Sziasztok!
Megvolt a mai körút (piac, bolt), nemsokára nekilátok a főzésnek. Tegnapi napom is zsúfolt volt, anyummal szaladgáltam, este voltunk Brendonban is. Vettünk egy játékot a kocsiba Dorkának, és egy szivacsot (amit már régóta köröztem) a kádjába

. Meg az én kórházi motyómba ezt-azt.
ancsurti: nagyon szép a kislányotok!!!!!

Nekünk is szégyenlős Dorka minidig, dehát nem is csoda, elvégre kislányok

. A méretek alapján nem óriásbébi, szerintem teljesen átlagos!
anitja: szerintem elütötted, nem én vagyok Dorka, hanem a kislányunk lesz

de azért értettem ám, hogy nekem szólt
szonibaba: én is tegnap hívtam fel a genesis-t, jövőhét csütörtökre kaptunk időpontot, igaz nem tudom lett-e volna korábban, apának akkor jó, így akkora kértem, de volt is. Majd várom a képeket, és a beszámolódat!
boo: nekem is a narancssárga tetszene. de most nem tudom mit csináljak, ugyanis tegnap kaptunk egy hordozót

mégpedig a belinkeltek közül az elsőt, végülis nagyon örülök annak is, mivel akkor így már ez is le van tudva.

A pénz mielőbbi megérkezéséhez pedig megy a drukk! Én is már alig vártam, hogy vásárolgathassunk!
lilisgabi: nézd a jó oldalát! akkor még nálam is gyorsabban túl leszel rajta (egy-egy nap). Én kb. 20-30 perc alatt végeztem, igaz ebből 10 perc volt a tétel önálló kidolgozása

Én a prezentációt az államvizsga napján készítettem el, délelőtt....annyira nem volt rá időm előtte, hogy mentek a bonyodalmak a kicsi körül, igazándiból nem is érdekelt, de örülök, hogy akkor délelőtt belehúztam, és a párom és anyum unszolására elmentem, mert égett a bőr a képemen, annyira semmit nem készültem

De még jó hogy elmentem, és letudtam!!!
szisz: megy a drukk, hogy jó eredményeket kapjatok, és szerintem tök jó, hogy elővigyázatos a dokid!

Nekem tegnap 130/80 volt a vérnyomásom, csak tudnám, hogy miért, sosem volt magas korábban sem. Igaz családban van magas vérnyomás

remélem nem lesz vele gond, most méregetem majd rendszeresen.
o.heni: az Elefániban nagyon jók a betűk, mi ott veszünk Dorkának! A kiságy oldalára szeretném tenni, olyan vidám színekkel készültek, és sokkal szebbek, mint a Brendonban, azok olyan snassz betűk...
sillia: nem semmi amit leírtál. de az aranyér sem mindig érződik. tesómnak pl. végbélrepedése van, ami nagyon tud vérezni, de nem engedi megműteni, húzza a míg lehet, de ez érthető is! Ő pl. nem is szülhet természetes úton majd
csibe: gratula a vásárolt cuccokhoz, most nálunk is tervbe van véve, igaz én sokszor veszek ezt-azt, ami éppen megtetszik

ugyan ezt a szettet vettem én is meg 19e Ft volt a Corában, és nagyon tetszik, de nekem azt mondták a mellszívót nem fogom tudni hasznosítani, mert nem jó, más meg azt mondja tökéletes....na most így találjam ki
Jaa! Amiatt kell a 3. hordozó, mivel az első amit vettünk az 0-18-as és csak később közölték bármilyen párnás is, újszülöttnek nem jó

Van egy hordozó a babakocsihoz, de abban nincsen szűkítő, majd még azt venni kell. De amúgy két autó is van, és így nem kell majd ki be szerelgetni, egy mindig bent lehet a kocsiban csat átteszem a másikba és kész. De most hogy már megvan a 3., azt hiszem nem veszünk egy negyediket