Na végre én is itt vagyok.
Meggyógyultunk én és a lányok is.
Nekem volt egy szép kétoldali kötőhártya gyulladásom amit alig bírtak kikezelni.
Nagyon rossz volt alig láttam , szúrt a szemem akinek volt már ilyen az tudja milyen rossz.
Sajnos elsöre nem jó szemcseppet kaptam és semmit nem javult utána kaptam egy elég erős szemcseppet amit csak 3* lehet használni 1 nap. De elmúlt .
2 hete vendégségben voltunk és ott volt elötte beteg a két gyerek és tölük kapták el a csajok a megfázást. Jenninek kellett antibiotikum is mert elég csúnyán köhögött de már rendbe jött ő is.
Nálunk Jenni nem nagyon akarja meginni a vízet inkább akkor játszik a cumis üveggel, a gyümilét szereti , és babateát szoktam neki csinálni.
Vettem herbária babamosoly gyerekteát ez filteres és ezt fözök neki egy nagyon pici szőlőcukrot kap bele hogy ne legyen olyan keserű. De van itthon hippes instant is vész esetére .
HT: hát mi nagyon lassan haladunk kóstolt már reszelt almát, a hippes őszi-banánt amit kaptunk (3 napig ettük de így is megmaradt a fele
Úgyhogy talán 3 kanálal megis eszik .
A cicizés az nagyon megy még , éjszaka is . Eszik este 8-9 körül utána 2-3 kor és reggel 6-7 körül.
Hoztam pár képet is hogyan kell használni a játékokat.
Ja és a macit is kóstólgatjuk , jobb mint az alma.

Ezen némiképp látszik a vörös haja