Nos lányok sikerült visszaolvasni a 211. oldaltól. Onnantól a reaksön:
Boo:
Müzlinek jobbulást!
A menyasszonyi ruhák közül nekem a második a nyerő!:D A 3. ruci meg aztán csudiszép szerintem!!! Csak ugyebár ez is a kebelcsoda nagyságától függ.
Zsú:
Nagyon szép Bende babus!
Nikici:
Igazi barkácsszellem vagy! Ügyi!!
Máriá:
Üdv köztünk!
Vádligörcs:
Nekem is beficcen néha!Utána napokig alig tudok lábra állni, iszonyatos. Apa persze mindíg megmasszírozza, de sokszor pár perc múlva visszaáll bele a görcs, még erősebben. Én is mindíg elsírom magam.
Boo:
Az izomgörcsökre tényleg a calcium a legjobb.
Én is mindíg azt iszom. Bár én az ampullás verziót, mert anyum azt hoz a klinikáról.
Bond:
Nem semmi a fiad! Érdekesen dolgozza fel az ételt!
Gabi:
Szép lett a szoba. Kisfiadnak boldog születésnapot!
Nelli:
Remélem minden rendben lesz veletek!!! Nagyon vigyázz magatokra!!
Ancsurti:
Tök aranyos ez a forgó cucc.
Boo:
A mozgások amiket felsoroltál totál ugyan ez.
És csatlakozom abban is, hogy engem sem kelt fel mostanában Babóca. Ha apa dolgozik, és Frédi kutyusom nem ugat, akkor simán alszom 9-10 óráig is akár. No de nehogy azt higgyétek, utána olyan boxmeccs, és futbal mérkőzés folyik, hogy csuda.
Enyém apa azt mondta, idén még nem köszönt anyáknapján, mert ő a szeme fényével szeretne elém "tipegni" jövöre.
Influenza:
Egyet értek szonibabával. Szerintem is sokkal súlyosabb a helyzet. És ugyebár jobb félni mint megilyedni! Biztos, hogy ez a vírus sem csak úgy lett! Ennek van valaki a hátterében, akit fel kéne kötni, had szenvedjen egy sort.
Boo:
A sapi télleg nagyon vagááááány!:D
Máriá:
Én is júli 14-re vagyok kiírva
Sex:
Már én is kivagyok, hogy alig megy a hordócskánktól.Meg hát most már amúgy is csökkenteni kell az adagot.

:D:D:D:D
conversano:
Én is sokszor kelek fel pisilni és inni, de én könnyen vissza alszom. Mostanság ritka ha Babóca nagyon elkezd mocorogni éjjeli felkeléskor. Inkább csak helyezkedik picit, aztán nyugi tovább. Hála ég sokáig tudok aludni.
Én az alakomat inkább egy partra vetett bálnáéhoz hasonlítanám.Lemérem pocakkerületet, kíváncsivá tettetek!!
Bond:
Köszi a tippeket. Tehát irány napozni, mert olyan hófehér vagyok. Már csak a pocakbundát kéne kiszőkítenem.
Gabi:
Sajnálom.

Nekem a jogsinál az oktatóm halt meg pár hónapja. Rosszul lett, agyérgörcs és helo. Nagyon régóta ismertem, és nagyon szerettem. Ő azt hiszem 30-35 körül volt, és egy 2 éves fia van.
Timi:
Szemüvegben igazad van. Anyukám azóta szemüveges, elötte tökéletes volt a szeme. Szülés után ha már össze szedtem magam, és lesz egy szabad órám, go szemészetre, igaz én még nem érzem, hogy romlana, de biztos ami ziher.
A pocid viszont már szép nagy!:D
Tabati:
Szerintem ne foglalkozz vele. Nagyon szép név mind a kettő!!
Nekem a sógorom az aki szeret leszólni mindent ami az öccsével kapcsolatos. Kezdve ezt babucitól, a név választáson át minden. Tehát átérzem a helyzeted.
Nálunk testvéremék lesznek a keresztszülők, és ők nagyon lelkesek. Eddig minden név ami felmerült őrülten tetszett nekik.
Nyuszi:
Alvás detto! Igaz nekem nincs párnám, de én is kisgyerek korom óta hason alszom! Már nagyon nehéz.
Mondjuk ha megvan a tuti póz, akkor azért elég sokáig tudok aludni.
Az, hogy nincs előtejed nem jelent semmit. Nekem is csak egy-egy csepp van naponta. Anyukám mondta, hogy neki sem volt előteje, és amikor rácuppantottak először, utána másnap reggel tejciben úszva kelt...
Ági:
Ez nagyon komoly. Ennek a lányzónak hogy adtak jogsit? Vagy piacon vette?????? De legalább a pasija jó fej volt!!:D:D:D
Csibe:
Enyém szülinap: 1989.05.31.
Névnap: nov. 13.
Következő Uhu május 15.
Jimbone:
Sok sikert a vizsgákhoz!
Dodi:
A sógorom fiát is így hívják. Szerintem nagyon szép név.
Lorca:
Szerintem nézz körbe máshol is szopis melltartó ügyben. Én 1400 HUF-ért találtam.
Nikici:
Én igazándiból a hepinethez megyek, szóval nem tudom.
Dodi:
Szerintem így is úgy is ügyi lesző!!!!!! No para!!:D:D
Ismerősödnek hajrá, hogy minden rendben legyen.
Agmano:
Azért a sok munkával óvatosan!!
Martin nagyon aranyos!!!
Dodi:
Jesszusom!!! Nagyon megilyesztettél!!!! A lényeg hogy jól vagytok mindannyian.
Nikici:
Nekem gyakorlatilag a 2. kivételével mindegyik nagyon teccik.
Rólunk:
Hétfői lótifuti nagyon kimerített. Utána egy hatalmasat aludtam. Apa meg szolidalitásból velem tartott

.
Védőnéninél viszont volt jó is és rossz is. A jó hogy tartom a havi 1,5 kg os hízásom, így most tartok 74,5 kg-nál, így eddig 8,5-et híztam ami abszolút nem látszik, mert a poci meg nagyon nagy. poci kerülete 107 cm. Néztünk Babydobot, és tökéletes Babóca szívhangja, a vérnyomásom is tökély.
A rossz hír viszont, hogy talált a vizeletemben fehérjét, és cukrot. Nos utána usgyi dokihoz a tanácsadóba. Megbeszélték, hogy kell egy újabb cukorterhelés, de az kajálás utáni lesz. Addig is kerülnöm kell a cukros és szénhidrát dús kajákat. Persze lehet olyanokat is enni, csak mértékkel. Apa készségesen vállalta, hogy majd megeszi helyettem a nasit
Uhura 15-én megyek, cukiterhelésre meg 17-én.