Budabo: Nagyon nagyon very very c,ok c,ok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!! Kicsit megkésve, de leaglább még ma van!

Remélem tényleg egyre jobban van Füge manó!
Andus: Szívesen, remélem nektek is annyira bejön mint nekünk, majd erre hozok bizonyítékot is.

Hát bizony simán megtérült a különbségből a benzinpénz.
Millye: nagyon szuper a tabló, gmailt megint nem tudom megnyitni

, majd ha igen teszek én is a kedvenc mappába képet, de abszolút eltaláltad, mert az az egyik kedvencem amit betettél amúgyis Efémről.
Ladmon: én is már tiszta paraanyu lettem, méricskéni kezdtem picukát rendesen éééés képzeld rajtakaptam a mérleget

. 40 ml tejcsit kapott kiegészítésnek még üvegből és csak 10 g-nak mérte a mérleg... Ennyire megbízható...
Efénél most (megbízhatatlan mérleg szerint) olyan 120-130 g az átlagos fogyasztás, fura mert neki is volt már ennél több is, viszont mostmár rendszeres a napi 2 nagy kaksi (és van benne bőven emésztetlen cucc is) és most is 1 hét alatt megvolt a kb. 300 g plusz. Szóval kitaláltam magamnak, hogy lehet a tej lett zsírosabb, lehet az emésztése javult, nem is bukik vissza annyit

éljen, meg rosszul is mérek néha úgy néz ki...
Esztike tutti megörült a sok tejcsinek, azért volt a 200 g, aztán beállt normál üzemmódra. Látod mi a mostmár 5700-unkkal sem eszünk sokkal többet, sőt van hogy csak 60-70-et tud enni, mert még tele a pockos kaksival...
kaandi: húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

Több mint 7 kg... Masallah!
Zsu: Jobbulást, gyorsan gyógyulj meg, küldöm a +++++++++-t!
lkverus: hasonló gonddal küzdünk mi is, lusta fiacskám kiszopizni a tejcsi végét ami már lassabban folyik.

Ma egyszer már fogtam a gyerkőcöt, büfipozíció, irány a konyha, mellszívó koszos, nem baj, csapba fej... csak hogy ne apadjon már ha nem muszáj... de konkrétan akkor szinte teljesen kiszopizta mint kiderült.
kreiszi: csomónk nekünk is van, én is írtam korábban, és akkor Andus és Zétivera is nyugtattak, meg még mások is, hogy nem gond, doki is látta és ő is ezt mondta. Csak még vékány a bőrük ezért érezzük, semmi problémát nem okozott eddig, ne aggódj! Picurod nagyon cukika, imádom a szendvics képet iwiw-en

, előke vállrarakást apóca nálunk is kitalálta.
Amy: nem tudom jól tettem-e, de én még a kezdetekkor muszáj voltam váltogatni a popsitörlőt és krémet, mert Efém bőre rám ütött, mindenre érzékeny volt, egy párosítás jött be végül, Gabi kamillás popsitörlő és Sudocrem, szóval én alapjáraton is ezeket használom, próbáltam másik krémre visszatérni, de áááá... ez van. Mondjuk Bepanthen-t még nem próbáltam. Sok sok simit, puszit küldök Vendinek!!!!
62-es rucikat hosszban durván nőjük ki

, tán még addig se hordta őket mint az 56-osakat... ki gondolta volna. Most épp felsőtestileg húzott bele, úgyhogy a bodyk cseréje szerintem ezen a héten már esedékes lesz.
Stelly: annnnnnnyira szépek a pasizós babaképek!!!!!!!!!!
Hahó, aki Vecsésen jár felugorhatna legalább fényképezkedni! MC Ferihegy mellett lakunk!
De azért mi is csajoztunk a hétvégén, na mindjárt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.05.04 21:31-kor.