Sziasztok!
Nem ér ám ennyit írni, nem tudok visszaolvasni, és reagálni....
Nico: az aloe-val kezdünk.. First-öt, és gélt is próbáltam, mert én nagyon sokat használom, eddig mindig be is vált, hát most nem... sajnos...
Millye: Körömvirággal 3. napja kenem, még nem tudom, hogy jó lesz-e eddig nem tátom... Sulfurt kapja, de még csak kétszer kapott... Kérdezni is akartam, hogy ezt meddig kell neki adni, és kb mikortól kezd hatni, ha használ?
Julcsi: nem semmi kis piócád van....
Na, ezt el kell mesélnem... Tnap este indultam a kutyákkal sétálni, Vendit Apja szórakoztatta, amikor is berottyantott, de úgy istenesen... Már vagy 2 napja nem volt egy igazi kaksi, hát most sikerült... Apa néz rám kétségbeesetten, de mondtam neki, hogy bocsi, én már átöltöztem, és megyek ezt most egyedül kell megoldanod... Persze alig vártam, hogy kiérjek az ajtón, úgy röhögtem...
Na, mire visszaértem Apa altatja az utódot... Kérdem mi volt... Elmesélte, én meg fetrengtem a röhögéstől... A gyerek szó szerint nyakig kakis lett, szóval csap alatt mosta, közben ugye a ruhája is olyan lett, azt a pelussal együtt szépen beáztatta, utána, amíg kereste a ruhát neki, Vendi belepisilt az ágyába, úgyhogy ágyat is kellett húznia, és utána észrevette, hogy az ő ruhája is kapott egy adag kakit. Rendesen elfáradt Apa az akcióban, de én olyan büszke voltam rá, hogy így megoldotta.
És annyira aranyos volt, amikor mondta, hogy nem is volt hányingere a kakitól. Mondjuk ekkor még kérdőn néztem rá, amikor bevallotta, hogy az elején volt neki... És ekkor esett le, hogy basszus tényleg, nekem mennyire természetes, hogy tisztába teszem, és sosem zavart ez a dolog, de neki ezt is tanulnia kell.. ÉS most még büszkébb vagyok Apára!!!
Bocsi, ha hosszú voltam....