A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Sziasztok!!!!!!

Újabb szenvedőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!! De olyan szinten, hogy hétfő kedden Én már bőgtem, hogy nem bííííííííííííírom. Hányinger, fejfájás stb. Azt hiszem besokaltam. Én a 7 hónap alatt nem aludtam egyhuzamban 2 óránál többet :( És az a baj, hogy abszolút nem látom a végét. Már mindent kipróbáltam de a cicin kívül semmit nem lehet vele kezdeni. Sírni sem hagyhatom (nem is vagyok a híve) mert akkor felkelti Kornéliát és akkor Ő is elkezd sírni :( Szóval nagyon nagyon el vagyok kenődve!! Én is nagyon türelmesen kezeltem eddig a dolgokat de most egyre nehezebbnek érzem............ Éjjel is amikor forgolódtam éreztem, hogy fáj a fejem hát ismét a bőgés kerülgetett!!!! Most biztos az is közrejátszik, hogy Rami is elkezdett kúszni-mászni szó szerint mert úgy csinál mint egy hernyó felhúzza a lábait majd előre elhasal. Nagyon kis édes!!! Meg már fel akar Ő is állni, sikerült is leamortizálni a az orra hegyét szegénykémnek, felszántotta vele a szőnyeget!!! Ja és fogunk még egy sem és nem is látom, hogy készülődne. Na de ennyi elég Rólunk!!!

Sajnálom a többi szenvedő alanyt is :(

A képek nagyon jók nagyjáéból azért átfutottam az oldalakat!!!

Anyooka majd írd meg, hogy mi volt az üggyel kapcsolatban. Nagyon durva.

Konan, Noni nagyon ügyesek a gyerkőcök. Szuperek a képek!

Eszike jó utat ismét :)

Szeder Én is kivi vagyok Adélra már régen láttunk Róla képet!!

Blúmi Én is várom a Horvátországi képeket!!!

Márti reméljük most már gyorsan rendbe jössz!!!

Bejci gratula a 2. foghoz szuper, hogy műsor nélkül jött ki :) Reméljük a többi is így fog :)

Csibe még Nekem sem jött meg!!

Gwini, Monee Boldogságos Névnapot!!

Humanka remélem azóta már rendeződött az alvásprobléma!!

Winona Rami is alszik bárhol, tapizás nálam sem jön be!! Szerencsére nem volt rá még példa!!

Ági nem semmi 6 fog :shock: Szupik a képek!!

Honey sajnálom a nem alvást!! Átérzem teljes mértékben :)

Na mennem kell már hiányolnak

Még gyorsan két kép az ügyeskedőmről :)

Kép

Kép

Puszi Mindenkinek!!

Kép
Kép
lanta

Eszike!
Fent van 2, lent pedig 4 fogunk! Így jön ki a 6 összesen. :lol:
És fent nagyon fehérlik egy ideje még az egyik oldalon.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

csajok, nagyon sajnálom a nehéz éjszakázókat!! Ha napközben alszanak a csöppek, próbáljatok meg egy kicsit ledőlni. Volt, amikor én is ezt tettem, együtt aludtunk, bár én csak pihentem, mert nekem több idő kell az elalváshoz, de a fekvés, pihenés sokat lendített a hangulatomon.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Lanta!
Nagyon szép, formás Ramóna! És micsoda kék szemei vannak...

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szép jó reggelt!

Anna ma megint átaludta az éjszakát!!! Hurrrrrrráááááá!!!!! Nagyon jólesett!!! Csak így tovább kicsilány!!!! :D :P :D

Eszike!
Anna pedig folyton a szekrényajtóba kapaszkodik. Kicsit kinyitja, majd az ajtó tetejébe kapaszkodik és becsukja. Majd jön az ordítás. :? Múlt héten pedig az asztalt fejelte le. Lett is szép lila puklija! :?

Ági!
Nekünk pont fordítva volt. Fent 4, lent 2 fogacska. Mostanra kiegyenlítődött. Fent 4, lent 4. És persze folyik a nyála és folyton masszírozza az ínyét, ja, és mindenbe beleharap (főleg az anyukájába :shock: :evil: ), úgyhogy valószínűleg jön a következő.
Nemsoká megyünk a doktornénihez méreckedni és megmutatni magunkat, de utánna rakok szandis képet.

Lanta!
Nagyon sajnálom az éjszakáitokat!!! Borzasztó lehet!!! Nekem is volt kb. 2 héttel ezelőtt pár olyan napom, amikor azt mondtam, hogy már nem bírom tovább! Fáradt voltam, kimerült és borzasztóan egyedül éreztem magam! Kb. 2 napig sírtam szinte egyfolytában! Úgy éreztem, képtelen vagyok bármire! Nem is érdemlem meg a gyermekeimet! De aztán valahogy kirugdostam magam a letargiából. Most már sokkal jobb. (Ne kérdezd, nem tudom, hogy csináltam. :lol: ) Fáradtnak, fáradt vagyok, bár az utóbbi napokban Annácska kicsit megkönyörült rajtam 3 átaludt éjszakával. A köztes éjszakák pedig ugyanolyan szörnyűek voltak, mint azelőtt. De biztos fáj neki a fogacskája. Neki is rossz lehet. Csakhát Ő nappal szépen kialussza magát, én meg nem! :( Kitartás!!! Ezen az időszakon is túl leszünk egyszer!!! Kívánok Neked minél több nyugis időszakot és minél több alvást!!! :D
Rami nagyon csodás kislány a képeken!!! És neki is milyen gyönyörű kék szemei vannak!!! Valamelyikőtöknek van kék szeme??? Mert pl. nekem zöld szemem van, a páromnak pedig barna. ???

Kép
Kép
konan

Konan igen igyekszem nem kikészülni!!! Eddig nagyon jól működött is!!! Reggel amikor Ránéztem Ramónára és Ő Rám mosolygott el is felejtettem a rossz éjszakát!!! De azt hiszem most telítődtem!!! Azért igyekszem tartani Magam és minden este reménykedve fekszem le hátha eljön a Mi időnk is!!! Kornélia is rossz alvó volt még ma sem alszik rendesen de Ramóna még rajta is túl tesz sajnos :( Én nem is várom azt hogy teljesen aludja át az éjszakát de legalább 2 x-i kelésre állna át már azzal kiegyeznék!!! :) Örülök, hogy Annácska átaludta az éjszakát csak így tovább Én is azt mondom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja és Nálunk a férjem és Én is kék szeműek vagyunk!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Ezt csak úgy mutiba ez Én voltam anyukámmal :)

Kép

Itt pedig Rami anyukámmal :)

Kép

Kép
Kép
lanta

Na még egy utolsó

Rami és Én
Kép

Bocs ha sok voltam :)

Kép
Kép
lanta

Lanta! Hihetetlen a hasonlóság! És az utolsó képen szuperek vagytok mindketten!!!!! A nemalvást -ahogy Eszikénél, és Honeynál is - nagyon sajnálom! Ez a két óra hét hónapja nekem egyszerűen elképzelhetetlen! Valahol olvastam, hogy a nemalvás még személyiségtorzító is lehet, úgyhogy nagyon együttérzek Veled!! Homeopátiás bogyókat próbáltatok? Vagy a Márti féle citromfű teát?

Eszike! Hihetetlen az örökmozgó kiscsajod! De annyira ne csodálkozz, hogy ilyen aktív, végülis te is nagy jövő-menő vagy! :) Lehet, hogy tőled jön ez a nagy mozgásigény.

Ez a babakocsis nézelődés nálunk is megvan. Hulla fáradt, már alig tudja nyitvatartani a szemét, de ha meghall egy autót, akkor felhúzza magát, és felélénkül. Semmit nem akar elmulasztani. Mindig nevetünk rajta: úgy ül a babakocsiban, mint egy páncélos generális a tank tetején. Még a kis sapija is úgy áll rajta, mint a katonákona rohamsisak.

Bejci! Gratulálok a feltűnés nélküli fogzáshoz!!

Humanka! Írj, hogy javult-e a helyzet!
blúmi

Kép segítek kicsomagolni Kép bálint és én Kép mosolyogi bálint Kép reggeli apával
blúmi

Még lenne pár kérdésem: van olyan nálatok, hogy bukik a baba, és az orrán jön ki? Bálint néhányszor ezt csinálja, bár korábban ilyen nem volt.

És még egy kérdés a mozgásfejlődésről: apa eléggé aggódik, hogy Bálint már áll, és kezd kapaszkodva lépegetni is, mert mászni még nem mászik. Attól tart, hogy ez a fázis Bálintnál kimarad, és később gondjai lesznek. Én azt gondolom, hogy a lényeg az, hogy az ellentétes oldali kéz, és lábmozgás működjön, és ennek nem kell feltétlenül mászva történnie. Bálint ugyanis szépen kúszik, már elég régóta, és szépen rakosgatja a kezeit, lábait ellentétes oldalon, csak éppen nem nyomja ki magát "fekvőtámaszba". Mi a véleményetek?
blúmi

Kép térdelés

Kép mosolygó
blúmi

Most csak gyorsan,most értünk haza oltásról és palacsintát kell sütnöm ebédre...

Blúmi!

Ha sokat kúszik,akkor nem gáz,ha kimarad a mászás,az is lehet,hogy Bálint helyette ülve,popsin csúszva fog közlekedni,a lényeg,hogy vagy a kúszás vagy a mászás menjen rendesen!

Szeder!

Jövök majd a válasszal,de most tényleg rohannom kell!

Márti
borossné becz márta

Blúmi nagyon szuperek a képek!!! Bálintnak is gyönyörű szemei vannak!!! :lol: Csupa mosoly nagyon édes!!!
Ilyen bukás Nálunk még Kornéliánál volt Ramónánál nem. Kornélia nagyon bukós volt 11 hónapos koráig még a pépek is visszajöttek belőle!! Aztán szerencsére elmúlt!!! A citromfüvet próbáltam úgy hogy Én ittam nem lett jobb, Rami a vízen kívül nem hajlandó semmit meginni. A homeot még nem próbáltam, lehet itt az ideje elkezdeni...

Az ülve popsin közlekedésről jutott eszembe Kornélia úgy kezdte a közlekedést és utána kezdett el mászni!! Nagyon muris volt, a járás előtt meg a térdén közlekedett!!! :)

Kép
Kép
lanta

Lanta! Hátha bejön: camomilla vulgaris homeopátiás bogyó. Bajt nem csinálsz vele, ha kipróbálod, legfeljebb nem használ. (nálunk bejött, amikor éjszaka nyugtalanul felsírt, vagy ordított.) Néha lefekvés előtt egyből beadom. Nagyon remélem, hogy beválik!!!
blúmi

Szeder!
Várom a képet a kerítésről és légyszi írd le, hogy hol lehet beszerezni és kb. mennyiért.
Igen, jó lenne talizni nyáron, de egyelőre tényleg meg kell valószínűleg várni a suli végét, mert Tamásból még "ki kell imádkoznom" két tantárgyból a görbülést!

Most jöttünk meg a doktornénitől. Súlyunk 8100 gr. Fél évesen volt 7800. Ennyi hízás elegendő szerintetek?
És teljesen lázban égek! Doktornéni után bementünk a tornaterembe, ahol régebben már voltam 1x-2x (3 éve). Péntektől újra megyek! Van gyerekmegőrzés is!!! :D Jupppppiééééé!!! Most aztán adok a kilóknak! Reszkesssetek kg-k!!! (Legalábbis remélem, hogy ez hatásos lesz!?) De szerintem már eleve a kimozdulás jót fog tenni.
Ráadásul ma reggel tönkre ment a lépcsőzőgépem is! (Pedig ennyire azért nem vagyok dagi...! :wink: ) Pukkadjon meg!!!! Dühös voltam és szomorú! Novemberben kaptam és ennyit bírt! :evil: Még jó, hogy megtaláltam a számláját. Viszem vissza! És pont most, amikor már egész kitartóan csináltam. Kiváncsi vagyok, visszaveszik vagy kicserélik-e!?

Blúmi!
Bálint csoda-helyes kissrác!!! És azok a kék szemek....!!! Nálatok is van kék szemű???
Egyébként Anna is előbb kezdett el totyorászni az asztal körül, mint mászni. Csak akkor volt hajlandó mászni, amikor valami túl messze volt ahhoz, hogy állva átkapaszkodjon! :wink: Én ezért nem aggódnék!
Bár nekem azt mondta a védőnő, hogy a mai "tudomány" szerint, aki kihagyja a mászást az valószínűleg csúnyán fog írni! :shock: ???? (Azért milyen munka lehetett ezt valakinek megfigyelni! Hosszú évek munkája! :roll: Bocsánat, ha valakit ezzel megbántok, de én ezekkel a dolgokkal elég szkeptikus vagyok! :oops: )

Kép
Kép
konan

Ja! És Lanta!
Nagyon hasonlítotok egymásra! Úgy szeretem az ilyen összehasonlítos képeket!

Ha van kedve a többieknek, akkor lehetne ilyen hasonlítós-kiskori-szülős képeket is felrakni. Na ezt jól leírtam. De gondolom értitek hogy mit akartam....ugye??? Én is raknék, de csak a melóhelyen tudnék szkennelni, oda meg a hét második felében készülök. De akkor megpróbálom nem elfelejteni.
A szandis képet sem felejtettem el, de Anna most alszik. Majd ha felébred rávarázsolom a szandálkát és lefotózom nektek.
Na megyek addig vasalok... :?

Kép
Kép
konan

húúú, mennyi szép kék szemű baba!

Konan!
Hajrá, tűnjetek el kilók! Már tényleg a kimozdulá sokat fog lendíteni rajtad. Kitartást az elhatározáshoz.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

van még valaki rajtunk kívül, akinek nem kúszik a gyereke? igaz, segítséggel megyeget, de azért nem viszi túlzásba. Annyira gáz, hogy nem kúszunk. Meddig nem kórós ez az állapot? Tudja valaki?

Na, ma jó sokat vagyok itt. Velem telik meg az oldal. Mostmár befogom.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Lányok!
Egy kamasz fiú maga a katasztrófa!!! :evil: :evil: :evil: Kamasz lány is ilyen lesz???
Kicsikét felhúzott a drágám!

Na, mindegy! Hoztam a szandis képket, meg a hétvégéről is egyet az uncsitesóval:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
konan

Konan!
állítólag.. a lányok rosszabbak! :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: többen mondják.. sőt látom,hogy a Bence osztálytársnői nagyon durván öltöznek.. szó szerint, ha a lányom lenne ilyen akkor jól lekevernék egy taslit.. festik magukat.. és olyan mini ruhát vesznek fel.. ..... ááá nagyon gáz..
Amúgy engem meg a Máté készít ki, de már hetek óta nagyon nehéz vele.
Adél kárpótol mindenért. Nézz rá Annácskára, és engedd ki a gőzt!!!!
Konan! Már ilyen vastagtalpú cipője van Annácskának????? Adél is mindenhol feláll.. lehet,hogy nekem is kellene már vennem egy kis szandit ???
Olyan tanácstalan vagyok.. A fiúknak akkor vettem,ha már jártak önállóan.. hát most megvárom Márti véleményét.. aztán döntök..
Bár már kinéztem egy gyönyörű szandit.. de gondoltam,hogy majd augusztusban megveszem.. addigra lehet, hogy már egyedül is járni fog :)

Blúmi!
Most Bálint elbűvölt engem.. ha egyszer az életben még lenne fiam .. ilyen kék szemű kis csodát szeretnék.
- holnap meg Csongi féle babát
- aztán meg miniGyuszika féle babát..
- és így tovább.. és így tovább.. úgyhogy kedvemre válogathatnék!!!

Vágyom ismét egy fiú gyermekre... azt hiszem,hogy meghülyültem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanta!
Olyan csodaszép Ramóna. Azok a szemek :wink: Nagyon szép kislány!

Megyek és öltözöm aztán megyek vásárolni Adél lesz a kísérőm :lol: :lol:

szeder74

Mármint azért hülyültem meg, mert azt írtam, hogy akarnék még egy gyereket.. dehogy akarnék még egy terhesség... ááá kiráz a hideg.. bocsi csajok, aki most készül ismét babásodni.. de én már megjártam a Hadak útját e téren (is).

Amúgy nagyon-nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek, hogy ismét jöjjön a kis csoda a pociba!!!

-Tényleg megyek, mert bezár a bolt, ha még itt ülök.. :)

szeder74

Konan!

Nem akarok nagyon mélyen belemenni,de a mászás kimaradása tényleg okozhat gondokat később.Gondolok itt tanulási,viselkedésbeli zavarokra. Minden mindennel összefügg és minden tanulásnak a mozgás az alapja. És hidd el,komoly megfigyelések,esettanulmányok készültek erről,amit persze elhinni nem kell,de attól még vannak! És nem csupán az írás lehet csúnya attól,ha más sorrendben jelennek meg a különböző helyváltoztató mozgásformák!
Hajrá torna!!! Én is most megyek neki nagyobb intenzitással,mert megállt a súlyom és még 6-7 kg-tól azért megválnék!
Anna édes és nagyon ügyes!

Lanta!

Csak kitartást tudok kívánni! Levendulás fürdető esetleg? A Gabinak van,meg a Johnson's is csinált ilyet
Ramóna gyönyörűséges és nagyon hasonlít Rád!

Blúmi!

Látszik a képeken,mennyire jól éreztétek magatokat! Bálint pedig töretlenül imádnivaló kispasi!

Ági!

Nem emlékszem,Ti jártatok gyógytornásznál? Általában azt mondják,8 hónaposan illik a babáknak már kúszni-mászni. Lehet,hogy a pici fiad csak lustácska,de 8 hónaposan azért érdemes lenne majd megmutatni egy sima gyógytornásznak,szerintem, ha addig nem látsz változást!. De az is lehet,hogy addigra hirtelen rengeteget fejlődik még!

Szeder!

Ha megtalálom,felteszem a linket Kamilla cipőcskéjéről,amit a keresztelőjére kapott,most,mivel fehér és mindenhez passzol,mindig ezt adom rá,ha megyünk valahova! A tegnap felvett cipőket én benti cipőnek szánom,majd,ha áll-jön-megy a lányka,szerintem csak nyáron-ősszel lesz rá szükség! Én nemigen szeretem a zoknit,mert nincs az a csúszásgátló,amiben nem tud elcsúszni egy bizonytalanul lépkedő baba. Ami meg telitalpas csúszásgátlós,az meg szerintem nem hagyja levegőzni a baba lábát!

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 0&mainid=2

Na,ilyenünk van,csak fehérben,itt is vettük,csak akkor még 6.500.- helyett 2.500.-ért!

Márti
borossné becz márta

hello... :lol:
Reagálni este fogok, mert most Bius altatás van folyamatban, szegénykémet egész nap rángattuk...
Most csak a képeket hoztam!
Ma kapott autósülést:
Kép
.... meg egy új babakocsit, is ami tök jó könnyű és mégis fektethető:
Kép
Meg itt van a hét hós kép:
Kép
egy kiságyban ülős:
Kép
...meg egy fűzfői:
Kép
Vendég

Bejci!

De drága ez a kislány! Olyan nőcis és kifejező az arca,a tekintete! És így ül? Hát nagyon kis ügyes! Kezd nagyon huncut-kislányos arca lenni,már nem annyira babás.

Márti
borossné becz márta

Bius egy tünemény!!!! Komolyan!!!!! Nekem a kiságyban ülős a kedvencem! Jaj, de megölelgetném!!!
blúmi

Csak egy gyors búcsúra jöttem.
Holnap elutazunk Sopronba. Csak hétfőn jövök legközelebb.

A képek gyönyörűek,de nem tudok most visszaolvasni. Gyuzsika meg 4 óta szinte folyamtaosan sír :cry: :cry: :cry: :shock:
Nem tudom mi lehet a baj,de így kicsit nehéz pakolni.
Pápá

Kép
Kép
a.m.

Előbb tudtam jönni... :)

SZóval:

Márti: Örülök,hogy cicifronton javulás van! A dokid meg tök rendes, hogy megköszöni, hogy láthatta Kamillát! Párom már jobban van, én is jól vagyok!
Honnan akarsz Te 6-7 kilót fogyni?

Ági: Mi először 7 körül fürdettünk, de a nyári világosság miatt eltoltuk, így most már fél 9 körül van a fürdetés. Lassan fokozatosan toltuk ki, de muszáj, mert Bius csak sötétben alszik el este. A napközbeni alvás változó. Bianka általában 6-kor kel, 9-10 között alszik, aztán utána amikor elálmosodik, dörzsöli a szemét, akkor az ölembe veszem és már csukja is be a szemecskéit, vagy elmegyünk sétálni, akkor kb. 3 perc az elalvás! :)
Kúszás: Nekem Dévény tornán Bius haladásában is a kúszás nyomait vélik felfedezni, pedig köszönő viszonyban sincsenek egymással! Azért Dávid tud helyet változtatni... valahogy? AMúgy ne aggódj, Ő is elindul egyszercsak... ha nem kúszással, akkor mászással! De ne légy türelmetlen, nincs elkésve! Tudom, mert rákérdeztem tornán!

Eszike: Noncsi nagyon cuki ebben a piros szerkóban! Jó csavargást! A moncsicsis-vukkos ágynemű huzatért mg irígy-irígy! :)

Szeder: Én benne vagyok mindenféle taliban, csak szabadtéren félek a kullancsoktól...:(
Sajnálom az éjszakáitokat! Én most kicsit elkapattam a kisasszonyt, mert Fűzfőn velem aludhatott, de ma már a kiságyában fog!

Lanta: Húú, Te szegény!! Nagyon sajnállak! Nekem nincs ötletem, de tény, hogy amig éjjel kapnak cicit, addig többször kelnek. Esetleg nem próbálod meg a Viburcolt? Homeós cucc, nem árt Ramónának, viszont lenne egy nyugis éjszakátok! Muszáj lenne pihenned, mert ki fogsz készülni idegileg!
A képek szuperek! Hasonlít Rád Ramóna! :) Ami a mozgást illeti: Bius ugyanezt csinálja... :) a dévényes tornászunk csak "kukacolásnak" hívja!:) :)

Konan: hajrá torna!! nekem is kellene már fogynom, mert úgy unom, hogy ilyen donna-tonna vagyok! :( Majd írd meg hogy haladsz!
Hízás: Szerintem elegendő Annácskának ennyi hízás! Hiszen gondolj bele, mennyit mozog! Lemozogja a kaját! :)

Blúmi: Bálint Tiszta Te!! De most komolyan!! Nagyon szép kisfiú!
Ami a mozgásfejlődést illeti: nekem a dévény tornán azt mondták, hogy az a lényeg, hogy valami ellentétes kéz-láb mozgás legyen a járás előtt! Ha ez a kúszás- de az szabályos ellentétes kéz-lábas forma- akkor az is elég lehet! Szóval én nem aggódnék a helyedben.

Ahogy feljebb írtam, mi egész nap jöttünk mentünk! Átjelentkeztünk Zuglóba Biussal, - rá is kérdeztek az okmányirodában:
"-Ovi miatt?
- Neeem... Bölcsi miatt! :twisted: "
Utána elmentünk Budaörsre, lerendeztem az autópálya büntijeimet... mindig elírják a rendszámunkat.. én meg soha nem nézem meg rendesen! :? Utána megvettük Bius új autósülését! Hát csajok, a boltban beleültettük, és elkezdett sírni, amikor kivettük: "Na akkor ezt kérjük is!" .. már be is kötöttük, mert a hordozóban már csak üvöltés volt! :?
Utána haza, kis pihi, aztán elmentünk sport babakocsit venni, mert a CAM olyan nehéz nekem, alig bírom emelgetni. Pedig a házba lépcsőn kell feljönni egy darabig, és ha be is vásárolok, akkor kész katasztrófa volt a közlekedés! Úgyhogy el is akarom adni! HA tudtok valakit, akinek kell használt CAM Combi Family (mindent adok hozzá..)akkor szóljatok! :wink:
Vendég

Bejci!

Has-fenék-comb tájékról kéne...a hasam a legdurvább. Feljön a 28-as farmer,de a hasam meg kidudorodik fölötte,nagyon nem tetszik...
Tényleg! Jövő héten lesz a bölcsibe íratás,ugye? Na,majd szorítok!
Jó kis menőkés napotok volt, az ülés meg szuper! Ez a 9-36kg-os vagy a 0-18-as? És,ha nem titok,mennyibe került?

Am!

Szép hosszú hétvégét Nektek!

Márti
borossné becz márta

Márti: Ez 9-18 kg-os MAxi-cosi Tobi ... és az ára... háááát... 58.990,-Ft akciósan! De szerintem tényleg nagyon szuper ülés!Dönthető, meg minden! szóval remélem nem fürdünk be vele! Nagyon sokat vagyunk úton, meg hát nyáron megyünk Görögországba is, úgyhogy ezen nem spórolok.
Fogyás: De szeretnék én olyan alakot, mint neked van! Én most borzasztóan nézek ki! De már nem sokáig! MUSZÁJ LEFOGYNOM NYÁRRA!!!!!!!!!!!
28-as farmer????? :shock: Rám az életbe nem jön fel 28-as gatya! :(

a.M. Jó pihit Nektek!!
Vendég

Sziasztok, mégis visszatértem. Itt vagyok apukámnál, hoztam magammal a gépemet. Noncsi már lefeküdt, de tudom, hogy katasztrófális éjszakánk lesz, mert benáthásodott. Egggész nap annyira nyügi volt, hogy ha nem jövök el otthonról és egyedül maradok vele egész napra, akkor most már tuti begyogyóztam volna. Már előre tudom,hogy a nátha miatt éjjel ezerszer fel fog(unk) kelni. Én már le sem merek feküdni, mert megint ki fogok borulni.
Nekem már olyan szinten elegem van mindenből (bocs Noncsikám, Téged nagyon szeretlek!), hogy már semmihez nincs kedvem, még enni sem. Sírásig még nem jutottam, de hamarosan az is eljön, érzem!
Issza a citromfű teát, eszi a homeós bogyót és mégsem megy az alvás. Nappal sem! Ha ma 2-szer nem ültetem autóba, akkor garantáltan nem aludt volna egész nap. Nem tudom talán front volt? És a náthája miatt kínoztam szegényt, mert úgy folyt neki, mintha megnyitottak volna egy csapot az orrában. Örökké törölgettem, és ezzel marhára felhergeltem. Persze estére belázasodott, más már nem is hiányzott.
Most már annyira fáradt vagyok, hogy tök hányingerem van és legszívesebben elmennék világgá! Ennyit a panaszaimról!

Bejci: szenzációsak a képek! Én is imádom az ilyen csajszis rucikat, hú a 3. képen az a nadrág...naggyon bejön! Örökké ilyenekre vadászok. A fűzfői kép lemaradt

Lanta: együttérzek veled teljes mértékben. De tudom Neked sokkal nehezebb, mert 2 gyerkőcöd van. Én is kb. annyit aludtam a 8 hónap alatt, mint Te. Bár volt pár éjszaka amit a szüleim átvállaltak, de azokra az éjszakákra mindig volt valami programom, vagy ha nem volt program, akkor meg természetesen nem tudtam elaludni, mert arra gondoltam, vajon mit csinál most az én lányom?
A képek nagyon tutik! Szerintem egyáltalán nem látszik rajtad a fáradtság. Én sz.rabbul nézek ki, hatalmas szürke (néha fekete) karikák a szemem alatt, tök gáz!

Konan: csak irigykedni tudok az átaludt éjszakákért! Reméljük Annácska megtartja ezt a jó szokását!

Blúmi: nagyon édes kispasid van! Majd megpróbálom én is azt a homeós bogyit amit írtál, mert mi most másikat használunk, de egyelőre semmi hatás. Majd ha elfogyott, akkor veszek olyat amit Te javasoltál!

Szeder: Adél képek?

A.m: jó kirándulást!

Ja, jut eszembe, hétfőn mi is voltunk védőnéninél, tiszta zombi vagyok, még ezt is elfelejtettem. Noémi 68.5cm és 7660 gramm. Összesen 400 grammot hízott 1 hónap alatt, de a védőnő mondta, hogy ennyi mozgás mellett ez normális, nem kevés! Próbálok pihenni kicsit, jó éjszakát!
Vendég

Eszike!

Jaj,annyira sajnálom ezt a náthát! Nasivin adagolós orrspray? Nekünk az szokott segíteni,hogy ne kelljen állandóan orrot szívni-törölgetni!
Olyan édes kislánykád van,okos,szép (pirosban hihetetlen jól mutat),de valószínűleg Ő a tipikus nemalvós baba. Rettenetes lehet ez a kialvatlanság,én ezt nem is bírnám elviselni (persze a muszáj nagy úr)! Elképesztő energiája van ennek a kiscsajnak! Idővel csak jobb lesz! Párod 1-2 éjjeli felkelést nem tud átvállalni? mert,ha legalább 4 órát aludnál egyben,az tuti sokat jelentene!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Kb. 1 hónapja járunk Dévényes gyógytornászhoz. Bár azóta már hasra fordul, és a fejét is leteszi oldalra sírás nélkül hason fekve, de nekem az a fura ebben, hogy nem tornázik a gyerek egy ilyen alkalommal, hanem masszírozás történik. Itthon kell vele tornázni. Akihez járunk, szerinte már rég kúszni kéne ilyen korban. Azt észrevettem, hogy lusta. Ha van kedve, akkor ezerrel forog össze vissza, sőt nyújtózkodik a tárgyak után, de van, hogy feladja. És sajnos lustaság ellen nincs orvosság. Vagy van valami ötleted?

Bejci!
Mennyire elveszik benne a mindig mosolygós Bius az ülésben. :lol:
Fürdés előtt alszik Bius? Csak azért kérdezem, mert ha fél 9 körül fürödtök, akkor gondolom 9 körül kerül ágyba, és így alszik 6-ig? Akkor ezek szerint, mi a 8 körüli alvással és 6 órási ébredéssel nem panaszkodhatnék? :wink: nekem a 6 órával van gondom, a 7-el már kibékülnék.
Nincs sötétítő függöny vagy redőny Bius szobájában? Az megoldás lehetne a sötéthez. :wink:
Dávid képes a fél szobát beforogni, meg mostanában a tengelye körül is forog. Még valahogy nem kapcsolta össze a kéz-láb együttes mozgását, mert nyújta a kezét, de a lábát nem hajlítja be. Ha én behajlítom, akkor kinyomja magát úgy. De magától nem. Na meg az is baj szerintem, hogy rögtön visszafordul a hátára. Legutóbb meg is említette a tornász, hogy nincs semmi hátizma. (gondolom a folyamatos háton fekvéstől)Viszont akkor hasizommal húzza fel magát ülésbe a babakocsiban? Az biztos van, mert még most is sokat emelgeti a fejét, mert ugye fel akar ülni.
Le fogsz fogyni nyárra! Nem is kell sok hozzá, nem vészes szerintem a dolog.
:P :wink:
Márti!
Ugyan már. Lefogyni? Minek? Jó vagy így.

a.m.!
jó utat!

Eszike!
Mit is írhatnék? Rossz olvasni, hogy nem javul a helyzetetek, sőt. Jobbulást Noncsinak. Végülis nem mentetek el alvás központba vagy hova? :oops:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

monee, Honey, Anyooka és többiek!
hol vagytok?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Bocsi hogy ezer éve nem voltam errefelé! A szomszéd néninél itt van az unokájs és mivel egyidősek Dorkával, sülve-főve együtt vannak - többnyire itt így 3 gyerekem van most.
Hát, Márti, le a kalappal Előtted! Hárommal is baromi nehéz, hogy bírod 4 gyerekkel?! (és itt a harmadik azért haza-hazamegy...)

Képek annyira jók!

Eszike, Noncsi abban a pirosban nagyon édes!!!! :lol: Jobbulást szegénynek! Az éjszakákat nagyon sajnálom :cry:

Lanta, Téged is annyira sajnállak! És ott a nagy lányod is! Iszonyú lehet ennyi ideje nem aludni rendesen!
Hasonlóság döbbenetes! ÉS Te is nagyon hasonlítasz anyukádhoz a fiatalkori képen!

Blúmi, azok a kék szemek!!! :lol: Annyira édes Bálint! (és azért a sapis képen még picit hasonlít Ádámra :wink: ) Az ágyat már Ti is leengedtétek alulra ugye? :wink:

Konan, csini szandi! Igazi nagycsajos! :)

Bejci, annyira gyönyörű kiscsajszi Bius!!! Az ülés tetszik!

Márti, Hogy fértetek Ti el a Fábiában?! :shock: Nekünk két gyerekkel nem egyszerű, ha megyünk valahová. Nyaralni nem tudom hogy fogunk menni, mi lesz a csomagokkal...

Ági, Ádám sem kúszik még! :wink: Ez a két pasi lesz a legutsó aki menni fog itt a topikban...

Noni, Misike tünemény kispasi! Fanni meg igazi nagylány már! :)

Humanka, hú, már most kistesó projekt! :lol: Ti lesztek az elsők akiknek drukkolunk majd a kistesóhoz! :wink:

Rólunk.
Köszönöm a hozzászólásokat a lányok játékához! Beszéltem az anyukával. Teljesen el volt hülve, állítólag otthon nem láthatott semmit a kislány. Nem volt itthon a hétvégén, nagyszülőknél nyaralt - anyuka szerint ott esetleg láthatott valamit - de megígérte hogy beszélni fog a gyerkőccel. Kíváncsi vagyok hogy mire jut. Megírom majd!
El nem fogom tiltani a lányokat, most úgyis elkltöznek a közvetlen szomszédból, kevesebbet lesznek együtt - de nem engedem magukra csukni az ajtót.

Ádámom forog ezerrel, gurulva közlekedik :lol: :lol: :lol: Mindenhova eljut így és annyira tud örülni neki! :)
Viszont mióta forog ezerrel, nem akar aludni napközben. Inkább gurul:)
Márti, jutottál eszembe, tegnap már én is porszívót kapcsoltam be hogy elaludjon :) Ma délben pedig mellé feküdtem és a Sün Balázst meséltem neki, erre aludt el.

És az apa, tesó, lámpa szavakat tuti érti, ha rákérdezek hogy hol van a lámpa, vagy Apa vagy a Tesó, akkor odanéz akkor is ha előtte egyáltalán nem foglalkozott velük.

Megyek aludni mert hulla vagyok. Igyekszem jönni és azért olvaslak Benneteket ha írni nem is tudok mindig!

Kép

Kép
anyoooka

Márti, Bejci! Köszi a mászásos válaszokat, megnyugtattatok.

Eszike, Lanta! Ha esetleg nem jönne be a chamomilla, akkor találtam még két másik homeos bogyót kisbabák alvási problémáira. Ha kell a neve, szóljatok. (Bár a tuti az lenne, ha egy jó homeopátiás orvossal tudnátok beszélni. Egyszer régen láttam egy babaműsorban, hogy ilyen problémákra sók is kaphatóak. Lehet, hogy Holka ebben is okos!)

A.M! Szuper utat kívánok! Kapcsolódjatok ki, pihenjetek sokat, és élvezzétek az együttlétet!

fogyás témában én eléggé elkenődtem: betege vagyok az édességnek. De annyira, hogy néha mindenem remeg, és szédülök, ha nem ehetek azonnal valami édességet. Emiatt semmi sem mozdul. Pedig nagyon bele kellene húznom, mert a kistesós projektig nagyon jó formába kell kerülnöm. Ma pont fürdőruhákat keresgéltem, hogy mi az, amiben ne hatok sokkolóan. (tankinit hord valaki? Hol érdemes venni?)

Ági! Bálint pont így csinálta, ahogy Dávid. Aztán nem túlzok: egyik napról a másikra utánam kúszott az előszobába. Szerintem ne aggódj, ez alatt az egy hónap alatt is mennyit fejlődött! Talán Minyu írt Nándiról hasonlót, és lám, milyen szépen behozta!
blúmi

Sziasztok!

Rég jártam erre Én is!
Noni, köszi a hiányolást!

A.m.: Ősiíntén remélem, hogy nem lesz semmi baja a kis Mininek!!!!
Anyooka: Nagyon jól tetted, hogy elmondtad az anyukájának,hogy mit csinál a kislánya!Az meg külön öröm,hogy ilyen intelligensen fogada, mert lehetett volna elfogultabb is a gyerekével, mint ahogy biztos tapasztalta már más is, hogyha szólsz az anyukának, akkor még Te vagy a hibás...

Bejci: Nagyon szép Bianka! Mikor mentek Görögországba és hova?

Nálunk a helyzet: Domi mindenhol feláll, kúszik, mint a villám, nem győzőm utolérni, és ugyanolyan szépen ül, mint Bius!Ugyan úgy, mint Eszikénél és Honeynál nálunk sem egyszerűek az éjszakák! 4 hónapos koráig átaludta az éjszakákat, most volt olyan , hogy hajnali 2-5-ig fent volt!
Napközben is alig alszik, így örülök, ha kitakarítok, megfőzök mellette, és alig várom, hogy Apa hazajöjjön, mert eddig elvolt vele is.
Kb: 1 hete már senki nem jó neki, csak Én! Mindenhova jön utánam és a ruhámat húzkodva a lábamon fel is kapaszkodik!!!
Tudom, most van az ideje a szeparációs szorongásnak...
Lányok, ha létezik két teljesen különböző testvér, akkor az enyémek ilyenek. Szili a tipikusan nyugodt, alvó, csendes babák közé tartozott, míg Domi már csak szélvésznek hívjuk.Mindenért hisztizik, nem jó neki semmi, nem lehet a figyelmét lekötni.Na, nem panaszkodom, mert azért persze imádom, csak így egy kicsit nehéz...

Lányok: Van még valaki rajtunk kívül, akinek a babája utálja az autót? Konkrétan lilára üvölti a fejét!!!

Megyek,mert pakolja az újságokat!!!
evibabi

Blúmi!

A tankinibe én is beleszerettem! Mindjárt dobom a linket,ahol válogathatsz! És szerintem elfogadhatóak az árak!
http:// www.bonprix.hu

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!

Ezen az éjszakán is túúúúúúúúúúl vagyunk :( Direkt jegyeztem az időket.
Elalvás: 1/2 10
Ébredések: 1/2 1; 3/4 3; 1/4 5; 7 és most alszik
Ja és ez egy viszonylag jó éjszakának számít Nálunk, mert van mikor ebbe még belesűrűsödnek fél órás kelések.

Blúmi tegnap Én is elgondolkodtam a homeós orvosról. Jövő héten megyek a gyerekorvoshoz tanácsadásra Ő homeós orvos is mindenképpen beszélek Vele. Édesség evés Én is nagyon oda vagyok érte, soha nem voltam édesszájú sztem velem ezt a szoptatás teszi. És a kialvatlanságos szomoromban is tudok enni sajnos :)

Eszike erre csak azt tudom írni, hogy teljesen átérzem a problémád. Nagyon sajnálom, hogy Noncsi nem kímél Téged. Amúgy ezen Én is meglepődöm, hogy annyira nem látszik rajtam a nem alvás talán azért mert már igazából 2 éve tart és Kornéliánál sokkal rosszabbul viseltem. Úgy néz ki amennyire lehet hozzászoktam csak néha telítődöm és akkor kész vagyok egy pár napig. Nagyon drukkolok Neked, hogy ez megváltozzon Nálatok és addig óriási türelmet és kitartást kívánok. A náthát nagyon sajnálom.

A.m. jó hosszúhétvégézéstt

Márti tegnap megvolt a levendulás fürdetés is. :) 28-as nadrág hmmmmmmmmmm Én már a 29-el is kiegyeznék :lol: :lol: De sajnos a Nekem is ott az a 6-7 kg

Konan Anna nagyon édes abban a kis szandiban :)

Bejci szuper az ülés és a babakocsi is, biztosan be fog válni.

Anyooka gratulálok Ádám forgásához és gurulásához :) Édes lehet. Örülök, h ogy sikerült beszélni az anyukával.

Evibaba Nálunk Kornélia utálta az autót. Nagyon rossz volt. Utáltam elindulni itthonról de szerencsére elmúlt. Remélem Nálatok is megoldódik.

Ma megyek a csajokkal védőnőhöz. Először egyedül, remélem bírok majd Velük. Majd jövök...

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt lányok! :)

Köszi a Bius dicséreteket... nagyon jól esik! :oops:

Evibabi: Mi Neoi Poriba szoktunk menni- az utóbbi 4 évben, a tavalyit kivéve ott nyaraltunk-, előtte voltunk Paralian, Stavrosban, Korfun.. szóval mi is Görögország mániásak vagyunk!
Autós üvöltés: Nem lehet, hogy kényelmetlen neki az autósülése? Bianka konkrétan azért sírt, mert már csak feszengett a hordozójában!

Eszike: A barna gatya H&M-es, de elég vastag, úgyhogy már nem nagyon adom rá.
Ami Noncsit illeti: teljesen megértem, amit érzel: Imádod a kislányod, de nagyon sok energiádat elviszi ez az állandó "kűzdelem" az alvásért. :( Hason, vagy háton alszik Noncsi? Nem próbálod meg az alváslabort? Teljesen ki fogsz merülni, és az nagyon nem lesz jó... Noncsinak se, és Neked se. Jaj... én úgy szeretnék segíteni, de nem tudok!!!

Blúmi: Én is nézegettem a tankinit, de ilyen bálna-testre, mint nekem van, teljesen mindegy, hogy mit húzok fel :lol: :oops: Amúgy ruha terén nem vagyok Tesco párti, de most tök jó tankiniket láttam. Nekem csak az a bajom vele, hogy a nem-kicsi cickóimat nem tartja meg!

Ági: Elég érdekes, hogy a dévényes gyógytornász ezt mondja, hogy már régen kúszni kellene Dávidnak... persze, igaza van, kúszni kellene azoknak a babáknak, akikkel úgymond "minden rendben van"... De azoknál a babáknál, akiknél van egy kis izomtónus zavar, azoknál ez máshogy alakul. Ne idegeskedj! Dávid is fog kúszni! Amúgy a lustaságban nem hiszek! VAn olyan, hogy Bius is leteszi a fejét tornán, amikor éppen kúszás-mászást gyakorol vele Viki... tényleg: nálatok csak és kizárólag masszírozás van? Nem kúszatja-mászatja segítséggel Dávidot? Négykézlábra nem állítja? Még az a tippem, hogy hívj fel egy másik dévényest is ott K-en, vannak többen is!
Vendég

Még ami kimaradt :oops:

Ági egyik napról a másikra biztosan beindul majd Dávid is, de szerintem is kérdezz meg más Dévényest is amennyiben lehetséges.

Bejci Én annyira el vagyok ájulva Biankától. Valami tünemény. Gyönyörű arca van. Igazi kiscsajos!!!!!!!!!!!!

Na tényleg megyek mert nem fogok odaérni :)

Kép
Kép
lanta

Halihó!
Már nem is mondom, hogy ugyanolyan pocsék éjszakánk volt, mint általában. Most speciel 4 órakor úgy döntött Noncsi,hogy nem pazarolja tovább a drága idejét az alvásra, úgyhogy korán ébresztőt fújt. Tápival kicsit visszaaludt 5óra felé, de fél7-kor már kukorékolt, és még mindig fent van. Nem álmos, ő játszani akar, jönni-menni intézkedni. Papa most kivitte sétálni amíg én magamhoz térek, mert még nem sikerült.
Tegnap este vettem orrcseppet, amit természetesen hajnalban kiborítottam (már megint), egy fél mikromili nem maradt benne. Úgyhogy most mehetek el orrspray-ért. (Márti azt veszem amit ajánlottál)

Márti: de a párom sokat segít. Például sokszor ő tovább fentmarad (számítógép :lol: ), én lefekszek aludni, és ha Noémi felsír, akkor ő megy át hozzá. Van, hogy éjfélig ő tartja a frontot, én meg tudok pihenni. De ez sem mehet így minden nap, mert van, hogy a párom is fáradt, és időben lefekszik, és fel sem ébred a nyöszörgésre. De reggel is ő megy át hozzá, mert mostanság Noémi az ébresztőóra. Ilyenkor a párom ad neki teát, cumit, játékot igény szerint. Ennek köszönhetően én ráérek fél8 felé kikászálódni az ágyból.
Jajj, egy kérdés hozzád, vagy akinek van tapasztalata ez ügyben: Szerintetek mikor érdemes elkezdeni valamilyen sportot, mozgást, és milyet? Mert asszem tegnap láttam a TV-ben, hogy óvodás kortól javasolják a tornát (szertorna). Mivel Noéminek már most ennyi energiája van, gondolom ez később sem lesz másképp, és igénye lesz valamilyen plusz mozgásra. Én személy szerint támogatom a sportolást (persze nem versenyszerűen kényszerből), mert én is óvodás koromtól sportoltam folyamatosan valamit. (én úszással kezdtem) De ez a torna dolog nagyon megfogott!

Ági: még nem jutottunk el alváslaborba, de rajta vagyok az ügyön. Remélem Dávid hamarosan nekilódul!

Anyoo: a porszívózást Noémi is nagyon szereti. Kisebb korában megnyugtatta, el is aludt rá. Most már annyira érdekli, hogy mi zümmög, hogy csak figyel, les, hogy mi történik, és közben kommentálja az eseményeket. Néha túlkiabálja a porszívó hangját.

Blúmi: köszi, most egyelőre a SEDATIF PC-t szedjük (illetve Noémi, bár lehet, nekem is kellene), Minyu azt mondta neki is bejött. Aztán megpróbálom a caomillát. Ha nem segít kereslek.

Evibabi : de jó, hogy jöttél. Na kezet foghatunk, tényleg az én Noncsim is ilyen. Bár ő egyáltalán nem anyás (néha pedig úgy hiányozna). Egyszerűen soha de soha nem bújik hozzám, egy percre nem hajtja a vállamra a fejét ha felveszem, ez olyan nem jól esik, mert én mindig is bujós voltam. Gondolom ez annak is köszönhető, hogy soha nem volt kézben altatva, ehhez az egyhez ragaszkodtam születésétől fogva. Így hát most már 8 hónaposan hiába akarom kicsit babusgatni, nem engedi.
:(

Lanta: kb. ilyen volt a mi éjszakánk is, csak azzal a különbséggel, hogy Noémi fél7 óta most is fent van. Szerintem 10-11-nél előbb nem fog elaludni, és akkor is csak max fél órára. Majd mesélj mi volt a homeós orvosnál, lehet én is felkeresek egyet. Amúgy a felébredések nálatok is olyan üvöltős, felriadósak éjjel?
Emlékszem még fiatalabb koromban buliból sokszor csináltunk olyat a haverokkal, hogy közösen nem aludtunk, virrasztottunk, kártyáztunk, beszélgettünk hajnalig. Ilyen nehéz időszakban mindig ez jut eszembe, hogy bezzeg régen... milyen stramm voltam, csak úgy buliból kitaláltam, hogy nem alszok, és hányszor, de hányszor???

Bejci: erre a kérdésre nem tudok konkrét választ adni! Ugyanis Noémi egész éjjel vándorol, forog. Egyszer hason van, máskor háton, később odalt. Minden pozitúrát végigzongorázik. Hihetetlen, de egész éjjel mocorog, és közben nyög. Olyan, mintha nem találná a kényelmes pózt. Általában lefektetés után (hátára rajkuk) mindjárt egyik oldalára eldől, aztán 1-2 perc után hasra vágja magát. Kb. fél óráig ebben a pózban pihen (szerintem ez a rész a nyugis alvás), és utána egyszer felsír, és kezdődnek a gondok. Onnantól nincs nyugodt pillanat. Persze nem figyelem egész éjjel, de látom, hogy egyszer itt- egyszer ott van, és a lepedőt extra módon összegyűri reggelre. És mikor mondjuk itt alszunk apukámnál, akkor az ő ágya az én ágyam mellett van, és hallom, hogy egész éjjel mocorog.

Hurrá, apukám elaltatta Noncsit (babakocsiban)! 10 perce alszik!!! :D :D :D
Vendég

Starlak?
Vendég

Jó reggelt!

Húúúú! Márti!
Végignéztem azokat a fürdőrucikat! Tényleg nagyon klasszak! Úgy szeretnék olyat! Tulajdonképpen bármelyiket! De ha Bejci azt mondja, hogy bálna-test (örülnék én annak ha csak ennyi lenne rajtam...) , akkor én mit szóljak??? Talán a hátsó kertbe kimerészkedek valamikor, ott nem látnak. Muszáááááj lefogynom!!! A kaját már próbálom leszorítani, de mint Blúmi, az édességnek nem tudok ellenállni! Pedig próóóóbálom! De hétvégén is vendégségben voltunk és ott volt az a fini diós hókifli. Hááát én szégyen ide, szégyen oda addig ettem, amíg volt belőle!Végül is az, ami talán mégis hoz valami kis sikert majd előbb utóbb, hogy nagyon szeretnék a páromnak ismét tetszeni! Mit nem adnék érte.... (de pont az édességet???) !
28-as gatya!!!??? :shock: :shock: :shock: 36-os az álmaim netovábbja!!! Na majd most!!! Holnaptól torna!!! És próbálok nem enni édességet! :? -15 kg. Ez a cél! Szorítsatok nekem és tartsátok kicsit bennem a lelket légyszi! Ja, és viseljétek el nekem, ha néha majd itt kifakadok!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Bocs csak nagy vonalakban reagálnék mert fél év vége van és tanulok 1000L.
Egyik nap be is adtam a nagyi bölibe Donátot hogy a prezentációimmal is tudjak haladni. Nagyon jól érzete magát főleg hogy a nagybácsija is otthon volt és játszott vele. Imádják egymást :) pedig a bátyámból nem néztem volna ki hogy ilyen gyerek szerető lenne :)

Nem alvósok: Huhh ez vmi borzalom lehet én már tuti üvöltenék, nagyon nem bírom idegileg ha nem alhatok főleg az alapból alacsony vérnyomás miatt is. Ráadásul nálunk az apa majd felkel se működne mert a férjem mellett ágyút is lehetne sütögetni ha egyszer bealszik.

Nálunk a nappali nem alvások ideje jött el, így a tanulás nem halad és fut a lakás, de inkább ez mint az éjszakai kelés...

Kúszás: Mikor Donceket elvittük anyám nyomására neurológushoz ő szerinte májusra kellett volna neki kúszni, szóval 8 hónaposan. Donek is csak a 7 hónap végén kezdett rendesen rambózni és kedden pedig felállt :)

Cipő: Még nincs neki mert nem áll, járdogál :) De én úgy tudom ha merev, sík talajon /beton, parketta/ tartózkodik akkor kell a rendes kialakítású a merev talpú cipő. A lábunk nem a kemény sík terepen való járásra lett kitalálva.
De kint füvön futkosni nagyon tetszenek ezek a puha talpú cipők :)

Márti: Örülök hogy javul a seb :)

Bejci: Ez az ülés szuper :) a römer mellett ezt is néztem anno, de Doncek még 8kg sincs még mindig. Így muszáj volt egy hibrid 0-18kg-ost venni...
Bius zabálni való :) hogy elveszik még abban a fotelben.

Konan: Annácska is nagyon ügyes te se vesztheted szemelől egy percere sem :)

Nálatok be lehet adni az ilyen minit is a gyerekmegőrzőbe? Itt Kváron csak 3 évestől fogadják, pedig ha lehetne nem függnék ennyire az apjától.
Így marad a futás és az itthon pilates dvd-re :)

Blúmi: Bálint egy tünemény :) De jó hogy "nyaraltatok" egy picit :)

Lanta: Ezek a képek nagyon jók :) Annyira hasonlítotok egymásra :) A mi családunkba szinte bárki letagadhatna bárkit :)

Szeder: Én még szeretnék gyerkőcöt egyet vagy kettőt, de a terhesség részét szívesen kihagynám :)

Ha tudok még jönni hozok képet.

Kép

Kép
starlark

Eszike: Nem próbálod meg, hogy 1 éjszakára magad mellé veszed a kicsilányt? Lehet, hogy már próbáltad... akkor bocsi. De ahogy írtad: ébren nem hagyja magát babusgatni, lehet, hogy mégiscsak hiányzik neki az anyukája közelsége! Most fűzfőn úgy aludtunk, hogy anyukám és köztem volt kicsi Bius, amikor megnyikkant anyu odaadta neki az ujját, amit Bius megmarkolt és aludt tovább!
Másik ötletem: kiságyat vigyétek máshova.
Harmadik ötletem: ezt valahol olvastam, hogy fél éves kor után jobb a babáknak a szivacsmatrac... ez lehet, hogy hülyeség, meg Bianka is kókucmatracon alszik, de hátha!
Vendég

Konan: Ne izélj már!!! Nem vagy Te annyira nagydarab! Láttalak a talin élőben és nem is nagyon értettem, hogy miért aggódsz a súlyod miatt! Szerintem tök csini vagy!-Rajtam több a felesleg, ráadásul tokás is vagyok, meg mélynövésű, :oops: :roll: , úgyhogy nálam hatványozódnak a gondok! De kitartás! Fogyjunk együtt!! Én akupunktúrára akarok menni, mert állandóan zabálok... mindig éhes vagyok és soha nem lakok jól! :oops: Ja és az édességért én is remegek, mint blúmi...

Starlark: De jó hogy jöttél!!! Doncek is felállt? Ügyes!!!!!
Húúú, még mindig tanulnod kell? Meddig még? Te szegény...
Vendég

Sziasztok! :P

Starlak!
Már tegnap akartalak hívni, hogy gyere, mert hiányzol!!! Nagyon ügyes Donát, hogy áll.
Költözés????

Eszike!
Szívből sajnállak,hogy ilyen nagyon rossz napjaitok vannak.. annyira veled érzek!!!
Noémi meg mielőbb gyógyuljon meg, ezt kívánom Neki!!! - olyan tündér vagy, persze,hogy hozok képet.

Monee??? hol vagy??

Márti!
Húú tök jó fürdőrucik vannak! No majd én csak akkor veszek, ha ez a maradék 6 kg lemegy.. addig semmit se..!!! Szerencsés vagy-- ez a 28 méret! Nem semmi!!!

Konan!
Szopik még Annácska??? Majd rá kérdezek a dokinkra, hogy lehet-e desztillát vizet inni úgy, hogy szoptatok.. mert van egy tök jó kúra, amitől én a terhességem előtt egy hét alatt 5 kg fogytam..
Bemásolom most neked:

Desztillált víz kúra
Eszközök: desztillált víz. (gyógyszertárban kapható)
A desztillált vízhez fokozatosan szoktatjuk hozzá a szervezetet: 1. nap 1 dl, 2. nap 2 dl…3 nap 3dl és így tovább...
Maga a kúra napi 3,6 liter desztillált víz elfogyasztását jelenti huszonegy napig.
Csak sómentes étrend mellett ajánlott. Sós ételek fogyasztása mellett nagyon erős tisztulási tünetek jelentkeznek: vérnyomásesés, ájulás, rosszullét.
Betegség esetén a kúrát huszonegy nap szünet kövesse, majd újra huszonegy nap kúra. Súlyos betegség esetén tizenkét hétig lehet folyamatosan kúrázni (pl. rosszindulatú daganatnál, amikor a beteg nem képes böjtölni). A 3,6 liter desztillált vizet négy deciliterenként igyuk kilenc alkalomra elosztva: éhgyomorra, két óra múlva, két óra múlva, két óra múlva, ebéd után két órával, két óra múlva, két óra múlva, vacsora után két órával, illetve lefekvés előtt.
Dr. Hanish a böjt után a legjobbnak ezt a kúrát tartotta.
Milyen betegség esetén ajánlott? Emésztési zavarok, gyomor- és bélproblémák, vese- és hólyagbetegségek, szívproblémák, érszűkület, érelmeszesedés, reuma, köszvény, ödéma, nemi szervek betegségei.
Mikor érdemes végezni a kúrát? Bármikor, de legjobb tavasszal és ősszel

Nekem olyan tünetem jött elő, hogy a tisztulás folyamán jöttek elő pattanások.. de aztán szépen letisztult.. én ma kérdezek rá a dokimtól,hogy lehet-e, vagy sem. A neten nem találtam infót erre vonatkozóan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.05.07 09:34-kor.

szeder74

Konan, Bejci! Beszállok a közös fogyiba. akkupunktrával egy barátnőm nagyon sokat fogyott. Nálam a mozgás jön be, meg a 90 napos diéta. Most egyiket sem merem, mert a tejci az első. Én szobabringa, pilates, kajamegvonás hármassal próbálkozom. Aztán, ha már nem szoptatok, megcsinálok egy 90 napost. (egyszer fogytam vele 10 kg-t. Tök jól éreztem magam.) Hát akkor csajok: HAJRÁ FOGYI!!!!!

Starlark! Már tök hiányoztál! Kitartás a sok teherhez!!!

Anyoo! Igen, már leengedtük az ágyat. A képen az első feltérdelése látszik, ezután elég gyorsan léptünk. A kislány anyukája egész jó fej volt. Én is rettenetesen megdöbbennék, ha a lányomról valaki ilyet mesélne. Remélem helyreteszik a kis lelkét. És azt is, hogy Dorka már nem is emlékszik rá.
blúmi

Ja, majd' elfelejtetem: óriási gratula az ácsorgó Donátnak!!!!!!
blúmi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?