A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka azt még nem tudom hogy szoba vagy bungaló mert a párom most két napig éjfél után ér haza szerdán tudom neki megmutatni mizu és utána még nyilatkozom. De igen györöki szállás.
Gyerekülést mi a brendonba vettük mert pont akciós volt múlthónapba.

Ági Lilike napszemcsije nagyon cool!!! :D:D

Felicia sztem mindenkinek arra van ideje amire akarja! Főleg a pasik megoldják az ilyen dolgokat!

Az én drága fiam reggel felkelt f8kor megetettem fentvolt 9ig hogy én jól felébredjek aztán dörgölte a szemét visszaraktam a kiságyba és azóta alszik . Kész vagyok ettől a gyerektől . Anya fentvan akkor én most már aludhatok!!! áááááá
:wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.05.12 13:47-kor.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mecsi,
Üdv újra itt! :)

Köszi a gratulációkat, majd teszek fel Virágról állós képet.

Felicia,
Teljesen egyet értek az többiekkel, ahhoz nem is fűznék semmit. Még csak annyi, hogy engem elszomorít, hogy úgy bánik veled a férjed mint valami bábuval, mintha nem lennének érzéseid. Egyik nap azt mondja, hogy már nem szeret, elmúlt mindent, aztán meg puszilgat, szeretkezést kezdeményez stb stb, tehát úgy csinál mintha mi sem történt volna. Ezt nem lehet így. Nem gondol arra, hogy te mit érzel ilyenkor, mennyire összekavar ez téged?? Bocs, csak egy kicsit feldühít ez. :? Szóval mindenképpen cselekedj, ne hagyd ezt annyiba, ne rá vár hanem igenis is derítsd ki, hogy akkor most mi van, ahogyan a többiek is írták.

Kép
Kép
dia123

Na, vagyok!

Készítem a táblázatot, bővíthetem is :) Akkor úgy látom a Györöki lesz a nyerő, volt egy olyan szállás, ahol egy augusztusi baba nagymamája volt a panzió tulaj, ő mesélt a strandról, nagyon jókat mondott, csak az a szállás szuper ugyan, csak méreg drága, így azt be sem tettem :(

Akkor az egy éjszakások szombatról vasárnapra, ugye? Legalábbis Nikire úgy emlékszem....

Csajok, nincs valaki akinek útba esik a megatalira Gyömrő, és Felícia és Dávid befér az autóba? :wink: az lépés az önállóság útján :D Ja, és még annyit, hogy 7 és fél évig voltunk együtt a volt férjemmel, de SOHA nem volt hajlandó elárulni a postafókjának a jelszavát-ez már több is mint gyanús!

Barbinyek: az embered nem tudna nekünk is tervezni egy-két logót a talira? Van már némi rutinja :)

Dorca és Regő a két kis betegünk javulgat????

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

SZiasztok!

Felicia! Én is gyanakodnék harmadikra... Bár igaz, hogy te ismered legjobban, de azért egy férfi se szent. Szerintem mindannyiunknak van legalább egy sztorija, hogy tűzbe merte volna tenni a kezét a pasijáért/férjéért, aztán utólag kiderült, hogy nőci van a dologban. Legtöbbször az a gond, hogy mi nők nem akarjuk maglátni az igazat( a jelekből), mert hinni akarunk Neki... SZóval tényleg légy résen, de csak óvatosan, mert azzal is simán el lehet szúrni egy kapcsolatot, ha túlságosan féltékeny az ember.

Lili nagyon falatka! Egyem meg a kis pucér husiját!

Áron is nagyon ari!

panna1

Akkor a táblázatok, a hiányzó adatokat várom még!

1242121811.154.xls

1242121847.6347.xls

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és azt akartam még írni Verának, hogy a férjem tényleg zugolvasó, de olyan édes, ha teszek fel képet Málnusról, akkor napjában 10 X megnézi, hogy megdicsértétek-e, és ha valami jó dicséretet kapunk akkor azt megosztja másokkal is skypon, meg ilyesmin :D
Egyébként napjában csak 1-2 alkalommal olvas bele :wink:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

SZilvia! FIad szép nagy baba!

Sziszka! Réka is baromi jókat aludt eddig babakocsiban, de most hiába fektetem vízszintesre, mindig felül benne, és ki akar nézni. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez kint a teraszon van, mert ha városban sétikálunk akkor néz-néz de egy idő után bepilled, és akkor lehajthatom a támlát. Vagy ha nagyon kómázik, és lehajtom, akkor is elalszik... Elég örökmozgó a drágám.

Boni! Kicsi Csigád nagyon ügyike, hogy így közlekedik az ágyról/ágyra!

Jaj már nem tom ki kérdezte a csípőbetétet Ultimaxnál, hogy mi az... Hát a huzatból kiszedhető egy ilyen polifoam cucc a baba feneke alól. na az az. De benne van a kiskönyvben is.
Sniky! Érdekes, mert a haszn.utasításban van, hol 8 kilótól, hol 9 kilótól írják a kiszedést. Én eddig ezér hagytam benne.De menetirány szerinti elhelyezésnél már tuti nem kell.

panna1

Szisz! Férjed nagyon aranyos, mármint az, hogy ilyen lelkes. :lol:

panna1

Visszaolvastam, látom, Boni te kérdezted a csípőbetétet....

Binyek! Akkor a gyors gyógyuláás melléé kitartást is kívánok a tesze-toszasághoz :wink:
De legalább ráérsz fórumozni :lol:

panna1

Nyomoztam ma egy kicsit a hatásotokra. Felhívtam párom munkahelyét, hogy megtudjam, dolgozott-e vasárnap éjszaka. Persze nem mondhatták meg. Utána felhívott a férjem, hogy képzeljem, lebaszta a főnöke, mert névtelenül érdeklődött nála egy női hang róla, és hogy van-e valami gond. A végén rákérdezett, hogy én voltam-e, én meg megmondtam, hogy igen,mert képtelen vagyok hazudni. Azt is mondtam neki, hogy az anyukája tud mindenről. Beszéltem a férjemmel telefonon, még az egyik kollégájával is, de nincs nője, annyira ismerem már, hogy elmondaná. Azt mondta, milyen kis nyunyó vagyok. Viszont azt is mondta, ez már ciki és kellemetlen, hogy így utána kérdezgetek a munkahelyén, amiben nyilván igaza is van, de meg kellett nyugodnom. Azt mondtam, akkor döntse el, hogy mit szeretne. Azt mondta, jó, majd elfogja. Tudom, hogy sokkal türelmesebbnek kellene lennem, de azt hiszem, képtelen vagyok rá, pedig lehet, hogy ezzel fogok végérvényesen elrontani mindent. Pont most, a betegség után lenne a legnagyobb szükségem rá, a szeretetére, és most hidegül el tőlem.
Igen, nagyon ritkán én is meg szoktam nézni az sms-eit. Másodjára a téma úgy merült fel, hogy találtam benne szerelmes sms-t. Valaki azt írta neki, hogy nagyon várja már, hogy újra együtt legyenek és hogy mennyire szereti. Kimenő sms semmi. A Piszkozatokban rengeteg szerelmes verses sms. A régebbiek, amiket írtam, amiket nekem is küldött. Egyből mentem páromhoz, és magyarázatot kértem rájuk. Azt mondta, amit ma az a bizonyos kollégája meg is erősített, hogy ő szokott páromnak (meg Csabi is neki) ilyeneket küldözgetni. Van egy szerelmes verses kötete, abból, na meg továbbította azt az sms-t, amit a barátnőjétől kapott, bizonyítékként, hogy sikerült meghódítania. Tudom, hogy fura a sztori, de hiszek nekik. Párom azt mondta, mivel jobban szeret éjszaka dolgozni, mióta nyüglődünk, többször kéri magát éjszakára, ha van valami, azt bevállalja. Kiváncsi leszek, mi lesz, ha ma este hazajön. Elköltözik-e vagy mit fog csinálni?

Kép
felicia

Éppen most hívott a férjem, csak úgy, hogy mit csinálok éppen. Ezzel is csak összezavar, ha már nem szeret, akkor minek érdeklődik, főleg a fentiek után, ha meg még szeret, akkor miért nem mondja és mutatja ki. Szerintem a se vele se nélküle állapot van nála. Már nem szerelmes, de a 10 év és a közös gyerek miatt még szeret. Na, most megint felhívott, hogy ha akarom, holnap elvisz a babával az uszodába. Szerintetek?

Kép
felicia

Sziasztok!
Idáig nem szerettem volna a témához szólni sokan megtették már.De egy dolog szemet szúrt.A más telefonjában való kutakodás.
Én soha nem lennék képes a párom telefonjához nyúlni vagy az e-mailjait megnézni.(mint ahogy a leveleit sem bomtom ki)Föleg nem buzdítanék mást erre.
Felícia bíztos nagyon elvagy keseredve,de próbáld a "jó" tanácsokat leszürni,ne alázzd meg magad.Ha idáig biztál a párodban,annak oka volt.Ági írása nagyon tanulságos próbálj meg abból meríteni.
Vera
l.veronika

sziasztok!

jajj, hát iszonyatosan helyesek a gyerekek! zabálnivaló mindegyikük! minden babó külön kis egyéniség! :)

köszi a bókokat gyerkőc hajára+fogára!

Niki, igazából most nem viselte meg annyira, mint pár hónappal ezelőtt, mikor gondolnám a folyamat bedurvult. igazából éjjel kelünk még mindig, de már nem mindig eszünk! most a cumi nagyon bejövős, így azt dugom a szájába, ha felébred, és rendszerint sikerül visszaaltatni! ha nem, akkor jön a kajcsi, ha azzal sem megy, akkor meg jön közénk... :P

Sziszka, Málnus haja eszméletlen tempóban nő, bár szerintem neked és párodnak is dús a hajatok. nem? megértem, hogy izzad szegénykém ettől a hajkoronától, és nagyon jól áll neki a sportos séró is! :) lesz még idő csattokra, gumikra bőven!

Arpoo, köszi a linket! nagyon klassz az oldal! lehet, hogy csatlakozom, mert érdekelne, hogy hogyan altatják a gyerekeket mások a saját ágyukban... :( nálunk ez még mindig nem megy! a napközbeni alvások mindig babakocsiban történnek, egyszerűen a kiságyban nem marad meg! nem tudom, hogy mikor kell elkezdenem aggódni emiatt :(

Felícia, remélem, hogy nem haragszol meg ránk, hogy néha bírálóan nyilatkozunk a párodról, persze mi nem ismerjük, hogy milyen jó ember, csak, amiket elmondasz, az eléggé zavaros és ezért gyanakszunk esetleg egy titkos harmadik személyre! amit Mecsi mondd, elég meredek, mármint, hogy megnézni a másik telefonját, de hasonló szituban lehet (biztos), hogy én is ezt tenném. nem vagyok erre büszke, de, ha valami bűzlik, és a másikban nincs annyi gerinc, hogy bevallja, akkor nem hagyom, hogy hülyének nézzenek, és magam járok utána, jobb híján, így... :(

Lei, merre vagy!? talizhatnánk lassan már...

Sniky, szeretném megkérdezni, hogy Ritussal megrendeltétek végül azt a pelenkacsomit? hogy vált be? most anyósomat környékezte meg egy hölgy az auchan-ban... jó minőségűek a pelusok? és tényleg olcsóbb?

gratulálok a sok ügyi babának! CsigaZsiga, Virág baba, Zsombi és még sorolhatnám! nagyon kis ügyesek a bébik! és lassan már 1 évesek... :shock:

főzéssel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ti hogyan csináljátok mostanság a babáknak a kajákat? még mindig pürésítve adjátok, vagy már darabosabban? a 8 hós bébikaják némelyike eléggé brutál darabos, legalábbis az én fiamnak! :S volt, hogy múltkor valami megakadt a torkán, és visszahányta a kajcsit, addig erőlködött a lelkem! :(

valamint napernyő babakocsira... szeretnék venni, van valaki, aki mostanság vett? hol, mennyiért?

Szilvi, jó szórakozást az anyáknapjához! tündérkék lehetnek a gyerekek! :) Bencéd jól megelőzött itt mindenkit a csapatban! bár nem tudjuk, hogy Nono most milyen súlyban van, mert ő volt a legnagyobb baba (nem születési súlyában) sokáig!

Ági, köszi a bkv-s hozzászólást! rohadjanak meg akkor! ráadásul úgy tudom, csak bp-i lakcímmel megy a dolog...

biztosan kihagytam dolgokat... :(

boldog hófordulót minden kismanónak! nekünk ma van! köszi Szilvi a köszöntést! :)

sophie27

Az tényleg igaz, hogy nem szép dolog más után kutakodni a telefonjában vagy emailjében. Viszont átverni a másikat sem szép, hazudozni meg hitegetni, de közben mással kavarni. Sztem aki átélt ilyen helyzetet, máshogy éli meg ezeket a dolgokat.
Szerintem Ági is nagyon jó dolgokat írt, meg mindenki más is, mindenhol volt igazság és nagyon sok jó tanács. Hát igen, csak győzze le az ember leszűrni azt, amit jónak lát a saját helyzetében. Nehéz ügy :roll:

Kép
Kép
dia123

Íme az állós képünk :D
Kép

Kép
Kép
dia123

ha valaki valamit meg akar tudni úgyis megteszi magától.
Az tény hogy az tesz ilyet aki nem bízik meg a másikban főleg ha oka is van rá! DE Felicia az merész volt hogy a melóhelyét felhívtad azt azért nem tettem volna, az a férjed számára azért elég megalázó lehetett. uszodába meg szerintem nyugodtan menjetek el.

KÉpzeljétek vettem sütőtököt 750ért kilóját :shock: :shock: így jár az aki nem időben vásárol tököt. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.05.12 13:51-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Valaki követi a híreket mostanság hogy most mi lesz a Bajnai féle GYed változtatással?
Az elfogadott csomagban most ez található:
http://ujszo.com/online/gazdasag/2009/0 ... oszabalyok

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka a bungalós szobába bent van a Wc? Nekem ez nem tiszta? mert a fürdőszobát írja. Elvileg bungaló tetszik nekem és üdülési csekk ezzel kiegészítheted ?-jelesen.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Verának is igaza van, sőt mindenkinek.

sajnos én elég nagy kombinátor vagyok, így az új dolgokat szem előtt tartva, mármint, amit most írtál nekünk, azt hiszem, hogy én a továbbiakban nem mondok semmit, mert lehet, hogy újabb lépésekre ösztönöznélek azzal, és az ismét szarul jönne ki... :( mi nem ismerjük a párodat, Te lehetsz egyedül, aki tudja, hogy mit miért tesz, vagy legalábbis sejti. remélem, hogy végre mondd át, vagy bét, mert ez a bizonytalanság tudom, hogy katasztrófális! sok erőt kívánok neked, és holnap menj usziba!

ha pedig gondolod, írj privit! ;)

sophie27

Napernyő:

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... naperny%F5

Én innen rendeltem...

Köszi a köszöntést, és Beninek meg Bencének is boldog 9 hót :!: :!:

yuyu79

Mecsi, ebben a Gyedről nincs semmi, nem? Akkor most mi van??

yuyu79

most vannak kuponos akcióban a brendonban a concord trimax style I,II,III ülések, a 9 kilótól, 32.990ért! van valakinek ilyen??? bocsi, de lemaradtam! érdemes venni hozzá plusz cuccokat? fejszűkítő, ülésszűkítő betét stb!?

sophie27

én sem akartam beledumálni ebbe a témába, de én sem tartom jó dolognak a kutakodást.ez már a teljes bizalomvesztést jelenti legalábbis számomra.nameg persze nem 100%-os az sem ha már erről van szó, mert ha én csalnám a páromat akkor biztosan lenne annyi eszem, hogy ne hagyjak nyomokat se a telefonomba se sehol.de mondjuk én ha csak gondolatban "bűnözök"akkor is lelkiismeretfurdalásom van.szóval nem vagyunk egyformák...nekem szerencsére nincsen tapasztalatom , de akinek van az igazán jól megfogalmazta és tényleg oda kellene figyelni...binyek hozzáfűzése sem elhanyagolható :!:
Vendég

Sziszka, akkor én is azt mondom, hogy bungaló, félpanzió, kp, de a páromnak még nem tudtam megmutani, szóval még szólok, ha van változás...köszi :!:

yuyu79

Mecsi szerintem benne van :wink: mert a többi szobánál írja hogy közös wc a folyosó végén..

Sziasztok!

Felicia én se akartam belefolyni most megteszem, de ezzel be is fejezem....

a lányok adtak jó tanácsokat a túléléshez! .. ne alázd meg magad.. ha az érzéseid ki szeretnéd mutatni tedd meg..bár sokszor többet segít ha visszafogod magad, és nem engedsz a csábításnak sem amíg nincs tisztázva a dolog.,.. mert nem egy tárgy vagy könyörgöm! tudom,hogy szerelmes nő könnyen enged..

ettől függetlenül nem gondolom, hogy harmadik személy kell legyen a dologban a férfiak alapból is meg tudnak buggyanni ... hallottam már olyanról..

szex: ha az egyik fél valamilyen külső (nem 3.személy ) hatására már nem képes rá elhagyjátok? azért az durva lenne....

viszont egy anyukával aki ráadásul az életét kockáztatva megszülte a gyerekét és a szülő nő teste elég nagy változáson megy át elég bunkó dolog közölni a hibáit... főleg ha az akaratán kívüli dolog... ez nálam meredek....

de! legalább neked mondja, nem kibeszél! (de te kibeszéled azzal,hogy leírod ezeket )

egy ismerősömet a felesége most hagyta el, mert ő sokat dolgozott miattuk, ő meg a problémáit a férfi barátjával beszélte meg.a gyerek 1 éves csupán fél éves volt, amikor elkezdték... ez is fura nekem, hogy fél éves gyerekkel pasizni van kedve, amíg a párja meggebed a melóba mert építkeznek... ő meg unatkozott....

ha én felhívnám a férjem munkahelyét ellenőrzés szempontjából, ő még aznap pakolna...

és hogy direkt éjszakára kéri magát ? a nyűglődés elől? valamilyen szinten belefér ha emiatt nem tud pihenni és írtad korábban, hogy nagyon rosszul álltok anyagilag....és gondolom emiatt dolgozik sokat!

ezek a kollégával váltott szerelmes sms tanácsok ..háát ez elég fura nekem....de nem ismerem őket!

de összességében én kerek perec leülnék vele, mert én ismerem, valamennyire és nem "idegenektől" várnám a tanácsot
:oops:

és még valami.. ha megfogadod a tanácsomat a szerkesztés gombbal a pikáns részleteket taglaló hozzászólásodat finomítsd vagy töröld..mert ha rendbejönnek a dolgaitok és a férjed véletlenül beleolvas vagy egy ismerősötök téved erre...

de persze te tudod..

kívánom hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok!!!!!

:oops: és remélem nem haragudtál meg rám... ez is egyfajta segítség :oops:
Vendég

yuyu hát ez az hogy arról nem találok semmit hogy azzal most mi lesz és mikortól?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.05.12 13:50-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Áron jó reggelt!!!!! :lol:
Vendég

Szóval akkor lehet hogy nem is változtatnak a gyed-szabályokon?? Jó lenne...

yuyu79

Zsófi én még anno a BErgonból kaptam...

de ezek tök jók, amiket yuyu belinkelt..én mindig a Máriában vásárolok.. ma vettem univerzális szunyoghálót ami babakocsira is jó, meg utazóágyra is...
meg egy vékony fehér nyári strandsapkát... :lol:
Vendég

ja én fogok lefagyaszteni gyümiket Mecsi

ma zsenge vajbabfőzeléket eszik a család ebédre!!! :lol:

imádom, hogy már alig kell külön főzni :lol:

Mecsi az ágy kb 30 cm magas kinyithatós ágy.. de ahogy felküzdi magát.. :lol:

Csandi volt a férjem , nagyon durva volt az anyag, csak olyan anyag van vízálló. amit a kórházak is használnak, vékony, egyik fele pamut, másik fele ... :roll: PVCvel impegrált matracvédő alapanyag néven fut....a felülete 100% pamut frottír, hátoldala 100% PVC

de most megy majd a másik üzletbe és ott is rákérdez...
Vendég

Boni!
Te is és többen is, szóba hoztátok a megalázást. Erről úgy látszik, eltérő fogalmaink vannak. Szerintem az a megalázó, ha a másik sírva rimánkodik, könyörög a másiknak, hogy ne tegye ezt vele, stb. stb. Az, hogy határozottan, és jó, lehet elkeseredetten, de választ akarok a kérdéseimre, az nem megalázó. Az, hogy felhívtam a munkahelyét, maximum ahogy párom is fogalmazta, kellemetlen, kínos, mivel a magánéleti válsága ott így szóba került, de mi lenne benne megalázó? Nem követelőztem, fenyegetőztem vagy bármi ilyesmi.
Szex: Igenis, a lehető legfontosabb hogy elmondja a problémáit, és jól tette, hogy elmondta nekem a gondját. Ha nem tudom, mi a gond, hogy oldjam meg? Beszélni kell róla, még akkor is, ha nem tehetek róla.
Törlés: Nem érdekel. Semmit sem szégyellek abból, amit leírtam. Emberek vagyunk és nem vagyok prűd. Egyikünk szüleinek sincs, nem volt és nem is lesz internete. Speciel az én szüleim azt sem tudnák, hogyan kell használni. Ex-ek értelemszerűen nincsenek. Rajtam kívül az égvilágon senki nem tudja, hogy melyik fórumra írok. Ráadásul a nick nevem sem az igazi. Bármitől is tartassz, nem látok kockázatot. De azért köszönöm a törődést és az aggódást értem!
ha én felhívnám a férjem munkahelyét ellenőrzés szempontjából, ő még aznap pakolna... A féltékenység, még ha oly kellemetlen jelenség is, a szerelem jele, a szerelemféltésé. Ha ennyiért valaki párja pakolna, bocs, de akkor nem szeret igazán. Nem megbeszélni kellene, hogy miért gondolod és megnyugtatnia inkább, hogy nincs semmi okod rá? Látod, ennyire mások vagyunk, mi emberek.

Kép
felicia

Sziasztok!

Ha van egy kis időtök, szavaznátok a gyerkőceimre? www.kemma.hu (komárom-esztergom megyei babák). Öltöztess fel egy babát-babaszépségverseny. Regisztrálni kell. Babák: Hajnal Dóra Lilla és Hajnal Bence Soma.

KÖSZÖNÖM

Felicia: azzal a résszel, hogy felhívtad a munkahelyét, mert azért az állásába is kerülhet, mert nem szeretik a zűrös embereket. De azt a részét megértem (nem helyeslem, de megértem), hogy elkeseredésedben a telefonjában kutakodtál. Viszont szerintem amit ott találtál, számomra legalábbis egyértelmű. Engem nem tudna ilyen szövegekkel átverni a palánkon (bocsi). Főleg, hogy hirtelen jött ez az elhidegülés. Hát.. nehéz ügy. Miért vagy benne olyan biztos, hogy megmondaná, ha nő lenne a dologban??? Nem akar szerintem megbántani!

Na bocsi, mennem kell, készülődünk!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mariann én is pont erre gondoltam most amit Boni írt, hogy adhatunk mi neked akármilyen tanácsot, végül azért csak neked kell megoldani az életedet. Egy valami merült még fel bennem, lehetséges okként aztán azt hiszem én befejezem...írtad, hogy 10 éve vagytok együtt, mivel nagyon fiatalnak tűntetek nekem amikor találkoztunk, így feltételezem, hogy talán mindkettőtöknek ez az első komoly kapcsolata, akár az első szexuális élménye is...ez még lehet egy ok, hogy azért kacsintgat kifelé, mert kíváncsi lehet, hogy mással milyen lehet....

Virág nagyon édes a képen, hihetetlen ő is milyen gyorsan ügyesedik, és LIli napszemcsis fotói is tüneményesek, mi is gondolkodtunk rajta, csajok, akinek van, bevált?

Julcsi, még módosíthattok, és örömmel látom, hogy még a Balcsin is hiányzunk :) Mintha magamat látnám :D

Mecsi sütőtök 750-ért..elég húzós! :shock:

A táblázatot bővítgetem, és akkor a felmerülő kérdéseket, előleg, fizetési mód, ilyesmit még lelevelezem.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és még valami! Boni, szerinted az kibeszélés, hogy kiírom magamból a fájdalmaimat, a gondjaimat, mert ezzel is könnyebb lesz egy kicsit? Akkor ne szóljak senkinek, tartsam magamban, és rontsa meg az egészségem? Hogy gondoltad? Én nem kibeszélni akarom a párom, csak beszélni az érzéseimről, hogy tanácsokat, segítséget tudjak kérni.

Kép
felicia

Azért hiszem azt, hogy nincs nő a dologban, mert még így is bízok benne és úgy gondolom, hogy ismerem. Felhívta ma az anyukáját, utána az anyukája engem, azt mondta, hogy háromszor is rákérdezett nála, és azt mondta, nincs másik nő. Hiszi, hogy van annyi gerinc és becsület a fiában, hogy megmondaná. Párom is mindig azt hangoztatta, hogy amíg velem van, addig nem csal meg. Hinnem kell neki, mert különben nincs értelme az egésznek.
Sziszka, igazad van, de biztos, hogy nem a kiélés a gond. Az igaz, hogy mindketten elsők vagyunk a másiknak, minden szempontból, de ez az aggály benne sose merült fel, bennem annál inkább. Még a házasság előtt, aggasztani kezdett, hogy mi lesz, ha később megbánom, hogy soha életemben nem voltam másik pasival, és elfog a kiváncsiság. Mivel nem akartam, hogy a házasság ideje alatt ez előforduljon, nem akartam később megcsalni, a közös boldog jövőnk érdekében előtte kértem egy kis időt tőle, hogy legyünk kicsit külön. Akkor elvadítottam magamtól, ő iszonyúan szeretett és gondolom ez fájt neki nagyon. Ő mégis előbb és többször feküdt le egy másik lánnyal, én csak egyszer egy másik pasival. Utána mégis vissza tudtam őt szerezni, visszahódítani, mert szeretett. Ez már jó régen volt, és csak azt akartam vele mondani, hogy őt ilyen szempontból tényleg nem érdekli a szex, hangozzon ez egy pasi szájából bármilyen furának.

Kép
felicia

Akkor ebben tévedtem szerencsére :)

Boni biztos hogy nem megbántani akart, csak írtál le néhány olyan dolgot a kapcsolatotokról, amit ha tudna, akkor valószínűleg bántaná, szerintem erre akart célozni Boni, csak pikáns dolgokra, nem összeségében a problémára....

<
sziszka78
Tolna

Help: nem találom, hogy ki írta, hogy mindenképpen rácsos ágyat kér....csináltam egy ilyen oszlopot a táblázatban, szóval aki járókát szeretne vagy ilyesmi, jelezze!

A Hófordulós babáknak nagyon sok boldogságot kívánunk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Nem lettem megbántva, hiszen itt mindenki csak segíteni és jót akar!
Úgy éreztem, ha nem írok le őszintén mindent, nem fogjátok érteni, és fontosnak tartottam, hogy a teljes kép ismeretében tudjatok ötleteket adni.
A kibeszélés szerintem az, ha valaki ártó szándékkal, rosszindulattól vezérelve pletykál ki a hátad mögött.

Kép
felicia

Sziasztok lányok!

Talán az elsök között voltam, aki Felícia segítségkérö levelét a hétvégén olvasta, de nem voltam képes rá reagálni. Teljesen ledöbbentettél Mariann, hogy ilyen mindenki számára hozzáférhetö helyen ilyen pikáns részletekkel dúsított hozzászólást írtál. Talán tényleg érdemes lenne újraszerkesztened azt a részt, mert nem túl szerencsés...
Tényleg nagyon szereted a férjed, ebben semmi kétség, szenvedsz, mint egy szerelmes fruska, de úrrá kell lenned az érzelmeiden, a hormonokon, melyek teljesen elveszik józan ítélöképességedet és tiszta fejjel kell, hogy gondolkodj. Ez most nagyon keménynek hangzik, amit leírtam, de biztos lehetsz benne, hogy nem bántó szándék vezérel, hanem a saját börömön tapasztaltakból szürtem le. Ez egy érzelmi függöség és kiszolgáltatottság, amiben jelenleg élsz. Rettegsz a holnaptól, söt a mai nap estéjétöl is, ki tudja mit hoz alapon. Ez így nem mehet tovább, a sarkadra kell álljál! Abban a mondatodban sok igazság van, ami arról szól, hogy lehet, hogy te magad ásod a házasságotok sírját a nyomozásoddal. Nem volt egy jó húzás, az biztos. Tény, hogy kétségbe vagy esve, szereted öt és nem akarod semmi áron elveszteni, bármi áldozatra képes lennél, hogy újra talpra állítsd a kapcsolatotokat, de nem ez az út vezet ki a válságból.
Vannak férfiak, akiket ha a párjuk agyonszeret, ha elveszti a tartását a nö a férfivel szemben, mert alázatosan viselkedik, mint egy szeretetre éhes, de meg nem becsült házörzö, akkor azt elhagyja a párja, mert fullasztónak érzi ezt az érzelmi túláradást. Megint csak aláhúzom, hogy tudom miröl beszélek, mert én is hajlamos vagyok a hozzám közelálló személyek agyonszeretésére...
Tényleg nem szeretnélek bántani vagy akárcsak egy kicsit is a lelkedbe gázolni, de fontos, hogy megértsed az összefüggéseket. Te egy csinos, talpraesett nö vagy, aki nagy megpróbáltatáson ment keresztül. Hinned kell magadban, az erödben, amiböl böven van raktáron neked, csak nem mersz vele élni! Dolgozz az önbizalmadon, törödj egy kicsit magaddal, légy vonzó, de ne tolakodó, szeress, de ne túlozz, adj szívböl, de ne alázkodjál meg!
Te is magad írtad, hogy a férjed egy rendes ember, melletted van már tíz éve, végigcsinálta a betegségedet, segített, támogatott, van egy haláli édes és életrevaló zsivány kisfickótok, aki minden törtödést megérdemel, adj neki vagy inkább magatoknak esélyt! Meglehet, hogy a férjed egy kicsit túlhajtotta magát az elmúlt idöszakban, hogy öt is nyomasztotta a betegséged, tele volt félelemmel miattad/értetek, ehhez hozzá jött az anyagi bizonytalanság (ö maga mondta, amikor nálunk voltatok, hogy milyen nehéz most nektek anyagilag) és most itt vagy te, aki görcsösen kapaszkodsz belé, mint egy fuldokló a megmentöjét és ö most egy kicsit besokalt. Nekem legalábbis ez az érzésem. Szerintem nem egy 3. személy van a dologban. Én se nyomoznék, nem hívnám fel a munkahelyén, nem olvasnám ki a telefonját, hanem hagynám egy kicsit a dolgot állni és ki fogja magát adni jó vagy rossz értelemben, de kiadja magát.
Próbálj meg társaságba járni Dáviddal, ne gubózd be magadat. Nem az a jó megoldást, hogy mindenhonnan törlöteted magatokat, ha ö szeretne veletek lenni és elmenni a svájci vagy a balcsis megatalira, akkor annak így kell lennie, így van rendje. Ha meg nem, akkor neked se árt egy kis tapétacsere, mert különben teljes mellbedobással ráállsz az önsanyargatásra, nem eszel, szenvedsz. Gyere a lányok közé, találkozzál barátokkal, rokonokkal, de ne teregesd ki a gondjaidat mindenki elött. Ha szóba kerül a téma, nem titok, lehet róla beszélni, de a problémát neked kell megoldani, neked kell a megoldáson dolgozni.
Most biztos te is és talán még páran azt gondolják, hogy szörnyeteg vagyok, aki különös kegyetlenséggel lassú tüzön sanyargatja amúgy is sajgó lelkedet, de néha egy ilyen verbális sokk csodákra képes és felrázza az ember lelkét a tespedésböl. Ne lény tehát megbántva, nem szeretnélek semmilyen formában se elbizonytalanítani.
Légy önmagad ura (vagy inkább urrá magadon!?) és ura leszel a sorsodnak is!

S még valami, ami a leírtak alapján mint benyomás eszembe jut: a párod próbál a maga módján a kedvedre tenni, ö sem akar bántani téged, fáj neki a kialakult helyzet. Szerintem megérdemelne mindenképpen egy kis bizalmat...

Csandi!

A fejben való bünözés nekem is komoly lelkiismeretfurdalást okoz. Legszívesebben azt is elmondanám a páromnak, de ö félreértené, mert azt hinné, hogy valamiben nem tesz eleget az elvárásaimnak. Neki sose jutna ilyesmi szerintem az eszébe... Pedig az ember nem vak és hazugság lenne, ha az ember azt mondaná, hogy nincs a világon több vonzó ember a másik nem tagjai között az ember saját párján kívül, de ez nem jelenti azt, hogy az ember lány rögtön lecserélné a sajátját, csak mert eszébe jutott, hogy jé az a pasi is milyen jól néz ki...

Amit meg lányok Mariannak írtatok a lángoló szerelem és az azt felváltó szeretetröl, abban teljesen igazat adok. A szerelem egy idö után tényleg elmúlik, már nem ficánkolnak annyian a lepkék az ember hasában, de ha az ember szívét öröm önti el, ha a párjára gondol, ha boldog, amikor a karjába zárhatja, akkor minden a legnagyobb rendben van, akár a homlokára, a kár az ajkára ad a másik csókot.

Na e kisregény után lezárom részemröl a témát. Remélem megnyugszik a helyzet és minden visszaáll a saját kerékvágásába.
:)

Mindjárt újra írok immár kellemesebb vizekre evezve. Bocsánat a hosszú monológért! Most a változatosság kedvéért egy hegynyi képet rakok fel. A sok csudamókás képet a formásabbnál formásabb babákról kell valahogy ellenpontoznom. :)

Sziszka!

Nekünk is aug. utolsó hétvégéje lenne a legjobb.

Binyek!

Jobbulást a hasadnak és sok sikert a hétvégéhez! Engem is érdekelnének az elötte és utána képek!
:wink:

Döncinek én is elöl ablakot nyírtam a gyapjújába, hogy kilásson a bundája alól. :) Nem mondom, hogy lelkesen fogadta az ötletet, de meg kellett lennie.

Barbi
Vendég

Barbi! Végigbőgtem a leveledet, mindenben igazad van. Én is azokat gondolom, amiket te. Igen, félek a jövőtől, bizonytalan vagyok, és már tényleg mindenre képes, hogy páromat vissza kapjam olyannak, amilyen volt, amikor még imádott. Tudom, hogy rossz és elsietett ötlet volt felhívni a munkahelyét, de miután itt 10 emberből 10 azt állította, hogy tuti nője van, bizonyosságot kellett valahogy szereznem, nem bírtam magammal, csak ülni itthon és hagyni, hogy rágjon belülről. A megatalira párom nem akart jönni, de feliratkoztam, mert reméltem, hogy addig úgy is rábeszélem és eljön velem. Ezt azért nem akartam megmondani, mert nem akartam, hogy megsértődjetek.

Kép
felicia

Közkivánatra a pikáns részek törölve...

Kép
felicia

Sziasztok Lányok!

Elnézést az újbóli bepofátlankodásért,de mindig átfutom a képeket.
És szeretnék megdícsérni minden kis manót.Eszmételen mennyit nőttek.Nagyon szépek egytől eggyik.És igazi kis huncut babák :)

Mecsik,Zsófi,Snikiy neketek külön köszönet a privikért :)

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nicike

Ági, Lili nagyon ügyes, ez az állva hintázás tényleg nem semmi :D

Mecsi, nem haragszom :) Zombi tényleg egy imádni való húsgombóc, nincs ezzel semmi gond. Az elmos ruci nagyon tuti.

A kakukktojásos kép csak egy kis vicc volt: lusta húsgombócom a megoldás :) Sziszka, nincs benne semmi rejtvény :)

Binyek jobbulást! És mesélj majd a hévizi találkozóról.

Zsófi, miért akarsz mindenen aggódni? Eddig azon aggódtál, hoygy nem lesz Beninek foga, lett, most meg azon, hogy hol aslzik nappal? Zavar téged, hogy a babakocsiban? Mert ha nem akkor mi a gond? Az, hogy más gyerek ügyesen az ágyában alszik? Én például örülök, hogy babakocsiban alszik Zsombi, mert így délelőtt kiteszem a teraszra és levegőzik, és bármikor el tudunk indulni vásárolni, Zétiért, sétálni. Az sem gond ha még nem akar darabosat enni. Próbálgasd időnként, ha tetszik neki akkor egyen darabosat, ha nem akkor várj és később próbáld újra. Mindennek eljön az ideje egyszer.

Voltunk dokinál, sajnos Zsombikám már megint beszedett valami vírust :( semmi komoly remélem, csak köhög, picit taknyos, meg persze jönnek a fogai sorban, az elmúlt két éjszakánkat ne tudjátok meg... viszont egyúttal sikerült letudni a 8 hós vizsgálatot is a dokinál, 10.5 kg még mindig :) és végre megmérték 75 cm.
Vendég

Most beszéltem az onkológus doktornővel, kész lett az MR eredménye, negatív, nem találtak semmi tumorra, vagy kiújulásra utaló jelet. Lehet emiatt is voltam ma olyan hülye (telefonhívás), mert reggel megtudtam, hogy kész az eredmény, de nem mondhatták el telefonba, csak a doktornő, ő meg csak most ért rá.
Ha párom ma hazajön, bocsánatot kérek tőle, aztán leülünk beszélni, és meglátjuk mi lesz.

Kép
felicia

Nicike, nekem is is hiányoztál, olyan jó lenne, ha tudnál jönni néha, és Liliről is szívesen látnánk fotókat!

Mecsi, annyira jók az új képeitek a Picasán, hol lehet ilyet csinálni?

Felícia, nagyon örülök, hogy minden rendben!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szóval jönnek a képek. Elöször a szombati gyártásúak. Szombaton autót szerelt a párom, sikerült a tényleges hibát megtalálnia. Megdöbbentö, hogy egy alkatrészben egy fogaskerék egy ilyen mértékü kihatással van az autó funkcionalitására. Magyarul: ez a fogaskerék csikorgott, meg-megállt és ezt lehetett hallani. Mivel ez megállt, az alkatrész sem müködött rendeltetésszerüen és ez vezetett ahhoz, hogy a motor is megállt. A párom szétkapta, letesztelte az összetevöit és sikerült kitalálnia a hiba okát.
Mi meg addig görkorcsolyáztunk. Egy csapat kezdö. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mariann!

Olyan ambivalens érzésekkel írtam a mondandómat neked, nem voltam benne biztos, hogy jól teszem.
Féltem a reakciódtól is, ezért örülök különösen, hogy pozitívan vetted fel. Remélem minden jóra fordul k öztetek! :)

Mecsi!

Tényleg szuper, hogy újra vagy, ahogy Sziszka is írta, jól kezdödik a nap veled ill. a leveleiddel!

Nicike!

Kár, hogy ilyen fehér holló ritkasággal jársz csak felénk. :(

Zsófi!

Csengének igaza van, nem kell mindig mindenen aggódni, a legtöbb dolog kiadja magát és ösztönösen jól fogsz dönteni ill. a babád jól fogja csinálni!

Csenge!

A csillebérci képek nagyon szuperek. Lehetne egy kis infót kérni, hogy hol van ez és mennyi az annyi?

Ágicám!

A Balcsi melyik részén voltatok? Én már emberemlékezet óta nem voltam a magyar tengernél... :(
A napszemüvegröl jut eszembe, hogy a héten lesz itt az Aldiban egy csomó mindenféle gyereknekvaló cucc, így napszemüveg is.

http://aldi-sued.de/de/html/offers/ange ... kw2009.htm

Ha valakinek valami vágya van, az most szóljon! :)

Puszi: Barbi
Vendég

Sziasztok!

Zsófi, örülök, hogy legalább vki megnézte....és annak meg főleg, hogy tetszett. Sztem is nagy ötlet. Mostantól havonta újabb témákkal.

Nicike, sokszor kerestelek, hallottam, hogy voltak topikproblémók, de az itteni minitalikon és egyéb közös programokon nagyon vártunk/várunk....bár, ha csak képeket nézel, ezt most úgysem olvasod. :wink:

Barbi, szuper képek. Tök jó, hogy Te is görkorizol. :D
És az autónak is örülök.

Felícia, sztem sem akart Boni megbántani, de valahol abban igaza volt, hogy mivel egyikőtöket sem ismerünk igazán, szóval nehéz ügy személyre szabott tanácsot adni.
A próbálkozások meg: nem tudom lesz e ebből problémánk, de férjemmel nekünk is első volt a próba, sőt neki én voltam az első komolyabb kapcsolat is, de hogy emiatt én házasság előtt lelépjek, vagy másnál próbálkozzam....ő sem vágyott rá. ÉS igen, abszolút nem tudnom mit tennék, ha rendülne a bizalom, ilyen még nem volt, remélem nem is lesz, így nem merem 100%ig kijelenteni, hogy nem kutakodnék, de mindenesetre remélem visszatartana a tudat, hogy mivel én őszinte vagyok és tudja, hogy ez a gyengém és ezért harapok, Ő is az, sztem elmondaná, ha lenne vki. Szóval csak annyit akarok kihámozni, hogy Te ismered, Te tudod hogy mennyire számít neki az őszinteség, de mivel még nincs kapuzárási pánik korban a hirtelen hangulat és érzelemváltozás mögött tutifix, hogy van vmi.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziszka ágyat én irtam!

képeket apum barátnője készíti photoshoppal azt hiszem nagyon kis ügyes dolgokat művelnek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, Nagyon jók a pelusok, 5-6 féle pelus volt 100db-os kiszerelésben a próbacsomag, 4600,- Ft-ért. 3-4 féle teljesen jól bevált, valószínű onnan fogok továbbra is rendelni.

Panna, igen tényleg 8 kg-tól írta, azért vettem ki, mert akkor mi már elértük a 8 kg-ot.

Sziszka én a szállásra holnap reagálnék, bár nálam a Karátpanzió a nyerő, az is györöki, méghozzá a szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő lehetőség miatt, ami benne van a szobaárban. A Kastély szállós weboldal nem jön be:(

sniky

Felícia: sajnálom hogy félreértetted az egészet amit írtam :cry:

válaszolok hpgy én mire gondoltam aztán többet nem szólok hozzá a témához!

a megalázkodással nem arra a pikáns részére gondoltam.. ( csak arra hogy azt mondta nem szeret és mégis együttlétet kezdeményez... ) mert ahhoz nem is akartam hozzászólni..
hanem arra amit Barbi írt csak ő jobban fogalmaz ...bocs

pakolás: szerintem ez nem jelenti azt,hogy nem szeret .. hanem a bizalom hiánya nélkül mit ér az egész? és a hátunk mögött lévő több év nem azt bizonyítja hogy nem szeret... :wink:

kibeszélés : nekem a házasságunk szent dolog, és tisztelem annyira hogy a kettőnk közötti pikáns részekről nem egy nyilvános fórumon írok ahol millióan csámcsoghatnak rajta... és ez nem a felvállaláson múlik... nekem ezt jelenti..
és mivel Dávid képe sokszor fennt van, és a tiéd is volt fennt így hiába írsz nicknéven.....bárki felismerhet és én nem bántani akartalak, csak óvni..mert olvasom mennyire sérülékeny vagy... de úgy látszik feleslegesen aggódtam :wink:

és persze hogy írd ki magadból a dolgokat de bizonyos határokon belül...én vagyok a legboldogabb, hogy az eredményed jobb és egy fentibb hozzászólásomban még írtam is hogy próbálj pozitív lenni..stb stb

ezért nem is értettem a "támadást"

és ha elolvasod mégegyszer még védtem is a párod :roll:

"és hogy direkt éjszakára kéri magát ? a nyűglődés elől? valamilyen szinten belefér ha emiatt nem tud pihenni és írtad korábban, hogy nagyon rosszul álltok anyagilag....és gondolom emiatt dolgozik sokat!

ettől függetlenül nem gondolom, hogy harmadik személy kell legyen a dologban a férfiak alapból is meg tudnak buggyanni ... hallottam már olyanról.."

de ezt a részét már talán észre sem vetted :wink:
végül csak rajtam csattant az ostor... hú most lesz egy car éjszakám... de tanultam belőle :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?