A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

boo: ja Neked elfelejtettem belinkelni! Ez a kapott hordozónk:
http://www.brendon.hu/shop/fotoframe.as ... &iid=31070

és ez az a hordozó, ami a babakocsihoz volt, de ebben nincsen szűkítő, de nem baj, majd a másikét beletesszük :lol: :

Kép

f.nikici

Belepillantottam én is a májusi babavárók topicba. A babáknak a fele császárral jött világra. :shock:

Nikici,
A zene nekem volt zavaró, nem Natinak. :D Sikerült olyant találni, ami nem a Für Elise-t játsza, de még így is sok volt a lelkivilágomnak. :lol: Legalább két éve nem kapcsoltuk be, de még mindig zsong a fülembe.
A színes, mozgó figurák tudják túlstimulálni a babákat, de csak az elején. Később, amikor már mocorog, de még nem ül vagy áll, akkor sztem jó.
A kép jobb oldalán a zacsiban az nem a fejszűkítő? Az ilyen modellekben mindig szokott lenni. :roll: Ha a teste körülit hiányolod csak, az nem gond, mivel fekszik és magas a perem, a nyakát, fejét meg védi a szűkítő. A nyár közepén szegényke amúgy is megsülne tőle, mire meg jön a hűvösebb idő, felesleges is.

Kép KépKép
lorca

lorca:

Belepillantottam én is a májusi babavárók topicba. A babáknak a fele császárral jött világra. Shocked

Nem semmmmmi :shock: :shock: Nálunk kíváncsi vagyok mennyi lesz.

Ja, azt hittem, hogy a zene idegesíti a piciket. Akkor majd nem forgatom neki amíg pici, le is lehet állítani. :wink: Az nem fejszűkítő, hanem a napvédő része. Ehhez nincsen, amikor megvettük, akkor meg is kérdeztem a csajt, hogy ehhez nincsen?? azt mondja: nincs, mondom: :shock: , de mindegy, ettől függetlenül megvettük, és majd teszünk bele szűkítőt.

f.nikici

Sziasztok!
Én jól vagyok, semmi bajom, a hasam nagy:)
Kedden megyek a 3. kötelező uh-ra Budaörsre, az Egészségházba.
Utána írok, kiváncsi vagyok, hogy mekkora a Lotti?
A 26. héten volt 850 gr. Remélem most a 31. héten már lesz 2 kg körül. A Lili volt...
Jó hetem lesz a jövő7, sokfelé megyek.Kozmetikushoz, uh-ra, fodrászhoz.Fel kell töltődnöm, mert köv kedden szakdoga védés, amitől tartok. :roll:
Kidolgoztam az összes államvizsga tételt. Éjjelente csináltam ezen a héten, már csak 5-öt kell kinyomtatnom. A többi kész. Azzal holnapra végzek, és akkor elteszem 2 hétre. Utána fogok csak vele foglalkozni.
Ma rakom be a táskába a kórházi cuccokat. Úgyhogy bármikor mehetek. Persze van még 7 hetem. :wink:
Vendég

lilisgabi: akkor megy a nagy drukk a szakdogavédéshez!! :wink: Neked miről szól a szakdogád, milyen szakon vagy?
Ja, és persze várjuk a híreket az uh-ról! :wink: Lili mennyivel született?

f.nikici

Sziasztok,

Lorca, nekem az alma hagyott maradandó emléket :x ..éppen ma szedtem elő a fiam textilpelusait, nem számoltam, de a mosógép dobja klasszul megtelt vele. 8)

Én akkor ezek szerint nagyon kilógok a sorból :roll: , mert nálunk meg a Liberó jött be, és soha nem lett kiütéses tőle a fiam popója! Most is ugyanezt a márkát fogom venni, szerintem egy csomag newborn elég (2-4kg) a többi majd mini lesz.

Sillia, Breki, nagyon ügyesek és ötletesek vagytok!! :D

Készségfejlesztő: eleinte mi is magunknak vásároltuk a jobbnál jobb, és drágább játékokat, (mert a fiam közel sem úgy értékelte, mint mi :? ) de aztán szerencsére időben rájöttem, h nem mindig kell bedőlni a színes zörgő-csörgő csodáknak. Elég volt pl. egy műanyag flakonba belegyömöszölt kendő amit kihúztunk, majd visszatömtünk, vagy a cumisüvegnek a kupakja, ezekkel órákig el tudott játszani. Még most is nagy élvezettel dobálja, majd szórja ki a bébiételes kupakokat vagy dominókat egy üres papírzsepis dobozból. :wink:

Tegnap voltam vérvételen a Klinikán, és mivel fel kellett utaznom pestre, bementem a suliba is vizsgázni. A tanár nagyon komolyan vette a dolgát, mert végig napszemüvegben ült. 8) Elég mókás volt.
Vizsga után még volt időm kicsit vásárolgatni, megvettem a bútorra a betűket (végül a Minimanóban találtam) + pár Tesco-s cuccot a nagyobbikomnak.

Niki Rád gondoltam vmelyik nap, sikerült lelöknöm a polcról a malacperselyünket + aznap egy pohár is kicsúszott a kezemből. :roll:
Barnus azóta keresi a malacot, mert együtt etettük, úgyhogy sürgősen be kell szereznem egy újat. :?

Ancsurti, nem is ismertem ezt a papíros boltot! Nagyon jó!! :)
Jut eszembe, a multkor "megérkeztem"-es képeslapokat kerestem, de annyira bénákat találtam, van vkinek ötlete hol vannak szépek?

Lilisgabi, jól teszed ha kicsit kényezteted magad, vizsgához tőlem is megy a drukk!!! :wink:

Ma én is nagy pakolásban vagyok, végre összekészítem a kórházi motyómat + átválogatom Zalán rucijait. Egész délelőtt ment a mosógép, szerintem lassan meg is száradnak a ruhák, pelusok, kezdhetem is a vasalást. :roll:

Majd még jövök, Apa most ért haza a házikónknál volt füvet nyírni, meg volt nálunk ma két tűzoltó srác, akik kivágták a sok-sok méteres fenyőnket. Ki is faggatom Apát, kíváncsi vagyok hogyan birkóztak meg vele, mert iszonyat hatalmas volt…

Szép hétvégét Mindenkinek!
o.heni

Sziasztok

Nálunk minden ok. Sőt elmondhatom hogy a hasmenés óta nem dagad a lábam, olyan mintha az összes felesleges víz kijött volna belőlem. Ennek mondjuk örültem. Ma már nem volt semmi bajom, mindenki jól van. Pihiztem is, és délután aludtam is. Reggel pedig a szokásos fél 7 helyett 8-kor keltem. A halászlé és a rántott hal is fincsi lett, délután pedig átmentünk unokatestvéremékhez Szigethalomra.
Holnap pedig grillezni fogunk, lesz hozzá újkrumpliból petrezselymes krumpli, és uborka saláta.
Ma csak a nagylányom alszik itthon, Réka és Norbi pedig odaát tesóméknál.

Pelenka én 20 db textil pelust vettem, szerintem az elég lesz. Nálunk amúgy is majdnem minden nap megy a mosás.

Agmano nem tudom hogy tudtam így megnöveszteni, de nekem mondjuk mindegyik nagy baba volt. Betti 3350 g, Norbi 3600 g, és Réka 4000 g. Én meg vagyok 154 cm. Igaz párom 187 cm.

Szüléseim: Elsőnél 26.-án éjjel elment a nyákdugo, aztán napközben éreztem rendszeres keményedéseket, de nem fájt. Délután ebéd után olyan 2 felé bementünk a kórházba, de a gép sem mutatott fájást, de már nem engedtek haza. Aztán este 9-kor folyt el a magzatvíz, és onnantól voltak rendszeres fájások. De nekem rögtön 5 percesek voltak. És hajnali 2:50-kor született meg Betti. Tehát ha magzatvíz elfolyástól számolom akkor 6 óra volt.
Másodiknál pedig az első fájás hajnal 3-kor kezdődött és reggel fél 7-kor kezemben volt Norbi. Vele már a 30. héttől 1 ujjnyira nyitva voltam. Tehát nála 3,5 óra volt összesen.
És a harmadiknál hajnali negyed 5-kor kezdődött az első fájás, és negyed 8-ra lett meg. Vele 3 óra 15 perc volt. És vele teljesen zárt méhszájjal indultam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok!
Gyorsan belekukkoltam az elmúlt napok termésébe. Teljesség igénye nélkül:
Ancsurti: gyönyörű ez a kislány, és kimondottan lányos arca van. Most sajnálom, hogy nekünk már nem lesz több 4D, mert a 24 hetesen még nem voltak ilyen jellegzetes arcvonások. Dehát már csak pár hét, és végre a karunkban lesz.
Sillia: ha nagyon ráérsz, nálunk is megcsinálhatnád a babasarkot....
Tabati: Nócival mindössze 1 csomag újszülött (2-4kg) pellusunk volt), mire hazajöttünk, leszáradt a köldökcsonk, úgyhogy áttértünk a 3-6-ig-ra. Azt asszem már írtam, nekem a Babylove-s bejött, úgyhogy általában azt használtuk. Most is abból vettem kezdetnek, remélem az új jövevénynek is meg fog felelni.
Timi: próbáld túltenni magad az ilyen cikkeken. Eddig is volt miért izgulni, de innentől (kb az életed végéig) örökké lesz min idegeskedned. Úgyhogy fel a fejjel, légy optimista, különben nagyon nehéz lesz.
Norka: nekem ez a coca-cola reklám totál új volt, csak nagyon ritkán nézünk tv-t. Szóval.... nekem is kijöttek a könnyeim. Mindazonáltal a kis gyufaáruslányt 5-szöri nekifutásra sem bírtam végigolvasni a Nócinak (Gábor a háttérben jókat röhögött, amíg én ríttam-a gyerekkel együtt)

Aztán magunkról csak annyit, hogy Nóci nyirokmirigyei megint duzzadni kezdtek a hét elején, így csütörtökön (Gábor akkor volt szabadnapos) szépen elautóztunk Szombathelyre egy maszek fül-orr-gégészhez megnézetni. Lényeg: mielőbb kivetetni a manduláit.
Eredetileg is úgy volt, hogy ha betölti a 6 évet, akkor kiveszik, mivel hatalmasak,(jobban mondva augusztusra, az ovi-leállásra időzítettük volna) de én mondtam a dokinéninek, hogy bocs, de nem hiszem, hogy egy 1,5 hónapos csecsemővel ott tudok maradni a kórházban a másik gyerekem mellett, halasszunk egy évet. A doktornő szerint viszont ez csak egyre rosszabb lesz, fulladhat is tőle a gyerek. Úgyhogy jövő keddre kaptunk időpontot.
Túl vagyunk az altatóorvosi vizsgálaton, vérvételen, mindenen, már csak reménykedhetünk, hogy addig nem gyullad be a torka, nem lesz náthás, és túl is leszünk a műtéten. Én persze parázok, mint mindig.
Ráadásul szerdán mentem volna vérvételre, csütörtökre be voltunk jelentkezve fogászatra, nődokihoz.... persze a gyerek az első.
Aztán nem tudom, hogy az idegtől, vagy mitől, de megint hánytam két éjjel is, és hozzá rettentően fájt a hasam alja, hogy alig bírtam visszavánszorogni az ágyba. Tegnap még élni se volt kedvem.
Ma viszont úgy 11 felé sikerült annyira összekapnom magam, hogy főztem is, sőt elmentünk délután egy aranyos kolléganőm esküvőjét is megnézni, úgyhogy happy vagyok.

Kép
Kép]
hendegabi

Még egy kérdés: éreztetek már olyan magzatmozgást, mindha ki akarna nyúlni a gyerek? Nekem ez most piszok furcsa, mert Nócival ilyen nem volt, most viszont néha az az érzésem, hogy kinyúl a "lukamon" - hogy finoman fejezzem ki magam. És ez elég kellemetlen is.

Gabi: nálunk is halacska volt a mai menü!

Én inkább nem ilyesztgetek senkit a részletekkel, de Nórával burokrepesztéstől a kibújásig durva 8 óra volt.
Amúgy nagyon szar a fájdalomküszöböm....

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! 8)

Ma 08:10-kor ébredtem, igaz másodszor, mivel előtte felkeltem 5kor, amikor kelt a párom, és kb. fél 7ig ébren is voltam, de utána visszaaludtam egy picit. Mára konyhatakarítást tervezek a főzés mellé, holnap pedig függöny, és ablaktisztítás, mosás, stb. 8) :lol:

o.heni: én mióta írtam a tördeléseket, azóta "csak" 1 poharat törtem el, remélem már több nem is lesz :lol: . Örülök, hogy Neked jó tapasztalataid vannak a Liberoról, mivel eddig én arról hallottam mindenkitől a jókat, így abból vettem 2-4 kg-osat, 3 csomaggal, bár lehet, hogy majd egy sem fogy el belőle. :lol: Azután ahogy a múltkor itt írták hogy az nem jó, elgondolkoztam vegyek-e Pamperst, de most úgy döntöttem marad a Libero, és ha nem válik be akkor váltunk, lehet a Pampers sem fog pl. :roll: Én jövőhétre tervezem a manóruhák kimosását, még csütörtökön úgyis megyünk bevásárolni. Jó, hogy már így állsz a dolgokkal, "nyugisan ülhetsz" :lol: :lol: .

gabi: Örülök, hogy már jól vagytok! :D Nekem azt mondták, hogy nem a szülők születési/felnőtti paramétereitől függ a baba mérete, visszamehet 7 generációt, igaz nem tudom, csak hallottam. Nálunk sem én, sem Baján nem voltunk kicsik, igaz Dorka sem annak ígérkezik. :lol:
A 4. szülésed pedig még ennél is könnyebb lesz, már tolófájásokkal lépsz be a kórház kapuján, és 20 perc múlva babázol, érzem! :lol: :lol: Én meg majd gondolok Rád, amikor még 10 óra múlva is kínlódom. :lol:

hendegabi: én is valamelyik éjjel iszonyatos gyomorfájásra keltem, és egy óráig csak forgolódtam. Én nem tudom a kislányom hogy fekszik most, de nagyon fent érzem, a gyomromnál. A műtét helyénél pedig szabályosan nyilal, nem tudom ez mennyire normális, majd megemlítem a dokinak, ha megyek.De nem azon a helyen, ami össze is lett varrva, hanem ami magától forrt össze, egy 2 cm-es vágás, na az fáj.
A kicsi lányodnak pedig megy a drukk, hogy minden rendben menjen! :wink: Én is úgy hallottam, hogy ilyen kis korban nem olyan fájdalmas utána, és hamar gyógyulnak, élvezik a non-stop fagyi evést, drukk, hogy nálatok is így legyen! :wink: Igaz én is teljesen kilennék, sajnálnám a gyerkőcömet!
Magzatmozgásra amit kérdezel nem igazán értem....nekem a hasfalomon olyan, mintha sokszor ki akarna bújni :lol: illetve éreztem már olyat is, ami szörnyen kellemetlen!!, hogy a méhszájamat ütögeti belülről, de nekem az olyan, mintha mindjárt kipottyanna a gyerek, és mellé majd be pisilek is. :lol:
A fájdalomküszöböm nekem is elég alacsony, én a műtétem után majd meg haltam annyira fájt :roll: Másnak meg semmi baja nem volt, én meg könyörögtem 2óránként a fájdalomcsillapítóért, már a műtőasztalon ahogy felébredtem onnantól kezdve, magamnál is voltam annyira fájt, igaz azt mondták ez nem normális, valószínű amiatt fájt így mivel már be volt gyulladva elég rendesen...

f.nikici

Nikici,
Nagyon izgalmasnak hangzik a programod. :D Esetleg egy kis fotoszintetizálás egy parkban hozzá?
Semmiképp ne vegyél több 2-4-es pelust! :lol: Lehet, hogy tényleg egy darab nem kell belőle. :wink: Ha már 3-3,5 kg felett van születéskor, akkor az már pici. :wink: Nekünk volt Libero is, tökéletesen megfelelt. Csak épp a lila Tescos kb egy az egyben a koppintása, ami fele annyiba kerül. Én abból spájzoltam fel a legutóbbi akcióban.

Pelus:
Amit így az elején azért nem érdemes kipróbálni, az a fehér Tesco. Annak nem a többihez hasonló papír külseje van, hanem egybefüggő műanyag. Az elején nagyon kevés babának van problémája, az anyatejeseknek még ritkábban, de a nyár közepén csak nem jó nejlonba csomagolni szegényeket.
A darabra rendelhető, olcsóbb pelusokkal is jobb megvárni, míg a zűrösebb időszak lezajlik.

Hendegabi,
Nekem a "kedvenc" tornám az, amikor nyújtózkodik, a feje lent megtámasztva, majd egy viszonylag lassú, erős tolással felrakja a gyomromat a torkomba. :twisted: Oldalra meg a kezeit nyomja, egy időben. A feje nálam már be van ékelődve, így legalább ott nem tud kaparászni. :lol:
Garatmandula-műtét? Natinak csak orrmandula volt, de én még attól is tartottam. :?

Nekem a fájdalomküszöböm sztem átlagos, kondícióm rossz, hasizom vicces, ráadásul a 85 kg-os szülősúly is hátrány. Mindenki megnyugtatására, még ezekkel a paraméterekkel is ok volt, igaz, az utolsó 1-2 órákat azért én is kihagytam volna. 8)

Heni,
Modern kor lustasága. :oops: Én senkinek nem küldtem lapot, A nagyon közeliek sms, a többi iwiw.

Kép KépKép
lorca

nikici: valószínű az lehet nálam is, amit írtál, hogy a méhszájnál "matat" a gyerek.

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Ismet a korhazbol... :(
Szombat hajnali 4-kor arra ebredtem, hogy erztem, valami eroteljesen aramlik a huvelyembol....kirohantam a wc-re, az egesz pizsamanadragom csurom ver volt..... :cry:
Azonnal felkaptam valami ruhat, apa is, kikaptuk Raniat az agybol, be a kocsiba...kozben telefonaltunk, ugyhogy mar vartak minket..
A bejaratnal betettek a tolokocsiba, es azonnal kanult raktak, vetkoztettek...en meg remegtem, mint a kocsonya, ugy feltem.. :cry:
Jott a doki, es ugy itelte meg, hogy meg varhatunk egy kicsit,, ugy latszott, a verzes csillapodik. Aztan egyre kevesebb lett, mar csak menzesz-szeru, igy ugy dontott, nem csaszaroznak..Akkor egy kicsit megnyugodtam.
Egyesz nap a szuloszoban tartottak, nem ehettem-ihattam semmit...aztan a verzes egyre kevesebb lett, vegul barnasra valtott, ami abszolut jo jel, az mar nem friss ver.
Na, az lett a vege, hogy 5-kor vegre ehettem, es ejfelkor az osztalyra raktak, mar csak egy kicsi barna verzes maradt fenn...

Hat, nagyon remiszto volt...Azt mondta a doki, hogy ahogy no a terhesseg, a verzes egyre erosebb lesz, ha lesz. A mennyisegebol fogjak eldonteni, hogy ki kell-e venni a babat, vagy nem.
Most remenykedek megint, hogy par hetet ujra nyerunk, a babaval mar nagy gond nem lehet, foleg, ha kihuzzuk meg 2-3 hetig legalabb...de az igazi az lenne, ha kicsit tovabb..

Most, mivel nagyon raerek, olvasom a termest.. :)

Niki
Vendég

Niki 72:Örülök h megúsztátok!Nagyon szurkolok nektek tudom milyen ijesztő tud lenni h esetleg előbb érkezik a baba.
Gondolom most már végig bent fognak.Kitartás!Még szerencse h lap topod van,nekem is nagyon hiányzott a gép míg bent voltam,elég uncsi volt.Nem tudom ott mi a szokás,de itt mindenkit kiütöttek valami nyugtatós görcsoldóval,uh mindenki egész nap aludt,én meg majd megőrültem úgy unatkoztam. :? Jobbulást nektek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Hú, Niki, én totál beparáztam volna. Nem irigyellek. Szerencsére minden okés, és reméljük, jó pár hétig így is lesz még!
Csak nagyon vigyázz magatokra!

Boo: textilpellus: bababoltban, de tescoban is.
Én mondjuk a szombathelyiben csütörtökön néztem, ott csak olyan volt, amiből 2 db került (volna) 700 ft-ba, úgyhogy azt nem vettem. Bár nekem Nóciról maradt néhány, de egy 10-es készletre még szükségem lenne.
Minőségre állítólag a cseh jobb, mint a magyar, bár én nem emlékszem, hogy mi milyent vettünk anno...

2 hét múlva esküvő? lemaradtam volna a konkrétumokról? én még ott tartok, hogy nincs időpont...
Azért kopaszon.... legalább elénekelheti, hogy :
az ész a fontos, nem a haj. :D

Kép
Kép]
hendegabi

Niki,
Juj, szörnyen hangzik. Egy ilyen kör után a vérképed hogy áll? Nekem még vérzés nélkül is csapnivaló. :roll: Az nem jó, hogy ilyen apropóból tudsz olvasgatni, de legalább ez pozitívum. Drukkolok, hogy minél több meglegyen abból a szükséges 6 hétből!

Boo,
Textilpelust a Tescoban szoktam venni, szerintem ezen kívül is mindenhol van, aminek bmi köze van a babákhoz - csak épp ugyan azt jóval többért árulják. Ha már arra jársz, érdemes beszerezni tetra kifogót is, jobb, mint egy átlagos törülköző.
Apának meg nyomass sok B és E vitamint, hogy gyorsan nőjön a haja. :lol:

Kép KépKép
lorca

lorca: áh, park az ma nem volt, nem is voltam kint csak addig, amíg lementem a garázsba :roll: Olyan meleg volt, fülledt, most meg csepereg már az eső

boo: akkor drukk, hogy minél hamarabb elindulhassatok a beszerző körútra :wink: tudom, hogy várjátok a zsét, mondtad, hogy még 2 hét, nem akar jönni :roll: Apának meg a haja legyen a legnagyobb baja a képeken, és az esküvőn :lol: nekem pl. ha vmi ilyen "fontos" kép készül, pl. tabló, mind botrányos :lol: ...
Hogy mi lehet a kutyusoddal azt nem tudom, de nem lehet, hogy a lába miatt ilyen nyűgös?!
Pelusokat én az egyik helyi bababoltban vettem, illetve a Corába, 10-es kiszerelésben. 2eFt volt 10 db. Másik helyen meg 1800Ft 10db.

niki: nagyon sajnálom ami ismét Veletek történt :cry: DE jó hír, hogy nem kellett a császár még, és hogy rendben vagytok, minden egyes eltelt napnak örülni kell! :wink: Nekem mikor levették a magzatvizet, illetve mire eljutottunk odáig borzalom 3,5 hónap telt el, és pl. mikor az eredményre vártunk minden eltelt napnak örültem, hogy nem hívtak :wink:
De elég ijesztő, én is egészen biztosan remegten volna Hozzád hasonlóan, de szerintem mindenki!
Nagyon drukkolok Értetek, s már betöltöttétek a 30. hetet :wink:

ancsurti: merre jársz? ma eszemben voltál, délután megnéztük a tegnapi Szökés részt, jó volt :wink: de már nem sok van :cry:

dodi: Ti is eszembe jutottatok, ahogy kapcsolgattam a tv-n láttam a Forma 1-et :lol:, gondoltam párodék nézik, és Te majd bekukkolsz ha van net, ezek szerint nem volt :roll: Hogy sikerült??

f.nikici

Most ment el a 2 szerelmem... :cry:

Hat, en is nagyon-nagyon beparaztam, meg igy is, hogy igazandibol ez varhato volt, es tudtam, hogy miert..Tenyleg annyira remegtem, mintha valami sokkot kaptam volna...
A verkepem eleg szar lett, de azt mondtak, meg nem annyira, hogy vert kelljen kapnom.

Csajok, ezek az angolok tenyleg nem komplettek.. itt eleg huvos az ido, a korhazi folyoson meg tenyleg huvos van, en mindig felveszem a kontosomet, ha kimegyek...erre mit latok epp: buszke nagypapa setalgat a par oras ujszulott unokaval, aki egy szal ujjatlan bodyban van... :evil: :shock:

Ancsurti, gyonyoruseges mar most a kislanyod!! :D Megkerdezhetem, hogy mi volt a gond anyukadnal? Ugyanaz, mint nekem?
Vendég

Nikici, elhiszem, hogy szornyu volt a varakozas az eredmenyre!!! En is itt drukkoltam a csajoknak, akik mentek amniora, allandoan az eszembe voltak...
Vendég

Sziasztok csajok!

Remelem mindenkinek jol telik a hetvegeje!Hallom milyen meleg van most otthon....bar majus kozepe fele haladunk,ez ertheto.

Pocakomban lakozo Kismonyok tegnap szinte meg sem allt...a labam kozott meg nem erzek olyat hogy abba az iranyba kivankozik kikukucskalni,de a hasam minden oldalan probalkozik,erdekes formaciokat vesz fel...neha eleg kellemetlen,neha meg jokat kuncogok rajta.

Boo:Muzli nem lehet hogy a laban tul egyre jobban erzi hogy valami valtozas kozeledik?Talan enyhe feltekenyseg,es ettol ragaszkodobb???Mennyire kiscsaj lelkuletu.... :lol:
De mennek mar valamerre ki a szabadba...jo kis progi lehetett!

Hendegabi:Mandulamutet:Nekem is ez volt sok-sok even keresztul...mire raszantam magamat,mar 23 voltam...szornyu volt felnottkent atelni.De ebben a korban nagyon gyorsan tul lesznek rajta....ne izgulj,tenyleg csak par nap lesz,tesom kislanyanak is kb.ennyi idosen csinaltak.Tejes dolgokat mar nem lehet enni,en ugy tudom a fertozesveszely miatt....szoval no fagyi :( !

Niki:Annyit gondolok ratok....ilyeszto amit irtal,es sajnalom hogy megint ez van,de jo kezekben vagy!!!Mar nincsen sok hatra,azt a par hetet birjatok megki!!!

Nikici:Porgos egy napot krealtal megint... :wink: Vagyok,csak olvasgatok,meg nezelodom falfestesi mintakat keresgelek....otleteket szedegetek......
Szokes....ja kar hogy nem maratoni....En most Houset nezek,abbol sem sok van hatra megint....

Rolunk csak annyi,hogy merges vagyok rendesen....Hitelugyintezes...persze nem vittunk el iratokat ami kellett volna :evil: Unom mar hogy rakerdezek,minden megvan?Mindent tudunk?Megkerdezted?Stb.stb.....Persze a valasz:hogyne okes minden,minden megvan.Ott kiderul hogy megse...es en vagyok a hulye mert mindenre rakerdezek,de persze amikor valami elfelejtodik es csuszik,akkor ne legyek merges.Elegem van mar a feledekenysegbol,meg a fals dumakbol basszus!!!!Meg en mit izelek,tud o mindent...ja!Latom!Sikerul a nagy semmit inteznunk mindig mindenben :twisted: :twisted: Futjuk a felesleges koroket,mert ennyi idonk van mindenre!
En meg itt aggodok,hogy a hitel megint csuszik,remelhetoleg megkapjuk...szekrenyunk meg sehol,tehat pakolni sem tudok,ezaltal Hanga cuccai is meg szatyrokban,se mosni se pakolaszni nem tudok... :twisted: Sosem leszek igy kesz semmivel,persze megy a duma hogy nyugi,minden meg lesz...ja a kerdesem hogy mikor allhatok mar vegre neki a mindennek!!!!!???
Annyira elegem van a toketlensegbol.Ezert ma elo se bujtam,nincsen kedvem a pasimhoz :(
Lassan nem csodalkozom hogya papirugyeim sem haladnak sehogy...en meg tehetelen vagyok!!!!Ja kedden talizok az uj dokival,es persze azonnal kell vagy 2000$ :shock: Na szep!De a hitel most csuszik 1 hetet!!!!

Na bocsi,de ez van,remelem azert valami erdemleges is tortenik,mert megut a guta ettol az egyik labrol a masikra valo aldogalastol!!!

Kép
Kép
ancsurti

Niki:Koszi a Hanga dicseretet!Legalabb ez az ami feldob!!!

Nem tudom hogy leirjam-e....bar teged figyelemmel kovetnek,es igy minden rendben lesz!!!Sajnos ora nem figyeltek elegge :twisted: !!!

Anyukammal ugyanaz volt mint veled,az elejetol kezdve verzett,rossz helyen tapadt,persze doki nyugtatgatta,minden okes lesz.De persze elfelejtette kiirni,vegig dolgozott es vegig verzett rendesen...Ez kb.25 eve volt,veszelyeztetettnek kellett volna nyilvanitani!De semmi!!! :twisted: Aztan a 8.honapban levallt a mehlepeny,verzes toxemia,stb.....Anyukamat a munkahelyerol :shock: :shock: vitte a mento a korhazba!!!Gyors mutet sem segitett....A tesom 1/4orat elt :cry: Szerencsere anyu meguszta a dolgot,de azert lelkiekeben kemeny menet lehetett....

Nagyjabol ennyi,nem beszeltunk errol nagyon,mostanaban kerult elo a tema,mert aggodott hogy nem figyelnek ram elegge,bar nalam minden rendben van!Es Nalad is igy lesz,azert ez 25 evvel ezelott jocskan maskeppen mukodott!
Szoval csak pihizzel nagyokat a cel erdekeben!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Jaj, szegeny anyukad....Az nekem meg sem fordul a fejemben, hogy a babukanak baja lehet..mivel nagyon gyorsan fognak cselekedni, es allando figyelem alatt vagyok neki nem lehet baja. (A nagyon kora szules volt az egyetlen kockazat, de mar az sem igazan..)
En mar mas kerdes vagyok....a doki felvilagositott minket, mifele veszelyek fenyegetnek majd a mutet soran...a legrosszabb: halal, a kovetkezo legrosszabb: ki kell venni a mehemet..a tobbit fel sem sorolom...persze hozzatette, hogy ezek csak komplikaciok eseten..de koszi szepen.. :? Mindenesetre megeskettem apat, hogy ha nem elem tul, nagy szeretetben fogja a gyerekeinket felnevelni, es arra is kertem, hogy a kovetkezo kivalasztottjat rejtett kameraval tesztelje, hogy viselkedik az en angyal Raniammal es a kisfiunkkal!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja, es egyebkent anyukamnak is ugyanez volt velem, de mivel anyum nem verzett egesz vegig, nem is tudtak...nem volt uh... aztan amikor mar idoszeru volt a szules, akkor ontotte el a ver...bevitte a mento, megcsaszaroztak, ugyhogy minden happy end lett...de micsoda szerencseje volt, csak most tudom...
Vendég

Breki!
Jók, amiket gyártottál, főleg a tiéd tecc nagyon.

Ancsurti!
Mivel nem sikerült megegyeznünk, sajna két neve lesz: Lilien Bodza. Szonji és én Bodzázzuk az apja meg Lilikézi. Elég béna, de ez van.
Akartam kérdezni, hogy hitel sikerült-e, de látom inkább ne is említsem :(
Teljesen megértelek, hogy ki vagy akadva. A pasik olyan bénák tudnak lenni néha :x

H.Gabi!
Megy nektek a drukk a mandulához!

Boo!
Müzli milyen édespofa.
Babakocsi ízlésünk viszont nagyon egyezik. Emlékszem anno neked is bejött uaz a PegPerego, mint nekem, csak iszonyat drága volt. Erre most a Buzz, ami szintén naon tecc nekem is. Már megvettétek?
MaxiCosikat lehet a Babaszobán találni jó árban, meg Buzz-okat is
Az pedig, hogy nem te döntöd el, hogy hogy lesz a szülés, sztem enm teljesen igaz. Ha pozítovat sugárzol magadnak meg Mironnak, akkor az mindenképp előnyösebb, mintha paráztatnád magad. Csak így tovább!
Textilpelust (tetra pelenkát) bababoltokban és igen Tescoban is lehet venni, bár asszem itt már írta vki, hogy ott nem volt vmi nagy durranás a minősége.

Voltunk tegnap 4d-n, képet is hozok majd, már kiválogattam őket, de apa egész hétvégén nagyon rosszul volt (hányi, fosi), és ő a kicsinyítés mestere.
Becsült súly: 1831 gramm, azt mondta az uh-os, hogy ha így fejlődik, akkor kb.3800g-os lesz. (Ez vállalható méret, Marci 3760-al született.) Ez alapján egyébként 32 hetesnek felel meg (vis 1 héttel idősebb, de lehet, hogy szimplán csak husis-mert sztem elég gömbölyke a látottak alapján)

Niki!
Szegény, szörnyen hangzik, amit írtál, nem csodálom, hogy remegtél :(
Tartsatok ki, ilyenkor minden benttöltött nap számít!

Holnap du .megyek vizsgázni, lszi akinek van rá szabad kapacitása drukkoljon!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szerintem Ancsurti, majdnem minden pasi ilyen...enyem mar honapok ota fizeti a havi dijat a Swindon tagsagi kartyanak potyara(sportletesitmenyeket, meg par mas dolgot lehet vele kedvezmenyesen hasznalni) de mar ezer eve nem hasznaljuk, es csak egy telefonhivasba kerulne lemondani...ha eszembe jut es mondom neki, hogy hivd fel most! akkor mondja, hogy jajjj, most nem, majd holnap... :roll: konyorgom, mi olyan szornyu egy telefonhivasba, lemondani valamit.... :roll: :roll:
Vendég

Niki!
Még a hideg is kirázott, hogy te mikre gondolsz :cry:
Nem lesz semmi gáz, ahogy Ancsurti is írta, jó helyen vagytok!
Na meg mi is szorítunk értetek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

De azt hozzateszem, hogy ha en felejtek el nagy ritkan valamit elintezni, akkor ki van akadva! :evil: :lol:
Vendég

Szonibaba, koszi, aranyos vagy :) Sokat szamit, hogy ennyien gondoltok rank! :)
Vendég

Niki:Tenyleg ne is gondolj ilyenekre,bar tudom hogy a dokid azert minden eshetosegre felkeszit,ami egy szempontbol nem gaz,csak azert hesegesd el ezeket feltetlenul.Azert nagyon pozitivnak hatsz igy is!!!
Es a mai vilagban mar azert a technika csodakra kepes!!!Anyaink idejeben ez kemenyebb lehetett...

A pasik idonkent tenyleg ultra gazosak!Meg itt orult hogy de jo...most nekem is rossz a memoriam!Koszi!Azert ha valahova megyek ugyet intezni,azert csak rakerdezek mi kell hozza...de nem,o azt hitte.....Szoval memoria ide vagy oda,ha legalabb figyelmeztetem valamire,ne az jojjon le hogy en baszogatom.Nem.Sziplan kerdeseket teszek fel,hogy ne 3x forduljunk mindenert,es ne keljen heti 3x elkeredzkedni a melobol...

Jol kiduhongtem magamat :evil: :evil: :evil:

Szonibaba:Imadom a neveteket!!!!!
Apanak jobbulast kivanok!!!Ti meg keruljetek el!!!
Orulok hogy Bodza is jol van,szep a sulya!En is igy tippelem magunkat kb. :wink: Az meg beleferhet :lol: :lol:
(utalom hogy hasmeretembol kifolyolag allandoan 4 kilo feletti babat tippelgetnek....konyorgom...a sulyunk teljesen normalis!)

Szulesp-para:Tenyleg fontos hogy ki mit szugeral magaba,azert nagyban befolyasolja a tortenteket :wink: :wink: :wink:
(nekem sem kene apa szerencsetlenkedesen aggodnom,bar az abra megint azt mutatja hogy nem alaptalan :roll: )
Na majd csak lesz valahogy.....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Tetrakifogo:pelenka anyagbol keszult furdolepedo :wink:

Pasik: :twisted: :twisted: :twisted: Elegem van most elegge.Az a baj,hogy ha neki en ilyet mutatnek,akkor teljesen megsertodne,nem viccesen fogna fel...mint mindig!!!Mint egy lany :shock: :shock: Ezert felek a szulestol is,mert megsertodik mindenen....Ja tegnap bosszubol nem jott haza,csak este 10-kor!Bassza meg mint egy ovodas...ja en ha ilyet csinalnek,akkor mar haza sem johetnek..velem kemenykedik,mikor mashol kene!Az az igazsag hogy nem csak velem baszik ki.....most takaritja a konyhat...hat csak csinalja...Ja jut eszembe en siman egyedul elinteztem a lakashitelemet, az eskuvonket,vacsorastol,mindensetol...Stb.stb...Es minden a helyen volt...erdekes :roll:

Jo kis ruci ez is!!!Erthetetlen miert ilyen rovid az ugyfelfogadasi ido ezeken a helyeken....bezzeg az en melohelyemre este 6-kor is siman beallitottak hogy meg ezt is csinaljuk meg....
Ezt hivtuk Morzsi-laknak!Mert egyszer egy urge este kerte a feliratot a kutyahazara... :shock: :roll: most azonnal!!!!
Szep menet lesz,de kitartast!Nagyon kivancsi leszek ratok az eskuvon!!!Csokrod milyen lesz?

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Az apró betűs hozzászólásaidat igazi kihívás elolvasni.... :D :D :D
Az a borostyános fájdalomcsillapítás nekem nagyon szimpi, főleg, hogy karkötőben is van, ami talán nem zavarja annyira a babákat.

Nikici!
A pelus tök egyéni... A tesóm az 1-es méretből a Liberóra esküszik, amit legalább 1 hónapig használt, de lehet, hogy még tovább, mert a kislánya picike volt. Neki a kis méretből is az vált be, meg a nadrágpelenkából is (most ezt használja éjszakára).
Szóval ne aggódj, lehet, hogy neked is beválik!! Amúgy én is azt vettem!

Heni! Én is a Minimanóban néztem ki a betűket, szerintem nagyon aranyosak!! :) Csak a múltkor nem volt hozzá ragasztójuk, úgyhogy majd ezen a héten úgyis megyek matracot venni, és akkor megveszem a betűket is az ajtóra.

Hendegabi!
Sajnálom Nócit, de legalább túl lesztek rajta! Próbálj meg a lehető legkevesebbet idegeskedni!
Épp az előbb éreztem megint azt, amit Te is írtál, hogy mintha ki akarna nyúlni... Csak nálam a lába van ott! Pedig még korai és picit ijesztő is az érzés. Volt már kellemesebb mozgása is.... :roll: :roll: :roll:

Boo!
Sajnálom Müzlit!!! :( :(
Próbáld meg elvinni egy másik dokihoz, hátha valami nincs rendben a lábával! (mondom én, akinek a párja 3 hónapja sántít és még mindig bízunk a dokiban....
:roll: :roll: )
Amúgy mi sérült a lábában? Izület? Azért kérdezem, mert amikor a Samukámat (havanese) műtötték februárban a kersztszalag pótlásával, utána ő kapott egy homeopátiás porcerősítőt, ami nagyon jó neki. Ha segíthet Müzlin, akkor megkérdezem Anyutól, hogy mi a neve!

Niki!
Örülök, hogy nem történt nagyobb baj!!!! Vigyázz magadra, pihenj minél többet!

Ancsurti!
Tőlem is minden idegen megkérdezi, hogy mindjárt szülök, ugye? És mikor mondom, hogy azért még 8 hetem van, akkor elszörnyednek, hogy mekkora hasam lesz??? És még mindig nincs 100 cm a derékbőségem.

Boo!

Textilpelust is meg tetrakifogót is lehet kapni abban az üzletben, amit Tabatinak ajánlottam: www.pelenka.com
Nagyon jó áron vannak, és jó minőségűek. Máshol is lehet kapni hasonló árban (bár ennyire olcsón én sehol nem láttam), de azok sokkal vékonyabbak. Ennek az anyaga nagyon jó.
Van üzletük a IV. ker-ben is meg a XIV. ker-ben is, az Neked nincs is olyan messze (Egressy úton van).
Lehet kapni náluk pelenkázóalátétet is, meg egy csomó hasznos dolgot, és miután ők gyártják ezeket, sokkal olcsóbb, mint a bababoltokban.

Én ma vettem néhány apróságot (babakád, olló, lázmérő, cumi, üvegmosó kefe, pót-paplan, matracvédő). Majd a többi dolgot megveszem a jövő héten a Minimanóban, már nem sok minden hiányzik. Pénteken vettem szoptatós melltartót egy kínai boltban, 1.300 ft volt darabja. Ha majd szükségem lesz rá, akkor veszek esetleg jobb minőségűt is, de a nővérem pl. kb. kétszer vette fel, mert egyáltalán nem volt teje.

Na, megyek lefeküdni, mert holnap 6- kor kelek. (elvileg már csak 3 hetet dolgozom intenzíven!!!!)
jó éjszakát!

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Lopakodó üzemmódban ugyan, de azért jelen vagyok! :wink: 8)

niki72!

Ez szerencsésen alakult, vigyázz nagyon magatokra továbbra is!Drukkok mennek folyamatosan. :wink: Ha bent kell lenni, akkor legyen úgy, a lényeg, hogy mindketten BIZTONSÁGBAN legyetek.
Hamarosan vége lesz, méghozzá a hepiend féléből. :wink:

Most csak ennyi, a többihez majd később szólok hozzá. :roll:

Tegnapi nap történése barátok meglátogatása volt, megspékelve tornacipő vásárlással Manónak (legyen mit szétmotoroznia 8) ). Bár nem rúgtuk ki a ház falát, de jól éreztük magunkat. Este tíz körül értünk haza. :P

Mai nap történése nagytakarítás volt. Egész pontosan megkértem Apát, hogy az összes létrás mutatványt csinálja meg helyettem. A maximalista undok mindenemet bosszantja, hogy elmaradt egy-két dolog, de a belátó énem szerint valójában nem szólhatok egy szó sem. Kevesen vannak, akik alig várják, hogy évente 2x leporszívózhassa a szekrények tetejét, karnizst, csillárokat, stb. :roll: :roll: :roll: :roll:
Én pedig pucoltam az ajtó- és ablaküvegeket, kimostam a függönyöket (vasalás elmaradt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) és még elindítottam pár mosást. (Szegény Rozi nem tudja, mi baja van. Mi így hívjuk a mosógépet :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ezek még csak az első lépések voltak. A folytatás több részletben, helyiségről helyiségre történik és egyelőre még messzinek tűnik a vége. De meglesz, mert most már elkapott a gépszíj. :wink: 8) 8)

Még egy említésre méltó történése volt a napnak: sikeresen borotva akciót hajtottam végre. Gyapjú eldobva, én egyben és a gyereknek sem csináltam nagyobb kijáratot. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól jött volna néha ugyan, ha picikét hosszabb a nyakam vagy legalább a mellem nem lóg bele a képbe, de egyelőre még nem volt annyira fárasztó, mint fél napon át ablakot mosni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tartok tőle, hogy legközelebb már nem lesz ilyen "könnyű" dolgom. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Holnapi program:

08:30 :arrow: vérvétel az ÁNTSZ-nél
10:00-11:00 :arrow: kismama torna
12:00 :arrow: doki
15:00 :arrow: fogorvos (elvileg megkapom a koronám, ami hujjdemilyenjólesz - próba nélkül )

Szóval, majd jövök valamikor... :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak pár percem van, mert már úgy hallom a fiam csörömpöl a szobájában. 8)

Niki, nagyon sajnálom a történteket! A kórházban már tényleg biztonságban vagy, a legjobbakat kívánom Neked!!!

Ujjatlan body :x

Lorca, én is csak a rokonoknak akarok küldeni fotót+lapot, a barátokank, ismerősöknek sms, email megy majd. :wink:

Szülés: nálam este 10-kor folyt el a magzatvíz és másnap 13.07-re bújt ki Barnus, szóval 15 óra!! :shock: 8) ….és én sem az a csaj vagyok akit kemény fából faragtak, szóval a fájdalomküszöböm elég gyenge…de simán túlélhető! Boo, tetszik a hozzáállásod! Szerintem is így kell felfogni! :wink:
A ruha pedig nagyon szép!

Hendegabi, sajnálom, h Nócinak már most ki kell venni a manduláját, de legalább előbb túl lesz rajta, és remélhetőleg nem is éli meg rosszul. Nekem is kivették kb 14 évesen, bennem hagyott pár rossz emlékképet...

Bond, fogdokihoz megy a drukk! :wink:

Szonibaba, Neked pedig sok sikert a vizsgádhoz! :wink:

Ancsurti, sajna tényleg sokszor olyan szerencsétlenek tudnak lenni a pasik…:x
Biztos rajta van Ő az ügyön, és mindent, de mindent megtesz értetek, csak dolgozik reggeltől estig és gondolom sok-sok más egyéb dologra is figyelnie kell... baromi bosszantó lehet, h Te pedig csak Rá számíthatsz, és esetleg úgy érezhetheted, h Neki talán kevésbé fontos a dolog…
Ááááá, most rohannom kell, úgy hallom vmi történt a szobában :roll: , bocs Ancsurti, még akart írni, de akkor majd a többit később priviben, mert úgyis szeretnék egy segítséget kérni Tőled.
o.heni

Sziasztok Kismamik!

Még élek csak mióta nem dolgozom nincs időm :wink: :lol: :lol: :lol:
Most csak jelentkezem, hogy jól vagyok, itt van pár kép rólam (mai):
Kép Kép
Ezeket a kis hercegnőnek vettem:
Kép Kép Kép

Niki, örülök, hogy elállt a vérzés és reméljük még kibirja pár hétig a bébi odabent.

Kép
Kép
minimano74

Visszaolvasok és majd jelentkezem.
Holnap megyek uh-ra.

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok

Boo nagyon szép ez a ruha is.
Mi is megyünk esküvőre majd. Eredetileg úgy volt hogy majd augusztus 8.-án és 15.-én. A 8.-ai az itt lesz Halásztelken tehát bármikor haza tudok jönni ha kell, meg úgy gondoltam hogy a babyszitter itt lesz nálunk és ő lesz Nórával, én meg haza jövök szopatni. Meg lesz velem is majd. És ha én is elfáradok akkor bármikor haza tudok jönni, anélkül hogy ráncigálnom kellene bárkit hogy hozzon haza. A másikat viszont áttették július 18-ra. (pont akkor lesz a házassági évfordulónk a 11.) Így arra nem megyek, mert messze is lesz, na meg akkor még kb 2 hetes lesz a gyerek, és úgy nem akarok menni, nem beszélve róla hogy én se leszek akkor még azért annyira szalon képes, fáradt is, na meg állandóan wc-re járni. Szóval inkább nem.
Anyu mondta hogy ha gondolom akkor Bettit elviszi magával, ha akar menni.

Boo amúgy én is így fogom fel a szülést. Az elsőnél teljesen beparáztam, féltem és egyfolytában azt gondoltam hogy rettentő nehéz lesz, fájni fog, stb…, és tényleg így volt. Legalább is én hiszek ebben. Aztán a másodiknál már egész terhesség alatt mondogattam magamnak és a kicsinek is hogy gyors könnyű szülésem lesz, ügyesek leszünk. Amikor megindult akkor a fájásoknál próbáltam elengedni magam, nem pedig befeszíteni, mert az úgy sokkal rosszabb. Ha ellazítja magát az ember ami nem könnyű akkor a fájdalom elviselhetőbb sokkal. Na és totál éreztem ahogy Norbi minden fájásnál egyre lejjebb és lejjebb csúszik. A harmadiknál már rutinosan szintén ezt alkalmaztam, persze apa kezét végig szorongattam. És málnalevélteát is ittam, de mondhatom hogy sokkal könnyebb volt. Most ilyenre készülök, de most szugerálom hogy még könnyebb gyorsabb lesz. Még szerencse hogy a dokim is partner ebben. És ő is ezt mondogatja hogy ez már majd csak kipottyan, mondtam neki hogy úgy legyen.

Niki nagyon sajnálom hogy megint kórházba kell lenned, de a lényeg hogy jó kezekben vagy.

Minimanó szép pocak. ÉS a ruci is nagyon jó. Én is ilyen takarót vettem

Én ma arra ébredtem, hogy nagyon fáj a csípőcsontom, és a medencém, annyira hogy alig birok menni.

Tegnap grilleztünk, fincsi volt minden, aztán elmentünk virágokat venni, majd el kellene ültetni.

Kép

gabi1

Boo, nagyon szép leszel ilyen ruhában. :wink:

Én hétvégén megvettem a kiságyat és egy komódot a kikában amihez édesapám csinál pelenkázólapot.
Most már csak a babakocsi hiányzik, de lassan az is meglesz, ezt néztem ki:
Kép

És ezt irják róla:
"Felhasználási javaslat: ez egy városi babakocsi, könnyen lépcsőn le-fel vihető ! A habosított gumi kerekei az aszfalt utakon nagyon könnyű közlekedést biztosítanak, miközben nem rázódik szét a baba feje (mint pl a műanyagkerekes olcsóbb babakocsikban)

Ezt személyesen teszteltem - még két újjal tartva is el lehet vele kanyarodni. Kisbabám Milla irtó jókat tudott benne aludni de a sportrészben is szeretett lenni és jól aludt abban is.

Menet tulajdonsága kiemelkedően jó. A zsúfolt utcai és bolti közlekedésben a bolygósítható kerekei a fordulékonyságot maximálisan biztosítják."

Nekem nagyon bejön.

Kép
Kép
minimano74

Ami a legjobb hogy itt Csepelen lehet megnézni és kipróbálni a babakocsit, van hozzá a mózes a sportrész, a gyerekülést kell külön megvenni.

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt!

Niki72!
rémülve olvastam,hogy mi történt és nagyon örülök,hogy végülis
minden rendben lett...

minimanó!
örülök,hogy jelentkeztél és nagyon jó kis cuccokat vettél a hercegnődnek...
pocdakod is szép nagy már neked is...

rólunk:
szombaton voltunk a brendonban és vettünk pelenkázó komódot és
pelenkázólapot rá.vettünk még tetrakifogót és pelenkát még.
egy-két rágókát is tejtárolódobozt,fésűt,ollót...
aztán elugrottunk a koleganőmhöz a gyerekágyért és a kádért.
már csak tényleg az apróságok vannak meg a légzésfigyelő,de azt
a gari miatt inkább később vesszük meg...
szóval reményeim szerint két hét múlva már teljesen kész lesz a
gyerekszoba és majd csak arról teszek csak fel képet,mert most
még egyenlőre eléggé nagy a káosz a szobába...

íme a mai tábla:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

Egy mai pocakfotó

Most jött a kertész. Köszönés helyett, közölte uh, brutális has. Mennyi vitamint szedsz? Hát köszi, baromi jól esett.

Kép

gabi1

gabi

Kertész :twisted: :twisted:

Miért nem mondtad neki hogy dugja fel magának a kapanyelet???
Vendég

Nekem is folyton azt mondogatják hogy: óóóó, látom már itt az idő! És amikor kedvesen közlöm hogy még 8 hét, akkor így néznek :shock:

És szinte mindenkinek van valami ismerőse akinek PONT szülés előtt volt/van ekkora hasa.

Pedig szerintem egyáltalán nem nagy a hasam, teljesen átlagos.
Vendég

Boo

Paprikaspray :D :D :D

Arra nem gondoltál hogy Müzli esetleg csak féltékeny? Áfonya sem bírja elviselni ha egymásssal foglalkoznánk picit, azonnal ott terem és szinte fúrja be magát közénk.
Ha TV-t nézünk is igyekszik kettőnk közé telepedni. Persze egyszerűen lependeríthetnénk a heverőről a 3 kilóját, de inkább a hálószobába vonulunk simizés összebújás Lócimozgás figyelés céljából.
Miután ENNYIRE Áfonya sem volt féltékeny, én azt gyanítom hogy ők érzik hogy valami változás készülődik.

Ancsurti

Ezek a pasik már csak ilyenek. Teljesen ismerős a helyzet. Talán annyi különbséggel, hogy az enyém ha végre nekilát akkor figyelemmel és ügyesen intézkedik.
Na, de mire idáig eljut :evil:
Vannak olyan évek óta elhúzódó ügyek amiket már égetően fontos lenne intézni (én nem léphetek mert ezek még az ismeretségünk előttről valók). És évek óta a nyaggatás: mikor telefonálsz? Mikor kérdezed meg? Mikor szeded össze a papírokat?
Stb. A válasz mindig: MAJD!
És én ne nyaggassam mert ez őt idegesíti.
Engem viszont a lezáratlan ügyek és tartozások idegesítenek :evil:

Niki

Ne gondolj mindenféle rosszra!! Minden rendben lesz veled is és a Kisherceggel is. Az idő nektek dolgozik :)
Vendég

Sziasztok!

Manó!

Milyen furi a pocid! :shock: Olyan, mintha a babud ki lenne benne nyújtózva nem? :lol: Nekem nem is tűnik nagynak! Szépek a cuccok is amiket vettél, meg a babakocsi is jó lesz. Látom rózsaszínre gyúrsz! :wink: :lol:

Niki!

Nem semmi lehetett... :roll: Most már akkor bent maradsz végig a kórházban ugye? Én legalábbis tuti nem mernék hazamenni ezek után... Annyira jó, hogy ott ilyen biztos kezekben vagy, biztos téged is megnyugtat. Drukkkolok én is, hogy minél tovább bent maradjon a babud! ;)

007!

Na, végre ma helyére kerül az a fránya korona! Legalábbis reméljük... :roll:

A borotválásról meg az jut eszembe, hogy én meg a lábujjkörmömet vágtam le a hétvégén, féltem, hogy megy e majd, de egész sima ügy volt. Kicsit a kisujjam felé nehezebb volt, de kilihegtem magam, majd folytattam. :lol:

Ki hogy bírja a meleget? Én hétvégén mentem a szüleimhez, és alig bírtam a vonatutat, pedig csak fél órás volt... :roll: Nagyon nem volt levegő, pedig minden ablak nyitva volt. Ennek ellenére vasárnap elmentem férjemmel táncolni, azt meg nagyon bírtam, roptam ezerrel, nagyon jól esett, pedig azt hittem, hogy inkább csak nézelődöm majd. Még a lábamtólis féltem, hogy nagyon bedagad és nem bírok hazamenni a papucsban, de ezzel sem volt gond. Viszont a jegygyűrűmet néha már le kell venni, mert bedagad az ujjam. Fura, de inkább estére dagad be.

Kép
Kép
tabati

Jo reggelt Lanyok!

Na, most volt a doki, mar nem mehetek haza a szulesig... :cry: :cry: :cry:
Igazandibol orulnek is ennek, barmilyen furcsan hangzik, mert itt biztonsagban erzem magam, csak hat Rania....... :cry: :cry: :cry:
Persze, nem olyan sokkolo, mint amikor eloszor mondtak ugyanezt (aztan valtoztattak rajta) akkor voltam 25 hetes... :shock:
Ha addig nem tortenik semmi, 37. hetben lesz a csaszar.

Jovok meg kesobb, most emesztem a hallottakat.... :(
Vendég

Na, épp ezt írtam! Szerintem is ez a jó döntés, bármennyire is fog hiányozni a kislányod! Majd bepótoljátok ha meglesz a babu és hazamehettek! :wink: Kitartás!!!!Majd irogatsz sokat, tartjuk benned a lelket. Aztán majd te bennünk, amikor már úgy szülnénk, de még sehol semmi! :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok! 8)

Nemsokára nekikezdek a mai tervnek, Bond féle takarítás (függönymosással, stb.) :lol: Így a mai jóga kimarad, tesóm meg anyum jön segíteni, amit nem is bánok!

ancsurti: a House is jó, csak az a baj, hogy ott már túl sok a szakszó, és nem vmi élvezet angolul nézni :roll: A hitelhez meg megy a drukk!! Apa a komódhoz nálunk is hasonlóan állt hozzá, majd nemsokára összerakja...na persze 2 hetet vártam, és én megcsináltam egyedül :lol: Most még megvárom a csütörtöki bevásárlást, utána kimosok mindenét manókának.

Szonibaba: nagy izgalommal várom a képeket, hogy mégis mire számítsunk csütörtökön. :wink: Drukk a mai vizsgádhoz!!! :wink:

niki: így--így, ahogy mondod, jó kezekben vagytok, és tessék csak a pozitívumra gondolni! Nem lesz semmi baj! :wink:

boo: jaaa, értem. Az ilyen ügyfélfogadási idő már megszokott felénk is :twisted: Nálunk nincs tervben esküvő, nem tudom mikor lesz, nem beszéltünk mér róla sosem...
Nagyon szép ez a ruha is!!

katy: én is elmentettem a pelusos oldalt! Pontosan hol vannak az üzleteik, mert az oldalon nem találom, vagy én vagyok a béna?!

minimanó:
üdv ismét! :D Szépen növöget a pocakod, és a beszerzett holmik is nagyon szépek! :wink: mi is ilyen ágyneműt néztünk ki, de végülis még nem vettük meg, majd kiderül csütörtökön, hogy milyet veszünk. A babakocsi is nagyon szuper. Én is szerettem volna igazi csajosat, de apa azt mondta, hogy ne vegyünk igazi csajosat, mivel ha kistesó fiú lesz, akkor ismét venni kellene egyet, bár lehet így is veszünk :lol:

boo: én hülyeséget mondtam volna Neked, de most már hogy feltetted a kérdést én is tisztában vagyok a tetra kifogóval. :lol: Én azt hittem, hogy a Tetra, az simán csak a márkája egyfajta textilpelusnak, nem tudtam, hogy a textilpelus=tetra pelus, azt hittem a tetra az egy márka, mint pl. Nike. :lol:

Gabi: tényleg jó nagy már a pocakod, de nem baj, legalább tudni, hogy szépen fejlődik a picur! Látod még a dokid is azt mondta, amit én, hogy a 4. baba már csak "kipottyan". Úgy legyen! :wink:

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?