Timik, Mónikák, Sense boldogságosat Nektek!
Móni, Isten őrizz, pont úgy értelmezem a dolgot, ahogy mondani akartad. Köszönöm a segítő szándékot. Sajnos Lizi annyira durván nyomja, h 2-3 napig is simán bírja alvás nélkül. Tudjuk, mert már próbáltuk. Éjjel nincs is gond, mert elemében van (még a 3. éjszakán is), nappal viszont kezelhetetlenül nyűgös, sírós, kialvatlan. Ennek ellenére nem tud elaludni.

Mintha beoltották volna alvás ellen. Én még ilyet nem láttam, mondtam már a dokinak és a védőnőnek is, csak néztek. Egyébként most arra a pontra jutottunk, h legközelebb mami/papi nélkülünk viszi el egy napra, ugyanis teljesen máshogy viselkedik, ha nem vagyunk ott. Hát, egy próbát megér... jobb most nem jut eszembe. Egyébként annyira imád náluk lenni, h azóta is folyamatosan mondogatja, h induljunk Veszprémbe
Egyébként 6 hetes kora óta 3-4 hetente mentünk vele 2-3 napokra. Kb 1 éves koráig semmi gond nem volt vele, imádta a kuckóját, a szobáját, gyönyörűen aludt. Aztán egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó ott aludni.
Sense, ötletem nincs, de ha ez vígasztal, pontosan ugyanígy viselkedik itt egy kisfiú. Nagyjából Botival egykorú, és folyamatosan a nagyokkal kekeckedik. Lökdösődéssel kezdődik és komoly harccá is fajul időnként. A nagyok meg rögtön sírva fakadnak. Szerintem az tök jó, h rászólsz és bünti van. Itteni anyuka lesz.rja a helyzetet, a másik anyukák meg be-beszólogatnak a rosszaságnak.
Na, látom a genya-kór nemcsak minket ért utol... Állítólag vírus van.
Panndiiiiiii, ja hogy Te már ennyire közel állsz a szüléshez? Mennek a drukkok. Lehet, h mire elküldöm a hsz-t, már meg is szültél

Én holnapra tippeltem
Képek továbbra is szuperek!
Viranka, mindjárt nézem.
Vindo, most olyat hoztak a nagyszülők, amiben jókora magok vannak. Nem mondom, h imádja a magokat rágcsálni, de a szőlőt eszi. Ha magra harap, akkor fancsali képet vág és kiköpi, ami a szájában van. De ennek ellenére tovább eszi a szőlőt. Egyébként volt, h félbevágtam neki a szemeket, és kipiszkáltam, de már belustultam.

Egyébként meg a szőlőmag televan antioxidánssal

Kazettagyilkoló
Ágica, gratulálok a hatodikhoz! Egyébként Lizi is csak nemrég óta nyomja a motort. Előtte felrakta rá a lábát
Niki, szuper hírek! Kibírja azt a pár hetet a kislegény!
Tali: hát elutazni nem fogunk mostanában.

De pl most vasárnapra már beterveztünk egy állatkertet. Feltéve, ha addigra meggyógyul LIzi.
Anitja, aztaaa, milyen jó nagy pocakod van! Szép gömbölyű! Szerintem nem fogsz Te eljutni a 40. hétig
Tényleg,
Kispocc, Te hogy bírod? Már Te is nagyon a végén jársz.
Ja, és a legjobbat nem is meséltem: voltunk ma beiratkozni a bölcsibe (kb annyi esélye van a bejutásnak, mint egy lottó-ötösnek. No nem, azért annál több, hiszen nem is lottózunk.

) és Lizi bemutatkozott a bölcsivezetőnek. De fullosan vezetéknévvel és keresztnévvel. Mi meg csak lestünk, mert ezt még sosem hallottuk. És utánozva minket "viszontlátásra"-val köszönt el. Közben is fosta a szót, mondta is a nő, h ő még ilyet a 40 év alatt nem hallott ekkora gyerektől...
silka