A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Binyek, gyógyulgassál akkor a hétvégi talitokra! remélem, hogy nyáron találkozunk az augusztusi talin is veletek! :)

gyerekeid nagyon szépek! :)

sophie27

És egy nagyon "komoly" :) kép az anyák napi ringatóról:

Kép

Van egy kis videóm is róla, nem nagy szám, de gondoltam feltöltöm a youtube-ra, hogy megmutassam nektek, de rájöttem nem tudom hogy kell :)
Vendég

Sziasztok!

Adri, Dorca szemecskéjére soksok gyógypuszi!!!!!! Olyan jó a videó, amit feltettél, bár Levi csak a rövidebbet engedte megnézni!

Felícia, valahogy már minden elhangzott sztem, csak két rövid gondolat:
A sexualitás sztem két ember között nagyon fontos, hogy összhangban legye, tehát jó legyen mindkét félnek. Nem tudom Te hogy élted meg ezt a formáját, de véleményem szerint valahol eléggé megalázó....bár lehet, hogy én vagyok maradi, de nekem valahogy nem menne.
Van egy nagyon jó barátnőm, lassan egy éves a kislánya. Azért esett anno teherbe, mert a srác a vizsgaidőszak közepén közölte, hogy márpedig ő eleget várt, többet nem fog, most akkor indulhat a mókamanó. Barátnőm nem tudott dokihoz menni, mert eléggé nehéz volt az a félév, meg amúgy sem akart nagyon hormonokat szedni, a srác meg közölte, hogy nem érdeklik a következmények, de ő utálja a gumit, várni meg nem hajlandó még két-három hetet (Annyi lett volna még a vizsgaidőszak)....na, sztem ez nagyon nagyon önzőség, és mondjuk imádják egymást, összeházasodtak, meg minden, de nekem ez a történet a mai napig piszkálja a csőröm.
Szóval ezt csak azért írtam le, hogy ha Neked vmi nem jó, akkor csak azért, hogy a másiknak jó legyen, nem szabad feladni a méltóságodat!
A másik meg, hogy nekem extra furin hangzik egy pasik szájából, hogy a sex nem is fontos neki.....ha csak nem 120 éves, impotens, vagy egyebek, de a férjed nem ez a kategória. Szóval ez a szöveg valahol sántít...bár hozzáteszem, nem ismerem a férjedet, és nem is akarok ítélkezni, de amiket írtál, hogy mennyiszer vagytok együtt, abból pláne nem ez jött le, hogy neki ez mennyire nem számít.
Na, bocsi, nem is lett annyira rövid...

Még a hajvágás témához: Levi unokatesójának a mamája nem nagyon vágta a haját, csak álmában, amíg kicsi volt. Most lesz két éves és ha meglát egy ollót visít, rúg, kapál. Négyen kellünk kb. egy hajvágáshoz, de az is borzasztó lesz és végig annyira szívszaggatóan sír, hogy elképesztő. Pedig soha semmi rossz élménye nem volt vele. Mondjuk Levi haja is már a szemöldökéig ér elől majdnem, de én már nagyon tanakodom egy hajvágáson, ha másért nem is, hogy szokja, mert ilyen cirkuszt nem akarok később havonta. Extra dúrva, amit levág a srác, tényleg.

Köszönjük a dicséreteket, átadtam Levinek, nagyon magyarázott, szóval sztem köszöni szépen.

Dorcának gratula a járáshoz, jól elindult a drága, Levinek azért még kell legalább egy fél kéznyi támogatás....
Virágnak meg gratula az álláshoz!!!!

Van valamelyikőtöknek 9-25 kilós széke? A mi maxi cosink elvileg ilyen, Levi pedig 8,6 körül van, nem tudom, sztetek mennyit számít az a fél kiló? Mert egyre inkább kezdi kinőni a hordozót még így, alig ruhástul is....

Zsófi, Beni pofija nagyon édes. Ugye milyen szép a Kopaszi? Tényleg, lesz a héten?
A minitalival kapcs. meg hívlak, csak még Lucával egyeztetek, meg a dokimmal....

Ági, igen igen, a sportolás már belőve. Annál is inkább, mert képzeld, a Heim Pálnak van egy tanulmánya, ami szerint a pylorusos műtött babák között gyakori az élsportoló, olimpiai bajnok. Ez volt a sovány vigasz, amíg benn tengődtünk a kórházban. :roll: :lol: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Adri - sokat gondolunk Dorkára, gyógypuszi neki!

Felícia - Sajnálom, ami történt, a lányok tényleg sok okosat mondtak. Én még annyit tennék hozzá, hogy mikor mi hullámvölgyben voltunk a párommal, én megpróbáltam kicsit a saját lábamra állni. Sokat voltam együtt a barátnőimmel, jártam kiállításokra, rendezvényekre, stb. Persze tudom, hogy ez babával nem túl könnyű, de azért nem lehetetlen. Ez nekem is erőt adott, meg mindig volt mit mesélni utána a páromnak.

Zsófi - ne mondjunk le a popsimontázsról! Majd küldök hamarosan. Jók a hajvágós képek is!

Sziszka - szerintem még nem írtam, csak akartam, hogy nagyon helyes lett Málnus a hajvágás után!

Aproo - szerintem ne izgulj a hajvágás miatt, azt Levi is megérzi majd, és tényleg bömbizni fog. Mi Emma haját már 2x levágtuk, régebben géppel, most ollóval, és teljesen simán ment a dolog.

Mi tegnap jöttünk haza a Balcsiról, ahol a barátainkkal hétvégéztünk. Nagyon jól éreztük magunkat, pláne Emma. Olyan meleg volt, hogy úsztunk egy nagyot a Balatonban. Végre szuperül kipihentük magunkat, így volt elég erőnk visszaverni a ma reggeli szárnyashangya támadást a hálószobánkban (Emma ágya alól rajzottak ki). Teljes győzelmet arattunk, és közülünk, Emmát is beleértve, nem sérült meg senki.
Íme néhány kép a hétvégéről:
Kép Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sushy 2009.05.11 13:50-kor.

sushy

Sziasztok anyucik :D!

Sajnos még nem igazán tudtam olvasgatni na mindegy az utolsó 5oldalt most bújom.
Mégegyszer nagyon köszönöm a köszöntéseket jól esett hogy gondoltatok rám még ha nem is jöttem mostanság!

rólunk: minden rendben jól vagyunk, mostanság este kicsit szörcsög áron orra , és a fene se tudja hova dugtam el az orrszívóját az utolsó betegség óta. Úgy el dugtam akkor talán többet látni se akartam. hó végén megyünk dokihoz így fogalmam sincs most a méretekről. Áron is kinézte a számból a jégkrémet igy megkóstolta, és szívószállal ivott az epres shakeből is. :S Járunk továbbra is úszni mert egyre jobban élvezi a vizet én meg alig birom már tartani mert majd kiugrik a kezemből. Na és persze nyelem a sok vizet amit a számba fröcsköl :lol: :lol:
Drágám elvileg egész júliusba szabin lesz, már alig várom!
Fogunk még mindig nincs , mégis minden kaki kicsípi a kis seggét. Már nem tudom mit kenjek rá neki hogy szép legyen mert semmi nem jó és még szellőztetem is neki.
Még mindig mászunk de azt iszonyat gyorsasággal, és egyre akaratosabb és irigy is. Csak tudnám hogy ez ennyire genetika lenne mert irigységet azt nem lát senkitől mégis az.
Alvással nincs gond 9től reggel 8ig szunya van utánna még néha 10ig is tovább, 1kor ebéd utánna egyből szunya 1-2 óra tuti. szóval nálunk ez is szépen beállt.

A hévízi wellneselésről röviden , pénteken megérkeztünk tök szép idő volt sétáltunk de sajna nem sokáig mert én aznap felfáztam igy 2percenként pisilni kellet igy elment minden kedvem. Este vacsi után lementünk pancsolni áron annyira élvezte a vizet mint még soha.szombat brutál szél, eső és rosszkedv. Áron nem birt aludni az utazóágyba amit adtak mert recsegett ahogy fordult, egyszobába aludt velünk az is zavarta és köztünk se birt elaludni csak forgolódni igy kómásak voltunk egész nap és bezártságra voltunk itélve. vasárnap én már nagyon hazavágytam de mentünk anyósékhoz amihez nagyon nem volt kedvem. Hétfő szülinap nálunk baromi szarul éreztem magam és nem örültem semminek. Szóval ennyit erről a hétvégéről . Most itthon minden megint jóóó.

Lányok ti fagyasztotok le majd télre a friss gyümikből most ?

Képeken mindenki továbbra is tündérke és szépen növöget mindenki!!!

Látom egész jól szerveződik a tali Sziszka nagyon ügyi vagy ! Ekkora csapatot egyszerre egybe terelni nem egyszerű. Málna haja eltűnt:( orrfolyásra homeos bogyi neve és mennyit kell adni ??
köszike

Boni neked egyre több vonalzód van :lol: :lol: Babakocsi meggyógyult már? Csigusz hogy van?

Csandi szegény Csengi popó próbáld meg napközben kicsit pelus nélkül tartani . nekünk nem ér semmit a sudocream :(
Itt a telepen van egy kisfiúnak ilyen fa járgánya és nagyon megy vele, tök jól is néz ki!

Barbi remélem már jobban vagy, törött lábú babus hogy viseli a gipszet? Ez a natur joghurt lekvárral ez nekem nagyon tetszik, de nem hajtja meg a hasatokat? És köszönöm a virtuális tortát hiányzott is hogy nem kaptam idén se ,de te pótoltad :D

Evirágos mit fogsz tanítani? Egyet értek a mi főztünkben benne van a szeretet is ezért jobb is!

Yuyu ne keseredj el szopizás ügyben tán még emlékszel kb 7és fél hósan irtam hogy Áron befejezte a cicizést aztán néha néha aztám megint semmi és most 2naponta megint rám talál .
Azért összevetve mi a topik anyái szépen kihúztuk a szopiztatós időt! Persze sajnos nem csak rajtunk múlik ez a dolog de kevesen tudnak sajnos ennyi ideig ciciztetni. Amúgy megértem hogy el vagy kenődve én is így éreztem.

Adri hogy van Dorka minden jól ment?

Aki külföldre szándékozik menni tessék útlevelet csináltatni babóknak ne tessék pórul járni! Ági ti szegények!!! :(

Niki nagyon jók az áprilisi képeitek :D tök szépen lefogytál már!! Csudi pofákat tud vágni Barnus :lol:

Csenge ne haragudj de Zsombika annyira cuki kis húsgombóc! :lol:

Aproo nem vagytok elmaradva 9kiló még mi se vagyunk sztem.

Anna nagyon jók a kirándulós fotók! virslis történet fujj!

Kitti habtapi és vizes ruhával áttörlöm

Zsófi voltam turiba de csak pénteken de én már vettem előre nagyobb ruhákat is. Amikor turiba megyek mindig eszembe jut mikor annyira készültünk a születésükre és mindenki dobálta fel a képeket az új szerzeményekről. KÁr hogy már nem:( Pópó képet én is ide dobok.

Felicia fel a fejjel !!! Még ne add fel!

na most másfél órája itt ülök kicsit pihentetem a szemem mert felébredt a dedem és pakolja szét a kiságyát :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja, és a legfontosabbat kihagytam:

www.tehogyan.hu

Sztem nagyon szuper, havonta fog mejelenni, tanulságos cikkek, mi is szerkeszthetjük, tehát magunkról, magunknak anyucik.....jó böngészést!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Barbikám, nagyon sajnálom, ami Regővel történt, küldök neki sok-sok gyógypuszit, neked meg kitartást az ápoláshoz! Anno velem is pont ez történt, apám odacsípte a bokámat :D, megesik olykor, a férjed is jót akart, ne haragudj rá!

Sziszka, én mindenképpen szeretnék elmenni a Barbiék keresztelőjére, így számolj velünk légyszi, ha egybe esik a Balcsizással, akkor sajnos kihagyjuk. Nem vagyok tisztában az időpontokkal. :oops:

Adri! Annyira drukkolok Dorcának, nagyon nagyon remélem, hogy rendbe tudják hozni idővel! És mindig elámulok a kitartásodon! Kérlek, szólj, ha bármiben segítségedre lehetek, ha a műtétre jöttök, jó?

Gabi! Gyönyörű a pocak, néha nagyon hiányzik nekem is, köszi, hogy megosztottad velünk, és gyere a hírekkel!

Zsófi! Cukik a képek, hatalmas a fiad! :) Bérlet ügyben semmi jó hír, Gyed mellett nem jár, csak Gyes mellett :( rohadjanak meg...

Felícia! Neked szerettem volna leginkább írni, van némi tapasztalatom az ügyben :) meg is szólítottál. Nem akarom megmondani, hogy mit tegyél, ezek csak túlélő stratégiák, ha akarod megfogadod, ha akarod nem.
Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, hosszú lesz, akit nem érdekel ugorjon, bár azt hiszem bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy egyedül marad és hasznos lehet más tapasztalatát megismerni.
Először is, próbáld meg elfogadni azt, hogy a férjed különálló személyiség, külön gondolatokkal, ne hidd, hogy ismered, nem lehet kiismerni teljesen senkit. Oka van annak, hogy problémája van, mindenképpen ki kell csikarnod belőle, hogy elmondja, miért van ekkora válságban. Azt írtad, hogy a gondok ott kezdődtek, hogy elmondtátok egymásnak a problémákat, pedig ez nem így van, a gondjai(tok) már sokkal korábban kezdődhettek, csak nem beszélt(etek) róla. Pedig ki kell beszéljétek, különben még rosszabb lesz. Tehát az első tanácsom az, hogy mondjatok el mindent őszintén, hátha sikerül annyira megnyílnia, hogy fény derül az okra. Ezzel lehet mit kezdeni, mert vagy van rá megoldás, vagy nincs. Azt neked kell érezned, hogy őszinte e, vagy csak ködösít hülyeségekkel. Ne próbálj a kedvére tenni, ne alázkodj meg, csak becsapod magad, ha ő már nem érez irántad szerelmet, nem a főztöd miatt vagy a rend miatt fog visszatérni. Addig beszélj vele, amíg tisztába nem jöttök, mert tudom, hogy most attól félsz, hogy ha felhozod a témát akkor az is lehet a vége, hogy elmegy. De hidd el, attól hogy húzod a percet, csak saját magadnak ártasz!! Ha sikerül megoldanotok szuper, ha arra jut a dolog, hogy elmegy, akkor sem kell kétségbeesned, ebből az egészből te csak nyertesen kerülhetsz ki, itt nem te fogsz egyedül maradni, hanem ő!! Neked ott van Dávid baba, foggal körömmel kapaszkodj bele és a szeretetébe, ha erre képes vagy, nem árthat senki és semmi. Boldog lehetsz, mert ez megadatott! Innentől már semmi nem lehet ami tönkretesz, van egy kis élet, aki belőled született, a te "rózsád" amit megszelídítettél, felelősséggel tartozol érte! Ha magadért nem, akkor érte küzdj.
Mindenképpen úgy hozd a helyzetet, hogy az anyagiakat rendezzétek, ebből ne engedj, biztosítsa a te és a fiad biztonságát. Ez alap arra, hogy egyedül is képes legyél boldogulni. Tervezz előre, a racionális része legyen az első, mert ez segíteni fog az érzelmi túlélésben is! kemény legyél és a saját érdekeidet nézd, itt már ne legyél nagyvonalú!!! Hidd el, ha erre kerül a sor, és racionális tudsz maradni, le fog esni az álla!!
Én egy mondatot mondogattam magamnak: "Felemelt fejjel és egyenes derékkal!" ez megerősített, amikor elgyengültem volna.
Érzelmileg már sokkal nehezebb, erre mindenkinek megvan a maga receptje, hogy hogyan dolgozza föl a veszteséget, de talán a legkönnyebb, ha nem maradsz egyedül és olyan emberek társaságát keresed, akik az önbizalmadat erősítik és szeretnek téged. Szüleid, tesód, ha van. És szerintem keress egy olyan embert, talán már találtál is(az anyukája) akinek adsz a véleményére és meghallgat, ha már nagyon fáj és ki kell beszéld magadból.
Sírj, dühöngj, persze úgy, hogy a baba ne lássa, ki kell a feszültséget adni, mert megárt, ha nem!
És a lényeg: Dávid mindig ott lesz neked, ha szeretetre vágysz, ezt soha ne felejts el, legyél vele sokat, legyél bátor, vágjatok neki, kiránduljatok, koncentrálj Rá, hihetetlen erőt meríthetsz belőle.

Ha tudok segítek, írj mailt, vagy privit!

KépKép
columbine

kicsit hosszú lettem bocsi
és pár kép:
autózok
Kép
komisz
Kép
anya kedvenc rucijába
Kép
mi igy nevezünk a poposzépségkollázsra
Kép
mindenhogy jó csak nem rendesen
Kép
anyut bezártam
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ági, a talin rád is és Barbiékra is számítunk, hisz miattuk lett augusztusban, mindenképpen úgy lesz, hogy mindenkinek jó legyen!!!

Zsófi, nagy nagy gratula a fogacskához, nekünk még továbbra sincs, és nem is engedi, hogy benézzek a szájába, ti hogy csináljátok? A hajatok is nagyon édes lett! Tudod, mi is levágtuk és nem bántam meg, annyira izzadós Málnus, és olyan meleg van.

Virágnak is Gratula a felállásoz, és egy óriási Dorcának a menéshez, nekünk még legalább egy kéz, vagy bótor kell hozzá :)

Mecsi, olyan jó, hogy itt vagy, mert szerettem volna megkérdezni, hogy mi lett üléssel, mert pont most akarunk ilyet venni?! Érdekelne, hogy megoldódott-e. Homeós: Allium Cepa 9ch

Apró, szerintem a fél kiló nem nagyon számít, mi is 8 és fél vagyunk, és Erdély előtt venni akarunk egy ülést Málnusnak, mi sem fogjuk elérni a 9 kilót, de ügyesen ülünk, ügyesen tartja a fejét is, szerintem simán lehet már használni!

Csenge, olyan jó, hogy van egy kis időd, és jelentkezel, annyira édesek a fiúk! Nekem az első kép fura valamiért....én arra szavaznék!

Anna, Emma is nagyon cuki, ő is fürdött a Balcsiba? Mi felfújtuk a medencét Málnusnak, és itt strandoltunk tegnap is és ma is kertben, nagyon élvezte :)

Megyek teregetni....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

igen kicserélték a fejtámlát 2nap alatt megvolt.
Egy dolgon viszont érdemes elgondolkodni a fejszűkítő nem kivehető igy ha esetleg magasabb a babád az átlagnál lehet hamarabb kinövi, viszont ha nem fejszűkítőset veszel lehet hozzá venni pluszba fejszűkitős párnát. mindentől függetlenül Áron imád utazni benne! :D
és jól dönthető is.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Binyek jobbulást! HOgy hogy ilyen nagyra nőtt a sérv nem vettétek időben észre, ez nőhet? Azért kérdem mert egy barátnőmnek is pont most derült ki hogy köldöksérve van és azt mondta a sok munkája miatt nem ér rá vele foglalkozni. :(
Ikrek tündériek!

Zsófi gratula a fogacskákhoz. Most már lassan tényleg csak mi leszünk fogatlan öregapók :lol: :lol: Beni tiszta anyucija! :D

Felicia Ágival teljesen egyet értek , az első és legfontosabb hogy újra üljetek le egy őszinte beszélgetésre.

Hó végén mi is visszük a tökit fodrihoz mert már a szemébe lóg a haja és copfot tudnék csinálni neki :)

virágnak gratu a felálláshoz!

Gabi de jó neked :D hogy van amúgy a pocaklakó mesélj egy kicsit hagy nosztalgiázzunk!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csajok, ez most jött, pillantsatok rá kérlek, akit érint!

Tisztelt Ványi-Tegzes Szilvia!

Köszönjük szépen örömmel vettük szállodánk iránti érdeklődését, ezúton
küldöm a kért ajánlatot:

Vendégek: kb. 10 család 19 felnőtt és családonként 1 kisbaba.
Érkezés: 2009.augusztus 29.szombat
Elutazás: 2009.augusztus 31. hétfő (2 éjszaka)
Szálláslehetőség neobarokk apartmanszoba (1 vagy két hálószoba + fürdőszoba)

Árak: 11.400 Ft/ 2 fő/éjszaka reggelivel
14.600 Ft/ 2 fő /éjszaka félpanzióval
7.100 Ft/ egyágyas elhelyezéssel /éjszaka reggelivel
8.700 Ft/ egyágyas elhelyezéssel /éjszaka félpanzióval

Szálláslehetőség: bungaló (1 db kis hálószoba (külön ágyas),
+1 nappali szoba konyhasarokkal francia ággyá alakítható kanapéval,
fürdőszoba, terasz, nem fűthetőek, hűvös idő esetén esetleg hősugárzó hozható)
Árak: 12.400 Ft/bungaló, 2 főre/éjszaka reggelivel
15.600 Ft/bungaló, 2 főre/ éjszaka félpanzióval
IFA:350 Ft/fő/éjszaka csak felnőtteknek.
3 év alatti gyermekek elhelyezése ingyenes (ellátásukról a szülő gondoskodik).

Egyelőre az étterembe 5 db etetőszéket az szobákhoz 3 db rácsos kiságyat ill. 4 db járókát tudunk biztosítani.
Amennyiben igényelnék egy különtermet a rendelkezésükre tudunk bocsátani.
Jelenleg szabad szálláslehetőségeink: 5 db neobarokk apartmanszoba, 12 db bungaló.

Üdülési csekket elfogadunk.

További információkkal szívesen állok rendelkezésükre.

Reméljük vendégeink lesznek.

Tisztelettel:

Illés Gyula
értékesítési előadó
Kastély Hotel
8313 Balatongyörök Petőfi u.2.
Tel:83-546-041 Fax:83-346-001
info@kastelygyorok.axelero.net
www.hotel-kastely.hu

<
sziszka78
Tolna

Mecsi, köszi!

Gabi, én is szívesen nosztalgiáznék az ultrahang képeken :)

<
sziszka78
Tolna

Mecsi!
Nem a köldöksérvem nőtt ekkorára,hanem a függőleges hasizmom szakadt szét a gyomorszájamtól a köldökömig és azon türemkedett ki a két gyerek egy-két alkatrésze. :lol: Aztán ők ki,a buborc meg ottmaradt.Nem nőtt utána semmit,csak azért kellett eddig várni,hogy visszafogyjak meg a szöveteim állaga is normalizálódjon.
Ha akarsz csodát látni,akkor küldj priviben e-mail címet és megmutatom,hogy ilyen volt-ilyen lett! :wink:

Zsófi!
Köszi,gyógyulgatok!Csak agyamra megy ez a kiszolgáltatottság! :roll: (Mikinek meg a 2 gyerek :( )

binyek

Sziszka!
Ez a györöki eddig a legjobb,szerintem... :oops:

binyek

Szép nagyon ez a györöki szállás!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok! Nem fogok tudni sokat írni, csak jöttem gyorsan olvasni Apukám laptopján, hogy nem maradjak le nagyon az 1 hét alatt. Mi jól vagyunk, csak az első két éjszaka volt strapás, Eninek nem jött be az utazóágy... Tegnap átrendeztük a szobát, most egy matracon alszik a két ágy között, úgy hogy nem tud leesni, és így múlt éjjel 9-től reggel 6-ig aludt végre...

Binyek, jobbulást Neked, illetve Regőnek és Dorcának is!!! Felícia, sok erőt és kitartást kívánok, remélem minden jóra fordul majd, de semmiképp ne hagyd el Magad!! Te nagyon erős vagy, még ha nem is hiszed Magadról!!

Gabi, örülök, hogy jól vagytok, élvezd ki a várandósság minden percét :-)

Minden babakép szuper, tegyetek fel még sokat!!

Na puszi mindenkinek!! Bocsi ha valamire nem reagáltam :oops:

yuyu79

Barbi! Regőnek gyors gyógyulást! Azért amikor írtad, hogy lábtörés, meg nyílt seb, én összeraktam a kettőt és elborzadtam, hogy nyílt törése lett. Aztán ahogy részletezted rájöttem, hogy nem az. kicsi fiadnak kitartást a gipszhez!

Adri! Örülök, hogy DOrca túl van a műtéten, remélem csak jó eredményeket hoz az ellenőrző vizsgáálat. Drukkolol nektek! Feliciához intézett soraid végén Bonihoz hasonlóan én is elbőgtem magam... :oops:

Felicia! Kitartást Neked! Remélem én is, hogy férjednél csak időszakos elbizonytalanodás van. De:Egyetértek Ágival, hogy felemelt fej, és önállósodj egy kicsit! Sokkal vonzóbb egy olyan nő, aki megáll a saját lábán, mint aki szinte megalázkodik, hogy maradjon a férfi. Régen rossz az, ha érzelmileg annyira függsz valakiől, hogy feladod érte önmagad. Legalábbis ez a tapasztalat. Tényleg beszéljetek sokat, a hallgatás nem old meg semmit, csak odázza a dolgokat. Persze legyél kedves vele, próbáljatok közös programot csinálni, de sztem ugyanolyan fontos, hogy te is kiszakadj egy kicsit a megszokotból. Csinálj magadnak (akár Dáviddal) programot, igenis lássa, hogy nélküle is megy az élet. Nem egyszerű most a helyzeted, ügyesen kell alakítani a dolgokat (akár a saját érzelmeidet is elnyomva kicsit), hogy felétek billenjen a mérleg. De Dávid tényleg iszonyatosan sok erőt adhat! Arra goondolj, hogy férfiak jöhetnek-mehetnek az életedben, de Ő, a pici fiad mindig ugyanúgy, teljes szívéből szeretni fog! Persze más, mint a szerelem, de sose leszel egyedül. Ez vigasztaljon, és ne hagyd, hogy a bánat eluralkodjon rajtad, mert tényleg fontos a tünetmentességed megőrzéséhez, hogy pozitívan gondolkodj!

Binyek! Jobbulást Neked!

Zsóf! Beni irtó édes így is, úgy is, én nem látok sok különbséget.
Popsi kollázshoz mi raktunk fotót, múltkor a sok képpel együtt.

Megyek, mert lánykám ébredezik...

panna1

Gartu Dorcának a járáshoz! Elképesztően ügyike!
Gratu Virágnak is a felálláshoz, Beninek meg a fogacskához!
Rólunk:
Az elmúlt pár napban Réka megtanult tapsolni, és ül már egyedül pár percig. Lábaira ülve már sokat is. Lépcsőrácsot is kerítenünk kell, mert nekiindul felfelé. Bújócskázni is nagyon szeret, elbújik, kikukucskál, vagy vmit a szeme elé húz, majd leengedi.
Babakocsiban nem tudom altatni, mert bármilyen fáradt, egyből felül benne, sztem mindent látni akar, nem akar lemaradni semmiről. Marad a benti alvás :cry:
múltkor egy nagy légy nagyon megijesztette a zümmögésével, mert megkörnyékezte Rékát (kiderült, kakis volt a pelus). Rászállt a fenekére is, ő meg ijedten nézett hátra, és elsírta magát. Kis falat, majd megzabáltam. Ma egy méhecske ríkatta meg, ami az ablakban zümmögött. Azóta ha betéved egy zümmögő légy, ilyedten kotor hozzám, és bújik az ölembe. Remélem azért nem lesz mindig ilyen kis betoji. :lol:

Emma, Áron, Csenge-srácok, Beni mind mind nagyon kis aranyosak!

Mi hóvégén fordítjuk az ülést menetirányba, Réka már több mint 9 kiló ugyan, de én a 10hós kort meg akarom várni mindenképp.
Ultimaxosok! Ti a csípőbetétet már kiszedtétek?

panna1

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat!
Szerintem már átrágtuk párommal ezt a dolgot, egyenlőre úgy érzem, mindent kibeszéltünk, most kicsit türelmes leszek, várok.
Ma reggel például (8 körül már haza szokott érni, ha nem túlórázik), fél 9 után elindultam a babával sétálni, meg a pékségbe. 8.45-kor felhívott, hogy most indul haza, hozzon-e valamit. Mondtam, hogy nem kell, mi már úton vagyunk, éppen a parkban ücsörgünk. Erre hazament, letette a kocsit és utánunk jött a kutyával, hogy együtt menjünk sétálni. Illetve ma még egész nap együtt játszunk az ő kérésére a számítógépen. Közben mondta a babának, hogy adjon nekem puszit, és megmutatta, hogy hogyan kell, megpuszilta a vállamat. Én majdnem elbőgtem magam, de szerencsére meg tudtam állni. Nem tudom, ezek jelentenek-e valamit, hogy valóban próbálkozik-e, de azt sem tudom, hogy ezek vajon meddő próbálkozások-e vagy sem.
Most elment tejet venni és bevásárolni.
Aproo, én úgy gondolom, hogy a szexben két ember között nem lehet tabu. Amiben mindketten benne vannak, az nem megalázó. Legalábbis én nem érzem annak. Nyilván, az elején nem nagyon akartam, de mivel szeretem a párom, és ő szerette volna, belementem. A történet, amit írtál a barátnődről, nagyon durva, én soha nem mentem volna hozzá, de még szeretni sem tudnék egy ennyire önző, alja állatot, már bocsánat. A férjem nem ilyen, ő inkább adni szeret. Ha nekem már jó volt, csak utána foglalkozik magával is. Tudom, nekem is nagyon furcsán hangzik egy pasi szájából, hogy neki a szex nem fontos, de ő igen különleges fajta, és hiszek neki. Nyilván persze, fontos, de korántsem annyira, mint a többi dolog.
Hajvágás: Mi már másodjára vágtuk le Dávid haját. Először simán tűrte, most végig ordított. Szerintem a fura hangja miatt. Viszont a haja ezerszer dúsabb és sokkal erősebb lett tőle.

Kép
felicia

Próbálok önállósodni is, például lehet elmegyek a helyi uszodába a babával vagy akár egyedül is. Nem tudom, hogy a babát lehet-e már babaúszáson kívül, így elvinni uszodába? De állítólag van itt helybe babaúszás is, majd utána nézek, és azt legalább egyszer feltétlen kipróbáljuk. Úszópelusunk van, azon kívül kell még valami?
Ma még az volt a program, hogy közösen megfürösztöttük a kutyát.
Nővérem férje már beleegyezett, hogy ha rosszra fordulna a dolog, akkor beszél Csabival. Szerinte ha elmegy, azzal elszarja a saját életét, és nem csak az övét, hiszen tény, hogy mindig a babával egyedül maradó nő szívja meg, a pasinak könnyű és kényelmes vasárnapi apukának lenni, és közben csajozni. Ez a másik rettegett félelmem. Ha csak belegondolok, hogy egy másik nőt ölel, csókol, szeret, meg tudnék halni.

Kép
felicia

Végülis a válás és a külön költözés témát is én hoztam először szóba, mert szerettem volna tisztán látni. Ő mondta is, hogy miért egyből a legrosszabbra gondolok. Amikor mutattam neki azokat az sms-eket, amiket még tavaly nyáron, a műtétek után írt, a legutolsót november elején, hogy mennyire szeret, tisztel, hogy már régen döntött, leéli az életét velem, stb, akkor így reagált, "most mit mondjak, ez akkor volt". Ma kitöröltem az összes sms-t, amiket tőle kaptam, az összes szép versbe szedettet is (hiszen már nem aktuálisak). :cry:

Kép
felicia

És amit még nem hagyhattam ki, egy perce csináltam a képet, Dávid iszonyat horkolások közepette, megint bealudt a hintában... :lol:
Kép

Kép
felicia

Sziszka!
Ez a szállás szuper!Köszi hogy volt türelmed ennyit keresgélni!

Felicia!Hihetetlen hogy Dávid igy eltud aludni!

Vera
l.veronika

Sziasztok, csak gyors bekukkantottam, mert végre bealudt Barnus. A mai napunk elég nyűgösre sikeredett, bal alsó fogacska kint van és jön mellette a másik;) csak szegénykém eléggé nyűglődik és ha jól láttam akkor a bal felső is hamarosan kint lesz, mert nagyon be van dagadva. Szóval belehúztunk....

Felícia, nagyon sajnálom, ami történt, de tudod minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, hiszek benne, hogy helyre tudjátok tenni a dolgokat. Mindennek megvan a miértje, de próbálj erős maradni és ne érezd kilátástalannak a helyzetet.... hiszem, hogy a rossz dolgok után jó következik és ott van Dávid, belőle meríthetsz rengeteg erőt és soha nem leszel egyedül. Annyi mindent írtak már a lányok, nem is akarom tovább ragozni, Ágival maximálisan egyetértek, szerintem nagyon jól áll a dolgokhoz;)
Ha bármiben segítségedre lehetek, kérlek szólj!

Dávid iszonyú cuki ezen az alvós képen is!!!

Panna, Zsófi,

Barnus már menetiránynak megfelelően utazik 8,5 kg-os súlya óta, mivel fordítva már nem maradt meg a hordozóban. azóta nagyon élvezi, hogy sok mindent lát.

Panna, én már akkor kivettem a csípőbetétet, amikor megvettük az ülést, azt hiszem 6 kg felett írta a könyv, hogy nem kell bennehagyni....

Mecsi, de jó hogy jelentkeztél. Sajnálom a 7végét, hogy nem úgy sikerült, ahogy tervezted, de azért összességében remélem kicsit ki tudtál kapcsolni?!

húúú már nem tudom mire szerettem volna még reagálni, na majd jól visszaolvasok, ha vmit kifelejtettem volna....

sniky

Gabi,

Nagyon nagyon édes a pocakod, örülök, hogy jól vagytok!!!
Gyere és mesélj, ha van időd, képeket én is nagyon szívesen nézegetnék.

Sziszka, nagyon szép ez az utolsó szállás és már egy kicsit túlzásnak is érzem, köszi a türelmedet/energiádat a szálláskereséshez!!!

Zsófi, gratulálok a fogacskához, Beni hogy viselte?

Mecsi, Áron popó nagyon cuki!!!

Anna, üdv nektek is, Emma egyszerűen gyönyörű és már megint mekkora a haja;) mi hozzátok képest kopaszok vagyunk;)

sniky

Köszi csajok,aranyosak vagytok!Próbálok gyógyulni,de kikészít ez a tesze-toszaság,gyereket nem lehet emelni,sőt semmit nem lehet,csak feküdni minél többet. :roll:

Olvasgatom amiket írtok szegény Felicia-nak meg amiket ő ír és csak annyit pofáznék megint bele a dolgaitokba,hogy óvatosak legyetek a túl intim dolgokkal,mert a mi topikunk azért lett zárt és titkos,mert voltak olyan ex-ek és anyósok,apósok,akik olvasgatták,amiket írtunk és volt,aki nagyon kellemetlen helyzetbe került!Úgyhogy csak ügyesen!Az olyan dolgokat meg inkább priviben,amiből lehet gond...

:wink:

binyek

Sziasztok!

Hú Zsófi Beni tisztára te vagy! :lol:

Csenge az utolsó? :lol: :roll: :wink:

Anna Emma baba is gyönyörű még mindig

Mecsi drága sajnálom a hévizi hétvégét! Áron nagyon édi és anya kedvenc rucija Boninéninek is tetszik :lol:

Gaby jaj de jó nézni a képet :lol: énis énis ismét nagy pocit szeretnék :lol: :lol: :lol: persze csak ha baba van benne :oops: :wink: :mrgreen:

Ági ügyi Lili és

PAnna Réka baba is! csak így tovább!

Binyek remélem jól fogjátok érezni magatokat!!!! :lol: Kehida tényleg fantörpikus hely! :lol:

Panna nekünk ultimax van..ööö milyen csipőszűkítő :roll:

ja és már menetiránnyal szemben vagyunk.. háttal visított :oops:

Fiam felturbócsigázta magát! képzeljétek tegnap többször is megállt egyedül, az oroszlános járássegítővel egyedül közlekedik a lakásban

ma pedig felmászott az ágyunkra-- ja és lefelé is hátrafelé száll le.. mindig mutattam neki, és végre ráérzett! :lol:

kész vagyok ettől a tempótól....

ja és tegnap végre a nagykádban kamikazézott! és be nem áll a szája.. csak monda és mondja és a felső két foga egyszerre türemkedik lefelé :lol:

Sziszka én balatongyörököt megszavaznám :lol: akár...
Vendég

binyek intim dolgokkal én is egyetértek :oops: :roll:
Vendég

Csajok, Örülök, hogy tetszik, akkor most szavazásra bocsájtom a dolgot, nem keresgélek többet:

Akkor a lehetséges szállások:

1. www.oreghegyfogado.hu 7000/szoba/éj ez csak a szállást tartalmazza

2. http://szallasbadacsony.extra.hu/szallasbadacsony.html 4000/ fő/ éj szállás +adó van az árban

3. www.karatpanzio.hu 5225 ft / fő/nap reggelivel és adóval

4. www.hotel-kastely.hu 5700/ fő/ éj reggelivel és adó nélkül

Amit még Györökről sikerült megtudnom: a strand mellett ingyen lehet parkolni :) és van egy homokos sekély rész, ahol el lehet lenni babákkal is.

Akkor várom a szavazatokat!

Szilvi

ui: Boni, neked válaszoltak? Mert akkor az még esélyes lehet!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka nem válaszoltak...

de mi személy szerint a hotel kastélyra szavaznánk!

és elküldtem priviben is, hogy hány éjszaka hány fő, miylen ellátás...hogy jobban átlásd.. :lol: szerintem többiek is tegyétek ezt :wink:
Vendég

Felícia megzabálom ezt a tüneményt!!!!! :lol:
Vendég

Csajok, akkor Boni jelzésével csináltam egy új táblázatot, szerintem jó ötlet volt ez tőle, persze, ha közben másik szállás nyer, akkor majd azzal..../ez most a mai, mert többen jeleztétek, hogy ez megfelelő lenne!

1242070494.1031.xls

Így akkor jobban látjátok a részleteket, hogy pontosan mire is vagyok kíváncsi :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mi a hétvégén Balcsin voltunk, gyorsan dobok fel képeket, régen láttátok Lilit. Iszonyúan élvezte, a kis lábát be is mártottam, én meg bementem úszni :)))

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
columbine

Binyek hát szegény jól elintéztek de szerintem tök szép lett a hasad!
Az a baj hogy nekem 1gyerek után is ilyen maradt a hasam :cry: csak nem csikos
De a vágás nem nagyon fog látszani ugye? Gondolom akkor most baromi nehéz bármit is mozogni. :? :?

Ági csudijó képek Lilikéről nincs napszemcsis kép? :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jaj, csajok annyira édesek a képek meginnt, olyan jó, hogy ennyit tettetek fel!

Lili imádni való ebben a kendőben, Áron pedig annyira édes a kiságyban, és szuper anya kedven rucija is! Dávid pedig hihetetlen, Málnus a fagyis autóra felébred olyan rossz alvó, Dávid pedig hihetetlenebbnél hihetetlenebb pózokban szunyál :lol:

Julcsi, örülök, hogy jól vagytok, sikerült szuper időt kifognotok, jó hogy tudsz jelentkezni egy kicsit! :)

Zsiga Csiga nagyon ügyi, nekünk még nem sikerült megtanítani Málnust a háttal leszállásra /pedig igyekszünk/, szóval anyának is nagy gratula!

Zsófi neked akartam már írni, hogy mi már nem is tudnánk összeszámolni, hogy hányszor esett le Málnus az ágyról :oops: nem vagyok rá büszke, de így alakult, olyan is volt, hogy ott ültem mellette épp porszívózni akartam az orrát, egy pillanatra elnéztem, és már lent is volt :( Szerencsére eddig mindig megúsztuk!

Mecsi: köszi!!! Szerintem én fagyasztok!

Panna, Réka nagyon ügyi! Hogyhogy nem alszik el a babkocsiban, olyan fura....mennyivel egyszerűbb nekem az élet, Málnus jókat alszik benne :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

babakocsiba mi is elalszunk még szerencsére!

Csigusz és Málnus is ügyike de milyen magasan van az ágy hogy oda fel tud mászni?

Dávid alvási pózait nem lehet felülüberelni!

Tényleg Zsófi alváspózkollázs? :lol: :lol:

Julcsi tényleg szuper az időtök pihenjetek sokat és érezzétek jól magatokat!

Na meg még az a kérdés mit lenne érdemes fagyasztani ? Esetleg epret is?

Hát én ma dözsiztem vettem 800ft-os epret igaz picikék de tuti magyar és isteni volt nyamika :D :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

azt hiszem van egy kis elmaradásom rég küldtem ilyeneket :lol: :lol:
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!
Lányok, annyira fáj és hiányzik a férjem, hogy nem tudom, meddig bírom elviselni és türelemmel várni, hátha újra szeretni fog. Ma reggel elment dolgozni, kiváncsi voltam, csendben feküdtem az ágyban, hogy kapok-e puszit. Hát kaptam, a homlokomra egyet. Én nem simogattam meg és nem bújtam hozzá azóta, hogy megbeszéltük a dolgot. Tegnap azt mondta, ha uszodába akarok menni ma, csak hívjam fel, értem jönnek és elvisznek kocsival, mert gyalog túl messze van. Lehet egy 10 hónapos babával más emberek közé, közös uszodába menni? A hajam amúgy most lett befestve, a szokásos sötét barnára (az őszülés miatt). Nem hiszem, hogy bármit számított volna nála.
Ti mit csinálnátok a helyemben, ha a párotok nem akarna elmenni, továbbra is segítene mindenben, stb., de már nem szeretne úgy, mint régen, nem ölelne át, símogatna meg, csókolna meg többé? Várnátok türelmesen, ha igen meddig? Tudnátok így élni tovább mondjuk a baba miatt? Vagy ti küldenétek el, akkor is, ha még szerelmesek vagytok bele?

Kép
felicia

Sziasztok!

Felcia: nézd, legyünk reálisak! Azért a kezdeti lángolás szerintem minden kapcsolatban elapad. A szeretet, a kötődés ér annyit (sőt!), mint egy lángolás. Ha szeretitek egymást, mint embert, szívesen beszélget Veled, szívesen megy Veled kirándulni, üdülni, szívesen fekszik Melléd az ágyba, tudtok együtt nevetni, stb. stb. akkor miért ne élhetnétek együtt? Ehhez persze hozzátartozik, hogy mindkettőtöknek akarni kell, hogy azért legyen sex, mert anélkül baráti a kapcsolat. Én hiszem, hogy együtt tudtok így élni, ha ez mindkettőtöknek megfelel. És nem csak Dávid miatt is. Miért, jobb az, ha most szakítotok és egyedül maradtok? Vagy kalandoztok? De ha ez nektek nem felel meg, másra van igényetek (úgy érzem, Neked ez nem elég, és így nehéz együtt élni), akkor igenis meg kell magatoknak adni az esélyt, hogy más mellett megtaláljátok a boldogságot. Nagyon nehéz kérdés. Én a helyedben most kivárnék, hogy mi a helyzet, aztán meglátjátok... Próbálj lazább lenni, szórakoztatóbb, lehet, hogy neki most erre van szüksége. Azt meg Te tudod, hogy külsőleg mit szeret illetve belsőleg egy lányban, illetve, hogy miért szeretett Beléd... próbáld ki ezeket a dolgokat!

Mondjuk azon meglepődtem, hogy a nem is olyan rég írt sms-eire azt mondta, hogy az már rég volt. Biztos, hogy nincs valami emögött? Ha nem tettél olyat, nincs több veszekedés vagy mit tudom én, akkor hogy lehet, hogy így hirtelen, pár hónap alatt kiszeretett Belőled? Félve kérdezem, nincs esetleg más lány a dologban??

Más: egyik ismerősöm rakott fel egy nagyon szép videót iwiwen, hozzá szöveggel. Hát... bőgtem. Annyira erős egy szülői szeretet.... nincs is ennél jobb, nehezebb, aggódobb, féltőbb, örömtelibb érzés a világon!

"Egy nap megkérdi apját a fia: "Apu, részt vennél velem a maratonon?"
Az apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol.... és így közösen
elhatározták, hogy beneveznek a maratonra... Nem sokkal később kérdi a
fia az apját: "Apu, mit gondolsz jelentkezhetünk az Ironman-ra?" Az
apa igennel felelt.."igen,......de ez a legnehezebb triatlon a
világon, melyet évente Hawai-n rendeznek, ahol a versenyzőknek 3,86
km-t kell úszni, 180,2 km-t kerékpározni, 43,19 km-t futni a szigeten
keresztül.."
Apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek ...

Nézd meg a filmet..."

http://www.tangle.com/view_video.php?vi ... a5dd9ea455 13

Zsófi: gratula a fogacskához! Bencének nincs még, de meséltem, hogy Dórinak tavaly 11 hónaposan jött ki az első, aztán négyesével, úgyhogy én már nem aggódok. Eljön majd az ideje! Édes a haja Beninek! Én is áttoltam már párszor Bencének és bármit mond a doki, szerintem tényleg erősebb lett neki. Meg legalább a kikopó, kihulló haja nem lett feltűnő és nem ette meg! :)

Eninek, Beninek boldog 9 hós fordulót!!

Mi tegnap voltunk a 9 hós mérésen. 11 kiló 30 deka az úr és 76 centi. Dórika, aki nemsoká 22 hónapos lesz (pedig ő is állítólag az átlag felett van picivel) 86 centi és 12 kiló 60 deka. Édeseim...

Na megyek, ma lesz anyák napja a suliban és még fodrászhoz is megyek!

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép

Hé hol vannak a korán kelők elsőként jelentkezők Boni Zsófi??? :lol: :lol:

Sziszka írj fel minket is a táblába ha augusztus utolsó hétvégéje lesz a nyerő tegnap azt mondta az uram hogy menjünk ha szeretnék :D :D 2éjszakára és hát a félpanzión még gondolkodunk.
Kérdés meddig kell leadnod a foglalást meddig lehet visszamondani ha esetleg valami közbejön? Ezt azért nem árt tudni.

Felicia én úgy gondolom rátok férne még egy beszélgetés , mert ez sem jó hogy most bevágod a durcit ő meg kitudja miért lett hirtelen ilyen kedves.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Miből érzed úgy, Mecsi, hogy én durcizom és hogy ő meg kedves lett?

Kép
felicia

"Én nem simogattam meg és nem bújtam hozzá azóta, hogy megbeszéltük a dolgot.""

Ha szereted sztem mutasd továbbra is az érzéseid, de nem kell megalázkodnod. Maradj önmagad és semmivel se viselkedj másképp mint eddig!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Igen, de azért nem, mert nagyon félek, hogy hideg lesz és elutasító. Abba belehalnék.

Kép
felicia

Jó reggelt!

Mecsi, beírlak :) és nagyon-nagyon örülök nektek!!!! A többit pedig majd akkor kérdezem meg, ha biztos már hogy melyik szállás, akkor te is erre az utolsóra szavazol?

Felícia: nagyon sok mindent írnék, és be is pótolom ígérem, de most csak egy valami....a férjem rendszeres olvasója a fórumnak, és ugye férfi, akkor máshogy látja a dolgokat, ő rögtön azt mondta, hogy másik nő van a dologban! Lehet, hogy nincs még köztük semmi, csak tetszik neki, de szerintem egy férfi ilyeneket akkor csinál, ha van egy harmadik a képben. Nem elkeseríteni akarlak, tényleg, csak olvastam hogy vakon bízol benne, és azért nem vetném el ezt a lehetőséget sem.

Most mennem kell felderíteni az autósülés piacot, hogy hol a legolcsóbb, Mecsi, ti Brendonban vettétek ugye? Anynit még nagyon hiányoztak ezek a jópofa reggeli beköszönéseid, a maitól kimondotttan jól indul az ember napja :wink:

Szilvia: neked szuper anyáknapják, biztos fantasztikus lesz :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dehát rákérdeztem, és azt mondta ő is, meg az anyukája is, hogy ha lenne valaki, megmondaná. Hogy deríthetném ki? Dolgozik, utána velünk van, ideje sem nagyon lenne rá.

Kép
felicia

Figyu, az első férjem katona volt, 24/72 ben dolgozott, ha jól veszem ki, akkor a te férjeid hasonló időbeosztásban van....az enyém azt csinálta, hogy behazudott magának egy-egy szolgálati napot, de én sem tudtam bebizonyítani, utólag, a válás után a kollégái mondtál el. Nem tudom hogy lehet kideríteni, de járj nyitott szemmel és füllel...

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Köszönjük a bókokat :)

Mecsi, teszek fel neked napszemcsis képet: Kép
Kép

Szikszka, nagyon szép a györöki szállás, és árban is jó, ha a többieknek is megfelel, nekünk szuper!

Felícia, mindenképpen tudd meg a férjedtől, hogy miért hidegült el, mindennek oka van!!! Olyan nincs, hogy csak úgy! Tudom, hogy nagyon fáj, de muszáj kiderítened! Kérdezd meg a barátait, vagy aki közel áll hozzá, nekik nem mondott e valamit. Annyi minden lehet a háttérben, egyedül sose jössz rá, ez olyan mint egy betegség, csak pontos diagnózis után lehet csak a megfelelő kezelést alkalmazni! Én a szavaidból úgy veszem ki, hogy nem tudod, miért van mindez. Ne szomorkodj, addig amíg van remény!! És szerintem várni a legrosszabb, cselekedj!!
Mi voltunk már Lilivel sima uszodában, semmi baja nem lett, nagyon élvezte. A babauszás is ugyan abba a medencébe van végülis, esetleg másabb a fertőtlenítés, bár ebben nem nagyon hiszek, illetve akkor is vannak felnőttek(szülők) a vízben.

Binyek, jobbulást!!

KépKép
columbine

Sziszka!
Mi is bungalóban kérnénk szállást félpanzióval.Sajnos csak 1 éjszakára.Kp.-el fizetnénk.
A férjed zugolvasó? :D :D Ez tök jó így férfi szemmel is látod a dolgokat!
Vera
l.veronika

Felícia, szerintem Sziszkának igaza van, és sajnos a tapasztalatom is azt mondja, nem minden úgy van, ahogy te látod! Ne bízz vakon benne, tudom, hogy azt mondtad jó ember, de a jó emberek is csak emberek...

KépKép
columbine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?