Sziasztok!
Blúmi,
Jaj, szegény Bálint! Jobbulást, gyógyuljon meg mihamarabb!
Gratulálok a fogyáshoz, én is nagyon boldog voltam, mikor először láttam a mérlegen, hogy hatossal kezdődik a súlyom.
Exek: a komoly kapcsolatait ismerem, bár nem volt sok előttem, mert ő 21 én meg 18 voltam, mikor egymásba akadtunk. De még pár régi fotót is őriz a párom a csajokról. Eleinte marhára idegesített, és borzasztóan féltékeny voltam rájuk, de ma már biztos vagyok magamban és a páromban, úgyhogy az a pár fotó bőven elfér a több dobozni saját fotóink között.
Holka,
Meggyógyultál? Remélem.
Én benn a házban még felöltöztetem rendesen Julcsit, de ha elmegyünk sétálni, vagy vásárolni, akkor csak lengén. Szegénykém így is beizzad az autósülésben, muszáj lesz valami nyári huzatot szerválnom.
Szeder,
Emma tüneményes, ahogy nézi a mesét!!! Meg kell zabálni a kis értelmes pofiját!
Sajnálom, hogy ilyen vacakok az éjszakáitok! Kitartás!
Lányok, önző anya vagyok??? Pünkösdi hétvégére hívtak barátok Várgesztesre, és úgy döntöttem, hogy nem viszem magammal Julcsit, majd anyósom vigyáz rá itthon. Tudom, hogy jól érezné magát, mert ez a hely nagyon gyerekbarát (programok, külső-belső medence stb), de már én is szeretnék pihenni, kikapcsolódni!! Szeretnék pár nap lazítást, ez nem nagy bűn, ugye?
Nővérem nagyon összehúzta szemöldökét, mikor mondtam neki, hogy nem viszem Julcsit.
Winona,
majd számolj be, hogy mennyire erednényes ez a kúra, kíváncsi vagyok rá! Hajrá!
Ági,
A többiek már mindent leírtak, csak még annyi, hogy a mi dévényesünk azt mondta, hogy 10 hónapos koráig kell másznia. Úgyhogy tényleg nyugi!
Anyooka,
Nagyon jó az Ádám-sorozat! Kis tányérzsonglőr!
Humanka,
mire gondoltál? Az az izé, amit Bendo fog? Mert akkor én nem is tudom, hogy mi az.
Gabolino,
neked is ugyanazt üzenem, mint Áginak! Ha kell a veresegyházi dévényes csaj címe, telefonszáma, szóljál!