :roll:

Zsebi: ez tök jóóó :D remélem hamar tudtok nyitni!

Lyndee: jobbulást neked!

Kép
eszterke24

Eszter szerdán lesz kész a lelet, csütörtökön megyek vissza a gyerekdokihoz.

Holnap megint főzhetek... :( :?

Kép

Kép
dcili81

Cili: Nagyon drukkolok, de úgyis minden okés lesz! :)
És mi jót főzöl?
bébic

Fogalmam sincs, de ha van jó ötleted szívesen fogadom!

Kép

Kép
dcili81

Cili: Hát, én szégyen szemre még mindig rendelem az ebédem :oops: , meg nem is vagyok egy nagy konyhatündér, de már majd' megpusztulok egy hatalmas tányér rakott káposztáért jóó sok savanyú káposztából rengeteg tejföllel...csak ezt pölö ugye nem mindenki szereti....
Mi volt hétvégén a menü?
bébic

Húsleves, füstölt sajttal és sonkával töltött rántott hús, rántott sajt, rántott karfiol, rántott tök, krumplipüré, franciasaláta és rétes.

Azt hiszem mustáros pácban fogom kicsit pácolni és utána megsütöm.

Igen ezt én is megenném, de nem biztos, hogy a törp díjazná!

Kép

Kép
dcili81

Hmmm, akkor a rántott cuccok kilőve, volt belőle bőven! :lol:
Hű, de a mustáros pác jól hangzik! Mi tarját szoktunk simán mustárba pácolni egy éjszakára, úgy is isteni finom! :lol:
Hát, kápit én is manó miatt nem, de nemsokára.... :D
bébic

enikő: én is ugy gondoltam h 6 hóig semmi más, én még folyadékot sem adok neki mást, csak h utána meddig lehet várni, mert nekem azt mondták bnőim h 6 hó után már nem fedezi a szükségleteit teljesen az anyatej ezért kell más is :roll: ez igaz?

ja és ide kapcsolodik: védőnő aszonta h most h kezdenek melegek lenni etessem megint 3óránként h legalább igyon mert ugye én nem aodk neki vizet semmit evések között, viszont 5-6 hósan már elvileg elég lenne neki 4óránként enni pár hete nagyjábol már ugy is vagyunk akkor most mi van micsináljak sztetek? csak mert akkor borul az épp bevezetett 4órás napirendünk ami jónak tűnt de azt sem akarom h szomjazzon v vmi. de én nem akarok neki vizet adni különben sem tud cumisüvegből inni. nemtom micsináljak most..?

cili nem semmi menü:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Megvolt a kengurus séta, elmentünk apa elé a rendőrségre, előtte meg beugrottunk a boltba. Nagyon tetszett neki, így hát hazafelé rámborult és elaludt. Másfél órát volt benne, mindkettőnknek kényelmes, örülök, hogy megvettem. Készült fotó, holnap megpróbálom feltenni.

És a mi sorozatunk. a képek nem túl jó minőségűek, mert ugye korábban írtam, hogy minden fotónk elszállt, ezeket a telefonjainkból mentettük ki: Kép 2008.12.04.
Kép 1 hónaposan
Kép 2 hónaposan
Kép 3 hónaposan
Kép 4 hónaposan

Mindenkinek szép estét, megyek én is, mert rajtam kívül már mindenki durmol!

Ja, Cili, Zalán csokitortát rendelt! Megfelel? :wink:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Megvolt a kengurus séta, elmentünk apa elé a rendőrségre, előtte meg beugrottunk a boltba. Nagyon tetszett neki, így hát hazafelé rámborult és elaludt. Másfél órát volt benne, mindkettőnknek kényelmes, örülök, hogy megvettem. Készült fotó, holnap megpróbálom feltenni.

És a mi sorozatunk. a képek nem túl jó minőségűek, mert ugye korábban írtam, hogy minden fotónk elszállt, ezeket a telefonjainkból mentettük ki: Kép 2008.12.04.
Kép 1 hónaposan
Kép 2 hónaposan
Kép 3 hónaposan
Kép 4 hónaposan

Mindenkinek szép estét, megyek én is, mert rajtam kívül már mindenki durmol!

Ja, Cili, Zalán csokitortát rendelt! Megfelel? :wink:

Kép
Kép
szeles4

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóEszterke! Nem ülnének, hanem felülnének...vagyos próbálkoznak. Az nem tilos, sőt! Ültetni megtámasztás nélkül az persze tilos mindaddig, amíg magától fel nem ül.

Akkor az nem probléma, ha Noel szívesen "elüldögél" az ölünkben? Mert ha máshogy próbáljuk rakni már hiszti van.. :shock: Mindig féltem, hogy árt a gerincének vagy vmi. És ha álltatjuk? Szeret állni a kis talpán ha közben fogja az ember. Sőt a lépegető reflex is szépen visszatért. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lasagne receptet felraktam a másik topikba!

Szeles, édes a kislurkód! ;) Egész jók a telefonos képek is ám!

Noel most megint hízott: 1 hét alatt 160 g-ot. Holnap megint felcsörgöm a gyerekdokit, aztán meglátom mit mond.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy! Korábban irtam, hogy van olyan baba, amelyik 8 hós koráig nem is hajlandó semmi mást elfogadni, csak a tejet. Szerintem próbáld meg te is és ha megfelelően hízik és továbbra is nyugodt, jókedvű, akkor biztos neki is elég lesz a tej.
Én függetlenül attól, hogy mit mond a védőnő csak akkor adnék neki a két étkezés között még cicit, ha kéri,vagy látom, hogy szomjas (esetleg nagyobb melegben többször szoptatnám), egyébként nem.

Laura! Nagyon édes Hunor! Mekkorát nőtt.
A BB kenguru tényleg kényelmes, de szerintem mi kinőttük. :cry: Ma is beletettem Milánt, de a keze már nagyon magasan van, éppencsak be tudom a felső részt gombolni!
Tedd fel holnap légyszi azt a képet, amit csináltál, lássuk nektek meddig ér a kenguru.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, 2 gyerkőc mellett Te még ilyenkor fent? :shock: Jól bírod! :D Pedig gondolom reggel korán "kipattintanak" az ágyból. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, úgyhogy csak gyors bekukk...

Reggel a MÜPÁ-ban kezdtünk a babakoncerten, nagyon élveztük mindketten, aztán anyóssal randi egy étteremben, majd iroda, meló és este haza. Hulla vagyok, megyek aludni....

Jó éjszakát!

Kép
mannababoca

Aida! Igazából ilyenkor tudok leülni a gép elé, nappal csak be-be kukkantok! Reggel meg 6-7 óra között ébresztő van! De ehez is hozzálehet szokni! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Először is elnézést, hogy kétszer raktam fel a fotóinkat. Olyan lasú volt a gép, hogy azt hittem, nem is dolgozik, így még egyszer rákattintottam. Megnézni már nem tudtam, mert a feltöltés után egyáltalán nem engedett fel a Babanetre.

Hunikám 6.05-kor ébredt, evett, azóta alszik, így ma én vagyok az ELSŐ! :lol:

Itt vannak a kengurus képek. Az én fejemet ne nagyon "csodáljátok", pont pislantottam, de ezen látszik, meddig ér a gyerek.
Kép Kép

Andy! Ha Regi szomjas, szólni fog. Tegnap Hunornak is volt egy olyan szopija, ami időben sehogy nem stimmelt és nagyon rövid ideig tartott, szerintem ez volt az, amikor nem volt éhes, csak szomjas, de ő jelezte az igényét.

Kép
Kép
szeles4

Laura! Annyira édes Huni! És tényleg szép a kenguru! Lehet Milán kicsit magasabban van, én a keze felett alig bírtam begombolni!

Zöldi! a fenék résznél kétoldalt van 2 gomb. Azt mire lehet használni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Valószínűleg a következő tortát fogom sütni:
http://macikonyha.blogspot.com/2007/03/ ... torta.html

Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, fantasztikus receptek vannak rajta!

Kép
Kép
szeles4

Vagy lehet, hogy ezt?
http://mennyeimanna.blogspot.com/2008/1 ... tenye.html

Na, abbahagyom, mielőtt valamelyikőtök izgatásért feljelent! :lol: :wink:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Laura: nagyon édes Hunor! a kenguru pedig szuper!

megelőztél... :D most akartam kérdezni, h van e valakinek egy jó kis süti-torta ötlete, csütörtökön lesz öcsém ballagása, és imádja az édességet, és valami különlegeset akarok..
a fiadnak tuti tetszeni fog ez a torta, nagyon jól néz ki!

Kép
eszterke24

és akkor a mi képeink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
eszterke24

[quote]L írta:aura nekem is jövő héten lesz a szülinapom, süss nekem is egy tortát....

Nekem meg a névnapom, úgyhogy rólam se' felejtkezz meg! ;)

Bkati! De jó, hogy tudtál jönni! Örülök, hogy a méhecskéd megúyzta! Azért viszont úúúútállak, hogy csak 5 kg plusz van rajtad ;)
Hiperaktívságt nagyon hamar ráhúzzák a kölkökre, ha aktívabbak társaiknál. Ne aggódj emiatt, de járjatok utána!

[quote]H írta:a lesz időd, kérünk képeket a gyerkőcökről!!!

...apáról is!!! ;)

[quote]I írta:za fogyott a múlt héten de nem is csodálkozom. Még mindig aftás. Ma is visszamentem a dokihoz és írt fel zoviraxot meg fájdlomcsillapítós kencét. be is aludt sírás nélkül a drágám.

Zoviraxot? Azt meg miért? Tesóm szerint szájpenész, és glicerines bóraxos oldattal kezelné.

Kép
zölddisznó

Zsebi! Ha befér egy szivacs Hannának a kisebbik szobába, akkor nekünk az elég! Cserébe a másik család készíti a rántottánkat és a tejeskávét! Jó, Gabi? :) ;)

Bébic!
http://www.tuja.hu/foto4.htm

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?