A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:20-kor.
Vendég

Stelly: ha a fiam felkel megmutatom neki Adrit! Nagyon édes az az apával készült fotó is na meg az is amin veled van :wink: :lol:

Babanyul: Akkor ez a kaja nem a Szoni kedvence... :? De legalább a védőnőtök nem veri a nyálát... :twisted: vettél homeós bogyót? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:21-kor.
Vendég

Babanyul: na mire felkel a manócskám lesz mit néznie... Szonit is megmutatom... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

ééééééééééééééééés a fiam nagy kópé lesz... mert nem a játékok után nyúl hanem amíg a pultra tettem elcsórta a melltartómat :lol: :lol: :lol: Apja fia.... :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: Hahaha... Pedig pont akartam neked képet küldeni Esztikéről, hogy őt is lehet ám mutogatni a fiadnak, de ezek után!!! :lol: :lol:
Meggondolom kétszer is, lehet inkább eltiltanom kéne a nőcsábász gyanús Andrásodtól!! :lol:

ladmon

Ladmon: ne csigázz ide a képekkel! :lol: :lol: :lol: nem kell egyből rosszra gondolni... lehet, hogy a cicimet kereste csak benne :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Kép Boldog baba fürdéskor....

Ez tuti nyerő lesz a csibész fiadnak!! :lol:

ladmon

Nilabali: Húú, mindig elfelejtem: küldd ám a címedet priviben, akkor továbbítom a kupont!

ladmon

csinik a kisfiúk és a kislányok is :) nekünk meg kéne már friss kép Mazsolámról, mert őt meg teljesen elfelejtik az itteni csini lányok :wink: azt végül kiesik a kosárból :(

KépKép
hugic

húúúú ezért érdemes be kukkantani :wink: nagyon tündériek a bogárkák!Olyan édes mindegyik babóca...olyan jó lenne egyszer egy tali amin én is ott lehetek...úgy szeretném látni a kis prücsköket.Imádom a képeiket nézegetni... :)
Enyém gyerek hosszas küzdelem után föladta a harcot álommanóval szemben....most csúcsuzik...persze szopi párnán fészket raktam neki :lol:
Andris baba nagy rafkós!De mekkora haja van..mi hozzá képest kopaszok vagyunk :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

zsancy - tervezitek egyébként vmikor h hazajöttök?

KépKép
hugic

hát juli vége aug eleje...
de még nem 100%-ék
Iwiwen garázdálkodva..megtaláltalak titeket!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Sziasztok!

Tali: Hallgatás-beleegyezés:miután kevesen reagáltatok és azoknak jó, a találka június 2-án lesz. :D Zovábra is kérdezem: mindenki maágnak hoz kaját, vagy együtt eszünk és megosztjuk, hogyy ki mit hoz?

Stelly: Szépek vagytok, Lányok! Kis hurkáscombú ennivaló Adrika! :D
Nálunk Anyóson szokta elkezdeni a gügyögést,. de Isti elég egyszerűen el szokta intézni azzal, hogy "Muter, lehet normálisan is beszélni Marcihoz!" Ez hatni szokott! Lehet, hogy Tominak kellene kezelnie ezeket... :roll:

Zsuzsi: Nagyon ügyesek vagytok a hízással! Ladmon, én beszélnék a gyerekorvossal... A háttérben te vagy a képen? Anyukám, te Milyen csinos vagy! Irigy-irigy. :lol: Fürcsis kép nagyon édes!

Nicko, Zsancy: Párjaitok csuda édesek! Ennyi, kreativitás, kedvesség, ötlet Anyák Napjára!

Zsufi Marci gyönyörű! Sok sikert a vizsgákhoz! Ugye milyen fantasztikus, hogy ennyi idősen ilyen kommunikatívak??? És ahogy nyiladozik az értelmük... olyan öröm!
:D

Képzeljétek, tegnap elszöktünk évfordulózni, Anyukám vigyázott Marcipánra, aki nem ébredt meg, egész 3-ig bírta, úgyhogy nagyon büszke voltam rá! Értékeltük az elmúlt egy évet, és arra jutottunk, hogy igazi teljesítményünk a kiságyban fekszik!!! :) Jót vacsiztunk. :)

Megyek, nyüszi, még jövök....

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Én is rakok képet, mindhárom gyönyörűmről :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
kangu

Elif és akarsz majd tanítani? Minden elismerésem, én megfutamodtam, nekem van egy háromnegyed tanító diplomám, eszem ágában nincs befejezni, azt hiszem azzal lendítem előre a jövő generációt ha nem állok ki a táblához :D
Köszi kérdésed, Oli ma megint aludt éjjel úgyhogy biztos a telihold zavarta, vagy tejet szaporított magának, ki tudja.
Olivért is nagyon zavarják a zajok, minden este pontban 8kor „szól” hogy kapcsoljam ki a tévét! Amíg nem veszem az adást addig nyöszörög, és mihelyst tévé ki, ő csendben marad.

Nicko kérdezted mikor kell visszamenni a homeós dokihoz, a jövő hét vége felé szerintem elnézünk, azt mondta egy hónapon belül kell hatni de eddig csak rosszabb. Az étvágya és a székreledése jobb, de a nyirokcsomó rosszabb.
Olivér szokott olyat hogy az ágyba fúrja az arcát, tényleg ijesztő. De úgy is szuszog, nem tom hogy de szedi a levegőt. Nekünk légzésfigyelő nuku.

Jaj de szép az a közeli kép Vinciről!!!

Ladmon bizony tanonc, 4. éves, de ebben a félévben ugybár khm szóval lesz az még egy pár év míg végzek, gyes végéig szeretnék. Szerinted van esélyem a munkaerőpiacon? Van tapasztalatod?
Olyan könyvünk is vaaan, meg olyan micimackós csörgőnk is vaaan :D
Eszti már nagyon ügyes!

Petra és Marci is édesek!

Üccsi: lassan fogok főzni teát Olinak mert néha nagyon melege van és hiába a tej, jön vissza az egész, mintha nem esne jól neki ha szomjas.

Stelly ez az apás kép… (a mi apukánknak még mindig nincs közös fotója Olival…)

Millye az én melltartótam Zéti szokta elcsórni, volt hogy megpróbálta felvenni is! :D

Zsufi szurkolok a vizsgáidhoz! Ügyi vagy!!!

Kangu tényleg gyönyörűek! Hogy hasonlítanak egymásra!

Voltunk mérickélni, már három hete nem jártunk a tanácsadóban, hát három hét alatt 430g és egyetlen huncut centi…végülis nem gáz, de rendesen belassult. Megyünk jövő héten három hós döfésre, ha akkor is „keveset” mutat a mérleg akkor kap valamit plusszba, hát ha nem muszáj akkor inkább már krumplit adnék mint tápot de majd meglátjuk. Van olyan ismerősöm aki három hósan már a csirkét turmixolta a babának.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jaj majd el felejtettem, úgy néz ki bontani kell a fürdőszobát :shock: véletlenszerűen megnéztük a vízórát mizujs és forgott pedig nem ment semmi a házban, így apa kiásta a kerti csapot hátha az ereszt, végülis nem az volt, de megtalálta a repedést és meg is csinálta, de közben egy csomó hiba előjött, pl a szennyvízcsövünk nem az udvar felé lejt hanem a fszoba felé és kezdett eltömődni így csak idő kérdése volt hogy elöntsön minket az áldás...és még egy csomó apróság amit ha nem sikerül kint megoldani akkor bontás, juhú. De hiányzott...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zsufi: én mindig is adtam plusszban mandarinnak teát, holott kap anyatejet is nemcsak tápot. kamillateát adok neki.
stelly: igaz nem kell velük foglalkozni. édi adri nagyon
hugic: az komoly h ilyen kemény a föld. na nekem ilyen munkát nem kell sinálnom met aztán itt nem marad meg semmi.
babanyul:és ebböl miért csak 120at kap? mert ha raksz hozzá vizet mék attol nem lesz táplálobb csak esetleg egy kis idöre tele van a hasa. bocsi nem okoskodni akarok. csak lehet akkor bele kéne raknod a 150be a még 1 kanalat.
mondjuk nálunk még tejcit is kap, mellé én is az 1est adom. és benyomja a 170-180at simán.
millye: jo feja fiad, korán kezdi.
kangu: szépségesek

nem is tudom mi történt ma, de játszottam mandarinnal és egyszer ugy elkapott a bögés. csak szorongáltam és összesirtam szegényt, de olyan jol esett és olyan büszke vtam h anyuka vok.

Kép szgeény mandarinom meg nem kell senkinek:-( pedig autos csávo lesz mert vezetni tud már:-)

Kép
Kép
nicko

Hozzáteszem hogy 3 éves a fürdőszobánk. :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gabi: Akartam mondani, hogy az a plüssös történet nagoyn megható... Én is biztos elsírtam volna magam a boltban... :oops:

Mandarinnak gyönyörűek a vonásai!!! Egy ujjára 10 is akad majd! :D

Kangu leszármazók is!!! Lányok jobban kijönnek mostanában, vagy sok a testvérháború?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsancy: lassan én is gondolkodok egy pici hajvágáson... valami csini nyári frizkót kéne neki csinálni... :wink:

kangu: úgy látom az összes gyermeked kék szemű... jól látom? Gyönyörű babák! :lol:

Julcsi-79: Mi volt a vacsi? :wink: ez olyan romantikus! :oops: :lol:

Zetibebi: Van körömvirág homeósban is! Én már beszereztem mert nagyon sok bajra jó!!! Ma megjöttek a hiányzó homeósbogyók is :lol: Kíváncsi vagyok, hogy mit mond neked a dokid... szerintem megpróbálkozik másfajtával... :? Húúú fürdőszoba szétbontás... :?: nem lesz egyszerű... gondolom akkor burkolni is kell újra stb... :shock:

Nicko: Tényleg olyan az a kép a fiadról mintha vezetne :lol: :lol: :lol:

Megmutattam a lányokat a fiamnak.... :lol: nagyon meredt a szeme a monitorra! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Éljen spongya Bob és Andris! Az egyszeműt nem ismerem...

És Mandarint megmutattam az éppen itt ejtőző Lénának, hát, azt mondta: gaooooooo! Szóval, nem igaz, hogy nem kell senkinek! :lol:

Ladmon, hát, amit leírtál, nem is eszik Eszti keveset. Léna biztos, hogy ennyit sem eszik egy nap, szóval tényleg azt kéne kideríteni, hova lesz benne a kaja.
Na, ma sem kapta meg az oltást :? , még 1 hét hízást rendelt el a doktornéni. Azt mondta, neki fontos, hogy Léna csinos legyen majd bikiniben is :shock: 8) , ezért nem akarja, hogy a kevéske izomba adott szuri miatt göböcske maradjon vissza, és hogy régen ezt az oltást 3 hósan kapták a babák, úgyhogy nincs még késő.És akkor kell majd nyilatkoznom, hogy kérjük-e a prevenart. Hát, ha jól emlékszem, Stelly volt régebben, aki amellett érvelt, hogy inkább később kapja meg, amikor inkább itt lesz a felsőlégúti megbetegedések ideje. Jól tudom, vagy keverem?

Már alig várom a 2.-át, éljen, éljen!

Zsancy, azt már a múltkor akartam kérdezni, hogy hogy van az, hogy idefelé autóval jöttök, visszafelé meg repcsivel?

Kangu, milyen gyönyörűek a kis bosszancsok, és a drága Hunor!!!

Julcsi, ti olyan romantikusan éltek, olyan jó ilyesmiről hallani :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Nem nagyon tudok visszaolvasni! Voltunk ma a Velencei tavon sétálni, meg ebédelni, nagyon jó volt, csak a fényképezőt hagytuk itthon! :evil:

Azért a babaképeket megnézegettem, gyönyörűségesek! :lol:

Holnap reggel megyek uh-ra, drukkoljatok, hogy minden ok legyen! :roll:
zsu83

Gerendai Zsuzsi: a félszemű az a Szörny Rt-ből az egyik főhős... :wink: :lol: köszönjük! :lol:

Zsu83: Mennek a pozitív energiák!!! +++++++ :lol: :lol: :lol: minden rendben lesz!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye köszi, igen tudok a körömvirágról, nem tudom adjak-e mert ha adok és változik akkor nem fogjuk tudni mi hatott. De az ösztöneim azt súgják hogy bogyócsere lesz.

Írok neked privit.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:21-kor.
Vendég

Millye, köszönöm, remélem én is hogy minden ok lesz! :roll:

Gabi, hát ez nem szép Apától! :? Na csak rágd a fülét tovább, amíg el nem visz! :wink:

Én úgy emlékszem, hogy Bogi azt írta, lent lesznek egy hétig Debrecenbe! :roll:
zsu83

Zetibebi: Teljesen igazad van! csak akkor fogjuk megtudni, hogy melyik szer volt a hatásos ha külön adjuk neki. Kíváncsi vagyok, hogy a doki milyen szert fog még ajánlani... :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

És amit még szerettem volna...

Pandus: Elnézést, császármorzsa recept ma este jön. Elég húzós napjaink voltak és nem írtam még le.

Elif: Köszönöm a fiamnak az elismerő szavakat! Te vagy az első, aki azt mondja, hogy rám hasonlít. Mindenki szerint Apjára és Apja felmenőire hasonlít...
Micsoda tejcsárda lett belőled (bocs)! :lol:

Akartam írni Nektek, hogy írtam privit Orsi-Bjutinak, és válaszolt: Jól vannak, csak Petra több emberes Baba, alig alszik napközben, és most lement az Anyukájához Miskolcra. A tejci rendben van náluk szerencsére! :D Tali érdekli, jönne. Írok neki, hogy mikor lesz.

Zsu: Drukkolok a holnaphoz!

Huhh, ilyen napot, Lányok! Marci ma délután a babakocsiban sem akart aludni, levittem a közös kertbe, ordított, az egész házat felkiabáltuk, magamra kötöttem, ordított, rémes volt... :x Fél óráig csak visított, az én kisfiam, aki a múlt hétig szinte egyáltalán nem sírt. :cry: (Zsuzsi, annyit gondoltam Rád...) Nem tudom, mi lehet vele... Fejlődési ugrás? Meleg? Jobb cici megint fáj, rossz programon mostam, kinyújtottam a Gyerek plédjeit, kiöntöttem egy csomó anyatejet, jaj! :evil: Jobb, ha elteszem magam holnapra.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

áááááááááááá irtam egy csomot és elszállt :evil:
szóval babanyul,millye,zsu: kösz hogy hiányoltatok, legalább valaki :cry:
mozgalmas napk állnak mögöttünk, és igen egy hétig leszünk itt. :cry:
Szombaton bográcsozás, vasárnap utazás, mindent jól birt Füge. leértünk meglátta anyóst és sirt. Megjöttek barátok nálunk három lány, legkisebb Fügével egy napon született. Kipbórálta Zara és Füge ki bir hangosabban üvölteni...na megnyugodtak, sétá a vásárban este 8-kor csajok alvás. Haza, fürcsi,üvöltés :cry: vacsi után full kóma reggelig :lol:
babanyul: nálunk sem birta megállni az anyos hogy vizet igyon és a férjem oda adta a kezébe a babánkat, mert állitólag nem vette észre. Kiabáltam vele hogy mégegyszer meg ne próbálja. Anyos messziről nézi fügét, most a laci ide jött - itt vagyok mama szobájában, itt a net - és a Fügét a hasára tette, két perc után vinnyogott hogy csúszik le, mondtam igazitsa meg, de tovább nyavajgott és nem fogta tovább. Jó kis mama, pedig első unoka.
na mindegy. ma főzés barátoknál Füge álombaba, remélem éjjel is az lesz. És igen elvonási tünetek vannak főleg ha vkinek még hiányzom is. Ráadásul jó kirni ezt itt.....emiatt mennék haza, viszont jó a barátokkal talizni.
Amy: itten vagyunk kishazádban, tali?

Kép
budabo

Julcsi-79: vannak ilyen napok is... lehet a holnapi frontot érzi... nem lehetnek mindig álombabák... :lol: remélem holnapra nyugisabb lesz! :wink:

Budabo: De jó, hogy jelentkeztél! Már épp kétségbeestem! Remélem olyan messze is megtalál álommanó!!! :wink: B@sszus szegény... nem lesz egyszerű heted! Nekem hiányzol! Remélem azért esténként írsz nekünk! :wink: iszik anyósod? Csak le ne ejtse Fügét... Látom nem felhőtlen a viszony... :oops: :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Julcsi: gratulálok a házassági évfordulóhoz (és boldog 1. szülinapot Bogyesznak, Alex holnap lesz 1 éves :lol: :lol: .) Nekem elvileg jó a 2-a. Mivel mi gyalog megyünk sok mindent biztosan nem tudok cipelni, de ha a többiek úgy döntenek, h megosztjuk, akkor természetesen én is kiveszem a részem. Én úgy veszem észre, h nem könnyű következetesnek lenni, de biztosan ráérzel majd arra, hogyan kezeld az új szitut.

Gabi: én igazából nem szeretem a hekket, de ott a rómain mindig olyan jól esett :lol:

Bogi: kitartást kívánok :wink: !

Zvera: drukkolok, h ne kelljen bontani!

Zsu: drukk, h rendben legyen minden az UH-on!

Nagyon édik a babók!

Íme pár kép az én 3 hónapos nagyfiamról is:
Kép
Kép
Kép
kreiszi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:22-kor.
Vendég

jó reggelt!!!
tegnap elfelejtettem mondani, hogy nagyon szépek és viccesek az új baba képek :oops:
kreiszi,millye,babanyul: köszke. Elvagyok én itt már megszoktam. Fügém jobban alszik éjszaka mint otthon. Lehet hogy a csavargás miatt. Anyos elviekben már nem iszik, de néha-néha felhajt és akkor hülye. Az após viszont igen, de hetekig meg tudja állni, és most is, hogy itt vagyunk a picivel és erre a banya nem birta megállni, mondjuk tegnap már nem éreztem rajta. Viszont kézbe nem veszi Fügét és ha megszólal, panaszkodik állandóan cumit nyomna a szájába :evil:. Mondtam neki hogy azért baba hogy sirjon is néha, és egyébként most csak panaszkodik.

zsu: doki?

Kép
budabo

Zsuzsi, a Prevenarról: a gyerekdokink érvelt a később megkapás mellett, én meg hallgatok rá, mert lövésem nincs :D azt is elhittem volna, hogy most kell :)

Zsu, remélem, minden OK lesz ma az UH-n, írj majd, hogy mi volt!

Julcsi, tegnap nálunk is katasztrófa volt délután, pedig Adri is mostanában szinte egyáltalán nem sír. Én a melegre fogtam. Remélem, ma jobb lesz, mert szurit is kapunk :roll:

Bogi, attól, hogy nem mindenki írja, nekem is voltál eszemben, hoyg mi lehet veled az anyós-túrán! Jó, hogy be tudtál kicsit jelentkezni! :) gyere csak, írd ki magadból, ha felbosszant a "mama"!!! Veled vagyunk lélekben, tarts ki! :D

Kaja a talin: nekem tökmindegy, eddig nem is gondoltam rá :lol: szerintem egyszerűbb ha mindenki magának visz, nem? De amúgy tényleg mindegy, ha megosztós, akkor mondjátok, mit vigyek :)

KépKép

KépKép
stelly

stelly: :oops: köszi. Jaj téged elnéztelek a képek :shock: te szültél három hónapja? és semmi nyoma már..........irigy.
prevenarra én is rákérdeztem és mi úgy kapjuk, hogy két hét múlva a kötelező és rota I, rá két hétre Prevenar, rá két hétre kötelező és Rota II. Szegény Fügcsikém.
Ja és még itt nagy lány is lettem. Nem hiányzott...
babanyul: ezért irtam neked anyudra hogy megértelek és átérzem, csak hál Isten nekem ez 250 km és nem olyan durva. Aposom tök normális még úgyis, legalábbis velünk. Anyosnak meg alapjáraton is borzalmas modora van. Nem értem hogy az első unokájával is hogy képes ilyen hidegecske lenni, bár ma reggel oda ült mellé a kiságyhoz és dumált neki. Na mindegy, este fele próbálok megint jönni. Vmit még akartam.......de csacsi vagyok és nem tom mit....

Kép
budabo

Sziasztok! csak nagyon gyorsan írok, mert keltenem kell a manót, megyünk oltásra!!!! :(
Talira szarintem magunk vigyünk magunknak kajit, mert ha valaki mégsem jön aznap, akkor a hozott kajája sem.... :( sütit sütök azért :)sokat :)

Alfaclub: amorén mi is rajta vagyunk, vagy voltunk, nem tom, mert apa nemigen ér rá mostanság, meg én sem....
Andus: megincsak dicsérni tudom szépséges volt autódat!!!! Te már láttad a mienket :) A régi szebb szerintem.Majd teszek fel egy tuti képet, csak még meg kell találni, mert a vinyón van, ami bedöglött :(
Millye: Én mindig villogtataok a szembejövő alfásoknak :):) Javarészt visszavillognak :lol: Ez jó múóka,feldob vezetéskor, ha már nagyon utálom az embereket, akik nem tunak vezetni :lol:

Gyermekek gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!! Na léptem! Majd délután alán idejutok!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Bogi: Tali: igenigenigenigen!!!!
Küldök püt a telefonszámommal!!! Jó lenne talizni... Majd én megszabadítalak egy kicsit!!!! :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye, fő jóboszikánk! Tavaly nagyon megkínlódtam az allergiámmal, ezért most jó előre szeretném kikérni a tanácsodat, hátha még csírájában sikerül elkapni a dolgot... próbáltam tavaly a Coryzaliat, meg még egy homeós bogyót, aminek nem emélkszem a nevére :oops: de halottnak a csók volt... mindenféle pollenekre vagyok érzékeny, viszket a szájpadlásom, az orrom, meg a szemem, dugul az orrom, tüsszögök, meg ha nagyon elkap, akkor fulladok is. Tudnál velem csodát tenni? Egyelőre elkezdtem kalciumot inni, de azt se tudom pl, hogy szabad-e huzamosabb ideig minden nap fogyasztani... mert olyasmi kéne nekem, amit megelőzés gyanánt akár kúra-szerűen tudnék használni. (ja mert az van, hogy vasárnap anyóséknál rámtört a nyálkahártya-viszketés - lehet, hogy csak rájuk vagyok allergiás :lol: tegnap a hőség miatt nem nagyon mentünk ki, így most megint nincs semmi, de hát nem akarok állandóan a lakásba zárkózni) és ugye szoptatás közben a Zyrtec annyira nem javallott, bár az pillanatok alatt ki szokott rántani a kaki állapotból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.05.12 07:30-kor.

KépKép

KépKép
stelly

Na, szóval vagyunk mi is, csak a 7végénk mászkálós volt, tegnap meg itt is front volt, és kicsit nyűgi nap volt, de már vége, szerencsére.
Szombaton megvettük a hordozót, és szuperjó. Vendi imádja, nézelődik benne, és simán elalszik... Kérdezni akartam, hogy szerintetek az nem árt neki?
Vasárnap voltunk lovazni, 2 éve nem ültem lovon, de annyira jó volt. Szuper kis lovardát találtunk, Apával megegyeztünk, hogy rendszeresen fogunk járni. Úúúúúúúgy örülök!!!!

Kérdezni akartam, hogy Ti ebben a melegben hogy öltöztetitek
a kicsiket? Néha én olyan tanácstalan vagyok... Asszem túlöltöztetem sokszor... de nem merem mondjuk csak egy rövid ujjú bodyba kivinni, mégha bekenem sem... Én egyébként a dmben vettem 50 faktoros naptejet (babylove), most ezt használjuk.

Olyan gyönyörűségesek a babák!!!
Esztike milyen ügyes már.

Hozok én is pár képet, asszem már régen volt fenn Vendiről.

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye, én is most csak Tőled: ricinusos bogyónak mi a pontos neve, és adagolása? Megpróbálnám... Köszönöm!

Még jövök.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Amy, kenguruban azért amíg nem tud magától felülni, én nem cipelem másfél-két óránál többet. De ezt csak én szabtam ki magunknak, papíron három hós kortól nem árt neki.
Öltöztetés: hát ezt a kérdést általában talán túl lazán kezelem, de harminc fokban nincs szívem többet ráadni egy rövidujjú bodynál (meg mondjuk egy zokni). Persze szigorúan bekenve naptejjel, és árnyékban. Ha mondjuk kenguruzunk, ahol a kis keze-lába kilóg a napra, akkor egy vékony hosszúujjú pamutrugi, de alá nem adok mást, és sapi a fejre.

KépKép

KépKép
stelly

zetibebi: remélem nem lesz semmi nagyobb baj a fürdötökben.

julcsi: köszi ari vagy. hát nem tudom nálunk is mi van, tegnap ota amikor lerakom sirdogál az ágyban, de azátn elalszik ha megnyugtattam.

zsuzsi: hurrrááááá, van végre nekünk is ,, csajunk,,!

babanyul: bocsi akkor lemaradtam erröl a hizás dologrol, n haragudj nem akartam rosszat mondani.

bogi: katartás neked, hamar elszállnak a napok csak gyere sokszor kukkolj be hozzánk,akkor hamar megy az idö.

kreiszi: nagyon jo az alvos kép

amy: én is félek néha h tulöltöztetem, föleg mert itt nálunk ugye nincs olyan meleg mint lennt a városban.

lányok ti nem vettétek észre h libabörös lesz a kisbabátok?

Kép
Kép
nicko

Stelly: köszi, én is pont ezt a másfél, két órát szabtam ki... :)
Nektek nem nagyon vastag a hordozó? Mármint nem izzadtok nagyon bele?

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Julcsi-79: Ricinus Communis 5CH naponta 2-3x5 bogyó :wink:

Budabo: meddig maradtok? Annak viszont nagyon örülök, hogy Füge jól alszik!!! :wink:

Lkverus: Én is szívesen megnézném a képet a kocsitokról :wink: :lol:

Stelly: Allergia erről kell írnom egy kis érdekességet. Én is allergiás voltam évekkel ezelőtt mindenre porra, virágporra, parlagfűre...stb volt allergia naplóm is... szóval a súlyosabb eset voltam.. kora tavasztól késő őszig fújtam az orromat és tüsszögtem (100 darabos zsepivel jártam mindenhova) Gyógyszert nem szeretem így az orvos hiába írt fel bármit... :? és most jön a fordulópont... elkezdtem a 90 napos fogyókúrát ami egyben felér egy méregtelenítéssel is... valamint elkezdtünk horgászni járni... ugye nem kell mondanom, hogy tópart és parlagfű és por és minden van egy tóparton... az allergiámat mintha elfújta volna a szél... a mai napig nem tudom, hogy mitől, de tünetmentes vagyok immár 6 éve. :lol: :lol: :lol: Én javasolnék egy méregtelenítést is (persze szoptatás után) és most jöjjön a homeós segítség: Jó lenne tudni, hogy melyik lehetett a másik bogyó...
Pollens 15 vagy 30CH napi1-2x5 bogyó a tavaszi és a kora nyári allergiák ellen nagyon jó.
Ambrosia Artemisiaefolia 15 CH napi 1x5 bogyó a tüneti kezelésre (szemhéjviszketés, vízszerű orrfolyás, görcsös köhögéssel járó szénanáthás tünetek) és heti 1x10 bogyó a megelőzésre.
Histamin 15CH kétnaponként 5 bogyó vagy 30CH hetente 2x5 bogyó (immunrendszer erősítésére) Echinacea 5CH 1x5 bogyó 1 hétig utána 1 hét szünet ez is immunrendszer erősítő én ezt kezdtem el szedni csak nem az allergiára... :wink:

Amy81: Vendinek, hogy áll a pirosodás? Nagyon helyesek a képek!

Kép

Kép

Kép
millye

Helló Lányok!

Bogi: kitartás anyóshoz, nyugi lélekben veled vagyunk!!!

Öltöztetés: én a napokban, ha kimentünk a manókával, rövidujjú rövidnacis rugit adtam rá, jól bekentem, és még így is melege volt. Nem tudom, hogy a nyári hőségben mit fogok ráadni :? Egyébként azt néztem, hogy a tegnapi majd' 30 fokban is voltak olyan babók a Ligetben, akiket polártakaróba csomagoltak, pedig egyértelműen nagyobbak voltak Marcikánál. Hát rendesen sajnáltam szegénykéket ...

Tali: szerintem is egyszerűbb, ha mindenki maga visz valami kaját.

Mostanában kb. 1 hete eléggé bajba vagyok, mert Marcika már nem igazán akar aludni napközben. Ez még önmagában nem lenne baj, de egy idő után már olyan fáradt, hogy csak nyüglődik, nem jó neki ölben, ha felveszem, ha leteszem hátra vagy hasra, szóval kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit lehet ilyenkor kezdeni velük, amikor már nem akarnak aludni napközben? A fürdés előtti alvás már mindig kimarad, de ma is már délelőtt sem akart aluszkázni, most sikerült letennem, pedig 7-kor evett ... Valami jó ötlet esetleg, hogy mivel lehetne lekötni, ha már a játékai nem érdeklik?

Amy: végre Vendikép!!! Mekkora nagyfiú már, olyan sokat nőtt!! Imádom, hogy már olyan okosan tudnak nézni!

Kangu: gyönyörűek a gyerekeid, Hunor is mennyit változott, mióta utoljára láttam! Tiszta nagyfiús már!! Te hogy vagy?

Mosolygós Esztikét imádom, kópé Andris meg nem semmi!!!

Mandarinról is kérünk még képet Nicko, olyan tündér!!

Zsu: remélem a dokinál minden rendben lesz, Bencéről kérünk új képet!!!

Gjéti: hogy ment a német érettségi?? Gondoltam rád!!!

Mist, Crocus, Erika, Abencze, többieket, akik felől rég hallottunk: mi van veletek?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Amy: kenguruzás: én kérdeztem az ortopéd dokinőt, és azt mondta, hogy magunk felé fordítva már megkötés nélkül használható. Marcikára azt mondta, hogy amilyen ügyesen tartja magát, akár már kifordítva is lehetne használni, de azzal azért még egy kicsit várok, igaz egyszer már lementem vele úgy a boltba, kb. 1/2 óra volt, és úgy is elaludt benne, amikor kinézelődte magát :D
Szóval hajrá kenguruzás!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi74: Lehet, hogy megint egy fordulópont van a növekedésében. Sűrűn kiviszed levegőzni? Szól valami zene vagy bármi napközben? Néma csendben szokott aludni ha alszik napközben? Besötétítesz neki egy picit napközben ha altatni próbálod? Nem próbáltad cicin elaltatni? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: köszönöm kérdésed, sajnos ugyanúgy.... a doki adott valami kenőcsöt, úgy tűnt, vagy két napig, hogy jó lesz, de tegnap óta ugyanolyan piros az ágyéka... :cry: :cry: :cry:
Ma egy hete, hogy elkezdtük a sulfurt, minden másnap adom neki, ahogy mondtad... de semmi... Tanácstalan vagyok....

Zsufi: akkor ezek szerint bátran használhatjuk. Mondjuk azt észrevettem, hogy Vendi jobban szeret kifelé nézelődni, de akkor azzal még mi is várunk pár hetet. Köszi, hogy ezt elmondtad!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81: A körömvirág krémmel is kened? :?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?