A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gabi,motor???? :shock: :shock: nem semmi! csak most esett le,hoppá meg a cigi, nahát, nagyobb bajod ne legyen! :wink: :lol:

Hajni, Andrisod is nagyon ari és tényleg tök jó a vonalzód!!! :lol:

Kép
kaandi

Millye: megy a drukk, h tényleg ne legyen baja a férjednek ++++++++++++ Andris de éééédes :D .
Panna: nektek is ++++++++++++++++Milyen szép szája van Hannának!
Julcsi: én ugyan csak 80%-ra mondtam, h megyünk a talira, de Alex 18-án kap oltást, így az nekünk nem jó. Marcibogyesz a kis gondolkodó :D . Ma jobb napotok volt? Jöhet tőled is csmorzsa recept!
Ladmon: ügyes Esztibaba!
Zsu: neked is ++++++, h a veséd is helyre jöjjön.
Nicko: üdv újra itt eltévedt bárányka :D . A várandósságom alatt szedtem a ferrum metallicumot és olyan jó lett a vasam értéke, mint még soha, így tudom javasolni neked. De édes ez a Mandarin :D !
Bogi: te nem próbáltad a szoptanitot?
Kangu Bosszancsai is nagyon szépek!
Yve: Vilmosnak is jó súlya van!
Kaandi: szép család vagytok! Olyan az alkoholmentes Törley, mint a kölyökpezsi, vagy annál finomabb? (Ja, egyébként anafilaxiás shock)
Zsancy: csepegtess anyatejet Petra orrába. Jaj, milyen édes kis husis :D .
Nilabali: Apukádnak jobbulást kívánok! Meg persze neked is!
Efe a csudahelyes kis zsivány
Magdi: én 2 hete vettem farmert, ugyan egy számmal nagyobb, mint amilyet tavaly ilyenkor hordtam, de kicsit bő rám. De sajna 3 számjegyű a súlyom :oops: . Röviden a mei-tai kötős, azt magadra kötöd, a kenguru meg nem. Na, jól elmagyaráztam :D ?
Hajni: Andrew de édes!
Gjéti: holnapra +++++++. Oli jaj de cuki, mekkora haja van neki is!
Amy: nálunk is min. 7 evés van
Gabi: ejnye-bejnye :lol: .
Általánosban kedvenc tantárgyam a matek volt, még szakkörre is jártam :lol: .

Íme a mi kékszeműnk:
Kép
kreiszi

Hát persze Kreiszi, ahogy leírtad a shock-ot, rögtön rájöttem ám,h kell leírni,meg kiejteni..... :lol: köszi!
Gyönyörű szemei vannak Alexnek!!! Tetszik a fiad! :lol: :lol:

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:35-kor.
Vendég

Kaandi: :lol: :lol:
kreiszi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:36-kor.
Vendég

kreiszi: Nem. :oops: Igazából akkor lett volna értelme, ha beindul a tej,de ha idáig nem mostmár nem is fog. A szopival nem volt gond idáig,mert szívta Füge, mostangság sztrájkol.
Imádom az ilyen közeli képeket! Nagoyn édes.

babanyul: szép szemek!! Én a barnára hajtok, de még nem tom Fügcsié milyen lesz.

Kép
budabo

Ja, az alkoholmentesnek abszolút nem olyan az íze,mint a kölyökpezsinek, teljesen pezsgő, értve borból készült, csak no alkohol. Ezért nem is olyan klassz! :lol:
Gabi, hú de kék vagy!

Kép
kaandi

Ezt el kell mesélnem...

Nem minden éhség, ami annak látszik... Bogyó ma késő délután és este többször megörvendeztetett bennünket hatalmas kacagásával, ami annyira édes, hogy én konkrétan elsírtam magam rajta. :oops: Egész este boldoggyerek volt, vigyor, gügyögés miegymás... Vacsi után pedig a naiv szülők lefektették. Gyerek kiabál, sirdogál, nem akar aludni. Anya kétségbeesett, biztos kevés a tej -egész nap alig ettem, és erre este jöttem rá, öreg hiba-, Gyerek újra mellre rak, újabb félóra. Leszed, Gyerek tovább sír. Nyakamhoz teszem,ezerrel szívja (Csajok, nyakam még így nem volt kiszivva... :oops: Egy hétig látszani fog. Legalább valami jó szex lett volna. :lol: ) Oh, mostmár biztos, hogy éhezik. Jó, mit lehet tenni, tápszer. 100 tápszer bekever, Gyerek szájába berak. Kiskorú 20-at ímmel-ámmal benyom, utána vigyorog, beszél a könyvespolchoz és hozzám. Aha, Gyerek éhes, hahaha. :lol: Simogatjuk, szeretgetjük, nagy nehezen letesszük, beszél, magyaráz az ágyban. Anya fejet simogat, két perc múlva mélykóma... Szóval, ha éhesnek látszik a Gyereketek, akkor lehet, hogy csak pörög, mert aznap éppen megtanult gurgulázva kacagni... :lol: :lol: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Szemléltetésképpen: a Kiscápa nyoma :D Kép :

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hát titeket utolérni olvasásba nem lehet ...de bepótoltam :lol: mirre a végére értem az elejét már teljesen elfelejtetem kivel mi történt.de..
Millye..nagyon sajnálom ami a pároddal történt.. :cry: a kollégának meg mihamarabi gyógyulást
babanyul:
Én úgy vagyok dolgokkal attól még gyerekem van..nem mondok le olyan dolgokról amit szeretek.Igaz nekem nincs motorom..de nem értem mért kell lemondanod róla..persze az ára jól jön a családi házba..de hát szeretted és szeretsz mocizni...ha ésszel csinálja az ember mi baj történhet.(mondjuk fura ezt az én számbol hallani..én aki irtozik a motoroktó)l :lol:
Nagyon szép kék szemetek van :wink:
Nickó:
Ne köszönj semmit..hiányolt már mindenki téged..söt már azt hittük valami probléma van nálatok azért nem jössz.Igy én fogtam magam és megkerestelek..nem volt egyszerü de sikerült,és a félreértések is tisztázodtak.
Hajnski:
Ha a gyerek segge alá valamit teszek ..nekünk úgy se jó..söt a gond ott van hogy a biztonsági öv se jól helyen jön fel...igy tuti cserére szórul :?
Panna:
Drukkolok hogy párod megkapja az állomálást :P
Fogyás:
az én fogyásom gyors és egyszerü volt...Nem Ettem Semmit,még a 1200ckl-t sem igen akartam elfogyasztani.10kg fogytam 3hónap alatt,de mivel túlsúlyal indultam neki ebből 25kg minusz lett.A vége koros soványság lett,olyan szinten hogy a medence csontom és a bordám, gerincem kilátszodott.Szinte az anorexia határát suroltam.Nem vagyok erre büszke és kellet jó sok idő mig rájöttem hogy hülyeséget csinálok,de én is mint mindenki más elitéltem az ilyen lányokat első hallásra, de mikor belecsöppentem ebbe..már nem volt olyan könnyü nemet mondani a teteimnek.napi 2zsömlét ettem de ettöl is rosszul voltam hogy meghizok.34km bicóztam és 9kmert göriztem egy nap.Ezt azért mert a 2zsömlét megettem.Este 6után semmit nem ettem..söt elötte se sokat.2éve meggyógyultam..eszek rendesen és beláttam hülyeségett tetem.De a Update 1kodal való dolgok is jók...könnyen lehet úgy fogyni ha betartod mit lehet enni és mikor.Az a Norbi féle...ha hasra akarsz gyurni van egy nagyon jó tippen,8évig küzdö sportoltam és ott rendszeresen csináltuk ezt,nagyon jó és másnap tuti hasizomláz...lefekszel hanyadt megfogod az ágy lábát vagy a legjobb ha a férjed bokáját...megemeled a lábad ugy hogy a medencéd a földön maradjon és a párod vissza löki a föld felé..te meg megtartod a lábad 10cmer a földtöl és ugy vissza a párodnak...ugy a legjobb ha a párod nem csak egyirányba lögdösi a lábad hanem össze vissza....a felsö testeddel nem szabad kifordulni...remélem érthetően irtam le.
:cry:
Zsu83 :
twisted: ha lázas vagy ne csücsülj melegvizbe...
Stelly
doki néni ne rázzogasa a fejét ...a mi forgásunk is totál véletlen volt és lehet Petra nem is azt akarta csak véletlenül sikerült.

Nálunk ma jó nap volt...játszott sokat nevetett fogdossa a játékait,újmódi most a ruhája rángatása...vagy apa arcába bele csinpaszkodni...
Evés nekünk is 5-6x,tudom mások többször etetik a babát de én csak az ő igényeit követem...már másfél hete fürdés útán kb 19:30-5:30ig alvás van...ma volt hogy 4kor kellt.
Nagyon ügyes gyerek,és láttom rajta hogy boldog.Imádom mikor mosolyog nevet és gögicsél.Igaz van hogy ő maga se tudja eldönteni hogy sirjon vagy nevesen..egyik pillanatba görbül a szája utána meg nevet. :lol: Vicces nagyon.Egy pár kép rólunk azt eldugulok :lol: :lol: Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

julcsi: :shock:

Kép
budabo

julcsi ez nagyon komoly :lol: :lol:

zsancy

zsancy: nem úgy néz ki Petra mintha kevés lenne neki kaja :wink: . az a fogyás dolog azért durva..jó hogy helyrejöttél.

Kép
budabo

Julcsi: nem semmi, korán kezdi Marcibogyesz... :D

Zsancy: hú, ez a hasizomerősítés nagyon rosszul hangzik, én biztos nem próbálom ki... :D
Maradok Norbi bácsinál...

Kép
cserkészkolbász

Bocsi nem olvastam :oops: holnap vendégek (gyereksereg), ma készülődés, úgyhogy talán vasárnap olvasok... :roll:

De ezt muszáj, rég bőgtem ennyit mint mikor a kép készült :oops: :D

Kép Zétény nagyon szereti Olivért.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jó reggelt!

Ma már jobban érzem magam, bár a vesém még fájdogál, megmértem a lázam, csak hőemelkedésem van!

Millye, csak a bogyókat szedem, gyógyszert nem! Nem is tudom, hogy háláljam meg neked, ha meggyógyulok, és megúszom gyógyszer nélkül! :)
Férjedet megvizsgálták? Remélem nincs semmi gond!

Bogi, éjszaka hogy telt?

Gabi, motor? :shock: De vagány! :lol:

Alex, Szoni, hát ezek a szemek, gyönyörűek! :lol:

Julcsi, ez komoly! :shock: :D

Zsancy, nagyon édes Petra! :lol:
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:37-kor.
Vendég

Oh, de király vagyok! Itt nyomulok a reggeli első hozzászólók között!!
Visszafeküdtem, de aztán győzött a kötelességtudat... Egy rakat dolgom van!
De ebédet nem főzök, éljen! Laci hoz kínait... Mi ugyanis nem tartunk névnapi ajándékozást, mert az olyan béna ünnep, hanem mindig elmegyünk valahova enni együtt (a lényeg az együttön van) és most 5 napig rágódtunk, de nem mertük az éttermet bevállani, így érkezik haza a meglepi kínaim!!

Zetivera: Háát, ez tényleg nagyon édes kép! :D

Zsancy:
Nos engem marhára érdekelne a hasizmos gyakorlat, de fel nem fogtam.... Ááá, de megvan... Elolvastam még egyszer...
Petra nagyon kis ügyes! Látszik, hogy milyen szépen nyúl a cuccokért. Nálunk azért ennyire még nem nyilvánvaló!
Húúú, dekeményvagy!! Mit karatéjoztál?? (A kérdés arra vonatkozik, hogy mit küzdöttél? :) )

[quote]C írta:sajok, nyakam még így nem volt kiszivva...
Egy hétig látszani fog. Legalább valami jó szex lett volna.

Én mondtam, hogy az életünk gyökeresen megváltozott... :lol:

Amúgy Julcsi én azt gondoltam, ááá, nyilván cuppogatta a nyakadat, arra írod ezt. De ez nem cuppogás nyoma.... :shock: Húha!!

ladmon

Gabi: nem kell könyvelőnek lenni ahhoz, hogy valószínűsítsem, hogy az elmaradt juttatásokat küldték. (Ha TGYÁS-t igényeltél, akkor az). De, hívd fel őket és akkor tutira megmondják!:)

Millye
: Mi lett veletek? Dokinál voltatok?

ladmon

Kép Hú, ez még asszem nagy.... Kép De szerencsére ez már jó!! :lol:

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:38-kor.
Vendég

Helloka,
Julcsi, nem semmi, még jó, h a férjed is szemtanú volt! :lol: :lol:
Tegnapelőtt én is láttam magamon ilyen nyomokat..... :shock: csak nekem tudod hol volt? a mellbimbómon, még mindig ott van, persze a mi esetünk hajnalban lehetett,nem is emlékszem rá, biztos nem jól került a cici a szájába!!! :lol: :lol:
Zsancy, nagyon tetszik Petra, jól passzolna a fiamhoz! :lol:
A hasizom gyakorlat durva.....tavaly mikor még jártam tornázni, csináltunk hasonlóakat: mikor Évi( az edző) elkiáltotta magát, h de jó,h párba vagyunk,már tudtuk,h jön a VÉG! :lol: , párnak a bokája elkap, lábemelgetés min.100x! Na aztán volt hasizomláz!!! De hatásos volt mindenképp! A legjobb,ha addig csinálod amíg csak bírod, mert ha 1x megállsz, baromi nehéz visszaállni.... :wink:

Millye,férjed?

Gabi: mit értettünk félre? A cigire gondolsz? Valószínű, h a tgyásod érkezett meg az összegből kiindulva. Anyasági 64125 Ft ,ha jól emlékszem. A bejelentett jövedelmed mennyi volt?

Kép
kaandi

Jó reggelt!

Julcsi! Nem semmi a kis cápa...egyszer nekem is cuppant, de időben megmenekültem :):) csak garbó!!!!!!!! :lol:

Vinci édibédi megin átalussza az éjjet Juhééééééééé...csak sajna apa is :evil: Igy nemhogy pocak nem lesz többet, de még a gyakorlatból is kijövök :lol:

viszont nem alszik nappal a drágaság, mint ahogy most sem, úgyhogy mennem is kell!

Ja tali: én bármikor szívesen megyek, ha nem a 23.-ás 7végén lesz, gödről megyek, alfával, ha valkit kell szívesen elviszem....

Ladmon: édes Esztike :)

Bocsi csajok, nemigen tok visszaolvasni!

Millye: sajnálom ami veletek történt, gondolj arra, hogy sokkal rosszabb is lehett volna, szerencséje van a párodnak, hogy ennyivel megúszta :( Bár persze így se jó, de legalább életben van, és össze se törte magát maradandóan :( Lelkileg meg hamar túl lesz rajta, majd a bébike felvidámítja!!!! :)

egy kis Vinci :
hozzáöltöztünk a játsziszőnyeghez :)Kép

Jancsibabát akarta megenni :Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

itt meg dumált veszettül neki:

Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jó reggelt!

millye:borzasztó ami a férjeddel történt,remélem nem lett semmi komoly baja!

csak halkan merem megjegyezni,hogy már harmadik napja este 9-kor leteszem Bazsalikomot aludni és reggel8-kor úgy kel felkeltenem,mert már azt hiszem éhenhal.szerintetek nem túl sok ez az alvás?

most nem tudok többet írni,mert el kell mennünk tápszert iratni,de vannak rossz híreim és olyn sokat írtatok,hogy van mire reagálni.

babanyúl:érdekelne a start aktív,légyszíves pü-ben írd meg szerinted hogyan tudjuk megoldani,hogy megvalósuljon a biznisz!ja,gyönyörű szemeitek vannak!

zsancy:a lányod tényleg nem éhezik,az tuti,annyira aranyos,szét lehetne dögönyözni......!

zsu:örülök,hogy jobban vagy!

ladmon:Esztiének még ezek sapik is jól állnak,nagyon édes kiscsaj,és ahogy olvasom nagyon ügyi is!

na,megyek öltöztetem a Bazsit és lépünk,majd jövök még!

Kép
nilabali

babanyul:lehet hogy rosszul tudtam de azt hittem hogy nem végleges a szemük színe. :oops: mondjuk hogy pontosan mikorra azt nem tudom. Fügcsié sötétül nemszép élénk kék...butuska vagyok :shock:

zsu:Örülök hogy egyre jobban vagy és antibogyó nélkül. Éjszaka jól telt, most reggel megint kicsit szörcsög, de alszik két órája újra. Még bizonytalan vagyok a vasárnapi utazással...Kapja a homesot,szívjuk,holnap már mennénk bográcsozni is...nem tom.

ladmon: jó kép!! Én 007-es vagy polices rugit akartam a poén kedvéért :wink:

millye:mizu?

Kép
budabo

kaandi :küldtem püt

lkverus :jancsilevadászós kicsi Vince nagyon éééédi!
Vendég

Jóreggelt a második szundi megy nálunk :D Volt kb 1órás játék,kiabálás,evés.De most a kisasszony elpilledt.Elkiabáltam :lol: cumival a szájába morog a vízilónak :lol: de amíg elvan nem veszem ki a kiságyból...
Zsu83:
Nagyon jó hír hogy jobban vagy...pihikézzél még...
cserkészkolbász:
A hasizom gyakorlat tényleg nem egyszerű..de hatásos.
Babanyul:
Nem vagyunk messze tőletek...pár dkg-m :lol:
Ladmon:
Eszti fantasztikus ebbe a ..... :shock: milyen sapik is ezek?A becsületes nevüket nem tudom :lol: De a második képen már most láttszik az a szigorú tekintet :lol: Nem hiába a vérébe van :lol:
Ha kiprobálod a hasizmozást a lábad legyen mindig egyenes....ne hajlitsd be a térded.Ja én 2napja fekve szoptatok azért mert igy tudom közbe emelgetni felfele az egyik lábam...és igy megy le oldalról az úszogumi...Petrát nem zavarja a szopásba..eszik szépen ugyan úgy.
Ezeket sportoltam egyidőbe :D
-judo(fél év,nem igen tetszett hogy mindig földhöz csapnak)
-kung-fu(Ezt is fél évig csináltam..azt megszünk a klub)
-8év Schotokan karate (itt betegség miatti eltiltás..a szivem nembirta a tempót,heti 5edzés 2órában..szombatonként verseny)Utána jött a borzalmas meghizás
:twisted: utána a borzalmas fogyás!!!
Ja és kéziztem is :lol:
Nem vagyok egy ülös tipus... :) 2percig nem tudok nyugton maradni...
Millye:
Mi újság van veletek?Apa jobban van?Kolléga?
Nálatok volt az is mikor a fék elszállt?Vagy az más volt?
Zetibebi:
Jó készülödést!
Édesek a képek nagyon!

zsancy

Ikverus:
Nagyon ügyes Vince fiú :)
Nilabali:
Lehet ám dögönyözni a kishurkást :lol:
Kaandi:
:D Megdumáltuk! :wink: Boti fiút már én is rég kinéztem Petrának..de hát a pasiknak kell kezdeményezni :wink:
Apának meg is mutatom az udvarlót :D
Akkor tudod miről beszéltem..fáj de hatásos a hasizom :?
Budabo ti hogy vagytok?Gyógyulgat Fügécske?

zsancy

Jaj szegény Millye, micsoda széria, remélem jól van a férjed!!! (a mi balesetünk piskóta volt ehhez képest mert mi ijedtséggel megúsztuk de azóta pánikolok a kocsiban :oops: ) Szurkolok a kollégájának is!

Zsu örülök hogy gyógyulsz!
:)
Zsancy köszi! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

igen, ok! válaszoltam!

Kép
kaandi

Húha Zsancy,akkor te nem unatkoztál, az biztos!! :D
Az egyik a tányérsapka, a másik meg asszem csákó, de nem biztos. Bogi biztos tudja, de nekem fogalmam sincs... Mindegy is, az egyenruhának csak ezen részeit tudtuk ráaggatni.

Bogi:
Szerintem jópofa lenne a police-os Füge!!! Meg ő is olyan komoly fejeket tud vágni, hogy behalok rajta! :D

Nilabali: Mik a rossz hírek?
Amúgy nem gáz, annyit már kibír kaja nélkül. Mi így élünk már több, mint egy hónapja, csak én az este 9-es alvás után 7-kor keltem enni, mert este ugyebár kevesebb tejet eszik, és mindig aggódom, hogy na! De nem úgy néz ki, mint akit reggelre megfenyeget az éhhalál! (És kaja után még visszafekszik 2-3 órára aludni...)

lkvera: én is akartam olyan keljfeljancsit, de nem találtam egyelőre! Vince is jól nyomja! :D

ladmon

Millye, merre vagy? :roll:

Zétivera, tényleg nagyon megható, látszik Zétin a testvéri óvó szeretet! :cry: :oops:

Gabi, persze, jövőhéten megyek kedden uh-ra, mert én is nyugodtabb leszek akkor, ha megnéznek! Meg kérek egy vérvétel beutalót is! Anyukám azért még aggódik a hőemelkedés miatt, de megnyugtattam, hogy azért az már jó jel, hogy nem megy 38 fölé!

Ladmon, hát ezek a képek, király! :lol: Bence egészen megilletődött Eszter katonás nézésén! :lol:

Vinci is nagyon édipofi! :lol:

Nilabali, megnyugtatlak, Bencus is este 9-kor alszik, és reggel negyed 9-ig szundizik! Már nagyon régóta, szóval no para! :)
Sajnálom a rossz híreket, ugye nem a te vagy az apukád állapota romlott!?

Bogi, nehéz kérdés, csak jól lesz addigra Füge! :roll:

Zsancy, szigorúan pihizek, őrmester anyum nem enged dolgozni semmit ithon! :)
zsu83

Hahaha Zsu! Szegény Bencus.... :lol:

Tényleg Bogi: Az idő szép, nektek kell a kikapcsolódás, ergó én vinném Fügét bográcsolni is, meg Debrecenbe is! Nem fog attól visszaesni! (Én mindig nagyon bátor vagyok e témában tudom, dehát ez van.)

ladmon

Bogi...mi is szürcsögünk és én megyek a gyerekkel sétálni..igényli is mondjuk.Szerintem mozduljatok ki egy kicsit,neked is jót tesz és Fügének is szerintem.Nem lesz semmi baj.
Ladmon nem vagyok egy unatkozós tipus :lol: Apával jól kiegészitjük egymást...ő a totál nyugott lusta pasi...semmi mozgás..én meg aki pörög 1000el :lol:
10hetes terhesen megmásztam a Gramvuzai hegyet(Krétán)35fokba....tudom nem vagyok normális...apa meg jajveszékelt....de én értem fel elsőnek :wink:

zsancy

Sziasztok!

Nem ér ám ennyit írni, nem tudok visszaolvasni, és reagálni....

Nico: az aloe-val kezdünk.. First-öt, és gélt is próbáltam, mert én nagyon sokat használom, eddig mindig be is vált, hát most nem... sajnos...

Millye: Körömvirággal 3. napja kenem, még nem tudom, hogy jó lesz-e eddig nem tátom... Sulfurt kapja, de még csak kétszer kapott... Kérdezni is akartam, hogy ezt meddig kell neki adni, és kb mikortól kezd hatni, ha használ?

Julcsi: nem semmi kis piócád van.... :lol: :lol: :lol:

Na, ezt el kell mesélnem... Tnap este indultam a kutyákkal sétálni, Vendit Apja szórakoztatta, amikor is berottyantott, de úgy istenesen... Már vagy 2 napja nem volt egy igazi kaksi, hát most sikerült... Apa néz rám kétségbeesetten, de mondtam neki, hogy bocsi, én már átöltöztem, és megyek ezt most egyedül kell megoldanod... Persze alig vártam, hogy kiérjek az ajtón, úgy röhögtem... :)

Na, mire visszaértem Apa altatja az utódot... Kérdem mi volt... Elmesélte, én meg fetrengtem a röhögéstől... A gyerek szó szerint nyakig kakis lett, szóval csap alatt mosta, közben ugye a ruhája is olyan lett, azt a pelussal együtt szépen beáztatta, utána, amíg kereste a ruhát neki, Vendi belepisilt az ágyába, úgyhogy ágyat is kellett húznia, és utána észrevette, hogy az ő ruhája is kapott egy adag kakit. Rendesen elfáradt Apa az akcióban, de én olyan büszke voltam rá, hogy így megoldotta.
És annyira aranyos volt, amikor mondta, hogy nem is volt hányingere a kakitól. Mondjuk ekkor még kérdőn néztem rá, amikor bevallotta, hogy az elején volt neki... És ekkor esett le, hogy basszus tényleg, nekem mennyire természetes, hogy tisztába teszem, és sosem zavart ez a dolog, de neki ezt is tanulnia kell.. ÉS most még büszkébb vagyok Apára!!!

Bocsi, ha hosszú voltam....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Zsancy, belevaló csajszi vagy! :lol: Mondjuk én se nagyon üldögéltem a terhesség alatt sem, tornáztam, rengeteget kirándultunk! :)

Amy, szegény Apa, be kell valljam jót kacagtam, ahogy olvastam! :lol: De nagyon ügyesen kezelte a helyzetet! :wink:
zsu83

Zsancy: nagyon szép kislány Petrababa! :D Hát igen, a fogyásban biztos az a leghatékonyabb ha nem eszel. Tavaly már én is súroltam egyszer az kóros fogyás határát. Államvizsgaidőszakom volt kb. 2 hónapig, ami nagyon kistresszelt és nem ettem semmit. Nem is akartam, de mivel otthon tanultam anyuéknál, ezért szegény már kétségbeesetten próbált tömni és mindig tálcán hozta fel a kaját a szobámba. De ha Ő nem hozott valamit, akkor semmit nem ettem. Így sikerült 2 hónap alatt 5 kilótól nekem is megszabadulni. De most hogy kitágult a gyomrom, mert terhesség alatt sokat ettem, elég nehéz. Én 9 évig úsztam és én is utána kezdtem el "hájasodni", hogy abbahagytam. Nagyon sokféle sportot kipróbáltam már én is, teniszeztem, taekwondoztam, jártam kick-boxra, edzőterembe.... de most valahogy el vagyok lustulva....
És még egyelőre kevés a kitartásom, mert tegnap is sikerült 1500 kcal-át fogyasztani az 1200 helyett. :oops:
De hát elég nehéz, 2 bögre tej már 300 kcal... :shock:

Panna
pandusika

dohányzás: ejnye-bejnye!!!! :) Pont tegnap olvastam, hogy itt Németországban a terhes és szoptató anyukák 30%-a dohányzik.... Én is cigiztem a terhesség előtt, de én inkább kocabagós voltam. Bulikon, kávé mellé, baráti összejöveteleken cigiztem csak. Ha egy hónapi nem mentem sehova, akkor volt olyan, hogy nem is gyújtottam rá. Ahogy terhes lettem, persze nem szívtam többet és érdekes hogy azóta sem, pedig nekem már lehetne, mert nem szoptatok. És mégsem.... na jó, néha megkívánom, de ha arra gondolok, hogy milyen büdös és egészségtelen, akkor inkább nem....
Szóval most van egy éve, hogy nem gyújtottam rá...

Panna
pandusika

Nálunk úgy néz ki, hogy a nagy zúzódásokon az enyhe agyrázkódáson és a lelki traumán kívül nincs nagyobb baj kopp kopp kopp... a férjem mindkét lába zúzódásos (foci egy darabig elfelejt) a válla (tenyérnyi horzsolással) és a bal keze zúzódásokkal tele... valamint egy 10 cm-es vágás a kezén valószínű az üvegszilánkoktól. Egyenlőre sántikál... ha rosszabbodna akkor vissza kell mennünk. Adtam neki homeós bogyókat és mára már javult az állapota. Valamint fekete nadálytő krémmel bekentem a hideg borogatás után és a zúzódásokat és a kétszeresére dagadt lábát és reggelre a duzzanat a felére csökkent. Kollégát estére benntartották megfigyelésen a kórházban kimerevített gerinccel és nyakkal. Enyhe agyrázkódása valamint zúzódásai. Ma hazaengedik. Teherautó totálkáros, használhatatlan... a Jóisten velünk volt mert amikor megláttam a teherautót akkor nem hittem el, hogy ennyivel megúszták... de ezt a rendőrök is és a tűzoltók is mondták... (2 tűzoltóautó jött, 2 rendőrautó és 1 mentő)

Kreiszi: Nagyon szép kék szeme van Alexnek!

Julcsi-79: Tud vákuumot csinálni a fiad... nem csodálom, hogy fájt a melled... tényleg fáj még a melled?

Zsancy: nem lehetett egyszerű ez a fogyási história... örülök, hogy meggyógyultál! Még szerencse, hogy nem lett nagyobb bajod! Gyönyörű nagy Petra! :wink: nem nálunk volt amikor a fék elment...

Zetibebi: Ez a kép tényleg megható! Nem akarod nagyobb méretben feltenni? :roll:

Zsu83: Ugyan Zsuzsi! Az a lényeg, hogy meggyógyulj és ne azon agyalj, hogy-hogy háláld meg! Örülök, hogy segíthetek!!! :wink:

Babanyul a te szemed még világosabb kék mint a babáé... de nem lenne rossz ha a te szemed örökölné!!! a férjedé milyen színű?

Ladmon: Kínai lesz a névnapi ajándék? Nem is rossz ajándék, ha az éttermet viszi haza a férjed pár kínai szakács kíséretében... :lol: nagyon vagány Esztike a sapikkal.. lassan beállhat a katonasághoz! :wink:

Kaandi Mi is ilyeneket csináltunk az edzőterembe... nagyon durva.. . :shock:

Lkverus: Nektek is Alfátok van? (nekünk is) :roll: nem is tudom mi lenne ha az tört volna rommá.... :? Nagyon aranyos Vince! :wink:

Nilabali örülök, hogy ilyen jó alvókája van Bazsinak! Nem fog éhen hallni attól nem kell félned! :wink:

Budabo hogy van Füge? Gyógyulgat?

Kép

Kép

Kép
millye

Kreiszi: neked akartam még írni, hogy annyira szép Alex baba és szerintem nagyon hasonlít rád! :D

Panna
pandusika

Amy81 kb. 1 hét múlva hatnia kellene... :wink: addig kell adni amíg teljesen elmúlik... de lassan (1 hét) látszania kellene, hogy hat... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: remélem, bár apa most megijesztett, mert hazajött éjszakásból és ő szívta a noziját - én bátortalan vagyok - és mintha lett volna benne kicsit zöldes is :shock: ...Szóval még mindig nem tom.

ladmon: ja majd egyszer csinálunk olyan képet is. Bográcsozni megyünk, nem is azzal van a gond, hanem a 250 km-re lévő Debrecennel meg anyósékkal hogy oda menjünk-e.
Igazából amúgy is fel áll a szőr a hátamon az utazástól oda. :evil:

zsancy: mi két napig nem voltunk kinn mert nagy szél volt és abban nem akartam, de ma süt a nap ezerrel!Hegymászás?????????? :shock: na ez sem semmi, kiderül ez a topic tele van vagány mamikkal-mocisok,hegymászók- :wink:

amy: jót nevettem és fel olvastam apának, ő az orrára húzza a polot ha bejön a kakis hadművelethez

millye: örülök hogy törés nélkül megúsztátok, hamar helyre fog jönni testileg,lelkileg kicsit tovább fog talán tartani, de az sem biztos. Füge jobban, kapja a náthára való homeost, meg este chamomillát, meg persze porszívózás.

cigi: én 12 évig cigiztem, mindig mondták hogy le kell szoknom terhesség előtt...azt hittem sosem leszek képes, nincs elég akaraterőm. Aztán annyira pocsék votl a gyomrom hogy elkezdtem nem kívánni és azt vettem észre hogy egyáltalán nem gyújtok rá, és ha már így voltam akkor azt gondoltam hogy ennyi volt a bagó, ennek 3 éve. Akkor jöttek fel plusz kilók

Kép
budabo

Budabo örülök, hogy jobban van Füge! :wink: Bogi te most Nux Vomica-t vagy Sambucus nigrát adsz Fügének? Ha zöldes lett neki a nátha akkor Kalium Bichromicum 9CH 2-4x5 bogyót adj neki de csak akkor ha többször látod, hogy zöldes! A Chamomilla mehet napközben is! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: Sambucust. A zöldes még figyelem, remélem nem, mert akkor nem igazán van jobban :cry:

Kép
budabo

Zsu83: Ha ilyen elhúzódó a hőemelkedésed akkor szedhetnél rá ARSENICUM IODATUM 9CH napi 2x5 bogyó-t ez jó a vesebántalmakra is! (nem folyik az orrod illetve nem fáj a torkod?) csináltál kamillavizes ülőfürdőt? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo legyél optimista! Most én mondjam neked? De hogy látod? Milyen a közérzete? Köhög még? Nincs este hőemelkedése? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Rengeteg apró ruhácskát töltöttem fel, gyertek nézzétek meg.
A legtöbbet csak egy gyerkőc hordta! Smile Sőt sokak még az angliai boltok polcán is megtalálhatóak, tehát igazán újszerűek! Smile

Kép
Kép
Kép
bogyra

Hordozó: nekünk Römer van és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Jól tartja a Babát, semmi panaszunk nincs vele, amikor hazautaztunk, akkor is jól elvolt benne, tehát nem is lehet neki olyan kényelmetlen. Állítólag a balesettesztes hordozós közül ez a legbiztonságosabb....
Nagyon profi, de sajna az ára is, mert ha jól emlékszem 170 € volt. :roll:

Nem is meséltem, hogy nálunk a legújabb a gargazilás... :D ezt a napokban fedezte fel, hogy ilyet is tud a hangjával és azóta folyamatosan ezt csinálja... nagyon édi, jókat mulatok rajta... :D

Panna
pandusika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?