A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

János-béli műtős sztorijaimnak még nincs vége!
Pár éve bokatöréssel, térd-és bokaszalagszakadással kerültem a tarumatológiára. Akkor már min. 92 kg voltam és 177 cm, szóval nem kispályás :wink:
Miután megtudtam, hogy műteni kell, nagyon betojtam - de a legjobban akkor, amikor egy kb. 50kg-os 160 cm-es, 50 év feletti, ápolatlan, kissé piaszagú műtős fel akart tenni a műtőasztalra. Szerintetek megengedtem? Ketten voltak az "előkészítőben" egy nővér és az előbb magasztalt műtősök Terminátora: Sanyika. A nővér mondta, hogy vetkőzzek pucérra (ott a pasi és őelőtte, se lepedő, se semmi...). Nem elég a nyomorom, kiszolgáltatott ságom, ott volt ez a groteszk helyzet - mintha v.mi cseh filmszatírában szerepelnék - még vetkőzzek is le Swarci előtt? Zuramnak bezzeg kinnt kellett várnia! Besokalltam és megkértem a nővért, hogy küldje ki Sanyikát. Láttátok volna az arcukat! Nagyon meglepődtek és feldühödve rámripakodott a nővér, hogy ez nem kívánságműsor!
Na gondoltam, a jó édes anyukádat! Megmondtam, hogy márpedig addig nem lesz sztriptíz, máskülönben meg a Zuramat akarom, hogy jelen legyen. Na erre bekussoltak, Sanyika el, Zuram be. Mindjárt cuci-muci voltam nővérkénél! A szemét Sanyika csak megkukkolt, direkt bejött a másik ajtón (egybenyíló szobák voltak), és belesett, sajnos cickót látott egy röpke pillanatra! Azt hittem leütöm, dehát vicces az egész - menni nem bírtam! Utólag kínomban röhögök az egészen, de akkor nem volt jó élmény egyáltalán. Én elég szégyenlős vagyok, ha megérzem a kukkolási szándékot, márpedig azt egyből vágom! Egy a lényeg! Nincs igazság (de van, csak viccezek)! Szóval, amikor csak módom van rá - ezt megtanultam egy életre - Zuramnak velem kell lennie ilyenkor (persze ha ráér éppen), bármilyen beavatkozásnál, mert igenis számít a jelenléte egy férfinak. Nem mernek packázni, sokkal emberibben viselkednek, nem te leszel a törött lábú, vagy polipos csaj, hanem lesz neved!
Bocsi, h. hosszú voltam

Pá Drágáim!
sajt@

Vasikáé: Hááát, őszintén ez kiesett :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.08 21:13-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Jaj, már csak egy rákszűrés kell és mehetek a gólyabálba!
Na meg bládiméri is jöhetne, addig Szűcs dokica úgysem hozza DrBubót (uhu).

Pá Drágáim!
sajt@

Lökött vagyok, mert agyamra ment a sok hormon (most legalább ráfoghatom valamire) :wink:

Nekem biztos lesz gyerekem, mostmár elárulom a nagy titkot!
Na, hol születtem? Na? Hát a BABA utcában! Bizony, Bp-en a XX. kerületben volt akkoriban egy szülőotthon :) Hát nem jópofa?

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nekem az első és egyetlen kórházi élményem a Országos Baleseti Sebészethez kötődik - ott műtötték a térdemet.
De ott ilyen nem volt. Szóltak előre, hogy mikor lesz a műtét, még fent a kórteremben (Apa segítségével :wink: - akit akkor két hónapja ismertem) le kellett vetkőznöm, be is takarózhattam - igaz, lepedővel - és irány a műtő. És ott sem kukkoltak (vagy ha igen, akkor nem tudtam róla, mert aludtam, mint a bunda). Mondjuk mesélhetnék még hosszan arról a műtétről, de nem tartozik a témához! :)

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky!
Gratulálok a vizsgádhoz, mondtam hogy minden ok lesz. :wink:

Vasikáé!
Vicc jó volt, amíg olvastam, el nem tudtam képzelni mi lesz a végkifejlet..... :D
Óóóóó, még 17 nap, de soká van az még. Babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zoe!
Hétfőn tali!!!!! 8-9 körül már ott leszek, hogy hamar végezzek, mert rohanni kell a Krioba utána.

Dita!
Ezek nem is tudom hol élnek, hogy napi 9 bogyó után utró mentes pipit adj le??!?? Lassan már neked sem kell használnod az utrót, mi?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Colin!
Ragaszd te is tele a terheskönyvedet, ha tényleg olyan csúnya. Hogy néz ki egyébként?

Bibar!
Szia!!! Szoktalak olvasni "odaát". Fakkod már nincs ki? :D :D :D
Ebben a tesós ügyben sajnos még nem tudok segíteni, mert nincs tapasztalatom, de mintha azt írták volna a többiek, hogy kellenek ezek a vizsgálatok (vérvétel, stb)
Nem semmi, hogy a 6. lombikod sikerült. Jó nagy elszántság lehetett benned. És milyen jó, hogy nem adtátok fel :D

Hét elejére akinek van kedve szorítson értem, de most más ügyben. Bölcsességfogam megbolondult és ki kell vetetnem, de még alig jött ki. Szájsebészetre kell mennem és már csak a gondolattól is görcsbe rándul a gyomrom. Meg főleg az, hogy hogy fogok bármilyen gyógyszert is szedni??? Hétfőn megkérdezem a dokit. Jaaaj mindig van valami
Ja, és mikor fogok dolgozni????

(Rodin)
rony77

Rony, szorítok! Nekem nem rég húzták ki két fogamat, mert csináltatok szép újakat....szóval most elég hiányos a mosolyom:)
Szerintetek a fogászat mennyire zavarja a babadolgokat és fordítva!? Nekem van még pár amalgán tömésem is.
Állítólag nem nagyon, mert az érzéstelenítő nem kerül bele a véráramba. Hallottatok róla valamit??

Pihenjetek sokat a hétvégén!

Vasikáé, nagyon jó volt a vicc!!!!!
lugi

Kakti, de jó neked, már csak pár nap!!!! Szörnyű lassan megy az idő ilyenkor!
Tesztelsz otthon előtte?
lugi

Úgynéz ki hogy ma az írásbelim is jó lett, persze eredmény majd jó sokára lesz. Köszönöm a drukkokat, meg lett az eredménye. Hátha még a petikéim is így nőnének....

vasikáé: Már akartam kérdezni (csak magammal voltam elfoglalva :) ) hogy miért kell olyan sokára menned tesztelni? Én úgy tudom a sógornőmtől, hogy lombik után hamarabb kiderül, mert akkor mikor a beülti van, már 3-5 naposak. Mikor is mész pontosan?

rony: Szorítok, hogy ne kínozzanak meg a fogaddal nagyon. Nekem is alig volt kint és eléggé megszenvedett vele a dokinénim, de vágás nélkül ki tudta húzni.

lugi: Az érzéstelenítőről én is ezt hallottam.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia, Vicky!

Gratulálok a sikeres vizsga miatt. Tudtuk mi hogy ügyes leszel.
Nem tudom hogy miért találod soknak, hiszen két hét ora beültetés után. Szerintem ez normális. Csak 14 nap. Ennyi kell hogy beágyazódjon és hogy elárassza a szervezetemet hcg-vel. A kis tündibündi bogárkám. Már most úgy imádom.

Rony, nem irigyellek. Múlt héten vittem a lányomat a szájsebészetre, és nem vállalták mert nem volt beutalója. Így el mentünk egy magán fogászatra, de ott is csak úgy vállalták hogy a húgom protezsált be minket. A húgom is fogorvos, csak ő nem tudta megcsinálni mivel hogy háromba kellett fűrészelni a fogat. No, de már a varrat is kint van, és már teljesen jól van. Számíthatsz iszonyatos fájdalomra miután kizsibbad, első nap nagyon, de ahogy telnek a napok egyre jobb lesz. Ne felejts kérni valami iszonyatosan erős fájdalom csillapítót. Nagy szükséged lesz rá. Erikának nem volt szájzára, de állítólag nagyon gyakori. No, most már kellő képen rád hoztam a frászt. A műtét nem fájt neki. Nagyon szorítok hogy ne legyenek fájdalmaid. Majd meséld el hogy milyen volt.
És nem 17 nap, hanem csak 9 nap van hátra. 18-án kell mennünk vv-re.

Sajt@, látom jól el voltál az este egymagaddal szépen el dumcsiztál.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Neeeeeee... :cry: Képzeld, mindenkitől csak rémesebbnél rémesebb sztorikat hallok erről az egészről. Most ia valami bazi erős gyogyit szedek rá, hogy egyáltalán a hétvégét kibírjam, mert amúgy nagyon fájna. A szájzár az meg milyen? A fogorvosom is valami ilyesmit emlegetett, hogy van akinél az is van....Te jó ég. Csak rágondolok, kiráz a hideg.
Egyébként matekból jó vagyok :D Persze, hogy 9 nap, nem tudom miért 17-et számoltam :oops: Ráfogom a fogamra :wink:
Szóval 9 nap múlva pezsgőt bontunk :wink:

Lugi!
Mikor kell visszamenned eredményre? Most egy darabig nem jössz, mi? :cry:

(Rodin)
rony77

Rony
köszi,aranyos vagy hogy válaszoltál :wink: :wink: hááát néha még mindig kivan... :lol: :lol: kitartás az volt,mondjuk a hatodiknak úgy indultunk neki hogy ha nem jön össze akkor örökbefogadunk.talán igy kellett volna a többihez is hozzáálni,és elöbb összejött volna,ki tudja...
azért még várom hátha valaki tud fagyis infót adni nekem :oops: :oops:

bibar

Bibar!

Szerintem mindent ugyanúgy kell a fagyisnál is. Mivel viszonylag régen voltál, újra fognak kérni minden vizsgálatot.

De akkor jársz a legjobban, ha felhívod őket, mielőtt mész és akkor biztosan tudhatod mire kell számítanod.
Nekem az a tapasztalatom, hogy d.u 2 körül felveszik a telcsit :lol:

Vicky!
Én már előre is nagyon gratulálok, Te friss diplomás! Milyen területen diplomáztál (persze csak ha nem titok)

Kép
akire79

vasikáé: Csak valamiért nekem úgy rémlett, hogy egy hétre rá már tesztelni lehet. Biztos rosszul emlékszem.

rony: Én azért írtam neked, hogy az enyém tök simán kijött. Pedig az elején még az én dokinénim is mondta, hogy nem biztos, hogy sikerülni fog, de egyben jött ki és vágás nélkül. Pedig a csaj kb. 50 kiló volt vasággyal. Mondjuk feküdt rajtam rendesen, de a lényeg, hogy így sokkal kevésbé fájt és hamar be is gyógyult. Ne félj, hátha sikerül kevésbé drasztikusan kiszedni.

akire: Köszi, hogy megelőlegezted nekem már a diplomát is, de ez még csak a nyelvvizsga volt, hogy le tudjam záratni végre az indexemet. Egyébként remélem 1 éven belül műszaki informatikai mérnök és biztonságszervező menedzser leszek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.05.10 10:39-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

BIBAR
6 lombik? Hát te nem adtad fel!
Minden tiszteletem a tiéd, de gondolom már elfelejtetett veled mindent a kis Olivér!
Drukkolok hogy a fagyikkal elsőre sikerrel járjatok! ++++++++++++
Sztem a babás fórumokon jobban tudnak segíteni a fagyis ügyben!

VASIKÁÉ
Nem semmi nekem is van egy mostani favoritom, én röhögök a legjobban amikor mesélem :lol: :lol: :lol:

A végére bemásolom!

SAJT
Közben megnéztem és nem is négy hanem ötcsillagos lett a vérképem.
De ha tényleg a szénanátha miatt van akkor nem aggódom!

Storyk:

A fogászat:
Hát nekem mindig a rémálmaim között van, mert kb. 10-ból 8x nem hat az érzéstelenítő és úgy húzzák ki a fogamat, hogy mindent érzek, el is szoktam ájulni így mindig szólok hogy kiskanál legyen mert a végén szükség lesz rá!

Sebészetes:
Amikor az aranyeremet műtötték a műtős srác vagy 50x felhozta a témát hogy borotválni kell majd, hiába mondtam hogy nálam nem lesz mit.
Amikor bementem a műtőbe adtak a gerincembe érzéstelenítőt, úgy ölelkeztünk ott a fickóval mintha háború lenne és nem biztos hogy látjuk egymást a jövőben! Még jó hogy nem volt valami gáz pasi, mert egy fiatal srác volt és még helyeske is. Amúgy kiakadtam volna hogy ha valami vén csotrogánnyal kellett volna holt meztelen ölelkeznem. Aztán a totál elzsibbadt alfelemmel feküdtem széttárva az ágyon, hát nem felhozza megint a borotválást a dokinak?
Az meg odakacsintott neki hogy mindjárt meglátjuk mi a stájsz, bekukkantott a lepedő alá és mivel totál kopasz volt szólt a csávónak, hogy ez most nem jött be! :lol: :lol: :lol: :lol: Ha nem lettem volna tiszta félelemben és nem fájt volna annyira az egész akkor már ott röhögtem volna, így csak utólag tettem.
Azért remélem sikerült úgymond kicsit "megbosszulnom" a csávónak a borotválási kényszerét, és hogy viccelődtek rajtam, mert akkor is már volt rajtam vagy 10-15 kiló súlyfelesleg. Biztos 2-3 napig fájt a dereka utánam hogy kétszer is meg kellett emelnie! :wink: :lol:

dita75

Vasikáé:
Unatkoztam nélkületek az este, ezért legalább elütöttem az időt arra várva, hátha vki még betéved... Mostmár ragtapasz lesz a számon, ígérem (na jó, azért ezt én sem gondoltam komolyan) :wink:

Fogtéma:
Nekem már vésték a fogam, az bazi rossz! Szájsebészeti fogeltávolítás :roll: szerintem nem feltétlenül kell, hogy nagyon fájjon utána, a problémától is függ. Volt, hogy rossz volt és olyan is, hogy egész jól viseltem.
Amalgámtól azonnal meg kell szabadulni!!!! Az akupunktúrás dokinőm mondta, hogy nagyban befolyásolják a termékenységet és a beágyazódást is. Gondolhatjátok, rögtön kiszedettem mindet (pedig semmitől sem rettegek jobban, mint a fogorvosi kezeléstől! De mindent a bébiért :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.09 21:45-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Dita:
Nem semmi a sebészetes sztorid! Jó, hogy ilyen könnyedén veszed, lehet, hogy nekem is el kéne tanulni :)

Hol a vicc? Szívesen elolvasnám.

Pá Drágáim!
sajt@

hjah hogy a vicc! :oops: :oops: :oops:
Dadogós

A dadogós bemegy a dokihoz hogy segítséget kérjen, mert nem bírja
beterelni a csirkéket az ólba.

- Mondja el hogy csinálja...

- M..m..mondoma cs..cs...csirkéknek h..h..hogy b..b..be...fele, erre
b..b..bemegy a fele.

- A...a..aztán m..m..megint m..m..ondom, b..b..be..fele erre m..m..megint
b..b..bemegy a fele.

- M..m..mikor már csak e..e..egy cs..cs..csirke m..m..maradt m...m..megint
m..m..mondom b..b..be..fele, m..m..ire a
cs..cs..csir..ke:

- M..m..mi a f..f..f aszt a..a..karsz, sz...sz..szakadjak k..ketté?

- M..m..ire én :

- N..n..na, e..e..elmész t..t..te a pi..pi..pi.., erer..erre k..k..kijön
az ö..ö...összes

dita75

Dita!
Ez jó sztori volt :lol: :lol: :lol: Tiszta szappanoperába illő...gondolom ott azért nem találtad annyira viccesnek :lol: :lol: Bár így utólag elég vicces.

Vicky!
Okés, nem parázok előre. Lesz ami lesz!
Diplonyát természetesen megelőlegezzük neked itt a fórumon. :wink:

Akire!
Mi újság? Várod a a tesztet?

(Rodin)
rony77

Csajok!
Ha jól emléxem min. 3 laptetű-befőttem van, szívesen átruházom azoknak akiknek most nagy szükségük van rá és sok XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-ot is küldök mellé (a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes!) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.09 21:44-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Dita:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zuram betereltem, hogy olvassa el. Nagyon jót nevetett.
Vasikáét is megnézte, azon is nagyot kacagott.

Pá Drágáim!
sajt@

Rony!

Cataflam-ot szedhetsz! Nekem is fájdogál a fogam, és Skriba doktornőt kérdeztem múltkor pont emiatt, hogy amíg nem jutok el a dokihoz, és már elviselhetetlenül fáj, mit vehetek be. Szóval Cataflam! Receptköteles, lórugásnyi, de nagyon jó. Csak nem szabad sokáig szedni, mert a májadnak nem tesz jót hosszútávon. Ja! És az aszpirint is lehet szedni!

Dita!
Vicc ÖTÖS! :lol:

Lugi!
Érdekes módon nem izgulok - még. Azért kiváncsi is vagyok, de egyesek szerint olyan tüneteim vannak, amik jó jelnek számítanak. Én még sem merem elbízni magam. Ugyanakkor totál úgy futunk neki, hogy sikerülni fog. Ha véletlenül mégsem, igyekszem nem nagyon letörni!

Ami a borotválás-témát illeti:
Anno a barátnőmet én vittem be szülni a kórházba (meg én voltam vele egész nap, de ez más téma). Úgymond programozott szülés volt, tudtuk, hogy szerdán hajnalban kell jelentkeznie a szülészeten. Ez a lökött meg csak azért felkelt másfél órával hamarabb, hogy lefürödjön (na jó, ez alap, ha van még rá idő), és leborotválja magát. Mert hogy még véletlenül se egy műtősfiú/bácsi kezdje lekaszabolni azokkal a „szuperéles” kórházi borotvákkal. :lol: Szóval lehet, hogy annak idején majd én is követem a példáját... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dita! Ez a vicc top 10-es volt.

Sok szerencsét mindenkinek holnapra!

Lugi! Te fogsz tesztelni? Ha igen mikor?

Szerintetek mikor érdemes tesztelni? Mintha azt hallottam volna, hogy a tüszőrepesztőnek ki kell ürülni, mert mutathat téves pozítivat. Tudja valaki mennyi idő alatt ürül?
tigriske1978

tigriske: A tüszőrepesztő elméletileg 10 nap, ha jól tudom. Szerintem igazából a 14. nap körül már érdemes, hogy ne parázz, ha hamarabb még negatív. Volt, akinek még a teszt reggelén negatív volt az otthoni és a vérvételnél meg kiderült, hogy mégis baba van. Én sajna már voltam olyan sokszor, hogy csak aznap reggelén szoktm dobni egy tesztet, amikor menni kell hogy ne tőlük tudjam meg, ha negatív. Nem közlik valami tapintatosan. (Az asszisztensnő megkérdezi tőled a folyosón, hogy mész-e tovább. Nem a legjobb így megtudni, hogyha nem sikerült.)
vicky79
Budapest III. kerület

Tapasztaltabb lányok!

Inszem utáni tesztelésnél mennyi időt számítsak a BMC-re? Hogy zajlik az ilyen? Addig OK, hogy viszek magammal pipit, amit - gondolo - a vérvételes helyiségben kell majd leadni. Akkor vért is vesznek, vagy csak a vizeletből vizsgálnak? És után amennyi időt kell várni, hogy kiderüljön vmi? És mennyi időt szánjak rá? Vegyem ki az egész napot?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Vicky!
tigriske1978

kakti: Csak pipis teszt van az inszem után 17 nappal. Elég sokat kell várni, én a helyedben kivenném azt a napot. Egyébként csak mártogatós tesztjük van nekik is, én mindig teszteltem ugyanabból a pipiből reggel otthon. Írtam az előbb, hogy nem a legkellemesebb ott megtudni a dolgokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!

Én is így terveztem, hogy itthon hajnalban még én is beledugok egy tesztet a mintába. Legyek felkészülve bármit is mondjanak.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eddig nem akartam tesztelni, mert nagyon rossz volt pofára esni a múltkor. De viszont inkább essek itthon, mint a BMC-be, a múltkor láttam ott egy nagyon síró csajszit, úúúgy sajnáltam.

A munkahelyemen ma úgy éreztem, hogy mindenki kisgyerekkel jön be...:))) Jajjj!!!

Eddig nem éreztem semmit, de ma nagyon szurkált vagy 20 percig a bal oldalon, jajjj!!! Már majdnem elsirattam....nagyon hosszú ez a 17 nap. Biztos az a töménytelen hormon játszik velem....

Május 25-én megyünk Tigriskével!
Addig is pozitív hírekkel gyertek tesztelők!!!!!!

Mindjárt össszeszedem magam és írok viccet! Csak nem megy valami jól:)
lugi

A vegyeskereskedésben az apuka átakarja adni a fiának az üzlet vezetését.
- Megmutatom fiam, hogy hogy kell ezt csinálni! Az első vevőt én szolgálom ki, példaként. A másodikat pedig te!
Bejön a vásárló.
- Fűmagot szeretnék!
- Igen, 20 kg-os kiszerelésbe van, gyönyőrű sportpálya minőség. De ha már fűmagot vesz, ajánlhatok hozzá egy szuper fűnyírót. És még locsolót, gereblyét, kiskapát, trágyát....
-Tudja mit, csomagolja nekem így az egészet!!!!-mondja a vevő.
Amikor kiment, mondja az Apuka, hogy látod így kell ezt csinálni és most te jössz.
Bejön a második vevő:
-Kérek szépen egy csomag intim betétet!
-Igen, 10 db-os kiszerelésben van, szuper nedvszívó! És ha már itt van, ajánlok hozzá egy fűnyírót is!
-????
-Ha már úgy is el van b.szva a hétvégéje, legalább nyírja le a füvet.
lugi

adjátok tovább mindenkinek!

KVA-773-frsz-autó tulaja Hortobágy közelében kirakott egy spániel kutyust az autóból!!! Szegény szaladt az autó után de hiába!
Az elkövetőnek üzenem, hogy előbb-utóbb körbeér ez az üzenet és minden ismerősöd rá fog jönni, hogy TE milyen aljasságot követtél el!! Remélem az élet valahogy visszaadja...
Rakjátok ki az üzenőfalra minél többen, minél több helyre!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ha már viccek, az én kedvencem ez:

Rendőr megállítja az autóst, mindenáron meg akarja büntetni valamiért.
A sofőr sem hagyja magát, felajánlja a rendőrnek, hogy feltesz egy kérdést és ha nem tud rá válaszolni, elengedi. Ha tud, kifizeti a büntetést.
Rendőr rááll kíváncsi lett. Megkérdezi a sofőr, hogy melyik hónapban születik a legtöbb a gyerek?
Rendőr gondolkodik, gondolkodik de nem tudja a választ.
Mire a sofőr: HÁT A KILENCEDIK HÓNAPBAN!!!!
Rendőr kicsit ideges, de hát amit megígért, megígért, elengedi az autóst.
Megállít egy következő autót, ott is talál szabálytalanságot. De hogy milyen jó fej, felajánlja a sofőrnek, hogy feltesz egy kérdést és ha tud rá válaszolni elengedi, ha nem, akkor megbünteti. Autósnak nem sok választása van, belemegy. Megkérdezi a rendőr, hogy melyik hónapban születik a legtöbb gyerek?
Sofőr gondolkodik, de nem jön rá.
Mire a rendőr: HÁT SZEPTEMBERBEN!!! :shock:

(Rodin)
rony77

Vasikáé!
És most hol van ez a kutyus? Régen volt spánielünk, csak ellopták. Nagyon sajnáltam. Szívesen befogadnám ha tudod hol van.

(Rodin)
rony77

Szia, Rony.

Meg kérdezem és akkor leírom neked.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bocseszka, már meg lett a tettes és állítólag kicsit régi a sztori. Nem baj, legalább meg kapta a magáét a szemétláda. De, mit várunk, hiszen a saját gyerekeit is képes kidobni és megölni némelyik némber. Fú, nem akarok mérgelődni. :twisted: Ennyi elég is. Be másolom ide mit írt az egyik csaj. De, ha meg tudom hogy meg-e van a kutyi valahol, akkor írom. Egyébként a hugim férje is így talált egy spánielt néhány évvel ezelőtt az út szélén kidobva és haza vitte. Még mindig meg van és az anyukája örökbe fogadta. Akkor még városban laktak a húgiék. Na, másolom és jó éjt kívánok mindenkinek.

Ezt a kutyás üzit én már iwiw-en megkaptam, és rá két napjára kitették, hogy megvan az aljas.... iwiw-en még a kocsija is látszott, írtak neki jó sokan milyen szemét... szóval kicsit már régi ez az üzi :) Nem baj, én is mindig felháborodok ilyen szemét embereken...

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Valóban régi ez a sztroi. Az iwiw-en megjelent anno a neve is, de gyorsan törölte az adatlapját az a szemét...

Amúgy ha fajtatiszta kutyát szeretnétek örökbefogadni (jelen esetben spániel), érdemes a menhelyeken is körülnézni, de a MEOE fajtaklubjainka van fajtamentő csapata is.
Ezen a linken eléritek: http://www.spanielsos.hu/

Remélem, sikerül megmenteni egy kis drágát!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rony

Eljuttattam Budaörsre a Deca-kat, ha gondolod valamelyik este átugorhatsz értük, csak előtte írj, hogy időpontot és címet egyeztessünk !

Kép
Kép
rilla_

hát sziasztok, örülök, hogy ilyen emelkedett a hangulat 8)
csak egy gyors bekukk :wink:

nem érzek semmit. de nagyon semmit :cry:
tudooom, nem biztos, hogy kéne (5.-én volt az eksön), de tegnap is és ma is elég negatív voltam/vagyok...

kaktin kívül és peeersze vasikáén kívül kiértmiért izgulunk???
kpn

Akira
köszi :wink: a babásban még nem kezdték el a fagyi projektet,de már Áfonyácska és még egy aranyos lány megirta hogy nem kell semmit ismételni csak menjek és visszakapom őket :wink:

Dita
neked is köszi :wink: hát igen,a baba már elfelejtette velem a 6 lombik izgalmait és fájdalmait :oops: de azért friss stimura még egyszer nem mennék :oops: elég volt a sok hormon :oops:

bibar

Kpn nem is kell, hogy még érez bármit is. Esetleg holnap figyelj jobban, hátha megérzed a beágyazódást, bár azt sem érzi mindenki.

Rony! Mi van a fogaddal? És mit mondtak a BMC-be?

Szerintetek az utrot kötelező reggel, délben, este vagy át lehet térni a reggel, du.5- kor és este 10-kor változatra? Elég furi ez a munkahelyemen. Bár gondolom azoknak akik állómunkát végeznek még rosszabb.
tigriske1978

Szia Tigris!

Nekem sem egyszerű megoldani, de muszáj. Az a helyzet, hogy a napi 3 alkalmat arányosan illene elosztani (8 óránként kb). Igaz, a hétvégén én is megcsúsztam kissé... így egy sajna kimaradt, de remélem, ez nem okoz semmi fennakadást a benti világban! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tehát akkor a reggel 6, du.2 és este 10? Ez gondolom a legoptimálisabb. Hát eddig én teljesen máshogy csináltam(reggel, délben majd este 7 fele). Gond lesz ebből?
tigriske1978

nálam is az a menetrend, hogy munkába indulás előtt 7 fele reggel, aztán du 3 és végül lefekvéskor az uccsó. szerintem semmi baj nincs, ha kimarad egy-egy vagy megcsúszunk. valahogy úgy képzelem, hogy ez a cucc magasabbra tornázza a progeszteron szintet, ami talán nem esik drasztikusan... de nem vagyok egy halbiológus :lol:
a várakozással ellentétben egész sok marad bent :lol: bár szegény férjemmel mindig meg kell beszélni, hogy golyó vagy sugerabugera :D igen romantikus :lol:

ne hülyítsük egymást/többieket fölöslegesen, de lyányok, ti éreztek valamit? nekem utána a 2-4. napon olyan kicsit megjövős érzésem volt, de azóta már az sincs :roll:
kpn

Sziasztok!

Én egyre ritkábban érzem azt a feszülős érzést az alhasamban. Asszem írtam hogy a húgim dokinak tanult és ő nagyon vágja az ilyesmit. Asszongya, hogy a feszülés (mensis görcsök) a méh szalagok feszülését jelenti, ami jó, mert ez azt jelenti hogy beléje került valami ami eddig nem volt ott és azért feszül mert csinálja nekije a helyet.

Dita, neked voltak ilyen görcseid?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hali!
Bocsika másolok mert anyuéktól írok és nem akarom lefoglalni a gépet!

Megjártuk Áfonyával a kórházat.
Hát én majdnem pórul jártam mert kérték a 12. heti uhut ami nekem nem volt lévén ma vagyok annyi idős terhes, és nekem azt mondta a dokker hogy ott is megcsinálják és időpont sem kell.
Hát jól félrevezetett de rendesek voltak és megcsinálták az uhu-t
aztán levették a vért és két hét múlva lesz meg az eredményünk.
Áfonyának volt uhuja így ő nagyon hamar végzett, de én sem vártam olyan sokat, megkértem a doktornőt, hogy legyen szíves behívni ha lementek előttem az iődpontosok, és aranyos volt, nem szemétkedett, pedig nem is mondtam hogy milyen messziről jöttem.
Az uhu-n írtó édi volt Bogyi még nem láttam mocorogni.
A lábacskája égnek állt a kezeivel meg kalimpált, aztán egy mozdulattal felcsúszott egy pár centit majd visszahuppant.
Imádom, annyira szép volt. Tarkóredő 1,6, crl 58 mm. :)

dita75

Még annyit hogy ne keressétek a tűneteket, majd ha mentek a tesztre megmondják hogy sikerült-e vagy sem. Amúgy nekem a cickók feszültek, de ha nem figyeltem volna akaratlanul is akkor fel sem tűnt volna. A vv után már egyre jobban feszült, de most már hetek óta azt sem érzem! Álomkórom sem volt meg semmi tipikus.

dita75

Dita:
Szép kis kálvária, azért jó, hogy megoldódott. Fotót nem kaptál?
Tiszta irígyke vagyok! :)

Csajok ti nem tudtatok tp-re menni amíg Utróztok? Nekem rendesek a melóhelyen, mert nem veszik a fejem a tp. miatt.
Remélem a következőnél már vissza sem megyek=tehát sikerül! :)
Addig meg várólistára teszem magam, majdcsak beköszönt egyszer piroska.

Más:
Hallottátok már ezt a nőcit? Eszméletlen!
http://www.youtube.com/watch?v=9D2FuRhe ... re=related

Pá Drágáim!
sajt@

Ezt nem hiszem el! Már megint laptetű! No, dobom hátra - aki kapja marja!!! :) :) :)

Amúgy pocisaink hogy viselitek a hirtelen időjárásváltozást? Nem veszi igénybe a szervezetet jobban?

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?