Jó reggelt!
Elég fáradt vagyok. Nem volt valami fényes az éjszaka. Saci 2-kor kelt, és 1/2 5-ig elvolt mindenfélével (3 szopi, 1 kaki, sok büfci, nyűglődés, stb...). Olyan vagyok, mint egy zombi
Egyébként ma folyamatosan bukik
Tanulás: hajrá
Én is jelentkezni akartam az ELTÉ-re tavaly júniusban, de Saci miatt nem tettem. Majd jövőre talán
Hanna: nagyon ügyes Olivér
Kriszti: Ágnes úgyszintén
Saci nem ül még fel, a hordozóban előregörnyed, de azt nem nevezném ülésnek. Emellett persze nagyon szeret ülni, ha fogom, de egy idő után akkor is előrehajol, és hasalna.
Kriszti: én is szívecske formájú csomagban kaptam a babakelengyét (az alapítványtól, amit korábban írtam), igaz, az Saci nevére szólt, nem Apuséra.
Moffli: én ehhez már hozzá sem tudok szólni

a vaterán vannak használt kendők 2000 forint körül. Ha 86 kiló vagy (ezt írtad korábban), LL-est keress. Esetleg nézz be a mamami.hu-ra, ott a fórumon van használt kendő adás-vétel, nandukat hasonló áron szoktak hírdetni. Szerintem megvarrni sem olcsóbb, de ha találsz olcsó, jó strapabíró, nem nyúlós anyagot, akkor érdemes bepróbálkozni vele.
A 74-es mérettel nem lőttél félre, én most mostam ki Sacinak. Igaz, még bőven jó a 68-as, de a nyáriak nem baj, ha kicsit lazábban vannak rajta.
Hanna: tegnap zellerkrém levest csináltam, és vákumcsomagolt gnocchi-t főztem hozzá: tejföllel, sajttal és Após féle füstölt sonkát pirítottam rá (gyakorlatilag zsírmentes).
Csatlakozom a pizsama partiba

Igaz, a felsőt lecserélem, de az alsó annyira kényelmes, hogy nincs kedvem átöltözni
Móni: örülök, hogy jól sikerült az ünnepség.
Megyek, mert nyűglődik... eddig nyugis volt, játszott édesen