Lehet, h nálunk emiatt is voltak hisztik, hogy én is sokkal türelmetlenebb és ingerlékenyebb voltam és rosszabbul is reagáltam, ha már elkezdte. De most úgy érzem
uralom a helyzetet és úgy érzem sokat javult is a dolog.
Az esti balhékat úgy sikerült lecsökkenteni, h este mellé fekszem és úgy altatom el. Tulajdonképpen nem csinálok semmi különöset. Még egy kicsit "beszélgetünk", fészkelődik, kicsit szeretgetem aztán lefekszik és elalszik.
Kb 15 perc az egész. Ezt igazán nem érzem nagy dolognak még akkor sem, ha Lillát korábban nem kellett altatni.
Most mellettünk fekszik. Mármint az ágy mellett van egy vékony szivacs és ott ágyazok meg neki.
Éjszaka azért meg kell simogatni néha, meg inni is van, hogy kér. Azóta 1x volt nagy sírás, de valószínű megijedt valamitől félálomban.
És azóta többször is volt olyan, h csak 6 körül ébredt. Mondjuk sokszor köt ki mellettünk is, de a lelki békénk miatt már nem bánom.
Most majd vágatunk egy nagyobb szivacsot és ha hív akkor majd inkább én fekszek mellé.
Ja voltunk még tegnap előtt 12. heti UH-n és minden rendben van Zsebivel. Egy kicsit visszafogottabb volt, mint Lilla, csak ugrált
De férjem is bent volt velem és neki is nagy élmény volt, Lillát csak a 23. héten látta először UH-on.
Ma voltak nálunk Móni és Gréti kicsi talin
Főztem bodza levet. Most először kíváncsi vagyok milyen lesz

így alszunk mi,

huncut cica
virankáéknál
kertész botond 1
kertész botond 2
ma reggel