megvagyok én is, csak mostanság többet dolgozom az átlagnál
ma pedig az anyósomat kellett szórakoztatni

, mert Marci természetesen megint végig bubukált, mikor itt volt. jujjj annyi értékes órán keresztül nem tudtam dolgozni (ejjj de kifinomultan nyilatkozom!

) egész jól kijövünk egyébként, de ma sem ő, sem én nem voltunk a topon, így nem éreztem most olyan jól magam vele. sztem még feszült is volt, mert nem tudott Marcival mókázni és baromiam bánthatta

sajnálom persze, de a gyerke igénye az első és a legfontosabb!!!
Millye - nyugibugi, egy jó tanács: kérlek ne várj fél évet a kontrollal, 3 hónap múlva lenne a legjobb, és ha közben megvan a HPV tipizálás, és megkapod az immunerősítőt, akkor tutti nem lesz semmi baj. Legrosszab esetben tényleg a lézeres kimetszés, de ahhoz már komolyabb elváltozás kell. és amint írtam, ez egy kb. 15 perces rutinműtét, esetleg haza is engednek aznap, szal no para! DE MÉG ITT NEM TARTUNK UGYEBÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stelly - köszi a pöttyös akciót. jajjj nagyon szívesen segítenék, de most én nem eszek pöttyöset, mert attól jóval olcsóbbat találtam, ami szintén ízlik és azt veszem, mivel nálunk is mennek a házi megszorítások és én óriási túrórudizabálógép vok. de azért szurkolok, h mielőbb meglegyen a törcsi.
Gjéti! tudom már szerda van, de +++++++ mert a szóbelire kell még! Jelentkezz majd.
Valaki meg tudná mondani h mitől különbözik a meitai a kengurutól? (nincs időm utánanézni a neten

)
Zsancy - örülök, h megoldódott a fürdi és az orrszívós dolog is rendeződik. Nekem többen mondták, h az porszívóson kívül semmi mással ne is próbálkozzak. mikor hazaértünk a khból kb. 3 napra rá már használtuk is, és Marci nem hogy nem üvölt, egyenesen imádja!
annyira szereti a porszívó hangját, h mikor a múltkor este üvöltött a türelmetlenségtől - mint aki egy hete már nem evett

- kértem a páromat, h kapcsolja már be a porszívót. és láss csodát! a gyerecskénk elhallgatott

azóta mérni is így mérem! a porszívó oda van készítve a mérleg mellé, ha sír bekapcsolom és már mérem is
ZSU! MIELŐBBI JOBBULÁST NEKED! ++++++ SOKAT GONDOLOK RÁD! nem gondoltam h ilyen elhúzódó lesz ez a betegség! küldünk vmi manót, aki begyűjti a betegségeket és messzire elviszi!
Elif - ez a kép nekem is a kedvencem lenne

jól elkapod ezeket a szuper pillanatkat, ügyes vagy. (netán egész nap a nyakadban lóg a gép?

)
Nicko - végre! a lényeg h jól vagytok! küldd el a skypeodat andinak. egyébként először nekem sem ment vmi miatt, baromi sokat kínlódtunk mire meg tudtuk oldani és nem is jöttünk rá hogy sikerült, egyszer csak elkezdtem látni, h a lányok rólam irkálnak ilyeneket h: mi látjuk őt, de ő nem lát minket, hahó Magdi, itt vagy? stb.... és akkor egyszer csak visszanyertem a látásomat

)
Julcsi - ügyi voltál a picikkel, jöhet a kistesó
tegnap voltunk a városba megvenni apa szülinapi ajiját. majd elmesélem ám nektek, de csak vasárnap után, mert félek addig csekkolja a fórumot és akkor oda a meglepi!

kíváncsi vok h elkészülök e időben, annyi kaja lesz... meg annyi vendég. vhogy csak megoldom, már dolgozom Marcit h legyen nagyon jófiú h tudjak haladni
Fűtés megy nálunk is esténként.
jajj el kell mesélnem vmit. én elég szerencsés vagyok, de kérlek ne tiltsatok ki ezért. akartam a szülés után venni farmert, a kinézett darabot alig bírtam magamra ráncigálni, 1 hónap múlva visszamentem és már feljött csak a cipzár nem akarta amit én. 1 hete meg már a cipzár is sikerült, csak a combomon pattant majdnem szét. mondtam a nőnek, ha nem adja el még kb 1 hónapig és én ilyen szerencsés leszek továbbra is, akkor istibizi megveszem

mondjuk fordulhat még a kocka, mert sztem a szoptatástól fogyok és ha majd vége a cicizős időszaknak akkor menthetetlenül meg kell bűnhődjek a sok esti fagyiért, amit egy nap sem bírok kihagyni. komolyan, mintha újra kívánós lennék!
akinek nem tudtam reagálni, attól elnézést kérek!!! annyit írtok, h képtelenség megjegyezni (mondjuk erre reagálhatnátok, h jöjjek gyakrabban, de annyira kell a pénz!!! sokkal szívesebben tölteném köztetek az időmet, mint a fránya melóval

)
szép álmokat, végig alvós éjszakát minden kedves babának és anyukának!