A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Bea: szrenintem nem fojtja meg, de én éjszakára azért leveszem a kicsiről.Van menetes kapcsa.

nemlajos: :D

Azt írta az Adri, hogy most kezdi el varni. Gondolom 1 hét + posta. Na akkor felkészítem, hogy jösz te is :)

Kép

Kép
pgyöngyi

na írtam a lánynak, ha kukli nem dobja át az elérhetőségét, tőlem is megkaphatod :) kukli?

megyek,mert itt van anyós pajti az ajtóban az oroszok meg a spájzban :)

Kép

Kép
pgyöngyi

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint
a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok ésnjátékok hevernek. A konyhában a
mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy töröttpohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a lépcsőn(átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a
fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva,
egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
-De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap,amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM
SEMMIT!!!!
dandy

:D :D :D

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Pulcsi: Valóban eltúlozzák az anyatejet, de azért én is fontosnak tartom. Megfázásra nem véd az anyatej. Olyan betegségek ellen véd, amiket a te szervezeted is kivéd. Ennek szerintem igazából a második gyereknél van kézzelfogható eredménye, amikor látod, hogy a másodikat mennyire védi az anyatej, amíg a nagyobb hordja haza a vírusokat.
Persze ez azt jelenti, hogy hozzád van nőve a gyerek, ami néha nehéz, de szerintem még mindig egyszerűbb, mint folyton tápszerezni.
Másrészt az anyatej a természetes tápláléka a babának, míg a tápszer egy mesterséges történet.... :roll:
És még lehetne sorolni pro és kontra, de szerintem mindenkinek a legbelsőbb magánügye, hogy mivel táplálja a babáját, a fő, hogy szeresse és vigyázzon rá. Semmivel sem kevesebb az az anya, aki tápszert ad a gyermekének. A lényeg, hogy jóllakott, jólfejlődő baba legyen. ;)

Katka

katka22

hűű micsoda helyesírással indítottam a laptetőt :oops: na gyorsan töltsétek fel az oldalt :)

Erpé: Kukli átküldte neked, így én már nem küldöm :)

Kép

Kép
pgyöngyi

katka:és megint csak igazat adok.

Kép

Kép
pgyöngyi

Kukli Azért 6 hónap, mert akkor elkezdek hozzátáplálni, és ha fáj a pocója, akkor kihagyom a tejcit :)

Én ma törtem le egy kicsit. :( Máté állandóan nyűgös. És nem csak ma. Nem tudom letenni 10 percre sem a kiságyába, ha ébren van. Pedig próbálok mindent. Zenélő forgó, kiskönyv, mindenféle csörgő, zörgő, zenélő, színes játék, és semmi. Addig sír, míg ki nem veszem. Tanácsok? Mit csináljak? A tornát is utálja. Minden szopi elött kínzom szegényt. Lehet, hogy van összefüggés? Azért nincs el hanyattfekve a kiságyban, mert azt hiszi torna lesz? Vagy miért? Olyan jó lenne, ha sokat mosolyogna és boldog kisbaba lenne! Ha rajtam fekszik olyan jól érzi magát. Északa viszont alszik a kiságyban.

Kép

Kép
rszg

rszg: és hason?
Döme csak pár napja van el ébren egyedül, azelőtt letenni sem lehetett, most fél órákra is elvan, és persze a pihiszékben is :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

(ilyenkor jövök rá, h többször kéne írnom ... )

Adryn naygon szép helyen kirándultatok!!irigykedek (én is)!!!! és nagyon helyes Nico még mindig!!

(na mindent elfelejtettem amit írni akartam :oops: )

akkor magunkról: nem is írtam, mi is megjártuk a csípőszűrést, persze pont akkor volt áramszünet és a 2 perces vizsgálatból mindjárt lett fél óra, a gyerek már üvöltött :(. doki kérdezte mennyit van hason? mondtam neki, h elég keveset (mert csak úgy mint nálad Erpé, nem igazán szereti), azt mondta maradjon is így!! :shock: utána azon gondolkoztam, h akkor mikor tanulja meg a fejét felemelni???!?! bár időnk még van! ma este mértem a miniurat és már 5680 grammot nyom :D! pont 1 kg-ot hízott 4 hét alatt én meg egy hete még azon paráztam, h kevés a tejem. be is kevertem 40 mili tápszert, de nem fogadta el!! vasárnap és tegnap este pedig csináltam a tejszaporító fejést (7-7,5-5 ...). a fagyasztóban egyelőre csak egy 150milis somi van berakva, mert azon gondolkodtam mennyit tegyek egy zacsiba, aztán úgy döntöttem, h lesznek nagyobb adagok (egy-egy evésre) és kissebbek pótlásnak. Ti ezt hogy csináljátok???

Katka: aranyos vagy, h így invitálsz, de sajna nincs otóm és ennek fényében tömegközlekedve már elég messze van :(. nem semmi mennyit mész a gyerkőcökkel!! én is akarok!!! majd kérek is tippet hyelyügyileg, hova menjünk (ha lehet), mert azzal mindig bajban vagyok!!!

Erpé. mi (most is!) eléggé együtt mozgunk súlyban :lol: , sztem én is kb. 92-94 voltam (nem mertem akkor már ráállni a mérlegre) és most kb. 80 vagyok :oops: :cry: !

Víz. anno nekem azt mondta a védőnő, h ha nem éhes nem fogadja el. én is próbálkoztam, de nem kellett neki! az anyatej 97%-a víz, így az fedezi a babók folyadékigényét. (most de okos voltam, pedig nem is ez volt a téma :oops: :lol: ). szval Kukli nem eszünk meg :wink: :lol: !

apa lőtt e-bay-en a manónak egy játszófészket :D, nekem nagyon teccik!!! itt a link: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting
mi kengurut fogunk használni, anyós vett egy csúcsszupit :D! állítólag ezt 0 hós kortól lehet, de még nem merem beleültetni!
majális. mi a barátnőméknél grilleztünk egyet, jó volt nagyon, de hamar leléptünk, mert manóka hisztisnek bizonyult :(. dobok pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép annnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyira éde volt ahogy Adri simizte Bálintot !!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Jajjjjjjjjjj minden baba tündéri édes!!!

Szép napot!
Vica
wicca

na asszem próbálok sűrűbben írni, mert ez így húúúúúúúúzóóóóóóóóssssssssss!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos: jól láttam a képen, h kicsit megdöntve használod a pihenőszéket?? (curva jó aza szék!!)

Szép napot!
Vica
wicca

Rszg, nálunk Szonja napközben nincs a kiságyában, hanem velünk van a nappaliban az ágyon, vagy pihenőben, vagy játszószőnyegen. Így tudatosítjuk, h nappal van. Éjjel megy csak a helyére.

Wicca, Bálint egyre helyesebb! Még jó, h időben lestoppoltam Szonjának!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jóéjt

Gabi
Kép

Kép
tehuti

wicca, tündéri a két babó :D
A szék támlája két fázisba állítható, én a lentit használom, de a mélyedésbe raktam egy kispárnát, hogy ne terhelje a gerincét.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jut eszembe! Ti leszoktátok rakni a földre a gyereket? nekem ez még olyan fura!!!!
csoki hááááááááát már én is gondolkodom rajta, h az a fránya a bűnös, szval most kipróbálom, h nem eszek egy pár napig :(:( ...

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Látom lassan egyre többeteknek tetszik meg a mei-tai :D Én is szemezek vele.
Kukli még azt akartam kérdezni hogy mennyire párnázott? váll, derékpántja és a lábánál ahol hozzáér a body részéhez ott ki van külön párnázva?

Rszg, csak a kiságyában nem marad el, vagy máshol sem? járókában, játszószőnyegen?
Napközben én is ritkán rakom bele a kiságyába, a nappaliban van egy járóka abban van hol hason hol háton aztán el is alszik benne ha elfárad, pedig mellette zajong legalább egy gyerek :D
Amúgy aki majd később járókába akarja tenni a gyereket érdemes már ilyen korán megismertetni vele, mert hátha később nem tetszik majd neki mikor nagyobb lesz. Nálunk nagyon jól bevált, most már ugye a 3. gyerkőc használja, főleg akkor hasznos mikor már másznak-mennek és nem akarom hogy elmászkáljon a szobából.

Wicca Bálint nagyon édes, a kis pisze orra nagyon tetszik :D

Mi ma de. megyünk az ortopédiára, most éppen a kendőben alszik rajtam Nimród, mert nem akarom hogy még egyen, mert akkor pont a kórházban kellene megetetnem, ott meg annyi ember van :? Remélem még egy fél-egy órát kibírja.
Nektek már beállt a napirend? Nekünk nagyon összevissza van, a fogorvoshoz is mikor megyek már nem is ad időpontot mert minden nap máskor eszik. Pedig egy-két hete már volt valami kis rendünk.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli, jó ez a tesófellépő, egy ismerősömnek van, ha éppen nem használja csak lecsatolja és beteszi alulra, viszont nem minden babakocsihoz jó. Azért nézd meg hogy a tiedra csatlakoztatható-e. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Wicca: Nagyon édes Bálint baba és barátnőd babája is aranyos! :)
Ha gondolod, akkor én szívesen elmegyek érted Fehérvárra. Nekem az 30-40 perc kerülő csak. Persze a szopikat össze kell hangolni, de az talán megoldható, ha egyeztetünk. És persze haza is viszlek! ;)
Én játszó szőnyegre le szoktam tenni Petit. Most már van, hogy nagyon jól elsalapál (ütöget) a játékokkal.

Rszg: Vannak ilyen időszakok. Nekem a lányokkal az volt a tapasztalat, hogy napokig nyugtalanok voltak, aztán elkezdtek forogni, vagy mászni, vagy ilyesmi. Szóval lehet, hogy valamit a fejlődésben készül ugrani Máté. És lehet, hogy ez megijeszti és szükség van anyára. Szerintem néha próbáld letenni, de ne erőltesd, valamiért kell most a biztonság neki.

Úgy látszik megfázott Peti a kirándulás utolsó napján. :( Pedig úgy igyekeztem eltalálni az öltözékét, de ezek szerint nem sikerült. :oops: Most szegénykém taknyoska.... :(
Ágica is megfázott, pedig ugyan úgy volt öltöztetve, mint Dani és Zsófi. Ő is náthás és köhög is nagyon....
Szóval vannak a kirándulásnak árnyoldalai is.
Viszont én nagyon élveztem. Nem volt mindenki 4 napot, jöttek-mentek a családok, de mindig volt 3-5 család. Jókat beszélgettem, nagyokat játszottunk a gyerekekkel, szóval szuper volt. A szállás mellett volt állatsimogató, lehetett lovagolni és a szállással szemben egy hatalmas legelő volt tehenekkel, lovakkal és szarvasokkal. A gyerekeknek az egészből csináltam egy akadályversenyt. Menetlevelükbe gyűjtötték a matricákat. A túrákért, a várlátogatásért, akadálypályáért, lovaglásért, futóversenyért, meg vízbombával célbadobásért stb.... kaptak matricát. Akinek a végén volt leglább 6 matricája (persze volt mindenkinek) az kapott állatos buborékfújót ajándékba.
Szóval nagyon jó volt, csak Petikét sajnálom nagyon... Remélem hamar meggyógyul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.05.06 07:55-kor.

Katka

katka22

Hiszti: Kukli, tudom, hogy nehéz, hogy hisztizik a Boti, de ezt nem fogadjuk el távolmaradási igazolásnak. :lol: Tök normális, hogy egy 2 éves hisztizik, mivel még nem tudja lekezelni önmagában, hogy nem lehet minden, amit akar. Szerintem a hisztinek ki kell jönnie, hiszen hatalmas belső feszültségtől szabadul meg a gyerek. És ezt szépen ki kell várni még 2 éves korban. Ami a lényeg, hogy hisztivel ne érje le, amit akar. Ha megkapja hisztire, amit szeretne, akkor már egy tudatos eszköz lesz belőle.
Olyan 3 éves kor fele már igen is meg tudják fogni a hisztik 90%-át a gyerekek, de 2 évesen még nem. És, ha ugye hisztire nem kapja meg, amit akar, csak akkor ha befejezte a hisztit, akkor már nem is lesz érdemes hisztivel húzni az időt.
Persze mindez csak az én tapasztalatom és biztos, hogy nem minden gyerekre igaz.... :roll:

Katka

katka22

És köszönöm Zsófinak a szülinapi gratulációt! :) Volt neki bulija a Börzsönyben. Nagyon élvezte. És még lesz is neki bulija a barátaival is. ;)

Katka

katka22

Katka te aztán kreatív anyuka vagy, milyen jókat tudsz kitalálni a gyerekeknek. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: A kényszer nagy úr! Kisgyerekeket a túra önmagában nem köti le, matricáért ugye már érdemes.... ;)

Katka

katka22

Köszi lányok!
Az a baj, ha nem alszik, akkor hason sincs el, és a nagy ágybn sem mellettem, csak, ha karban van. Próbálom hagyni, de 15 perc sírás, meg ezernyi könnycsepp után kiveszem, és nyugodtan pihizik rajtam és nagyokat szipog (mint most).

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Katka, ez az akadályversenyes-jutalommatricás pontgyűjtés nagyon tetszik! Jó lett volna valami hasonló mentőötlet május elsején, mikor Samu kitalálta, hogy ő nem hajlandó gyalogolni a kiránduláson. Erre az volt a megoldásom, hogy minden bogarat-gyíkot-követ megtanulmányoztunk út közben, persze emiatt jóval lassabban haladtunk, mint a csapat. (A fő baj az volt, hogy nem volt másik hasonló korú gyerek, csak sokkal kisebbek, vagy a felnőttek. Ha van több gyerkőc, akkor megy, mint a golyó)
Petinek és Ágicádnak mielőbbi jobbulást! Az olyan ijesztő, amikor egy ennyire picur baba beteg.

Wicca, nagyon szép Bálint! A szemei továbbra is lenyűgöznek :) És csini vagy a fotón!
A súlyunk valóban hasonló, de remélem, hogy hasonlítani fogunk abban is, hogy jól ledobjuk magunkról a felesleget! :D :D

Vica, napirend? :) Napközben nem igazán vannak fix időpontok nálunk, de szerencsére éjszaka alvás van. Kb este 10-11-től reggel 5-6ig. Ezen kivűl más nem nagyon fix, de az nem is baj :) Napközben van hogy csak fél órákra szunnyad el, de általában van egy hosszabb alvás is (3-4 órás), ez hol délelőttre, hol délutánra esik.
Lépek, telefon.

erpé

Napirend? Nálunk is csak kb. van....Mostanában + - 1 órával eszik. Attól függ, éjjel meddig alszik. Mostanában 4-5 körül kel.

Viszont nekem meg alvászavarom van....nagyon kész vagyok. Már pár hete tart, de már olyan szinten, h egyik nap este nem tudtam elaludni, csak forogtam. Hajnal 3 fele aludtam egy órát. Ennyi.....
Ma sem ment a dolog, fél éjfélkor keltem, szakadt rólam a víz, nem tudtam visszaaludni. És az a baj, h hergelem magam, h úgysem tudok, úgysem tudok- És nem....Hívtam védőnőt, azt mondta a hormonok.....meg elkezdtem vmi homeós gyogyót szedni, ami alvászavarra van. A legdühítőbb meg, h Szonja alszik, tehát miatta aludhatnék én is....de nem. Tiszta gyagya vagyok......

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: Ez nagyon rosszul hangzik. :( Én terhesen szenvedtem ettől... Esetleg este igyál egy nyugtató teát vagy 1 dl bort a nap végén, hogy el tudjál lazulni. Hátha segít!

Katka

katka22

tehuti: hát ez nem valami jó. Sedatif-ot szedsz? Vannak még más homeos nyugtatók, altatók is, de szopi mellett azért jó egyeztetni egy dokival ezeket, mert pl. a pulsatilla tejserkentő is.

erpé: várják a leveled :D

katka: engem is útba ejthetnél :D , csak vicc volt,mi még nem mozdulunk ki ilyen hosszú időre és távolságra (paraanyu vagyok kicsit)

Kép

Kép
pgyöngyi

tényleg, a citromfű tea kifejezetten erre van (nálam nem vált be, de attól még másnak jó lehet)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok! Én is ittvagyok, csak mostanában nem volt időm írni, de néha olvastalak titeket.
Mi most betegek vagyunk :(:( náthás nagyon , csúnyán köhög . Már a második éjszaka hogy egy két órát alszik azt sem egyszerre. Kiszívom az orrát és 5 perc mulva megint szívhatnám :? Szerencsére láza nincs, ma megyünk doktornénihez.
Na mellékelek pár képet aztán majd ha lesz időm írok még.

Kép Kép
unokatesóval :) Kép Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi:nem akarlak elkeseríteni, de nekem 2 doki is azt mondta, hogy sósvíz és orrszívás, gyógyszert még nem kaphat mert pindurka (mondjuk ti lassan töltitek a 3hót...Jessszus :shock: )

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi tippeket!!! Igen, a sedatif-et kezdtem el, védőnő is javasolta. Jaj, olyan rossz, soha nem volt ilyen, h nem alszok...Remélem nem leszek depi.... :roll: :shock:

Moncsi, nagyon cuki Lívi baba!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: ezt találtam hirtelen:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... e_number=3

jajj, moncsi elfelejtettem: olyan édi-bédi az első kép :D uccsó kép hol készült?

Kép

Kép
pgyöngyi

Moncsi, jó hogy jelentkeztél! Nagyon szép a kiscsaj, és jól néztek ki a családi fotón! Jobbulást a picurnak!

Tehuti, sajnálom, hogy nem tudsz aludni, ez tényleg nagyon nem jó. Viszont ha korábban ilyen nem volt még, akkor a terhesség-kismamaság-hormonok lehet a ludas, és biztosan csak átmeneti állapot. Lazulós technikákat, szereket a többiek javasoltak, hátha bejön valamelyik.

Gyöngyi, túl egy ilyen rotás betegségen én is paramami lennék.

erpé

mi ez a pangás ma? Még jó idő sincs, hogy mindenki kinnt dekkoljon a napon :? . Nekem meg alszanak a gyerekek, pedig Esztinek olyan minimális az alvásigénye. Valamelyik nap is 1 órát aludt össz-vissz napközben.

Kép

Kép
pgyöngyi

Én itt vagyok!!! :lol:
Köszi Gyöngyi az oldalt! És Erpének is az együttérzést!
Párom talizott a nődokimmal, neki is mondta, h nem tudok mostanában aludni, és ő is azt mondta, h a hormonok....kész....Védőnő szerint újból meg kell tanulnom aludni, visszaaludni. Remélem összejön.. :)

Gyöngyi, Szonja sem nagyon alszik napközben. Mondjuk most szunyál, de sztem fél órát... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rszg!
Kendő???Nekem nagyon bejött, rugalmas van, és tökjól elvagyunk benne, van 2 szabad kezem, és ő meg olyan jókat durmol, szuszog rajtam:)Ugye mi is kórházban voltunk + 1 hetet, Lara is nagyon igényli a testközelséget, van is eleget, mindig van egy szabad kéz, ami ringassa, aztán majd kiderül mi lesz, de olyan pici még, és úgy sajnáltam, amíg kórházban voltunk.Szemmel láthatóan egész más, mióta itthon vagyunk.3,40-ről 4,85-re híztunk már, és elégedett, boldog baba, imádom.
Néha-néha bekukkantok, de írni nemnagyon marad időm:(

Kép
Kép
zazzy

sziasztok

én is vok, csak hullafáradtan.. együttérzek Tehutival :? max 4-5 órát ha aludtam ma ááááááá úgy hogy kétóránként kelt a drágaságom.. szóval azt sem egyben :( és én is el akartam aludni este 11-kor de nem tudtam... ku..a hormonok komolyan!!! hajnal 1-kor még ébren voltam kelt is törpi enni, aztán nagy nehezen 2-kor elaludtam de már 3-kor kelt megint aztán 5-kor újra és ááááááááááááááá szóval hulla vok ma.. na de nem panaszkodni jöttem :D

babók gyönyörűek :D Livinek az a csodálkozó szem! :lol: :lol:
Bálintbaba meg naon jóképű!! :D látom szereti az idősebb csajokat ő is :lol:

Katka: már többször tapasztaltam hogy szuperötletes anyuka vagy! ez a matricás játék is nagyon tetszett :D raktározom ám el az 5leteket :D :D

KépKép
KépKép
adryn

nemalvóknak együttérzés :(
zazzy, képet is hozol? Olyan rég írtál!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi: nekem a doki a következőket javasolta: bébi nasivint, napi max 3szor 1-2 csepp, 10 napig, cebion cseppek napi 5 csepp, fenistil csepp napi 2szer 5 csepp. Na cupp

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!

Nagyon szépek a babák!!!!

Nemalvókat sajnálom!! Én úgy, de úgy tudnék aludni,még nappal is!!! :wink:

Katka: te nagyon kreatív anyuka vagy!!!!! :D

Hasonfekvés: Krisztián a babakocsin kívül csak úgy tud aludni. Nyüglődik háton, ahogy hasra fordítom pár perc és alszik.

Ma egy kicsit kivoltam. Komolyan azon gondolkodtam, hogy mit csináltam én egész nap egy gyerek mellett???!!! Ja és akkor is mindig úgy éreztem el vagyok havazva. :roll: Nagyon bosszant, hogy nem tudok a gyerekekkel úgy és annyit foglalkozni, ahogy szeretnék.Férjemmel sincs időnk kettesben lenni. A háztartást sem tudom mindig rendben tartani. Van jó nagy udvarunk, azt is rendben kellene tenni. Ja és magamról nem is beszélve... Ma nagyon fáradt voltam.Gergő persze nem alszik napközben, így én sem tudok pihenni. Tudom az a baj velem, hogy maximalista vagyok, és mindent én akarok megcsinálni. Nem szeretek segítséget kérni. Volt ma itt anyósom, és megígérte Gergőnek, hogy holnap elviszi hozzájuk. Remélem Krisztián hagy majd pihenni, mert ilyenkor úgy szokott lenni, hogy vagy a kissrác dorbézol, vagy jön hozzánk valaki, aki nagyon ráér. :(

Le vagyok döbbenve, hogy a ti babáitok milyen nagy iramban nőnek.Hát mi nem, és néha magamban keresem a hibát, hogy mit csinálok rosszul. Tejci van hál Istennek. Krisztián 3-4 órát alszik, éjszaka 1x eszik. két hét alatt 360g-ot gyarapodott, és most 4070g. Amúgy nem sirós, sokat mosolyog, tényleg nem tudom, mit csinálok rosszul. :cry:

Bocsánat, hogy panaszkodtam, de olyan jól esett kiírni magamból.

banokla

Banokla Nincs benned semmi hiba, ne aggódj! Már lassan mindenkit elér a depi, és a "Mit csinálok/csináltam rosszul?" kérdés. Semmit! Mindenki mindent úgy csinál, ahogy jónak látja. Nem tudom visszaolvastál-e, de pont az elmúlt napokban volt szó róla, hogy mindenkinél (tisztelet a kivételeknek) úszik a lakás, a háztartás. Nálam is. :oops:

Zazzy Lehet, hogy jó lenne a kendő, de nem akarom magamra kötni/szoktatni. Nyáron megyünk le a Balcsira dolgozni és ott nem lehet egész nap rajtam a nagy melegben. Addigra meg kell tanulnia egyedül ellenni. Persze amennyit lehet vele vagyok és szeretgetem.

Kép

Kép
rszg

Ja, még akartam írni, de mindig elfelejtem. :oops:

Adryn: nekem is nagyon tetszik az a vidék( így képekről), ahol laktok. Mi is megyünk!! :wink: :lol:

Topik találkozó jól hangzik, csak az a baj, hogy hozzánk messze van. Úgy érzem olyan jó lenne kimozdulni itthonról. Hónapok óta szinte sehova sem megyek. A bevásárlást is a férjem intézi. JA de kimentünk a majálisra, ami nem volt valami nagy durranás.

Még akartam valamit, de már elfelejtettem: :oops: :oops: :cry: Mondom én, hogy nem vagyok a toppon. :cry:

banokla

Katka, Moncsi gyerkőcöknek jobbulást!!!

Moncsi, Wicca nagyon édesek a babáitok!

Voltunk tanácsadáson Maja 4600 gramm, 56 cm, két hete 4250 volt, viszont 8 centit nőtt:)(Banokla ez nálunk is csak 350 két hét alatt, múlt héten 500 volt, ne aggódj emiatt szerintem, ez változó)

A csipője kötött, azt mondta a körzeti orvos, hordani kell a betétes rugit, tök kényelmetlen lehet szegénynek és 3 óra alatt teljesen megizadt alatta..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.05.06 19:11-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka értünk is elfordulsz 8) :lol: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg: Szerintem egy 3-6 hónapos gyerektől nem lehet elvárni, hogy ellegyen egyedül. Max fél órákat, de az sem garantált. Engem nagyon megleptél ezzel a nyári tervvel.... :roll:
Vagy valamit nagyon félreértek... :oops:

Banloka: Mindent jól csinálsz. Nekem a Peti heti 100 grammot hízik. Pedig a lányok 250-300-at híztak hetente. Ilyen alkat. Szerintem te se aggódj. Két gyerek meg persze, hogy teljesen leköt. A háztartás meg megvár... Párod mennyit segít? Mert nekem 4 gyerek mellett sokat... Másképp nem is bírnám...
Jó anya vagy! Ne aggódj!
És ha nagyobbak lesznek, akkor könnyebb lesz ám!

Zazzy: Jó hallani rólatok! És kérünk ám fényképet! :)

Gyöngyi: Nálad is vállalok fuvart szívesen. ;) És nem parázni, hanem tessék élni. Nem lehet ám a széltől is óvni őket... :roll:

Moncsi: Sajnálom a betegséget. Bizony a nátha nagyon nehéz a picikkel. Viszont gyönyörű Lívia! :)
Utolsó kép a Tatai-tónál van, ugye? ;)

Nemlajos: Hogy ment a jelelés? Sikerült kicsit kikapcsolódni Döme mellől?

Katka

katka22

ki hogy tud időt szakítani a férjére?
én néha szeretnék csak napi félórát CSAk vele foglalkozni, de legtöbször nem megy..tapasztalt anyukák, ennek mikor jön el az ideje? :? :?
ma úgy döntöttem, meg sem próbálok nappal aludni, és várni, nándi hátha hajlandó aludni
elég nekem a napi 5-6 óra alvá 2 részletben. én amióta megszületett, ennyit alszom.éjjel még 3óránként kel. van vki, akinek szintén?sorstársakat keresek :? hogy nemcsak az én babám nem alszik még 5-6 órát egybe....
szoptatni tök jó, egyre inkább ráérzek az izére, és már a bimbim is jól bírja.az a legjobb, amikor nani megyszigszik tőle és elalél..de ilyen ritkán van :cry: átkozott hascsikarás...annyit szenved szegény..
a teákat, masszirt, tornát kiröhögöm.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi Nekem is kevés időm jut Gézára. Vagyis kevesebb, mint szeretném.

Katka Nem tudom, Te mit értettél. Június végén megyünk ki a Balcsira, mert van egy kölcsönzőnk, amit ketten csinálunk. Ez jó keresetkiegészítés. Mivel mindketten pedagógusok vagyunk, ott a teljes nyáriszünet. És Mátét is visszük természetesen. Ezért írtam, hogy nem akarom magamra kötni. Mert nem tenne jót neki napi 8 óra napsütés. De már nagyon várom, hogy kimehessünk, ott tök jó lesz a friss levegőn. Nem mint itt a városban.

Kép

Kép
rszg

Pulcsi: nekem is 3 óránként kel... sőőt néha 2 :? bár eddig aludt 10-től 3-ig de ez is megszűnt :? biztos ugrás van de most már 1-kor is felkel... úgyhogy ne aggódj.. vannak sorstársaid ;)

Katka: na ha már ennyire belejöttél a fuvarba akkor mi neked Dánia .. ugorj el értem is... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Pulcsi:mint ahogy írtam. sajnos én sem tudok annyit együtt lenni a férjemmel, mint amennyit szeretnék. :cry: De lesz ez majd jobb is remélem...

Katka: férjem sokat segít és ez nagyon jó. Én szeretem a házimunkát a kezembe tartani, és igyekszek amit csak lehet én megcsinálni, mire haza jön a munkából. Lehet, hogy a hozzáállásomon kellene változtatni :roll: :roll: Ja és az is eszembe jutott, hogy lehet nem ártana, ha nem lennék maximalista.... Köszönöm a bátorítást, nagyon jól esett!!

banokla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?