sziasztok!
én is itt vagyok, csak tegnap anyósnál voltam, ott meg nincs net

szóval nem tudtam jönni, ahogy szerettem volna!
fotók nagyon jók! még mindig!
Kitti, Levidnek tényleg nagyon szép szeme van!
gratulálok a fogacskákhoz is. nem semmi, hogy milyen sok foguk van már egyes babáknak! nálunk az a legújabb, hogy alul mind a két helyen meg van duzzadva az ínye, az egyik helyen meg fehér csíkot is látok már, ahol kicsit érdesebb a felszín, de kocogni még nem kocog! ez van! majd lesz fogunk előbb-utóbb!
augusztusi megatalinál én jeleztem, hogy nekünk a 14-16-i hétvége nem lesz jó, mert akkor tartjuk Beni szülinapi partiját, szóval nekünk az a szombat tuti nem jó, igaz csak 1 napra mennénk, de gondolnám, hogy a szombat lenne jó sok egynaposnak inkább, mint péntek, vagy vasárnap, nem?

sajnálom!
Barbi, te nem nagyon szoktál hozzászólni hozzátápis kérdésben. ez direkt van? nálatok Dönci miket eszik már? ő idősebb a legtöbb babánál kb. 1 hónappal! gondolom szopizik még mindig, azt régebben írtad, hogy úgy 1 éves koráig szoktad szoptatni a babókat. igaz? amúgy miket főzöl Döncinek? adhatnál nekünk pár jó tippet
Ági, jobbulást nektek, illetve
Zsiginek is természetesen! remélem, hogy más most nem beteg!
Pöttöm jelentkezhetne...

vajon mi van Noel babával? bár a fotókat meg szoktam lesni picasan, nagyon tündérke ő is!
ma, vagy holnap van valami tali? lányok, ma mentek gátra? ligetesek, holnap hánykor lenne a találkozó? hol szoktatok lenni? sétáltok, vagy inkább letelepedtek valahova?
holnap férjem viszi keresztfiát erre a high school musical jégrevűre, szóval szalmák vagyunk

így bármilyen megoldás érdekel, hacsak nem jön közbe valami!
Mecsi, voltam tegnap túrni, Te nem? csomó édes gatyót vettem, igazából abból voltunk kifogyva. annyira nem is volt vészes a dömping, szóval 1-1 1/2 óra alatt végeztem!
Kitti, mi nem mostuk ki, csak kitettem a teraszra pár napra, hogy kiszellőzze magát, de pl. Szuszu azt hiszem mosógépben kimosta, a szaga is elszállt, meg végülis tiszta is lett és semmi baja nem esett!
Panna, látom Rákát jól betanítottad, hogy a habtapi arra van, hogy azon kell játszani. az én fiam, ha 2 centi van szabadon a parkettából, kőből, tuti oda ül le molyolni
nálunk is elég hűs van, sajnos! de jövő hétre meg kb. napozóidőt mondanak...
Szilvi, Bencéd az én Benimmel vetekszik súlyban! mi kb. 2 hete voltunk 10590g-ok