Sziasztok!
Ma 08:10-kor ébredtem, igaz másodszor, mivel előtte felkeltem 5kor, amikor kelt a párom, és kb. fél 7ig ébren is voltam, de utána visszaaludtam egy picit. Mára konyhatakarítást tervezek a főzés mellé, holnap pedig függöny, és ablaktisztítás, mosás, stb.
o.heni: én mióta írtam a tördeléseket, azóta "csak" 1 poharat törtem el, remélem már több nem is lesz

. Örülök, hogy Neked jó tapasztalataid vannak a Liberoról, mivel eddig én arról hallottam mindenkitől a jókat, így abból vettem 2-4 kg-osat, 3 csomaggal, bár lehet, hogy majd egy sem fogy el belőle.

Azután ahogy a múltkor itt írták hogy az nem jó, elgondolkoztam vegyek-e Pamperst, de most úgy döntöttem marad a Libero, és ha nem válik be akkor váltunk, lehet a Pampers sem fog pl.

Én jövőhétre tervezem a manóruhák kimosását, még csütörtökön úgyis megyünk bevásárolni. Jó, hogy már így állsz a dolgokkal, "nyugisan ülhetsz"

.
gabi: Örülök, hogy már jól vagytok!

Nekem azt mondták, hogy nem a szülők születési/felnőtti paramétereitől függ a baba mérete, visszamehet 7 generációt, igaz nem tudom, csak hallottam. Nálunk sem én, sem Baján nem voltunk kicsik, igaz Dorka sem annak ígérkezik.
A 4. szülésed pedig még ennél is könnyebb lesz, már tolófájásokkal lépsz be a kórház kapuján, és 20 perc múlva babázol, érzem!

Én meg majd gondolok Rád, amikor még 10 óra múlva is kínlódom.
hendegabi: én is valamelyik éjjel iszonyatos gyomorfájásra keltem, és egy óráig csak forgolódtam. Én nem tudom a kislányom hogy fekszik most, de nagyon fent érzem, a gyomromnál. A műtét helyénél pedig szabályosan nyilal, nem tudom ez mennyire normális, majd megemlítem a dokinak, ha megyek.De nem azon a helyen, ami össze is lett varrva, hanem ami magától forrt össze, egy 2 cm-es vágás, na az fáj.
A kicsi lányodnak pedig megy a drukk, hogy minden rendben menjen!

Én is úgy hallottam, hogy ilyen kis korban nem olyan fájdalmas utána, és hamar gyógyulnak, élvezik a non-stop fagyi evést, drukk, hogy nálatok is így legyen!

Igaz én is teljesen kilennék, sajnálnám a gyerkőcömet!
Magzatmozgásra amit kérdezel nem igazán értem....nekem a hasfalomon olyan, mintha sokszor ki akarna bújni

illetve éreztem már olyat is, ami szörnyen kellemetlen!!, hogy a méhszájamat ütögeti belülről, de nekem az olyan, mintha mindjárt kipottyanna a gyerek, és mellé majd be pisilek is.
A fájdalomküszöböm nekem is elég alacsony, én a műtétem után majd meg haltam annyira fájt

Másnak meg semmi baja nem volt, én meg könyörögtem 2óránként a fájdalomcsillapítóért, már a műtőasztalon ahogy felébredtem onnantól kezdve, magamnál is voltam annyira fájt, igaz azt mondták ez nem normális, valószínű amiatt fájt így mivel már be volt gyulladva elég rendesen...