A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Ja, és mégegy kép aztán tényleg eldugulok...
Képzeljétek, meg tudja pörgetni a búgócsigát :shock:
Kép

panna1

Julcsi!

Mosogatás közben gondolkoztam Eni szopisztrájkján/elválasztódásán: nem lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnod, hogy a lefejt tejcsit nem csőrösből adod oda neki, hanem pici lyukú cumisüvegből? Már csak azért, mert a csőrösből ha kicsit is megszívja dől a lé rendesen, szinte semmit se kell dolgoznia rajta. Lehet, hogy hamarabb visszapártol a cicihez, ha így macerásabban jut hozzá. Mert a tejcsi még ízlik neki, ugye?
Persze nem okoskodni akarok, de egy próbát talán megér. Rékánál amikor sztrájkolgatott, és én is fejtet adtam neki, ehhez a cselhez folyamodtam és bevált. Persze akkor még csak 5 hós volt, tehát sztem eszébe se jutott volna elválasztani magát. Eninél meg már előfordulhat... De hátha nem. Én még bíztatlak, pláne, hogy van elegendő tejed is!

panna1

Ki milyen kajákat ad már a csemetének? Persze a virsli mellett :wink: :lol: ?

panna1

Panna
Pacalpörkölt, véreshurka, kocsonya, sült oldalas :lol: na jó a viccet félretéve

burgonya, srépa,cékla , paszternák, hagyma sóska, spenót, csirkemáj , brokkoli, kelbimbó, paradicsommártás,tök, cukkini, cukorborsó, pulyka, csirke, sertésusu, natúr joghurt, túró, őszibarack, alma, banán, meggy, gesztenye, körte,

üvegesből ha megyünk valahova
bolognai pulykahússal, tavaszi zöldséges rizs husival, sütőtökpüré husival

és a Nestlé gyümölcspép

7gabona pépsürítésre, rizs.

és most a Sinlac de nem jött be
Vendég

sziazstok

habtapit mosógépben mostátok ki? nemlett baja?
én üvegeset adok neki, mindet ami még nme 8 hós, azoktól még bokákol (darabos nagyon neki még). meg rebarbarát adtam még. (köszi Panna a dícséretet továbbítom :) )
makadu

Panna,
Nagyon édesek a képek! Az a hova ment a cica kép tényleg nagyon cukkancs!! Virág is kb azokat eszi mint amiket Boni is felsorolt, kivéve a kelbimbó, paszternák meg máj. Ami a legjobban bejön az a édesburgonya. Bár eléggé húzós ára van (800-1000ft/kg), azért szoktunk venni 2-3 darabot, az elég kb 2 hétre mert zöldséggel szoktam keverni, így 1 burgonya elég 2 étkezésre is. Tegnap először kapott kiflivéget, bejött neki az is!

Yuyu,
Én a napokban olvastam hogy 1 éves kor alatt ha nem akar szopizni akkor az még sztrájknak számít, mert legtöbb amúgy jól szopó baba 1 éves kor körül/után választja el magát. Kitartást!

Kép
Kép
dia123

Lanyok, koszi a biztatast, de en mar majdnem feladtam... 2 het eltelt, es egyszer se fogadta el a cicit, abszolut.... Most meg elkapott valami virust, tegnap dokihoz kellett vinnem, 38,8 volt a laza, es piros a torka... Most mar csak hoemelkedese van, de azert nyugos, latszik rajta, hogy nincs tul jol. Remelem holnapra meg jobban lesz, es nem kell itthon maradnunk. Bar dokineni azt mondta, mehetunk, csak a lazat kell csillapitani :roll:

yuyu79

De jó képeket tettetek fel :) Én mindig szívesen nézegetem őket, csak rajta lányok, nekem legalábbis nem lesz sok :D

Jön valaki anyák napi ringatóra?

Ági, Lili meggyógyult már?

Julcsi, jobbulást Eninek! Ha lázas, akkor nagyon sok folyadékra van szüksége és ilyenkor a legtöbb babának nincs étvágya, próbáld meg hátha most elfogadja a cicit. Zsombi ha beteg, akkor jóformán csak szopik, mást nem eszik, és Zétivel is így volt.

Érdeklődve olvasom, hogy ki mit eszik. Épp azon gondolkodom mivel kellene színesebbé tenni Zsombi étrendjét. Eddig elég agyhangú volt, mert gyakorlatilag mindentől fáj a pocakja, ezért nem nagyon kisérleteztem, de azt hiszem mindegy, sajnos. Ígyis-úgyis teli van a pocakja széllel hajnalra és továbbra is kelünk legalább óránként vagy gyakrabban. Már beletörődtem :) úgyanis Zéti is 1 éves koráig hasfájós volt, úgy látszik nálunk ez a szokás. Én meg majd alszom jövőre. Vagy azután :)
Vendég

sziasztok!

én is itt vagyok, csak tegnap anyósnál voltam, ott meg nincs net :( szóval nem tudtam jönni, ahogy szerettem volna!

fotók nagyon jók! még mindig!

Kitti, Levidnek tényleg nagyon szép szeme van! :)

gratulálok a fogacskákhoz is. nem semmi, hogy milyen sok foguk van már egyes babáknak! nálunk az a legújabb, hogy alul mind a két helyen meg van duzzadva az ínye, az egyik helyen meg fehér csíkot is látok már, ahol kicsit érdesebb a felszín, de kocogni még nem kocog! ez van! majd lesz fogunk előbb-utóbb!

augusztusi megatalinál én jeleztem, hogy nekünk a 14-16-i hétvége nem lesz jó, mert akkor tartjuk Beni szülinapi partiját, szóval nekünk az a szombat tuti nem jó, igaz csak 1 napra mennénk, de gondolnám, hogy a szombat lenne jó sok egynaposnak inkább, mint péntek, vagy vasárnap, nem? :( sajnálom!

Barbi, te nem nagyon szoktál hozzászólni hozzátápis kérdésben. ez direkt van? nálatok Dönci miket eszik már? ő idősebb a legtöbb babánál kb. 1 hónappal! gondolom szopizik még mindig, azt régebben írtad, hogy úgy 1 éves koráig szoktad szoptatni a babókat. igaz? amúgy miket főzöl Döncinek? adhatnál nekünk pár jó tippet :)

Ági, jobbulást nektek, illetve Zsiginek is természetesen! remélem, hogy más most nem beteg! ;)

Pöttöm jelentkezhetne... :? vajon mi van Noel babával? bár a fotókat meg szoktam lesni picasan, nagyon tündérke ő is! :)

ma, vagy holnap van valami tali? lányok, ma mentek gátra? ligetesek, holnap hánykor lenne a találkozó? hol szoktatok lenni? sétáltok, vagy inkább letelepedtek valahova?

holnap férjem viszi keresztfiát erre a high school musical jégrevűre, szóval szalmák vagyunk :( így bármilyen megoldás érdekel, hacsak nem jön közbe valami! :)

Mecsi, voltam tegnap túrni, Te nem? csomó édes gatyót vettem, igazából abból voltunk kifogyva. annyira nem is volt vészes a dömping, szóval 1-1 1/2 óra alatt végeztem!

Kitti, mi nem mostuk ki, csak kitettem a teraszra pár napra, hogy kiszellőzze magát, de pl. Szuszu azt hiszem mosógépben kimosta, a szaga is elszállt, meg végülis tiszta is lett és semmi baja nem esett! :)

Panna, látom Rákát jól betanítottad, hogy a habtapi arra van, hogy azon kell játszani. az én fiam, ha 2 centi van szabadon a parkettából, kőből, tuti oda ül le molyolni :D

nálunk is elég hűs van, sajnos! de jövő hétre meg kb. napozóidőt mondanak... :shock:

Szilvi, Bencéd az én Benimmel vetekszik súlyban! mi kb. 2 hete voltunk 10590g-ok :)

sophie27

Zsófi - tudnátok jönni a ligetbe? Úgy örülnék, ha találkoznánk! Eddig hűvös volt, szóval csak sétálgattunk, de most már lehet piknikezni is, vagy beülni a "Kertem"be. Hogy mikor? Nekünk délelőtt lenne jobb. Mazskának és Szuszunak írok, ők szoktak jönni.

Yuyu - Eninek jobbulást! Nagyon remélem, hogy hamar leküzdi a vírust, és nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Vigyetek fürdőruhát, hétvégére 30 fokot mondtak :D.

Kitti - Levi nagyon helyes legényke lett, Emmának bejön :D . Rakhatnál fel több fotót is!

Panna - Nagyon jók a fotók, a csöpögős-mosolygós írtó édes! A kéztartás se semmi, Emma is szokott így csinálni.

Boni - Zsigi hogy van? Meggyógyult? Liget?

sushy

Anna, igen, lehet, hogy el tudnánk menni holnap, ha csak nem szakad le az ég alja, vagy ilyesmi! Amúgy a délelőtt mit jelent? 10 körül? csak azért kérdem, mert lehet, hogy elmennék még reggel a heim pálba a bőrgyógyászatra, mert kijött valami furi folt Beni zacsija mellett. lehet, hogy semmi komoly, de én nem merek rákenegetni semmit magamtól! :(

sophie27

Mazskáéknak később szokott jó lenni. De mi szívesen alkalmazkodunk hozzátok (mivel itt lakunk a liget mellett). Elküldöm priviben a telefonszámom, mondjátok meg, hogy nagyjából mikor jó nektek, és majd telefonon pontosítunk.

sushy

Mazska most írta, hogy nekik ebéd után jobb lenne. Zsófi, nektek?

sushy

nekünk is jó az is! :) alkalmazkodunk!

sophie27

Köszönjük a bókokat, és a kaja felsorolásokat. Mi is hasonló cipőben járunk, mint Zsombi, vagyis RÉkának is elég sokszor még fáj a pocak, vagyis gondolom, azért nyűglődik, mert amikor kijön a puki vagy kaki, akkor abbamarad a hiszti. Réka evett már: répa, burgonya, hagyma (ebből csak keveset főzibe keverve), brokkoli (óvatosan), csirke-pulyka husi, máj (de ez nem jött be), kifli-kenyér-zsömle, borsó (szintén csak keveset), édesburgonya, spenót (szorulás lett), kevés tészta, alma,banán, őszibari, sárgabari, körte, meggy. Ezek amiket házilag is kóstolt. Üvegesből sokfélét evett már, de igyekszek odafigyelni, hogy nagyjából ezek legyenek az összetevők. Volt már, hogy kevés karfiol is volt benne, de legutóbb a levesből kiemelt répa-burg-husi-karfiol keverék után elég nyűgi volt, így én a karfiolra gyanakodtam...

Másrészt már kiflit sem adok neki, mert ugye az is tejes.... Nem tudom, mikor növi már ki ezt az érzékenységet, jobb lenne, ha minden megkóstolhatna, de főként joghurtot, sajtot adnék neki szívesen. De inkább várunk végül is semmiről nem maradunk le.

Julcsi! Eninek jobbulást! Hátha tényleg most visszaszokik a cicire. Tényleg igyon sokat, az a fontos!

Zsóf! Hát gondolhatod, mennyit marad a habtapin a kiscsaj! ALapvetően a játékait mindig oda pakolom ki, így ha valamibe belemerül, akkor ottmarad, meg persze ha játszok vele, én is odatelepedek. De van, hogy szanaszét hordja a játékokat, úgyhogy van eleget a kövön is. :( Eleinte paráztam, hogy felfázik, meg minden, de most már legtöbbször négykézlábazik, nem hasal annyit, így én se cipelem folyton vissza a szőnyegre. de azért nem egyszerű a helyzet...

panna1

Sajnos most se fogadja el a cicit, pedig probaltam. Sot, tegnap este lefekves elott semmi nem kellett neki, se tejpep, se tej, sehogy... Aztan ejjel fel 3kor mar ugy ebresztettem fel, hogy legalabb tejet igyon mar... Most meg a fozelek nem kell neki, de legalabb inni iszik, es a gyogyszert is bevette tejbe keverve :wink:

yuyu79

Bocsi, nagyon jok a kepek, es ugyesek a babak, de nem tudok tobbet irni, mert pakolnom kell holnapra, es egyebkent se nagyon tudok Enitol, de most epp egesz jol elvan...

yuyu79

Sziasztok!

Lili szerencsére meggyógyult, nagyon stramm kiscsaj :) mi már kevésbé, sikerült apjának is , nekem is elkapni, de persze minket jobban megvisel :( ezek a gyerekbetegségek a felnőtteket jobban leterítik, vicces :)

Kitti, én is a mosógépbe raktam a habtapit, semmi baja nem lett, így nyugodt vagyok, hogy a szájába veheti. Levi, nagyon jóképű kislegény! Tegyél még képet róla!

Panna, mi is kb. ezeket esszük, én húsfélét már mindent adok, sertést, marhát, sertésmájat is. Réka nagyon ügyi, a búgócsigás produkció nem semmi!! Nagyon édes!

Mecsi, a videó, az valódi? Nem tudtam eldönteni. Mert ha igen, akkor döbbenetes, ha meg nem akkor meg jól megcsinálták, mert nagyon eredetinek tűnik.

Enikőnek jobbulást!

KépKép
columbine

Sziasztok!

Zsófi, oké vettem a 14.-ét, akkor marad az utolsó hétvége, és a szállás keresés....Remélem hamar végeztem a bőrgyógyászaton, és jó ligetezést, Andrisnak küldünk egy nagy-nagy puszit!

Kitti: Levi tényleg nagyon édes, és szemei gyönyörűen, én is arra szavaznék, hogy képet még..még..még :)

Panna, nem semmi, hogy ti is egyfolytában menetben vagytok! Én is a csöpögős mosolygós képre szavaznék, annyira huncut rajta Réka, de a meggy evős is falatka! Jó húsban vagytok ti is!

Mecsi, tetszik a videó :)

Julcsi, nagyon jó utat nektek, és Eninek mielőbbi gyógyulást!

Szilvi, tényleg fura, hogy ennyire különbözőek a gyerkőcök (tuti az egy apa :wink: -természetesen csak leütöttem a feldobott labdát :D )

Kaja ügyben Málnus másfél hete sztrájkol semmit sem fogad el, azt sem ami korábban a kedvence volt, de egyébként ő is kapott már májat, és nagyon szerette, de most egy falatot sem tudok belediktálni, viszont két hetente 10 dkg hízás azért megvan...a védőnő szerint jól lakik éjszaka (2-3 alkalommal még kelünk és eszünk) Egyébként 8 és fél kiló, és lassú ütemben hízik, most kizárólag a cicit fogadja el :(

Orrfolyás, ez a homeós bogyó megint másfél nap alatt elmulasztotta sz orrfolyásunkat, hihetetlen de tényleg! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni neked akartam még szállás ügyben írni, hogy hiába szuper a Szilvia, ha se ő se a környékén levő szóba jöhető szállások válaszra sem méltattak bennünket.

Megpróbálom összeszedni azokat amik szóba jöhetnek és válaszoltak....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

szálláshelyek:

http://szallasbadacsony.extra.hu/szallasbadacsony.html

www.oreghegyfogado.hu

http://www.heviznapfeny.hu/

Tudom, hogy voltak ennél sokkal jobbak is, de csak ők válaszoltak, neki van helyük...akiket érint, légyszi szavazzatok, kinek melyik jönne be jobban, részemről a szálláskeresés feladtam, akinek van kedve és energiája, hajrá!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Ágicám!

Jobbulást mindannyiótoknak! Tényleg igazad van, a gyerekek se perc alatt túlteszik magukat a gyerekbetegségeken, a felnöttek meg a végrendeletüket kezdik el fogalmazni... :)

Mecsi!

Engem megviselt ez a videó, nem bírom a horrorfilmeket és a vért! Szegény kis macipalánta azzal a kis véres nózijával. :(

Makadu!

Azok a mélykék szemek, varázslatosak!

Panna!

Lánykád is tüneményes!

Yuyu!

Jobbulást Eninek! Nálun Eni volt az egyetlen, aki meglehetösen korán elválaszotta magát, a többit úgy kellett meggyöznöm hónapok kemény munkájával a cici mellözéséröl. Szóval nomen est omen...

Zsófi!

Tényleg nem szóltam hozzá a takarmányozás témához, mert zömmel mindenki más elvet követ. Nekem csak két paraméter fontos, glutén és tej ne legyen egy éves kor alatt.
Döncike szereti a föztömet, ha leveseket csinálok, akkor abból kap, a zöldséget összetöröm neki, aztán krumpli és zukkini kis olajon párolva és enyhén sózva is jó dolog, gyümölcsöket is imádja, a narancsra külön bukik, pedig az allergizálhat az okosok szerint, így csak nagyritkán kap. Paradicsomszósz is nagy kedvenc. Próbálna ö már mindenfélét, de nem vagyok azért még annyira lelkes minden ötlettöl. Nem eröltetem agyon a témát, valahogy mindig kiadta magát magától, nem kellett különösebben erölködnöm. Ezért nem is akartam belekotyogni.

Most mennem kell a gyerekekkel foglalkozni. Olyan szép napos idö van a tegnapi zimankó és a holnapra várt esö között, hogy azzal kell valamit kezdeni! Ráadásul lomtalanítás is van... hátha akad valami érdekesebb darab. :wink:

Sziszka ne légy elkenödve, egy ilyen kaliberü buli szervezése sok energiát igényel! :)

Szép napot!

Barbi
Vendég

Holnapi ligetes tali
2-kor találkozunk a Városligetben, a tónál (ahol a Robinson étterem van, az állatkerttel szemben).
Jönnek valószínűleg: Mazskáék, Szuszuék, Zsófiék és mi. Másokat is szeretettel várunk!
Én legkésőbb 4-ig érek rá.

sushy

Szaisztok

Csiga alszik, jelenleg nem lázas.. éjjel kiváncsi leszek..

Réka nagyon cuki,és ügyes.. Csiga is csinálja ezt a kézmozdulatot

:lol: vicces...

Makadu kisfiad is..ezek a szemek...

Ági örülök,hogy Lili jobban van

:lol: Horvátországban a Rab szigetet dicsérik kisbabával, valamelyik hétvégén lehet mi is lemegyünk majd...

Szállás: ó látod arra nem is emlékeztem... Öreghegy fogadó szimpi de a fogadó része..

Héviz is , de oda nem kérnék szállást csak egy napra mennénk..mert anyuék és anyósék 15 percre laknak...

és az a Berni szállás se válaszolt csandinak?

:wink:

http://www.holiday-home.org/hu/portalda ... 5&ORT=1724

de itt csak egy hét van feltüntetve.. és ha kérnénk árajáénlatot a közvetítőtől?

Városliget képlékeny.
Vendég

Boni: hajrá
KÖzben Barbi bíztatására én is telefont ragadtam mail helyett, és még egyszer neki veselkedtem a dolognak, eddig 3-ból semmi, és egy kéri, hogy küldjek mailt....szóval akkor én is te is, hátha találunk jobbat, szerintem az öreghegy messze van a Balcsitól, az a baj vele...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi, ezek szerint ezek az Enikok ilyenek :wink:

Bocs, nem olvastam el meg a cikket, vissza akartam ra terni, de nem volt idom :oops:

yuyu79

Sziszka!
Amennyiben az aug utolsó hétvégéjén lesz a tali akkor mi csak 2 napra mennénk.(szo,vas)Szállások mind megfelelnek amennyiben az első lesz a befutó oda nem kérünk szállást mert aposoméknak badacsonyban van házuk.Ha az öreghegy vagy héviz nyer oda kérünk.
Vera
l.veronika

.Sziasztok!

Holnap 2 ora ok nekunk is, akkor a tonal talalkozunk - en egyebkent valoszinuleg a Kozlekedei muzeumnal parkolok megint, mert ott szokott hely lenni.

Nagyon aranyosak a kepek, majd en is teszek amr fel ujakat. Mindenki nagyon sokat nott. :) Mi sem vagyunk meg olyan nagyok, 8.5 kg es kb. 72 cm.
Laura is hasonlokat eszik, en karfiolt is szoktam neki adni idonkent, szereti. Azt elvileg miert nem lehetne adni (most lattam a kiskonyven, hogy az csak egy eves kor utan lehet, bar a spenotra is ezt irjak).

Ma voltunk a Lurdy-hazban a jatszohazban - nagyon jol ereztuk magunkat. Bementunk a labdatengerbe is - Laura nagyokat kacagott, annyira tetszett neki. EGyszer ide is szervezhetnenk talalkat - 1 eves kor alatt ingyenes es ma alig voltak, nagyon jo volt.

A talalkozora nekunk is csak az elso es utolso hetvege jo - a tobbien nem leszunk itthon.

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska! Szerintem azért nem lehet karfiolt, mert puffaszt. De csak tippelem. De mondjuk a borsó is, azt meg lehet. :?: Hátha vki megmondja a frankót.

Mecsi videóját én még nem néztem meg, de azt hiszem Barbi kommentje után nem is fogom... Valószínűleg engem is megviselne.

Nem tom, mi van a levegőben, de lánykám ma reggeltől tök hiszti. Visítva sír, nem tudom, baja van-e vagy csak tényleg hisztizik... :?:

panna1

csajok a bernivel beszéltem telefononés megbeszéli a szomszédokkal, hogy hogyan tudnának minket elhelyezni és visszaszól amint tud.én kértem, hogy emilben mert jobb a dolgokat leírva rögzíteni :wink: :wink: szóval alak nyúl :D

ági,
a raab szigeten van egy supetarskadraga nevű helység és az egy kis öböl kb. 6-8 apartmanházzal és meglepő de homokos és nagyon sekély a partja .kb 500m után ér a térdedig a víz :roll:
ha kell fotokkal is szolgálhatok
Vendég

mecsi videója nekem tetszet nem a vérre kell koncentrálni, hanem hogy a kismackó túljárt a puma eszén és ügyességén :!: :!:

én augusztus utolsó hétvégéjét kérdeztem a szálláson, szóval jó lenne ha már ezt fixálhatnánk, nem?ez mindenkinek jó volt ezidáig vagy nem?
Vendég

ja és szisz kérlek rakd be megint a táblát, hogy láthassam kik az ottalvók11vagy 12 család?köszönöm szépen
Vendég

Hali!

Írtam, de elszállt még délelőtt, aztán végre megjött a másik gépünk, szóval kipenderítjük a kékhalálost!

:lol:
Ezt még nem is meséltem, dúúúúrva volt:
Hétvégén feküdtünk a nagyágyban, aminek az oldalához van tolva a rácsos kiságy. Imád annak a felső rácsába belekapaszkodva popit riszálni és magyarázni a szobának. Mindketten ott feküdtünk Petivel, amikor egyszercsak volt Levi, nincs Levi. Azt tudtuk, hogy már képes eltolni a kiságyát, így azt fogtuk, de most felállt Prücsök a szopipárnára, ami a kiságy oldalához van tolva és bebukfencezett a kiságyba, ami persze legalacsonyabb fokozatra van állítva már rég. Ráadásul nyomott egy hátraszaltót is, mert a hátára érkezett fejjel felénk, két lába kinn két rácslyukon. Persze az ütő megállt bennem, 1 mp csönd, 2 mp hiszti, majd vigyor és ahogy visszatettük a nagyágyra, ismételni akart. Azóta is ahogy felteszem, rohan halálugrani. Tudom, hogy még hajlékonyak meg minden és szeretném azt hinni, csak én vagyok túl félős, de sztem simán kitörhette volna a nyakát.
Szóval egyre látványosabb extrém sportokat próbál ki a kis örökmozgóm itthon kicsiben és csinál nekem minden nap többszöri szívrohamot.....pihenésképp meg lerángatja rólunk a textilt, ha két percre ideülünk. Vicces egy csemete, imádjuk, de úgy féltem hogy csak na!

Képek írtó cukik, még még még!!! Annyira szeretem nézegetni a mi kis augusztusi babóinkat.

Képzeljétek, most olvastam, Veres doki válaszát a kismamában, hogy a glutént az új álláspont szerint 4-7 hónaposan kell adni először. Aztán növelni az adagot. Mivel egy szoptatási tanácsadó is részt vett az irányelv kidolgozásával, ezért belekerült, hogy 6 hós korig csak szoptatott babáknál 7 hónapos kor körül kell elkezdeni. Na mindegy, tényleg mindenki belátása szerint teszi, mi már sztem bő 2 hónapja kiflivégezünk meg babakekszezünk. Csak meglepett hogy pont Ő, a nagy gyomor-pocakspecialista ír ilyet.

És képek:
Kép itt egyedül gyakorolok
Kép
Kép itt meg már tanítom apát is! :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

óóó lányok annyit írtok este lesz mit olvasnom!
Napról napra több oldallal vagyok elmaradva már úgy 3hete :oops: :oops: :cry: :cry:

Nekem tetszett a videó főleg ahogy anyubrumi segített a picijének csak gondoltam megosztom veletek :D

fürdetés után jövök pótolni már amennyire lehet!

étkezéssel kapcsolatban láttam irogattatok nekünk azt mondta a védőnőnk hogy a sajt túró dolgot 1éves korig hanyagoljuk, és a búzalisztes dolgokat is az allergia kivédése érdekében ezért se adjunk még babapiskótát és társait se....
Mi azért ettünk régen ilyen idősen mindent mert nem volt ennyire tele mindenféle adalékkal az étel most meg így próbálják kivédetni az anyukákkal hogy a gyerek minél később találkozzon a sok c@rral.
Pedig már én is akartam neki adni ezt azt
:? :?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

közkívánatra pár kép
Kép Apával Kép Kép
makadu

az első helyett persze mást töltöttem,... :roll: :roll: majd holnap újra próbálkozom :lol:
makadu

Sziasztok!

Képzeljétek az egyik ismerősünknek délután elfolyt a magzatvíz, méhösszehúzódás sehol, de a kórházba tartották.

:)
:)

Párom most beszél a Apukával :) nyugtatja :)
Vendég

Andi a tábla, a többit akkor ha végre sikerül ágyba parancsolni az izgőmozgót!
Egyébként én is minden ajánlatot aug. utolsójára kértem,ha jól követem a dolgokat, akkor az mindenkinek jó...

1241722252.3962.xls

11 család, Barbi visszalépett, Ági csatlakozott :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kitti, nagyon helyes Levid :D Aproo, a Tied is :D

Jok legyetek, holnap mar nem biztos hogy tudok jonni, aztan majd 1 het mulva :wink:

Csandi, Sziszka, koszi a szervezest, akarhogy lesz vegul, mi jovunk!! Remelem nem jon kozbe addig semmi... :)

yuyu79

Reka is nagyon falat, szuperek a kepek!!

yuyu79

Aproo,
Nem semmi, amit produkált Levi! Én is frászt kaptam volna! De az a lényeg, hogy nem történt semmi a meglepődésen túl! :wink:

Amikor mi voltunk a Veresnél, nekünk is azt mondta, hogy glutént már adhatok Virágnak (akkor volt 7 hónapos). Mondta is, hogy nem kell annyira aggódni a hozzátáplálás miatt, már nyugodtan kaphat glutént, joghurtot, túrót stb.

Képek szuperek mindnekiről!! :D

Kép
Kép
dia123

Csajok, kaptunk egy ilyen ajánlatot:

12 családra kértem, hátha valaki még csatlakozna...

Kedves Ványi-Tegzes Szilvia!

Köszönöm levelét, és nagyon örülök, hogy panziónk iránt érdeklődik.

A megadott adatok alapján a következő lehetőséget és árajánlatot tudom Önnek adni:

2009. 08.29.-08.31.(2 éjszaka)
1 Standard szoba 3 fő részére (1 baba, 1 éves)
22.000,- Ft x 12 szoba = 264.000,- Ft
A létszámra való tekintettel egy 5%-os engedményt tudok még Önöknek felajánlani:
264.000 - 13.200,- Ft = 250.800,- Ft
Az ár tartalmazza a büféreggelit, üdülőhelyi díjat, valamint a wellness terem szolgáltatásait.

Kedves Szilvia, remélem, ajánlatom megfelel, és vendégünkként köszönthetjük Önöket. Amennyiben foglalni kíván, kérem, ezen levelem visszaigazolásával jelezze felém, valamint esetleg felmerülő kérdésekben természetesen állok rendelkezésére.

Várom válaszát

Üdvözlettel
Szabóné Szabó Krisztina
Karát Panzió
Balatongyörök
Üsth Gy. U. 69.
Tel/Fax:06-83-346-075
Mobil: 06-70/4546-214
06-30/7373-214
karat.szabo@t-online.hu
www.karatpanzio.hu

Így 5225 Ft-ra jön ki fejenként/éjszaka reggelivel és a adóval, nem tudom, hogy ez sok -e vagy sem, és nézzetek meg a honlapot is, északi part...
Vera, akkor még nem tudtam, hogy nektek csak egy éjszaka....

Esetleg még egy 5 % megpróbálhatunk lealkudni, ha ez tetszene!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.05.07 20:50-kor.

<
sziszka78
Tolna

Jaj de falat ez a Levi gyerek! Kis huncut ő is!

Julcsi! Jó utat nektek! Remélem Eni rendbejön, és minden okés lesz!

Beleki! Ismerősnek hajrá!

Ne jó, ennyi pozitívum után megnéézem Mecsi videóját. Úgy tűnik, hogy hepienddel zárul :)

Taliügyileg nekünk lehet, hogy nem jó az uccsó hétvége, de még meglátjuk. Ha ez van leszervezve hamarabb, majd anyósékat máskor köszöntjuük, mert már tudom mondani,hogy jaj ez a hétvége foglalt nekünk.... :wink:

Bababpiskótát még RÉka se evett, ha jól sejtem az tojásos, nem?
Azt hiszem amúgy, bátrabb lennék, ha nem lenne RÉka ekcémás, meg pocakérzékeny. Mondjuk az ekcéma már nem igazán téma, de ha vmi olyat eszik, kijön. De egyenlőre úgy tűnik, a zsemlétől, kenyérhéjtól semmi baja. Ma bevásárlós napunk volt,, Réka meg közben bepuszilt egy egész zsemlét :shock: . Persze apró darabokat hagyott el itt-ott. :lol:
Meg délelőtt voltunk játszóházban is, az is tetszett RÉkának. Persze leginkább a többi gyerek, baba érdekli, és abból sajnos néhány 4-5 éves volt....De azért így is jó volt.

Zsófi! Levid nagyon ügyi! Akkor innentől a srácok takarítanak otthon :wink:

Na megyek összekapom egy kicsit a lakást, mert megint szalad....

panna1

Csajok, innen várok még egy ajánlatot, ez balatonfüred, hogy közelebb lehessünk Csandihoz :)
Boni, te hogy állsz?

http://www.zoldhazpanzio.hu/

Velük beszéltem telefonon, megígérték, hogy küldenek ajánlatot, ez kicsit talán olcsóbb, bár a reggeli nincs benne....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

gyors leszek... Sziszka györöki nagyon szép és árban se rossz

a másik is nagyon jó köszönjük a fáradozásod, meg Csandinak is

én nem jutottam el odáig, mer CsigaZsiga este nem aludt :roll: nappal se... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Sziszka! Mi nem kérünk szállást, de szeretnénk lemenni egy napra. Elvileg az összes időpont jó.

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Kitti, gyönyörű Levi baba! El vagyok ájulva :D

Sziszka, nekünk jó bármelyik szállás, nagyon szépeket szereztél, a többség döntésének alávetem magam :) Lehet, hogy csak ketten megyünk Lilivel, remélem nem gond, apu kiszámíthatatlan.

Barbi, köszönjük a gyógykívánságot, kezdek helyrejönni. :)

Csandi, küldenél Horvátországi képeket? Le tudok oda jutni vonattal vagy ilyesmivel? Azért nem is néztem ott helyet, mert autó nélkül általában nem nagyon lehet ott létezni.

Apró, Levi nem viccel, az öcsém volt ilyen, 8 hónaposan kimászott a kiságyból, úgy, hogy le volt engedve :shock: cserébe jó sportoló lett belőle :D bár a helyedben én is halálra rémülnék. De a képek alapján is látszik, hogy milyen ügyes a fiad, büszke lehetsz rá nagyon!

KépKép
columbine

ági, scan-nelek és ha vagy skype-on akkor küldöm.
mi is autóval voltunk és mivel sziget kompolni is kell:( d nem tudna valaki veled menni? barátnő?családtag?
Vendég

Kitti! Levid gyönyörű! :D Igazi kis huncut, tényleg rakhatnál gyakrabban is képeket.
Én pedig el akartam kezdeni a sportolást, kedden gondoltam futok kicsit, de 10 méter után akkorát estem, hogy csuda. Hozzáteszem, hogy semmi nem volt az úton, a mai napig nem tudom mi történt. Egy arra sétáló csajszi segített fel, mert azt sem tudtam hirtelen hol vagyok. Jól megütöttem a bal vállam meg a halántékom, 2 napig nem is tudtam használni a kezem... Annyira suta tudok lenni, hogy hihetetlen, mondjuk világ életemben én voltam az, akivel mindig történt valami :) Azért nem adom fel, jövő héttől belekezdek az edzésbe, megyek futógépezni :shock:

Zsófikám, él még a popós kollázs? Mert akkor én is dobok egyet Gergő popójáról
Íme Kép

Voltunk állatkertben is a hosszú hétvégén.

Kép

Kép

És a végére egy örömködős fürcsis :D Kép

Barbi
Kép
manci79

Beleki Kata!
Ismerősödéknél megvan már a baba?

Barbi
Kép
manci79

Vissza: Várandósság