Sziasztok!
Mikor jöttem volna a Babanetre nem volt...
Hú gyors reagálás, aztán készülödök, mert megyünk Pécsre
Manocskák: Basszus! A szivem majd kiugrott, ahogy olvastalak. Nagyon örülök, hogy minden jól alakult, nagyon ügyes voltál, hogy így visszahoztad Joelt. Most jól beparáztam szépen meg is nézetem Apával a kiságyat
Katuska: hááát, igen, csak Kriszt tudnám ismételni az autóval kapcsolatban. örülök, hogy sikerült üveget találni!!! Nagyon szép és formás Petra

Olyan jókat vigyorgok, hogy enyém gyerek méretében a topik lányaira hajaz, ő is olyan kis formás, vékonyka baba. (Csak remélni tudom, ha lesz egy lányunk, nem ő lesz majd vasgyúró...

Furán nézne ki, hogy lenne egy bratyó, akit a huga kenterbe ver

)
Mellesleg Milánnak a lábszaga tipikusan pasis!!

Nem is értem, hogy a viharba lesz lábszaga egy ilyen babának? Persze nem atomdurva, hogy terjeng a lakásban, de bizony, ha megszagolod, érezni
peni: Elpityeredtem az anyák napi írásoddal kapcsolatban...

Csináltál képeket az ünnepségen? Ha igen, kérünk szépen!!
Krisz: köszönjük!!!

Én Ádámot nézem mindig, hogy mennyire pasis! Szerintem nagyon férfias jelenség lesz, majd hesegetheted a csajokat körülötte
Magdolna: Nagyon édes Nóra! Hogy ez a pelus mekkora sláger minden babónál
Jandrea. Lucus: hmmm. Én drága fiam, éjfél és reggel 7 között háromszor kel...

És soha nem aludta még át az éjszakát... Nyertem?
Mágnes: de guszta süti!! Én tegnap muffinoztam, nem sikerült

A közepe beesett... pedig nem nyitottam rá a sütőt. Látszik, hogy még analfabéta vagyok a sütéshez, még egy muffint sem tudok összehozni... Pedig nutellás lett volna...

Na, mindegy! Majd legközelebb! Remélem
Mindjárt dobok Milánról tegnapi hasalós fotót. Én tettem így le, kíváncsi voltam menniyre tartjuk a fejünket, és nagyon ügyes a lelkem. Ezek most a kedvenc képeim, annyira tüneményes. Persze én elfogult vagyok