Sziasztok lányok és babák!
Hogy vagytok? Nagyon régen nem jártam erre, de persze ez nem jelenti, hogy elfelejtettelek benneteket. Sőt, nem telik nap el úgy, hogy nem gondoltam rátok, csakhát, és most jön a mentegetőzés...
lattam vannak betegeskedok, nekik jobbulast kivanunk!
a két gyerkőcöm plussz apa gyerek minden percemet lefoglalja. Ráadásul ideges vagyok mert van még két államvizsgán a jogon, amit utálok, már most.
Laura! Köszönöm, hogy érdeklődtél utánunk nagyon jól esett, remélem apát be tudom fűzni, hogy adjon nekem néha 5 percet irogatni, és nem maradok el ennyire legközelebb.
A nagyfiam a sulival nagyon jól el van, de közölték, hogy úgy néz ki hiperaktív... köszi.... szerintm tényleg aktív, ésok energiát igényel lefoglalni, de ha keelően jó progit csinálunk neki, nincs gond vele. tény, hogy ha fáradt, nagyon agresszív lesz. ugyhogy argus szemekkel figyeljuk a továbbiakat.
a picurkánk berci egy angyal. mindenkire mosolyog, jokat eszik es kb. 8 kg. mar nincs tejem, igy tapszert kap es zoldseget meg gyumolcsot. a kedvence a sargarepas krumplis sutotokos almas banan. most kezdte el azt, hogy egesz nap kezben akar lenni. mar megfordul es egyfolytaban 'dumál'. tesojat csodalattal nezi, aki neha ad neki... nem is kicsit. ejjel alszik, egyszer kell álmában megetetni.
en meg mindig nem dolgoztam le a felszedett kilokat, de szerencsere megusztam a meheltávolitast. a 30 kgbol !!!!! meg 5 kilom hatravan.
most vmi csoda tortent. a kicsi nyugton van az olemben , a nagy pedig nyomdazik....

csoda, hogyzt le tudtam irni...