A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Jó reggelt!!!

Én nem tudom, mi van a kislányommal, de most éjszaka is felkelt fél 3-kor. Remélem fejlődési ugrásról van szó és lassan megint visszaáll az éjszakai átalvásokra. Az az igazság, hogy fáradt vagyok! Elkényesztetett eddig a kislányom és most furcsa, hogy újra kelni kell éjszaka. Ebből már egyértelmű számomra, hogy nem fogom kelteni éjszaka enni a továbbiakban sem. :lol:

Kép
jandrea

Kata! Nagyon édes Martin, ahogy átrágja magát a könyvön! :D

Peni! Hogy jött be Zéténynek az alma?
Sajnálom az ekcémát! Remélem ízleni fog a tápszer kismókusnak!

biga-csiga: Vettél végül medela elektromos mellszívót? Én végülis nem vettem, még mindigg az Avent kézivel nyomom.
Annyira édes Milán! Megzabálom!
Pont tegnap láttam ezt a zoknis csörgőt az Intersparban.

Erzsébet! Nellike gyönyörű!

Katuska! Hányra jöttök az elághoz pénteken?
Környéketeken nem tudsz kertes házat, amit kiadnának?

Moffli! De jó! Ha többet lesztek együtt biztos javul a helyzet! Járókárol kérünk képet!

Csöre! Nekem nem volt sem lábdagadás, sem pirosság, viszont rettenetesen (görcsszerűen) fájt. Nem is gondoltam, hogy véna probléma és az ortopédián kezdtem, de miután mindent kizártak jutottam el az érsebészhez! Ja és a végén már ráállni sem tudtam, annyira fájt! Kirándulás előtt doki?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hello Lányok!

Hát képzeljétek ez az alma bevezetés nem jött annyira össze...de a répalé nagyon megy (sajnos).
SOma hazahozott egy ovis vírust amit TERMÉSZETESEN elkapott Zéténykém is, 2 napig olyan hasmenése volt....de olyan...fúúú :shock: :shock: :shock: .
Doktornéni mondta, hogy vegyek a patikában HIPP OSC 200 répalevet...kimondottan hasmenésre van és itassak meg vele naponta legalább 1 üveggel......
Úgyhogy mondhatom a répalevet elég rapid módon bevezettük. AZ íze ocsmány (és még finom voltam) de Zéténykém imádta és a hasmenésre is nagyon bevált szerencsére.......

KépKép
peni

Sziasztok!
Tegnap nagyon nem ment a babanet :evil: Olvasni szerencsére tudtam, csak reagálni nem.
Köszi Vicky a megnyugtatást, kissé simultabb idegekkel végül elmentem a dokihoz. Viszér betegség, de elég kezdeti stádium. Vizsgálta trombózis szempontjából is, azt nem talált. Mivel a viszér szerinte összefügghet a fogamzásgátlóval, leálltam vele, nem kockáztatok tovább. Olyan krémet írt a doki, amit 1/2 éve kivontak a forgalomból :?
Laborom (cukor miatt) kedden lesz.
Azt értem, hogy mikor van megvonásos vérzés, de miben különbözik a rendestől?
Most elbúcsúzom, hétfőn vagy kedden jövök legközelebb.
Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!

Csöre
csöre74

Mágnes! Köszi az infót az oviról! A négy órásban már én is kiegyeznék bár nem tudom mi többlettel jár ha egész nap ottmaradhatna....mondjuk ittohn uzsizna már. Nem hinném, hogy ettől a többi gyerekre több időt szánnának a dajkák. Egyébként igen joga van három éves kortól oviba járni, viszont nem kötelező felvenniük csak 5 éves kortól! Viszont itt most építenek egy új óvodát (egy öko ovit) amibe szeptembertől lehet jelentkezni. Jó lenne oda bekerülni mert az tényleg közel lenne...

Képzeljétek miylne klassz éjszakáénk volt! Egyszercsak fél 3 körül arra ébredek, hoyg a párom kiabál, hogy ro...adt anyád betörte az ablakot! Nem szoktuk kint hagyni az autót, most valamiért kint maradt és egy cigány srác betörte a jobb oldali ablakot és elvitte belőle a táskát ami szintén benne maradt. Abban semmi nem volt jelentéktelen papírokon, prospektusokon kívül de az ablakot megvenni nem lesz két fillér. Tényleg iylne világban kell felnőnie a gyerekeknek???

Enikő! 10-re megyünk a koncertre! Megcsörgesselek ha ott vagyunk? Hozd le Leventét hátha tetszene neki egy kis arcfestés vagy pónizás! Körbe érdeklődöm a házakat illetően. Eladót azt tudok még a mi utcánkban is.

Megyünk szurira:(

bocs a félre ütésekért de most is egy kézzel közben háztartási kekszből tornyot építek.
katuska79

Sziasztok!

Én is jelen.
Amikor tudnék jönni ez a vacak nem működik. :twisted:

Katuska! Drukk a szurihoz.

Gyönyörűek a babák!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katuska: hát sajnos igen, ilyen világban nőnek fel a gyerekeink.......kár, hogy a férjed nem tudta elkapni! Adhatott volna neki egy két frászt....Nálunk ez a betöréses sztori már több mint egy hónapja volt de SOma minden nap emlegeti 3-4 alkalommal.......szörnyű.....

KépKép
peni

Hát nem tudom mi volt tegnap, de egséz nap nem jött be a babanet.. :twisted:
Mérgemben nekifogtam sütni : )

Remélem én is ,hogy hamar kibújik a fog, ma éjjel is felkelt 2-kor, vissza tudtam altatni, szerencsére nem sokáig tartott ... Anna viszont letaknyosodott, vewle sem volt jó éjszakánk.. :?
A tejem hirtelen vészesen megcsappant, mostmár napi 300 ml alatt vagyunk... :cry: Azt hiszem, hogy 5 hónaposan elkezdem a hozzátáplálást..

Ma megyünk haza Anyumékhoz, Bence még nem volt náluk :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ma egy éve teszteltem zebrásat :lol: Ennek örömére megkínálhatlak benneteket egy kis sütivel? :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241076861.6472.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Peni! én meg azt mondom jobb ha az ember nem lép közbe mert még a végén Őt is megverték volna....

Mágnes! hú de klassz süti! recept? :D
Jobbulást Annának! Máté most kezd kigyógyulni...

Petra végigordította az egész cécót, aztán Máté esett el a buszmegállóban úgyhogy kivagyok sírásügyileg. Ráadásul most is hisztizik... :evil:
katuska79

Hali!

Boldog Katalin napot azoknak a Katalinoknak, akik ma ünneplik! :D

Basszus, ma reggel egy 1cm-s piros, véresnek tűnő foltot fedeztem fel Manó reggeli pelusában. Rémülten hívom a dokinénit, hogy akkor most mi legyen... azt mondta, pánikra semmi ok:
- lehet, hogy menstruál ( :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ) mármint az én hormonjaim miatt... amit beszopizik.
- emellett vannak afféle kristályok, amit a babók néha kipisilnek, és azok piros színűvé teszik a pisit.

Amúgy a gyerek teljesen jókedvű, elégedett, jól eszik stb.... Szóval figyelnem kell hétfőig, és ha ismétlődik, csinálni kell tesztet...

Azért kicsit aggódom...

Mágnes: köszi a virtuális sütit!!!

Katuska: :evil: :evil: Basszus...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: MENSTURÁL????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondjuk én fiús mama vagyok......de ilyen van?? Ezeket a kis piros kristály pöttyöket én láttam mindkét fiú pelusában, de szóltak előre a dokik, hogy lesz ilyen ne ijedjek meg. De ezek egészen picike pontocskák...alig észrevehetőek..........
Megáll az eszem mik vannak......

A fiam ma adott túl a tegnapi hasmenés elleni répalé gyógyszeren...hát már el is felejtettem hogy egy ilyen pelenka amiben "rendes" kaja is van milyen rémisztően büdi tud lenni......
Viszont legalább hasmenése nincsen már! SZErencsére, hála a répás rizses cuccnak....

Mágnes: pont ilyen sütit csinált valamelyik nap a Stahl a tévében...legalábbis kinézetre ilyen volt, nagyon guszta!!

KépKép
peni

peni:
Menstruálás előfordul lány csecsemőknél, sőt a tejszivárgás is a cicijükből, bár én úgy tudtam, ez születésük után pár nappal .... Ilyen későn is előjönne?? :shock:
igen, mert ez Stahlos süti :) Ööö..Pontosabban a Stahl lopta tőlem :wink:
Majd felteszem a receptet, bár kicsit másként csináltam, mint leírta...

Anna húzza maga után a takonycsíkot.... :evil: Én meg pakolok, ma utazunk el, de úgyérzem, sehogy sem állok, nem bírom összeszedni a gondolataimat...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! csak nyugi nyugi! Máté is húzza még a csíkot maga után....adom neki a homeós bogyóban a kasvirágot. Echinacea angustifolium naponta 3 szem immunerősítőnek!

A legtutibb, hogy sehol nem találunk üveget....persze gyári van 15 ezerért. POnt most amikor egy két ezer forintokon is görcsölünk...
katuska79

Hát MÁgnes én nem tudtam, hogy lehet ilyen , hogy menstuálnak a kislány csecsemők, mentségemre szolgáljon, hogy két fiam van...a fitymaszűkület témában kompetens vagyok :wink: .
Hogy felismertem a sütit...de ügyes vagyok. POnt valamelyik nap reggel sütötte a csaj ezt a tőled lopott receptet! Milyen egyébként? Mondjuk ez hülye kérdés...ha már többször készítetted nyilván azért tetted mert finom....hiába, olyan szőkéket kérdezek néha....

Katuska: gondolom sűrgősen meg kéne csináltatni a kocsit mi? Banyek....milyen emberek vannak. HOl próbáltátok? BOntókban? AZért ne adjátok fel, hátha lesz valahol.....a nagy kiadás senkinek nem hiányzik ezekben a hónapokban :roll: .

Képzeljétek ma 4-től lesz az anyák napi ünnepség az oviban. Úgy izgulok jobban mint a gyerekek szerintem. Mindegyik egyedül fog verset mondani, tavaly még együtt mondták az összeset. Már előre látom úgy fogok bőgni mint a zálogos tehén...

KépKép
peni

peni:
milyen érzés, amikor téged köszönt a saját gyereked? Annyira nem tudom ezt elképzelni....

A süti nagyon finom, most csaináltam először, aki csokifüggő,annak tuti bejön. Tény, hogy nem egy lány, könnyed süti, de nekem nagyon ízlik :) Mindjárt felteszem a másikba.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: nagyon jó érzés ....Soma tudja hogy ma van anyák napja, tudja hogy ilyenkor a gyerekek az anyukájukat köszöntik, 1 hónapja az oviban minden nap tanulják a verset meg az éneket....
Ma reggel azt mondja: jön Zétény az anyák napjára? Mondtam hogy nem apa fog rá itthon vigyázni. Elkezdett sírni hogy miért nem jön sem apa sem Zétény akkor nem fogják látni azt ahogyan ő verset mond..........
SZóval hiába tudja miről van szó mégis neki az a nagy szám benne, hogy ő most verset mond:-). Kicsit azt hiszi, hogy róla szól az anyák napja:-):-). Hiába tudja a kis agyával , hog ymiről szól.... úgy igazán lélekből még nem érzi, kicsi hozzá. Tudod neki még olyan természetes, hogy mindenkinek van anyukája, anya mos, főz, vasal....gondoskodik. A gyereknek ennél természetesebb dolog a világon nincsen és ez talán így van jól:-). Én minden anyák napi műsort végigbőgök....olyan édesek ahogy szorongatják a kis ajándékukat meg verset mondanak....már most bőgök ahogy leírom...mi lesz velem az ünnepségen...
:wink: .

Ja most csináltad először? AZt hittem már máskor is csináltad. Akkor mégiscsak jót kérdeztem:-). Nálunk a pasik csokifüggők a családban! Kipróbálom majd én is!-ha feldobod a receptete...köszi :wink:

KépKép
peni

Sziasztok!

Mágnes: gyógyulást Annának és jó utat!

Katuska: :twisted: Igen, sajnos ilyen a világ. Én is ezt mondtam, amikor pár hónapja ment, hogy általános iskolában bántják egymást a gyerekek!!

Peni: jót bőgtem, amíg olvastalak! (Én tanítóként minden Anyák napi ünnepséget végig bőgtem. Mi lesz velem, ha nekem szaval az én gyermekem???? )

Manócskák: mi történt????????

(Visszaolvasni nem volt időm, csak ezt az oldalt láttam.)
magdolnasz

Egy kép: így fogunk mi :)

Kép
magdolnasz

Majdnem tragédia. Elég hosszú lesz.
Hétfőn reggel szokás szerint a párom fölment a hegyre az állatokat ellátni.
Én reggel 1/2 9-kor keltem a Joel még aludt, kimentem a konyhába, hogy ne ébresszem föl őt.
Hallottam, hogy nyöszörög, de mivel még vissza szokott aludni rögtön nem mentem be hozzá.
De mivel nem hallottam már a hangját mégis benéztem hozzá, hogy megnézzem minden rendben van-e.
És ami fogadott az szörnyű volt.
A kiságynak a szivacstartó lapja a két ellentétes sarkánál le volt billenve és a Joel oda volt csúszva és csak a kis fejét láttam, de nem mozdult.
Villámgyorsan leemeltem a kiságyat mert a kis feje oda volt szorulna a lebillent lap mellé.
A Joel már nem lélegzett és nem dobogott a szíve úgy emeltem föl a kis testét.
A szála körül már elkezdett kékülni, gyorsan az ágyhoz vittem és szívmasszázzsal vissza hoztam őt az életbe.
Míg az egyik kezemmel nyomkodtam a mellkasát a másikkal hívtam a páromat, hogy azonnal jöjjön haza, mert a Joelt most hoztam vissza a halálból. Igen szó szerint a halálból hoztam őt vissza.
Mire a párom hazaért a Joel már magánál volt és lélegzett.
Mivel úgy gondoltuk, hogy a mentő mire kiér addigra mi is beérünk vele kocsival, így mi vittük őt be, de előtte beszéltem a gyerek orvosunkkal, hogy mi történt és ő annyiban segített, hogy odaszólt a kórházba, hogy megyünk a gyerekkel.
Haza jöttünk a Joelnek és nekem ruhákért én akkor borultam ki, hogy mi lett volna, ha nem megyek be vagy ez este történik meg.
teljesen ki voltam borulva.
Megcsinálták neki a vizsgálatokat, de hála Istennek minden negatív lett, semmi maradandó károsodást nem szenvedett.
Úgy viselkedik mint azelőtt.
De már akkor mosolygott ránk amikor elindultunk vele a kórházba akkor mi már tudtuk, hogy nem lesz vele semmi komoly baj.
De azért van még jó hírem juni 13.-án lesz a polgári esküvőnk a párommal.

manocskak

Jézusom! Hogy történhetett? Nem is tudok mit mondani, csak hogy nagyon megfontoltan cselekedtél. Tényleg nem találom a szavakat. Nagyon megrendített. De hál Istennek nem lett baj. Ennek nagyon örülök.

krisz78

Móni: borzalmas!!!! Nagyon erős vagy, hogy ilyen bölcsen tudtál cselekedni!!!!! Szerencse, hogy Joel rendben van!!!!!!
magdolnasz

Manócskák! Jesszusom! Szerencse, hogy volt lélekjelenléted és tudtad mit kell tenned! Hogy csúszhatott el az ágy lapja ennyire?

Katuska! Döbbenet mik történnek az utcán!
Mi is 10-re megyünk ki. Levente nagyon szereti ezt az együttest!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Manocskak: ez egyszerűen szörnyű!!! Már ahogy olvastam is megállt bennem az ütő. Én biztosan bepánikoltam volna. Tényleg le a kalappal előtted!!!!
A kórházban mit csináltak vele?? Csak megfigyelték?

Magdolna: nagyon édes Nóri-baba!!!!

Katalinoknak nagyon boldog névnapot!!!!

Rólunk: ma voltunk oltáson. Szerencsére minden rendben, de megint majd megszakadt a szívem, annyira sírt az én kislányom.
Hivatalosan is 6530 gr-ot mértek és 62 cm-t.
És most éjszaka is kelt a drágám enni. Azt hiszem, meg kell növelnem a napi tápszeradagját.
És azt hiszem allergiás vagyok valamire.
Minden évben ilyen tájban megfázásos tüneteim vannak. Most már gyanítom, hogy ez inkább allergia, sőt, idén szinte érzem, hogy állandóan irritálva van a "légzőberendezésem". :-) Gondolkodom egy allergia-vizsgálaton, dehát minek, ha úgysem tudnak vele mit kezdeni.

Kép
jandrea

Mi még mindig vidéken. Nagyokat sétálunk, én napozok, fodrásznál voltam stb.

Mágnes: jól néz ki a süti!

Biga.csiga, Erzsébet: tündériek a babák.
Ha kislány lennék, nekem bejönne Milán. :lol: Olyan szép vonásai vannak.

Magdi: Ádám úgyanígy elbújik a pelusa mögé! :lol:

Katuska: És akkor nincs c....bűnözés? :twisted: Hú, de megérdemelte volna, hogy a párod elverje, csak aztán csapatostól jönnének. Komolyan kiveri a biztosítékot, hogy amiért keservesen megdolgozik az ember, pár ilyen ingyenélő tönkrevágja. Ezek azt hiszik, nekik mindenkez joguk van.n :twisted:

Pár kép rólunk:

Kép

Kép

Kép

krisz78

Krisz: nagyon szép Ádi! És az a sörös kép.... :D
magdolnasz

Köszönjük Magdi! Nekünk meg a te kislánykád jön be. :wink: Kis hajasbaba. Legyek az anyósa?

krisz78

Móni: Jajjjjj, el sem tudom képzelni amit írsz, hogy hogyan csúsztak össze a kiságy lapjai......Örülök neki, hogy a picinek nem lett semmi baja! Nagyon talpraesett, ügyes csaj vagy, le a kalappal!!!!
Nyáron lesz az esküvőtök?? Júj de jóóó...nyomjál majd ám képeket! Polgári lesz, egyházi nem?

Krisz: Ádámkád gyönyörű kisfiú....az a sörös kép apa ötlete volt? Nagyon pasis... :lol: .

Magdolna: Nórinak micsoda gyönyörű szemei vannak...és mekkora haja...gyönyörű:-). Az én kopasz pasijaim után egy ilyen kis hajasbabát csak látni is nagy gyönyörűség:-).

KépKép
peni

Móni! ó jaj! Egy hatalmas ölelés neked amiért ilyen ügyes voltál és volt lélekjelenléted! Úgy elkezdett dobogni a szívem ahogy olvastam...

Ádám :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Peni! végül sikerült üveget venni egy bontóban és ott rögtön be is tette a párom.

Köszi a köszöntéseket így "kóbor Katalin napon:)"

Milyen érdekes, hogy Petra született a legnagyobb súllyal és most Ő a legkisebb szinte. Igaz az egyik legfiatalabb...5870gramm:) szerencsére Ő nem apa alkatát örökölte és Mátétól is sokkal másabb alkatra. Ő olyan kis vasgyúró, Lencsi meg kis balerina:)

Enikő! akkor majd találkozunk:) remélem nem lesz vihar...délután meg megyünk szülinapozni a Lurdy kalandparkba.
katuska79

Krisz: :D elfogadunk! Ha legközelebb jöttök Szentendrére, feltétlenül szólj! Összehozzuk a fiatalokat :D

Peni: köszi :) Hátul van egy hatalmas forgója, így "gyárilag" punk :D

Katuska: hány centi Petra?
magdolnasz

Katuska: örülök, hogy találtatok végül üveget....megkönnyebülés gondolom...
Magdolna: gyári punk? :lol: :lol: :lol: Gyönyörű. Nekem mind a két kispasi kopasz golyóbis buksival jött a világra...aztán SOmám majd 3 évig úgy is maradt. Mostmár van haja ...szöszi mint a kacsapihe...Zétényemnem meg kb 5 szál haja van :lol: :lol: .

KépKép
peni

Móni:
hát ez iszonyatosan hangzott... El sem tudom képzelni, hogy tudott beszorulni. Milyen ágyatok van?
Nem tudom, hogy nekem lett-e volna annyi lélekjelenlétem, mint neked...
Nőgyógyásznál voltál már?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Peni: köszi :)

Mágnes: majd várom, hogy hol és mikor tudnánk megejteni a vételt :) Jövő héten jó, szinte bármikor. Hogy van Anna?
magdolnasz

húú Magdi, a pofámról ég a bőr..... :oops: Teljesen kiment a fejemből, ezért nem jelentkeztem, ne haragudj! :oops:
Beszélek Apával, és hétfőn meg tudjuk mondani,hogy hol és mikor.
Még egyszer ne haragudj! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Móni: Szörnyű lehetett!! Minden elismerésem, nagyon ügyes vagy hogy volt lélekjelenléted és nem pánikoltál be!!

Megkaptuk ma a 4 hós oltást, lányom egy nyikkanást sem adott ki, nézelődött tovább :lol: 6045g és 61 cm!!

Katuska Boldog kóbor Katalin napot!

Kép

Kép
lucus16

Mágnes: semmi baj!! Végülis nem az lesz a keresztelőruha (nagymama vett neki, még nem láttam), de nagyon tetszik a ruhácska, jó lesz nyárra :)
magdolnasz

Sziasztok!

Mikor jöttem volna a Babanetre nem volt... :evil:
Hú gyors reagálás, aztán készülödök, mert megyünk Pécsre :D

Manocskák: Basszus! A szivem majd kiugrott, ahogy olvastalak. Nagyon örülök, hogy minden jól alakult, nagyon ügyes voltál, hogy így visszahoztad Joelt. Most jól beparáztam szépen meg is nézetem Apával a kiságyat :roll:

Katuska: hááát, igen, csak Kriszt tudnám ismételni az autóval kapcsolatban. örülök, hogy sikerült üveget találni!!! Nagyon szép és formás Petra ;) Olyan jókat vigyorgok, hogy enyém gyerek méretében a topik lányaira hajaz, ő is olyan kis formás, vékonyka baba. (Csak remélni tudom, ha lesz egy lányunk, nem ő lesz majd vasgyúró... :roll: Furán nézne ki, hogy lenne egy bratyó, akit a huga kenterbe ver :lol:)

Mellesleg Milánnak a lábszaga tipikusan pasis!! :shock: Nem is értem, hogy a viharba lesz lábszaga egy ilyen babának? Persze nem atomdurva, hogy terjeng a lakásban, de bizony, ha megszagolod, érezni :)

peni: Elpityeredtem az anyák napi írásoddal kapcsolatban... :oops: Csináltál képeket az ünnepségen? Ha igen, kérünk szépen!! ;)

Krisz: köszönjük!!! ;) Én Ádámot nézem mindig, hogy mennyire pasis! Szerintem nagyon férfias jelenség lesz, majd hesegetheted a csajokat körülötte :D

Magdolna: Nagyon édes Nóra! Hogy ez a pelus mekkora sláger minden babónál :D

Jandrea. Lucus: hmmm. Én drága fiam, éjfél és reggel 7 között háromszor kel... :? És soha nem aludta még át az éjszakát... Nyertem? :roll:

Mágnes: de guszta süti!! Én tegnap muffinoztam, nem sikerült :oops: A közepe beesett... pedig nem nyitottam rá a sütőt. Látszik, hogy még analfabéta vagyok a sütéshez, még egy muffint sem tudok összehozni... Pedig nutellás lett volna... :roll: Na, mindegy! Majd legközelebb! Remélem :D

Mindjárt dobok Milánról tegnapi hasalós fotót. Én tettem így le, kíváncsi voltam menniyre tartjuk a fejünket, és nagyon ügyes a lelkem. Ezek most a kedvenc képeim, annyira tüneményes. Persze én elfogult vagyok :oops: :lol:

biga.csiga

:D

Kép

:D

Kép

Jandrea: nekünk van láncunk! Már akartam írni, de most eszembe is jutott, hogy látom :roll: Hordjuk éjjel-nappal, de nehéz kivitelezni, hogy a body alatt magyarodjon, mindig kicsúszik. Ha Manó hanyatt fekszik, akkor meg hátra megy az egész. Anyum mondta, hogy ha Milán forogni kezd, ne hagyjuk rajta nappal, mert nem bízik ő sem benne, én még nem tudom. Annyira nem hosszú, hogy ráfeküdjön forgásnál, bele meg nem kap soha. Egyelőre azt nem tudom eldönteni, hogy használ-e. Mondjuk jó lenne biztosra menni, hogy jön-e Milán foga, és ez segít, hogy nem nyüszis tőle... :roll:

biga.csiga

Biga-csiga: nem vagy elfogult! gyönyörű Milán! És milyen ügyes!
Nekünk is van láncunk, éjjel-nappal Nórán van. Egy barátnőm másfél éves ikreinek is volt/van és sosem volt baj! Azt mondta, észre se vették, hogy kinőttek a srácok fogai.
magdolnasz

Biga csiga:
Hát Bencének is olyan jó kius parasztos lábszaga van :lol: Pont ma reggel mondtam Apának, hogy szagolja meg : ) Én imádom szagolgatni :lol:

Nyaklánc:
hol vettétek? Mert én is be szeretnék szerezni Döncimnek egyet.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdolna: köszi-köszi :D

Mágnes: lol: Nálunk Apája csak annyit mondott, hogy ebben rá hasonlít :lol:
Minimanóban vettük, többféle szín van. 3.600,- de látni, hogy jó minőségű, és mivel csavaros a kapocs, könnyű ráadni. A honlapjukon meglesheted ;) Úgy rémlik van karkötőben is :roll:

Most már tényleg pakolok, meg kiszedem Apát az ágyból, így sosem készülünk el :shock: Persze Milán ilyenkor alszik... Éjjel minek azt... :roll:

Jó hétvégét mindnekinek!

biga.csiga

Köszi amiket írtatok, még most is számomra hihetetlen, hogy képes voltam ezt megtenni.
Az ágya a Joelnek olyan, hogy alul egy-egy kampós csavar vagy valami hasonló van mind a négy majdnem sarkánál és ebből az egyik valahogy kifordult abból a lukból amibe elméletileg be kellene akadva maradnia.
A kiságy nem a mienk úgy kaptuk kölcsön, de mire mi hazaértünk a kórházból a párom még össze is csavarozta, azt mondta, hogy olyan erős lett most, hogy akár ő is bele fekhetne az ágyba.
Nőgyógyászhoz pont szerdán mentem volna, de akkor jöttünk haza a kórházból és nagyon fáradt voltam, beszéltem is vele elmondtam neki, hogy mi történt a Joellel. Megbeszéltük, hogy jövőhéten megyek majd hozzá.
Tudjátok Hálás vagyok Istennek, hogy tényleg nem pánikoltam be rögtön és végig tudtam csinálni, amikor végre magához tért magamhoz szorítottam és csak bőgtem és bőgtem.
Amikor a kórházból hazajöttünk ruhákért én akkor borultam a párom vállára és akkor jött ki rajtam egy pánik. Ennyire akkor sírtam utoljára amikor 5 évvel ezelőtt édesapám meghalt.
Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy nagyon nézzétek át a kiságyakat.
Akiknek meséltem, hogy mi történt a Joellel azok csak annyit mondtak, hogy ők biztos pánikba estek volna és hirtelen azt se tudták volna, hogy mit tegyenek.
A kórházba is amikor beértünk 4-5 nővér körül állt minket elmondtuk, hogy mi történt ők neki álltak szó szerint csodálkozni, hogy ki élesztette újra és miért nem mentővel vittük be. Erre a párom rájuk szólt, hogy csodálkozás helyett inkább a gyerekkel kéne törődniük.
De tényleg minden rendben van vele tegnap már igazi kacagós nevetést hallottunk tőle. :D

manocskak

Mágnes: mi az Orex-ben vettük. Egyet vettünk egy ásványosnál, de az nem szabályos kerek és nyomot hagyott Nóra tokáján. A mostani olyan, mint Miláné.
magdolnasz

Mági, én a teszveszen vettem 2000 Ft-ért a láncot, néha még leveszem róla, majd kiderül, hogy használ-e.

Kicsit leszek csak, költözünk. :lol: Majd jövök a hírekel jövőhéten.

Móni, a hideg i kirázott a történeten. Éppen jókor mentél be. :?

Kép
Kép
cs_erika

Én szeretnék benevezni a legkisebb súlyúak versenyébe. Ma reggel mértem, 5600 gr, és 2 hete 60 cm volt. Mellette jó kedélyű, és akkora hurkái vannak, hogy a pelenka folyamatosan bevág neki a combjába. Szóval nem tömöm az is biztos. Főleg, hogy most már ha nem kell neki több, akkor nem is eszik tovább mint eddig, és bukja ki a felesleget, hanem elfordul és nem hajlandó tovább szopizni.

Ma éjjel azt álmodtam, hogy a gyerekorvos szerint nagyon szigorú vagyok, és tápszereznem kellene a gyereket (hozzá teszem ilyet még csak ki sem ejtett a száján), mert ezen a héten "csak"18 dekát hízott a 20 helyett, és még nem alussza át az éjszakát.
Most is éjfélkor keltünk. Az ritkaságszámban megy hogy tovább alszik. :?
Ti mit csináltatok, hogy már átalussza az éjjelt?

Kép
Kép
cs_erika

Erika: ha kiegyensúlyozott Zsófi és jókat alszik, biztosan elég neki az, amennyit eszik!
Én nem csináltam semmit, egyik napról a másikra átaludta Nóra az éjszakát, kb 6 hete már. Fürdés 8-kor van, utána vacsi, 9 körül elalszik és reggel 6-7 között ébred. Majd Zsófinál is be fog ez állni.
magdolnasz

ERika! semmit nem csinálunk....egyszerűen átalussza és kész az éjszakát Petra is. Na jó ma éjjel háromkor felébredt enni, majd nevetgélt, nézelődött beszélgetett kcisit a kezemben majd elaludt.

Enikő! voltatok kint? Máténak nem jött be a koncert meg úgy az egész cécó sem így gyorsan haza jöttünk. Ellenben a Lurdy játszóház annál inkább:)

De szép képek Milánról! Oylan tipikus babaképek.
katuska79

cs_erika
Igen tényleg jókor mentem be hozzá. El sem tudom képzelni mi lett volna akkor ha később megyek be hozzá.

Viszont az a helyzet, hogy már kb 3 napja nem volt kakija, mi a legjobb hatásos módszer rá? tudtok segíteni? Vagy ez még nem gond hiszen csak szopik.

manocskak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?