Sziasztok,
(ilyenkor jövök rá, h többször kéne írnom ... )
Adryn naygon szép helyen kirándultatok!!irigykedek (én is)!!!! és nagyon helyes Nico még mindig!!
(na mindent elfelejtettem amit írni akartam

)
akkor magunkról: nem is írtam, mi is megjártuk a csípőszűrést, persze pont akkor volt áramszünet és a 2 perces vizsgálatból mindjárt lett fél óra, a gyerek már üvöltött

. doki kérdezte mennyit van hason? mondtam neki, h elég keveset (mert csak úgy mint nálad
Erpé, nem igazán szereti), azt mondta maradjon is így!!

utána azon gondolkoztam, h akkor mikor tanulja meg a fejét felemelni???!?! bár időnk még van! ma este mértem a miniurat és már 5680 grammot nyom

! pont 1 kg-ot hízott 4 hét alatt én meg egy hete még azon paráztam, h kevés a tejem. be is kevertem 40 mili tápszert, de nem fogadta el!! vasárnap és tegnap este pedig csináltam a tejszaporító fejést (7-7,5-5 ...). a fagyasztóban egyelőre csak egy 150milis somi van berakva, mert azon gondolkodtam mennyit tegyek egy zacsiba, aztán úgy döntöttem, h lesznek nagyobb adagok (egy-egy evésre) és kissebbek pótlásnak. Ti ezt hogy csináljátok???
Katka: aranyos vagy, h így invitálsz, de sajna nincs otóm és ennek fényében tömegközlekedve már elég messze van

. nem semmi mennyit mész a gyerkőcökkel!! én is akarok!!! majd kérek is tippet hyelyügyileg, hova menjünk (ha lehet), mert azzal mindig bajban vagyok!!!
Erpé. mi (most is!) eléggé együtt mozgunk súlyban

, sztem én is kb. 92-94 voltam (nem mertem akkor már ráállni a mérlegre) és most kb. 80 vagyok

!
Víz. anno nekem azt mondta a védőnő, h ha nem éhes nem fogadja el. én is próbálkoztam, de nem kellett neki! az anyatej 97%-a víz, így az fedezi a babók folyadékigényét. (most de okos voltam, pedig nem is ez volt a téma

). szval
Kukli nem eszünk meg

!
apa lőtt e-bay-en a manónak egy játszófészket

, nekem nagyon teccik!!! itt a link:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting
mi kengurut fogunk használni, anyós vett egy csúcsszupit

! állítólag ezt 0 hós kortól lehet, de még nem merem beleültetni!
majális. mi a barátnőméknél grilleztünk egyet, jó volt nagyon, de hamar leléptünk, mert manóka hisztisnek bizonyult

. dobok pár képet:

annnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyira éde volt ahogy Adri simizte Bálintot !!!