Elif és akarsz majd tanítani? Minden elismerésem, én megfutamodtam, nekem van egy háromnegyed tanító diplomám, eszem ágában nincs befejezni, azt hiszem azzal lendítem előre a jövő generációt ha nem állok ki a táblához
Köszi kérdésed, Oli ma megint aludt éjjel úgyhogy biztos a telihold zavarta, vagy tejet szaporított magának, ki tudja.
Olivért is nagyon zavarják a zajok, minden este pontban 8kor „szól” hogy kapcsoljam ki a tévét! Amíg nem veszem az adást addig nyöszörög, és mihelyst tévé ki, ő csendben marad.
Nicko kérdezted mikor kell visszamenni a homeós dokihoz, a jövő hét vége felé szerintem elnézünk, azt mondta egy hónapon belül kell hatni de eddig csak rosszabb. Az étvágya és a székreledése jobb, de a nyirokcsomó rosszabb.
Olivér szokott olyat hogy az ágyba fúrja az arcát, tényleg ijesztő. De úgy is szuszog, nem tom hogy de szedi a levegőt. Nekünk légzésfigyelő nuku.
Jaj de szép az a közeli kép Vinciről!!!
Ladmon bizony tanonc, 4. éves, de ebben a félévben ugybár khm szóval lesz az még egy pár év míg végzek, gyes végéig szeretnék. Szerinted van esélyem a munkaerőpiacon? Van tapasztalatod?
Olyan könyvünk is vaaan, meg olyan micimackós csörgőnk is vaaan
Eszti már nagyon ügyes!
Petra és Marci is édesek!
Üccsi: lassan fogok főzni teát Olinak mert néha nagyon melege van és hiába a tej, jön vissza az egész, mintha nem esne jól neki ha szomjas.
Stelly ez az apás kép… (a mi apukánknak még mindig nincs közös fotója Olival…)
Millye az én melltartótam Zéti szokta elcsórni, volt hogy megpróbálta felvenni is!
Zsufi szurkolok a vizsgáidhoz! Ügyi vagy!!!
Kangu tényleg gyönyörűek! Hogy hasonlítanak egymásra!
Voltunk mérickélni, már három hete nem jártunk a tanácsadóban, hát három hét alatt 430g és egyetlen huncut centi…végülis nem gáz, de rendesen belassult. Megyünk jövő héten három hós döfésre, ha akkor is „keveset” mutat a mérleg akkor kap valamit plusszba, hát ha nem muszáj akkor inkább már krumplit adnék mint tápot de majd meglátjuk. Van olyan ismerősöm aki három hósan már a csirkét turmixolta a babának.