A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

breki76! :)

Akkor jó, ha összességében minden rendben van! :wink: Remélem, nem pánikoltatok be a jóslók miatt. Ügyesek vagytok, ha így uraljátok a helyzetet. :D :D :D

"a ház végső készre vágása következik (anyós eltávolításával:)), "
Befalazzátok? :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem válaszoltál múltkor, hogy hol fogsz szülni? :?:

lorca! :)

Most lehet, hogy nagyon szőkét fogok kérdezni, de hogy-hogy nincs elég hely a méhben? :roll: :roll: :oops: :oops: :shock: :shock: :?: :?: :?: Hiszen az jószerivel akármeddig képes tágulni, láttunk már nem egy, durván pocakos kismamáról képet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.16 12:50-kor.

Kép
Kép
200907?

200907?

FLORINDA.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: háát nem is tudom...szerintem Férjem azt sem tudná, hogyan beszéljen le róla....Isten Őrizz, nem szeretnék kicseszni a saját Lánykámmal.....Eddigi talán leggagyibb név amit valaha hallottam...most is itt hahotázok. Egy név legyen szép, de ne erőltetett menet....de ennél még a régi neveket is többre tartanám....én tuti nem köszönném meg Anyunak ha ezt akasztotta volna a nyakamba, illetve ahogy lehet cserélném :D :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Ja, és mondhatná a Férjem: "anyám már vár".....hát nem lenne rossz, de a "távol vagy tőlem, s mégis közel" így is elkerülhető lesz :):)

Sote...egy kis orvoscserével
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.05.16 12:53-kor.

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

"én tuti nem köszönném meg Anyunak ha ezt akasztotta volna a nyakamba, illetve ahogy lehet cserélném"
Mármint anyukádat vagy a nevedet? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"anyám már vár"....."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Akkor mindenképpen "találkozol" valakivel közülünk. :P :P :P :P :P :P :P

sillia! :)

Napok óta nem hallatsz magaról. :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Első körben a nevet, de utána ezt a csajt is?????? :? De szerencsére ez a veszély nem fenyeget :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.05.16 12:58-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Bármi lehet, meg annak az ellenkezője is :lol: :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Na télleg go-zok olvasni egy kicsit, meg hallgatok egy kis zene-bonát ha már Apa melózik ma, ilyenkor a házimunka mellett kiélem az olvasás hiányomat :wink: :wink: :D

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Jóslófájás: :? ! Remélem nem ijedtél meg nagyon! Örülök, hogy minden oké :wink: !
Florinda :shock: :lol: :lol: :lol: ! Hát ez tényleg kicseszés :x !!!
Én a fiúneveknél találtam rá a "kedvencemre": Fortunátó :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Még illenek is egymáshoz: Florinda és Fortunátó :lol: :lol: :lol: !

Ikoka!

Én jókat olvastam korábban erről a kocsiról :wink: ! Ha nem akarod "szélsőséges" körülmények között használni, teljesen jó lesz :wink: !
A bútorokról azonnal képet kérünk, ha megvan!!!! Nagyon kíváncsi vagyok rá, biztos tök jó :D !

Nyuszi!

Az tuti, hogy kimegy hozzátok is! Pesten belül bárhová :wink: ! A tarifát megkérdezem! Persze, ha van kérdés írj, igyekszem válaszolni :roll: :lol: :lol: !
Én is gondoltam erre, hogy tök jó lenne, ha együtt lennénk bent, simán lehet, csak 6 nap van köztünk, meg ez már amúgysem mérvadó addigra szerintem.

Nellike!

De jó hallani rólatok :D :D ! Ikrekhez képest szuperek vagytok, úgy örülök neki :D :D :D ! A súlyuk meg tökéletes :wink: !
Két hét :shock: ? Neked lehet, hogy két hét múlva gyerekeid lesznek?!?! :roll: :lol:

Hú csajok, nagyon közeledik az idő, és én egyik percben azért remegek, hogy végre a kezemben tarthassam, amásikban meg azért, hogy még mennyi dolgom van, és nem leszek kész :shock: :lol: :lol: ! De ez normális, ugye?
Nem félek tőle, inkább ez olyan jófajta izgatottság, meg felelősségérzet keveréke :wink: !
Persze vannak félelmeim, hogy elég jó leszek-e neki, dehát minket választott, csórikám kénytelen lesz elfogadni a sorsát :twisted: :lol: !

Szigorlat:
Persze, mindenképpen idén szeretném megcsinálni!!! Egyrészt, most még vágom az anyagot, másrészt, persze hogy nem kényelmes nagy pocakkal, messze járó gondolatokkal vizsgázni, de még mindig könnyebb, mint egy itthon váró bébivel, majd' kidurranó tejcsárdákkal, kialvatlanul.... :wink: ! (De jó lesz, alig várom már :lol: :lol: :lol: !)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok Kismamik! :)

Sajna nem sok időm van, így a hsz-okat is csak átfutottam. :oops: Remélem mindenki jól van és jól telik a hétvégéje! :)

Szonibaba, engem érdekelne az egyszobában lakás titka, könnyű volt összeszoktatni Szonjit és Marcit?? Mikor kerültek össze? Csak azért kérdezem, mert nálunk is egyszobás lesz a felállás, Zalán ágya már Barnabás szobájában van, de azt tervezem, h éjszaka mózesban fog mellettünk aludni kb fél éves koráig, aztán összeeresztjük a srácokat…:roll:
Szonjának Boldog Névnapot! Pénteki vizsga milyen volt? :wink:

Lorca, hűtőajtó :lol: ….már én is jártam így csak szobaajtóval..nem volt kellemes :roll:

Dodi, sajnálom a tegnapi napod! :(
Ez a nőci meg tényleg nem komplett! :x Nálunk is van 1-2 tanár aki azt gondolja, h az ő tárgya a legfontosabb :x …pl jövőhét pénteken lenne egy vizsgám 24 szóbeli tétel, amihez nem elég a 3x200!! oldalas órán leadott ppt, még egy hiper vastag könyv is társul mellé, plusz a szóbeli vizsgára menetel feltétele 3!! beadandó dolgozat. :twisted:

Lányok, tegnap éreztem először, h Zalán teljesen lent matat, ettől kész vagyok! Többször le kellett feküdnöm, mert volt h majd összeestem olyan élesen nyilalt "odalent". Azt hiszem vmi ilyesmiről írt Gabi is. Hétfőn megyek dokibácsihoz, majd megmondja merre lófrál ez a legény.. :roll:

Ancsurti, szívből örülök a hitelnek :D , na meg a sok szép dolognak amit sikerült beszereznetek az elmúlt napokban! Ha elkészült a komód, szoba, várjuk a fotókat! :wink:
A császármorzsát én is úúúgy szeretem!! 8)

Boo, én is osztom Dodi ötletét, nem akarjátok megpróbálni más önkormányzatoknál, mindenképpen Bp-hez ragaszkodtok?
Nekünk is elvileg pesten lett volna, de kb ugyanígy jártunk, ahogy Ti: hely nem volt az idő meg sürgetett, így elmentünk egy vidéki anyakönyvvezetőhöz. 8)
A teljes békének meg mindannyian örülünk!! :wink:

Niki72! Éljen-éljen a betöltött 31. hét!!!! :D

Hendegabi, örülök, h minden rendben van Nócival, a héten akkor tényleg nem unatkoztatok!!

Nikici, miért fekszel be egy héttel korábban?? Én kb 80km-re lakom Bp-től, de nem tervezek ilyet, remélem lesz időm vhogy feljutni a kórházig ha itt lesz az idő. :roll:

Ikoka, Timi, ne beszéljetek már zöldeket, gyertek sűrűbben igenis hiányoztok! :wink:

Hát nem tudom én miből vagyok, de én annyit tudok még most is enni!! :oops: :oops: És ami a legszörnyűbb, h iszonyatosan rá vagyok kattanva a tésztákra, meg a tejre….nem is merem elmondani ma már mennyi mindent ettem. :oops: A dokim biztos kiakad ha meglátja a súlyomat. :shock: :roll:

Egy kérdés: én most hallottam, h esetleg a terhesség alatti túlzott tejtermék fogyasztás is gondot okozhat a picinél :o ..nem tudom, tényleg igaz-e, de kicsit megijedtem, mert én rengeteg tejet iszom..

Ja és a végére, a kis névnapos pocaklakóknak: Boldog Névnapot Zsófi, Boti!! :D

Szép Hétvégét! :D
o.heni

Heni,
A tehéntej fehérjéi nagyon gyakran okoznak problémát. Elsősorban nem a mennyiségen van a hangsúly, hanem a kiszámíthatatlan reakciókon. Ha van a családban allergiás, jó óvatosnak lenni, a legdurvább allergéneket kerülni terhesen pl mogyoró. De ha nem vevő rá a gyerek, eheted akár tonnaszámra is. Nálunk nincs gond, pedig én is elég sok tejet iszok.

Dodi,
Egy csecsemőt nem is mindig lehet otthon hagyni. Motiváljon a vizsga minél előbbi letudásában apa képe, ahogy a suli előtt tologatja Botondot, mert ő úgy gondolja, hogy se a lefejt anyatej, se a cumisüveg nem jön be neki és inkább éhen hal, minthogy lecserélje az eredeti csomagolást. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Hendegabi:De jo hogy tul vagytok a dolgokon!Noci nemsokara el is felejti...csak figyeld,ne erolkodjon,ne alljon fejen :wink: stb.es rendben lesz gyorsan!
gardrobszekreny:nemsokar az is lesz :wink: !
Szepen fejlodtok!

Katy:Sajnalom a szuloszobat,de meg megtortenhet....Verkep: :x
Apanak mar igazan kijarna a gyogyulas!!!!

Anitja:Sajnalom az izzadast,nekem szerencsere nincsen,csak vagy 10 liter viz a testemben....Az ekcemam bedurvult nagyon,semmi javulast nem eszleltem mostanaban,barmit is kenek ra :( Sajnos evvel mar egyutt kell elnem....
Azt akartam kerdezni,hogy a csaszaros heged hogy van?Birja meg?
Mert nem pici a hasad az teny...jo fekvesben van most Nati?Szamithatsz huvelyi szulesre?

Ikoka:Jo hallani rolad!Es nem am megvarni a hianyolast!!!!Hanem neha irni egy picit! :wink: Jo a kocsitok,es kivancsi vagyok a butorokra nagyon!Csak ugyesen tovabb!!!

Timi:Dehogynemhianyzol!!!!Csak amugy is ritkan vagy.... :(
Meg mindig nem tudtam nekilatni a mosasnak....de festettem komodot :wink: Pihizzel amennyit birsz!
A latogatas megvolt?

Breki:de baromi jo kis tatyo ez!!!Es az ara is szuper!!!En vettem pelenkazo alatetet,es egy Laptop taska szeruseget,de jo az elosztasa,szerintem elferunk majd benne,es a kesobbiekben is jo lesz...mert nem baqbas a mintaja :wink: .Azt meg sem neztem hogyan rakom a kocsira,mert nekunk pont ott a fek...de majd kiokoskodom...
Vigyazz magatokra!

Niki:Anyut nem tudjuk kihozni most hogy a szules ennyire sokban van,de remelem majd a karacsonyt itt toltheti...nagyon szomoru vagyok emiatt...juniusban lesz 1 eve hogy kijottem....
Na nem hosszu turakra gondoltam ha volna kert,es persze esomentes napok,csak kiulni kicsit,Ranianak is turhetobb lenne egy-egy latogatas....
Fekves:brrrrrrr...mindjart vege!!!En nagyon nem birok aktiv lenni,belul meg szetfeszit a tennivagyas...

Nyuszi:Szep napot nektek!Remelem szekrenyt szerelunk....,bar a tegnap nem sikerult jol,ma semmi kedvem semmihez :cry: :cry:

Es meg csaszarmorzsat sem ettem,ma meg nincs is etvagyam...

Boo:Almatlan ejszakak....detto....akkor irogass :wink: !
A hasam annyira feszul ejjel amikor pisilni kell nekem is,es kepes ugy gorcsolni mintha szelgorcsom lenne,kozben csak nem fernek meg egyutt a dolgok odabent....
Fajdalmas pisilesem azert nincsen...mitol lehet neked?

Nellike:Valahogy meg birjatok ki...!Nagyon jol nezel ki,nem rotyogok...nekem ikrek nelkul is akkora a fejem a sok viztol....szoknya meg szoba sem johet...(bar az ido sem olyan...)
Szepen novesztgeted a sracokat!

Hello Bond!Szep szombatot!!!

Lorca:kitatast a pakolashoz!Most itt is olyan a helyzet....

Heni:Koszonom a drukkot! :wink: Alakulunk!
Akkor most vegul is nem mesz a vizsgara?
En is sok tejet fogyasztok...laktozmenteset mert attol nem gorcsol a hasam,corn flakes-el,es rengeteg csokis szojatejet :oops: :oops: :oops: Nem tudom lesz-e baja bebinek,bar az eredmenyeink kivaloak,es rengeteg kalcium van ezekben a termekekben...ja es ezt kivanom reggelire!Szoval nem is gondolok ilyenekre...
Nalad mennyi az a rengeteg tej fogyasztas?Azert en 1/2 liter korul nyomom a tejet,es talan 1 pohar szojas kakao....
(ez a megszokotthoz kepest nalam rengeteg....)

Kép
Kép
ancsurti

o.heni! :)

Mi arra gondoltunk, hogy Manó szobájában leszek én Hugival, a fiúk pedig a másik szobában. És ha 1 évesek lesznek és látszik már, hogy kinél, hogyan telnek az éjszakák, akkor rakjuk össze őket. Onnantól egymást boldogítják, mi meg szintén egymást Apával. Ezt most így tök jól elképzeltük, aztán hogy mi lesz... :roll: :roll: :lol:

A vizsgához meg megy a drukk és az energiabomba! :wink:

ancsurti! :)

Szép napot neked is! :D :D :D :D :D :D (Vagy ahogy House mondaná: mazel tov! :lol: :lol: :lol: )
Mi a baj a tegnappal, mi nem jött össze, miért vagy szomorú? :?: :( :( :( :( :(

"Nagyon jol nezel ki,nem rotyogok"
Mondom: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , aztán rájöttem, hogy a pontokat nekem kell hozzá olvasni, hogy rötyögni tudjak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem szoktam erre hivatkozni, de a hormonoktól tényleg meghülyültem én is. :roll:
A Flashdance legvégét nézzük Manóval, amikor a csajszi a bizottság előtt táncol. Magyarázom neki, hogy mi van bíztatom, hogy ő is táncoljon, közben meg egyre csak vékonyodik a hangom és gyanúsan fújom az orromat. Tuti nem vagyok terhes...:roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Most olvastam a vizsgát...Bakker, de dühítő, na de az a jó fej (lófej) tanárnő...na annak a hajába el kellene pár cserebogár :lol: :lol: Beletegyem :wink: ??? Drukkolok Neked, minden jól fog megoldódni!

Fortunátó......úúúúúúú :) :)

Hát igen megijedtem....bevallom az egerek nem voltak szomjasak, mert megitattam őket, Apa nem győzte simizni a pocit, meg a derekam, meg biztatni....én meg a Gyerkőcnek magyaráztam, hogy maradjon már....saját érdeke is, hiszen akkor már nem kaphat csokikát, meg epret, meg még szopizni sem tudna....Csütörtök hajnalban volt ez......hidegfrontra érzékeny a Drágám!!! De igazi Férfiból van és a hasán keresztül vezetett a szívéhez az út....inkább kéri a kis epret még egy 5-6 hétig :)

Csajok, amiket írtatok, hogy a Pasik mindent halogatnak....hát ez tényleg így van... de ha Mi felejtünk el valamit, akkor, miért nem szóltál van????? Közben meg szóltál már 60x, csak pont akkor nem, amikor Ő már megcsinálta volna....Na jó bevallom én meg az a típus vagyok, aki meg már egy évvel korábban mindent el akar intézni...na jó neeeeem, de az átlagnál sokkal előbb!!!! De ezen nevettem nagyokat!

Boo!

Elhiszem, hogy most kicsit még engeszteljen Apa, de ha minden ok lesz, akkor tedd félre a büszkeséged és Hajrá Házasság.....Most csináltok egy 2 tanúsat, aztán meg ha megvan a Bébi és már fél vagy egy éves, akkor csináltok egy bulit...ahol Ő lesz a "koszorúsfiú"....na jó nem, de tényleg utálni fogod, a tortúrát a nevek körül. Úgyhogy én drukkolok, hogy most egy kicsit az érzelmeid felett a józan "hideg" fej döntsön! Tudom nem egyszerű!!!

Ancsurti!

Annyira jó az új doki, meg hogy minden rendeződik Nálatok!!! Kár, hogy Nagymami majd csak Karikor láthatja unokáját...de nagyon megható lesz!!!

Éppen az előbb beszéltük meg Apával, hogyha bizonyos napig nem bújik elő a Kislegény, akkor hazaugrunk egy pásztorórára majd a kórházból....előtte nap meg szólunk Anyuéknak, hogy holnap jön az Unoka!!!!!
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.05.16 18:20-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Bond!

Akkor Te is megóvtad az egereket a kiszáradástól és megitattad őket???? :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Hát, felőlem szomjan vesznek most, de valóban nem sok híjja volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most megyek, már csak holnap jövök. Sziasztok! :wink:

Kép
Kép
200907?

Volt délután nagy alvás Apával, aztán a kézilabdameccs második félidejét én is megnéztem, aztán rávettem a Drágámat, hogy menjünk el jégkrémért. Még idén nem ettem csak egy nyomós fagyit, húúú de finom volt. De ma úgy megkívántam a jégkrémet... Így legalább sétáltunk is egy jó nagyot, benyomtam egy mandulás Magnum-ot és nagyon boldog voltam, vagyok :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Kedvesem készített rólam pár képet, akartam már felrakni nektek valamit magunkról.
Kép Kép Kép

Kép
ikoka7

Ikoka! Szép poci!!!
Nekem is eszembe jutottál többször, a lábad miatt. Valamikor feltettem az érsebész doki elérhetőségét, de azóta nem jelentkeztél. Szóval már gondoltam, hogy írok Neked pü-t, hogy láttad-e egyáltalán a címet, telefonszámot?

Én is sajnáltam, hogy nem néztük végül meg a szülőszobát, de képet már láttam róla, mert a Máv kórháznak van egy szülészetes honlapja, és ott egy csomó kép van fent. Amúgy meg egyszer biztos fogjuk látni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond! A nődokimmal nem beszéltem még a vérképemről, mert azóta nem voltam nála. Ráadásul a háziorvosomban azért bízom ilyen szempontból picit jobban, mert gyermekkorom óta ő kezel, és nekem mindig volt gond a vérképemmel. Voltam kórosan vérszegény, és 17 éves korom óta van ún. hiperkoleszterinémiám, ami gyakorlatilag a magas koleszterinszintet jelenti. Gyógyszert is szedek rá már kb. 10 éve, csak most már több, mint egy éve abbahagytam a babaprojekt miatt.
Szóval majd a háziorvost felhívom a jövő héten. Csak igazából úgy vagyok ezzel, hogy nem akarom túlparázni, terhesség alatt elég sok érték el tud csúszni (fel v. le). De azért felhívom....

Breki! Nagyon édi kis táskát vettél!!! Nagyon tetszik!

Nellike! Örülök, hogy jól vagytok mind a hárman! Szép nagyok a babák, csak így tovább! A vizesedést én egyáltalán nem látom a képen, nagyon csinos vagy!

Ancsurti! Tudom, hogy mit érezhetsz, hogy anyukád nem tud kimenni. Én 3 és fél évet éltem Riminiben (Olaszo.), és nekem is volt olyan évem, hogy összesen egyszer láttam az anyukámat. Így meg, hogy babád lesz, pláne nagyon nehéz... :cry: :cry: :cry:

Apropó Rimini, képzeljétek az egyik olasz barátnőm hétfőn vonul be a babáját megszülni, császár lesz!! Izgulok érte nagyon!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Akkor döntöttél, de ez most egy IGAZI NŐ döntése, nem egy hirtelen felindulásból és sértődöttségből hozott döntés....ez így nyilván más. Tényleg nehéz néha a Pasikon kiigazodni, de nagyon jól mondod, ennél erősebb kötelék, mint hogy a Szerelmetek gyümölcse a kis Miron ott van a pocidban nem is lehetne!!!!
Tényleg nem tudom és gondolom, hogy alaposan körbejártad ezt már, de olyan nincs, hogy ex Férj nyilatkozik, hogy nem övé a Gyermek így nem szeretné, ha a nevét viselné, Te Apa meg nyilatkozik, hogy Övé és Ő szeretné, ha az Ő nevét viselné??? :roll: :roll: :roll: Ez számomra annyira furcsa, ha ilyen nyilatkozatok lennének hivatalosan akkor sem lehet sehogy sem megoldani?????? Esetleg nincs a volt cégednél egy jogász aki polgári peres ügyekben jó????? Vagy beszéltetek jogásszal is már erről???? Ez számomra annyira dühítő.... legyen már egy Gyermek annak a nevén akié és ne már a tököm-bököm hülye paragrafusok mondják már meg....

Anya ügy....elhiszem, fúúú, ha itt lakna Pesten hetente tuti taliznánk, sőt amikor Apa dolgozna 1x-1x ott is aludnék Náluk biztos! Nekem is nagyon hiányzik már pedig márciusban láttam és mivel ingyen beszélünk naponta 4-5x is szoktunk, ha egyedül vagyok, de az akkor sem olyan, mert nem ölelhetem meg és nem puszilhatom meg...pedig én úgy imádom Anyu illatát.... Már én is úgy várom, hogy jöjjön, el tudom képzelni, milyen rossz lehet Ancsurtinak!! :cry: :cry: Letiltottak arról, hogy Szegedre utazzunk a pocival, mert féltenek minket, inkább Ők felvonatoznak....hihetetlen Édesek tényleg, pedig idős Szüleim vannak! Na de ha meglesz az Unoka, havonta megint megyünk az bizti!!!! :lol: :lol:

Jó éjt Mindenkinek...jaj de várom már, hogy EnyémApa holnap jöjjön!!!!!! Most már nagyon nem szeretek egyedül lenni éjjelre (főként a múltkori görcs után)!

Tickerplayground.com
breki76

Ikoka,
Te is szép nagy pocit növesztettél itt időközben. :D

Ancsurti,
Hála neked egész nap a császármorzsa jár az eszemben. Egy apró bibi van azért, sok-sok éve nem csináltam és már fogalmam sincs, hogy kell. :lol: Persze tudok olvasni meg van szakácskönyvünk is, de főzésnél én kizárólag azt szeretem csinálni, ami úgy "jön". Igy elég karcsú a lista. :lol: De nem adom fel, ha egyszer tudtam, most is tudom. :twisted:
Sajnálom, hogy anyukád nem tud kimenni. :( Ez tényleg egy olyan esemény, ahol nagyon jó lenne, ha melletted lenne.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is,de elkezdtük a pakolást a 2 gyerekszobában!
Most már kezd kialakulni a végleges helye a dolgoknak!
Velünk minden rendben,kibírtam az Ikeás kirándulást is,vettünk is pár dolgot!
Benedek jól van,csak az idöjárás visel meg bennünket!
Amint végzünk a szobákkal,jövök vissza,és hozok képeket is!
Puszi Mindenkinek!
Szép napot!
20140328174041

sziasztok!
csak egy gyors bejelentkezés,talán este tudok jönni,ha nem leszek
nagyon fáradt...
tegnap takarítottam pakolásztam,ma meg lomtalanítunk.most én
pakolom a kicsiket és ha felkelt a párom akkor meg a többit...

ikoka szép nagy már a pocakod...
nekem mindig azt mondják,hogy milyen pici ahhoz képest,hogy
mennyi van hátra...

legyen szép napotok!

Kép
Kép
csibe83

Houston jelentkezik! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

ikoka7!

De cseles képek! Natúrban sokkal nagyobb a pocid, mint amilyennek ruhában látszik. :shock: :D :D :D :D :D :D :D

katy76!

Látszik, hogy magamból indultam ki. :roll: A háziorvosommal gyakorlatilag semmilyen kapcsolatom nincsen, mivel hál' Istennek nemigen volt miért felkeresnem. ( :D ). A nődokim viszont odafigyel rám és gyakorlatilag mindenről tud, ami a terhességem alatt történt velem egészségügyileg. Nekem tehát ő az etalon.
Téged, hogy-hogy gyerekkorod óta kezel? :roll: Én 14 éves koromig gyerekorvoshoz tartoztam elvileg, utána pedig már felnőtt háziorvoshoz.

boo!

Na, ÍGY már más. :wink: Mindazonáltal szerintem fussatok még egy-két kört ebben a témában - és házasodjatok össze. :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:
"Egy esküvő körül nem szabad ennyi hacacárénak lennie. Annak lényegesen gördülékenyebben és egyértelműbben kellene alakulnia. Talán a mienknek még nincs itt az ideje, ha ennyit bajlódunk vele. "
Ezzel nem értek egyet, ezt ne tekintsd a Sors Intő Jelének. Nem sok olyan pár van, ahol ripsz-ropsz sikerül összehozni a ceremóniát, különösebb kompromisszumok nélkül. (Általában a lányok akarnak nagyobb felhajtást, a fiúknak annyira nem fontosak ezek)
Tarthat(ná)tok templomit is? Mert akkor megejthetnétek most csak a polgárit két tanúval és később a templomit szééééép nagy családi körben - mondjuk összekötve a keresztelővel. :wink:

moncsy.78!

Várjuk a képeket! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Végre talán van fél órám magunkra is (bár ezt most a mosogatás szánja).
Nóci gyakorlatilag az alváson kívül 100%-ban lekötött eddig. Folyton azt néztem, nem nyel-e túl sokat, nincs-e vér a szájában vagy orrában.... Éjjel meg 3-4-szer futok (gurulok) hozzá. Első éjjel egyszer azt hittem, nem is él, annyira csendben veszi a levegőt! Még hozzáérni is alig mertem.
Mivel nem akarok naponta többfélét főzni, mi is levesen, meg krumplipürén élünk, bár ma lett egy kis sülthusi is, amiből már tudott enni néhány falatot. A császármorzsa csak álom.... bár most inkább hasábkrumplira vágyom, esetleg egy kis rántottsajt is jöhetne. De hát nem kínozhatom a gyerekem....
Picurkámat bíztatom én is, hogy forduljon szépen vissza, de eddig még nem fogadott szót.
Viszont (nemtomkiírta) a pisilés nekem se túl kellemes. Bár sokszor megyek, mindig úgy érzem, hogy borzasztóan kell, és mikor "megnyitom a csapot", szinte görcsös érzést érzek a pisilés alatt, és közvetlen utána. Én éjjel most is megyek legalább 3-szor.

Nellike: nagyok a babáid. Nekem csak egy van, és 1626 grammra becsülték a 32+1-nél!
Ikóka pocijáról meg Bond és a Snoopy-orr jutott eszembe. (Bocsi)

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: hogy van az adóbevallásod?
Tegnap hozta az egyik traktorosom (régebbi kolléga) a papírjait, hogy megcsinálnám-e, mert visszadobták neki, hogy más jövedelme is volt, mint a céges. Végigdumáltunk egy csomó mindent, és tényleg úgy tűnik, nincs neki más... Úgyhogy gondolom sok ilyen lehet, mikor APEH bácsi téved....

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Köszönöm szépen jól van. 8) Legalábbis remélem, hogy jól érzi magát, ha már az APEH-nál csücsül... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visszaküldtem kijavítva (mindenhol, ott is, ahol elvileg nem kellett volna újraszámolnom, mondván ők azt megteszik helyettem :twisted: :twisted: :twisted: ) és most várom, hogy mikor esik be a javított verzió. Ami majd remélhetőleg már jó is lesz és ha azt újfent visszaküldöm, akkor kezdhet ketyegni a 30 nap, hogy megkapjam a lóvét. Valami azt súgja, hogy az nem holnap lesz... :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! 8)

Ma grilleztünk,de én már bejöttem, mivel majd meg sültem.

oheni: én 100 km-re lakom a kórháztól, de a doki azt mondta, hamarabb be kell feküdnöm, hogy ott legyek már :roll: gondolom a vizsgálatok miatt is, meg már most 1000-es a méhnyak, azaz volt 2 hete....

Bond: igen, velük is aláíratták azt a papírt. de most majd lehet ügyvéd lesz belőle, mivel az egyiknél olyat írtak le, ami eleve nem lehetett úgy....hogy a gyomor telítődve, nem lehetett, hiszen a nyelőcsöve a légcsövében végződött nem a gyomorban....
Én ma ülök neki az adóbevallásoknak, igaz én neten adom be, na de van mit csinálni. :lol:

Csajok! Megvettük az ételmelegítőt, nagyon szuper, már kipróbáltam. Coraban 3 ezerrel olcsóbb volt, mint a Brendonban, és kettővel olcsóbb, mint a többi hipermarketben.

f.nikici

Még nem olvastam vissza, csak egy gyors kérdésem lenne, hátha valaki fenn jár és tud segíteni nekünk. Most rakjuk össze a kiságyat, és nem boldogulunk a háromfokozatú fekvő részével. A legfelső fokozatot túlságosan magasnak érzem, viszont ami eggyel alatta van azt már alacsonynak. :roll: Nektek mi a legfelső centiben a kiságy tetejétől? Köszi előre is! (matrac nélkül gondoltam)

Kép
Kép
tabati

Az említett srác papírjait már megcsináltam, 2 perces meló volt, de még van 4 bevallásom (abból 3 szintén nem nagy kunszt), meg egyet holnap hoz a rendetlen gazdája.... Szemétség lenne, ha jól megvágnám, mondván visszaél egy kismama türelmével?

Kép
Kép]
hendegabi

f.nikici! :)

"Ma grilleztünk,de én már bejöttem, mivel majd meg sültem. "
Nem ez a grillezés lényege...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"gyomor telítődve, nem lehetett, hiszen a nyelőcsöve a légcsövében végződött nem a gyomorban.... "
Na, ez az igazán gáz! Nem elég, hogy ilyen problémáról van szó (gondolom, ez is komoly műtétet jelent szegény kicsinek :( ), de még azon is lehet vitatkozni, hogy ha más nézi, akkor észrevették-e volna a bajt. Állhatnak neki bizonygatni az igazukat, míg a másik oldalról a dokik meg nyilván a maguk álláspontját védik. És ha 23 szakértőt kérnek fel, akkor kb. 25 féle szakvéleményt fognak kapni...

"Coraban 3 ezerrel olcsóbb volt, mint a Brendonban, és kettővel olcsóbb, mint a többi hipermarketben."
Tiszta matek példa: hány éves a kapitány ezek után? :lol: :lol: :lol:

Igen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.17 13:39-kor.

Kép
Kép
200907?

Tabati: nekünk kiságy még a nagybátyáméknál van, így mérni nem tudom, de ha jól emlékszem, ha benn volt a matrac, tán 20 cm maradt....

Kép
Kép]
hendegabi

Bár nem tartalmaz túl sok újdonságot, de ezt most találtam:

www.nlcafe.hu/babazzunk/20090515/szules ... zamitsunk/

Kép
Kép]
hendegabi

tabati! :)

Pontos centit nem tudok mondani, de itt van két kép:

Kép

Kép

A rudak 60 centi hosszúak és a képek szerint valahol félúton volt a legfelső fokozat, tehát úgy uszkve 30 centinél. (-6 centis matrac vastagság)

Kép
Kép
200907?

Rapid :oops: !

Bond!

Még jó, hogy ti sem csináltok soha hülyét a gyerekből (2. kép) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hendegabi,
egyet holnap hoz a rendetlen gazdája
Még iszony sok idő van a bevallás határidejéig. Azon polgártársaimmal egyetemben, akik az utolsó nap rohannak az utolsó nyitvatartó postára, kikérem magamnak a leszólást. :lol: Az igaz, hogy az idei szokásommal ellentétben kész, de csak azért, mert nem én csináltam. Azt persze nem ellenezném, hogy megvágd. :D

Tabati,
Az első időkben semmit nem csinál a baba a bömbi-hami-puki körön kívül. Ez azt jelenti, hogy aminek van egy 10 centis párkánya, arra rá lehet tenni. Az a párkány is csak azért kell, mert az ördög nem alszik. A születés után egy ideig képesek megemelni a fejüket, majd a gravitácóval szövetkezve átfordulni és leesni. Azután várhatsz erre a produkcióra vagy 3-4 hónapot ismételten.

007,
Nagyon jól jártál azzal, hogy már karácsonykor megcsináltad az adóbevallásodat. :? Persze ha neked kell(ene) fizetni, akkor nem is lenne olyan rossz a helyzet.

Szerintetek van annak értelme, hogy igyak, amikor kb 10 perc múlva úgyis mehetek a wc-re? A poén az, hogy ha nem iszok meg legalább 2-3 liter vizet (nekem kb fél liter elég, a többit tömöm), akkor valószínűbb, hogy kidobom a vacsorát. :roll:

Csibe,
Lomtalanítás? A jó nagy pocival az ezer fok melegben? :lol:

Moncsy,
Az ágyat végül megvettétek?

Kép KépKép
lorca

kicsidodi! :)

Miből gondolod, hogy közöm van a dologhoz? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sose tudtam megérteni, hogy ilyen ügyeket hogyan lehet az utolsó pillanatra hagyni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: Én hülyét kapok, ha nem vagyok túl rajta minnél hamarabb. (Ha visszakapok egy kis lóvét, akkor még jó, hogy be vagyok sózva, de ha esetleg nekem kéne fizetni, akkor is legyünk túl mihamarabb az egészen és hagy gazdálkodjak nyugodtan a maradékból)

Az idei év szép anyagi húzása: asszem kb. 60 ezres gázszámlát csináltam... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :( :( :( :( :(

Innivaló: brrrrrrrrrrr............... :? :? :? :? :? :?

Az éjjel egyébként megszültem. 8) A magzatvíz elfolyásától (ami inkább úgy nézett ki, hogy pisilnem kell, de mégis, mintha ittam volna, olyan volt :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: ) a "jön a gyerekemig!" fél óra telt el. Semmi fájás, még tolnom sem kellett, csak éreztem, hogy két kis láb van a szülőcsatornában és mindjárt kibukkannak. Ennyi volt, semmi felhajtás (körülöttem annál inkább rohangáltak az emberek)
A gyerek jól van, szép az orra, kreol bőrű és hullámos-göndör fekete haja van. Semmi baba arc inkább olyan 12-14 éves lányka, csak kicsiben.
Lehet gratulálni! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Azért ez nagyjából reális álom volt, nem...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

(Az előző oldalon hirdetett egy lány légzésfigyelőt. Nem tudom, hogy ki figyelte, de ők már az 5. babánál tartanak. Tervez valaki ennyit közületek?)

Kép
Kép
200907?

007,
Gratulálok, gyorsan lezavartad a dolgokat, rögtön a kamaszkornál kezded. :lol:
"Ha nem lenne az utolsó pillanat, soha, semmi nem készülne el" :lol:
Ha egy napra 10 dolognyi energiám van, akkor tuti 12-t kéne megcsinálni. 8) Naná, hogy prioritást élvez a csokievés, a szundikálás és a telefonálgatás. Ha időben megcsinálom az adóbevallásom, akkor az egy nap szenvedés nekeml. Így meg Robi csinálta meg. Abszolút nyereség.
Hogy csináltad azt a 60-at? Ha megnyugtat, szüleimnek majd a havi annyi télen, mivel hülyén van megcsinálva a cirkójuk és az ablakok sem csúcs szuperek.
Részemről nem mondanék nemet egy negyedik gyerekre. Csak egy negyedik terhességre. :roll: Náluk meg nem csak azért van 5, mert addig próbálkoztak, amíg össze nem jött a kislány. :lol: (régi ismeretség más topicból)

Kép KépKép
lorca

Köszi lányok 32 cm a megoldás, máshol is ezt írták, úgyhogy szupi, már ez is megvan. Most megyek, majd holnap reggel visszaolvasok! :wink:

Kép
Kép
tabati

""Ha nem lenne az utolsó pillanat, soha, semmi nem készülne el" " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Naná, hogy prioritást élvez a csokievés, a szundikálás és a telefonálgatás"
Így már mindent értek! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Őszintén szólva, magam sem tudom, hogy hogy csináltam. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Jobb híján nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy amikor leolvastam tavaly az éves mérőállást, akkor az utolsó 3 tizedes helyiértéket néztem, nem pedig a megfelelő helyi értékeket.
Annak sem örülök, hogy 60 rugónk bánja, de az talán még jobban dühít, hogy -valószínűleg- olyan szarvashibát csináltam, amit még soha. :x :x :x 12 éve élek külön, azóta magam gondoskodom a számláimról, pénzügyeimről és soha nem csináltam még ILYET.
Én is hibáz(hat)ok, mint más. De EZ annyira nem én vagyok...
És tuti, hogy én adtam meg rosszul, mert még fel is írtam az állást, dátumot, mindent és el van rakva a megfelelő helyre.
(Ráadásul nálunk úgy müxik a dolog, hogy amit megajánlanak, mint havi fogyasztást azt mi sosem fogadjuk el, mindig fölé megyünk egy picivel. Így havonta lehet, hogy egy kicsit többe kerül, de egy év után, az elszámoláskor egy kicsivel beljebb vagyunk. Tavaly is ez volt: az jött ki, hogy x hónap túlfizetésben vagyunk, így egy ideig nem fizettünk, ameddig kitartott a többlet fizetés. Csak ezek szerint hülyeséget adtam meg és most fizethetünk ki 700 m3-t pluszban - idei áron...)
Mindig figyeljük, hogy mennyi volt a fogyasztás, kell-e emeltetni, hogy ne legyen az a vége, hogy több tízezer forintot be kell csengetni, erre tessék, én csinálok ILYEN hülyeséget. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

tabati! :)

Akkor megnyugodtál? :wink:

Kép
Kép
200907?

Jelentem: Nócika teljes alvófelszereltségben mesét néz. Kicsit sétáltunk, meg fagyiztunk egyet délután, úgyhogy kimerültünk teljesen. Remélem hamar elalszik, és nyugis éjjelünk lesz.

007: mégiscsak van valami jó is a gázpalackban (és a fával fűtésben) :D
Én a taktikádat a villanynál szoktam alkalmazni: inkább kicsit többet fizetek havonta. Most nekünk se jött be. :?
Jó álmod volt. Én még nem álmodtam meg a szülést. Nócival többször is (akkor mindig fiút szültem, fekete, 4-5 cm-es hajjal: Mint az Adams Familyben, csak bajusz nélkül :oops: )

5. gyerek: hát, egyenlőre kettő, aztán talán még egyre rádumálom az apát. Bár már ebbe is nehezen egyezett bele. :?
Vagy ilyenkor kell lecserélni apukát? 8)

Tényleg: hol vannak a többiek? Már nekem is feltűnt Sillia hiánya, nem is beszélve Szkarabeuszról, meg a többiekről, akik meg hetek óta se jártak felénk. Ugye senkinek semmi baja!

Kép
Kép]
hendegabi

sziasztok!
sajna már nincs gépem!
apa meg mintha a fogát húznák,ha elkérem a szent gépét.... :cry:
egyre rosszabbul alszom én is!!!

Kép

lola29! :)

Ne hagy magad! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A villanynál is ugyanezt játszuk. Az úgy néz ki, hogy összejött. (Ne tudd meg, hogy mennyi minden van kihúzkodva a 220-ból, a készenléti állapotot is beszüntettük, kikapcs van mindenhol és ahol csak lehet, energiatakarékos izzók. A villanybojler viszi a legtöbbet, így is 20 rugót fizetünk havonta)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.17 21:22-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

HGabi nekem is sűrűn kell pisilni, de nekem ilyen gondjaim nincsenek, rendesen jön, és nem fáj. Éjjel is kimegyek vagy 3x.

Boo hát szerintem is egy esküvő megszervezése nem könnyű dolog, és nem is megy egyik pillanatról a másikra. És szerintem igen is kell kompromisszumokat kötni. Pl én szerettem volna templomit, párom nem mert ők nem ilyen neveltetésben részesültek, én belenyugodtam, és azt mondtam jó. Nekünk nem volt nagy esküvő, de azért kb 50-en voltunk. Ebből az ő családjából voltak kb 10-en, a többi az enyém, de itt is meg kellett egyeznünk hogy a miénknél hol húzzuk meg a határt. Szóval azért ez nem olyan egyszerű, hogy csak eldöntjük, hogy esküvő és akkor minden megy a maga útján. De ti tudjátok, ti döntésetek, csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem szabad arra fogni hogy ez a sors akarata.

Nálunk eltelt a hétvége. Itthon voltunk pihiztünk, főztem. Ma meg össze kellett pakolnom Norbinak, mert holnap indulnak az osztállyal erdei táborba 3 napra. Már ha ő egyáltalán elmegy. Ugyan is nagyon anyás. Ma már vagy ezerszer elmondta hogy el kell búcsúzni, és nagyon fogok hiányozni, meg hogy eljött a nap. Szegénykém nagyon szeretne menni, de attól sokkal jobban félénkebb és anyásabb. És nem szereti a változásokat. A megszokott saját kis helyét szereti, a megszokott környezettel, nehezen változtat. És még sosem volt így távolt tőlünk „idegenekkel”. Anyuéknál nyaralt nyáron, meg anyósomnál, de az ugye más, mert az is megszokott környezet, megszokott emberekkel, családdal. Úgy hogy szerintem nem fog fel szállnia buszra reggel. De ha még is szerintem ott lent fog majd sírni, hogy haza akar jönni. Csak attól tartok hogy ott meg a tanár nem fog szólni nekünk hogy menjünk érte, pedig én felkészültem erre és le is mennék érte ha úgy akarja.

Holnap este dokihoz megyünk, kíváncsi vagyok ennyi keményedés után hogy áll a méhszáj. Hétvégén is keményedet de nem volt annyira vészes most.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Egy mostani pocakkép. 108 cm a pocakom

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok!
jelentem kész vagyunk mindennel,amit mára terveztünk...

lorca!
igen sajna ebbe a melegbe kellett lomtalanítanunk,de végre kész,
így jöhet majd a mi szobánk festése is valamikor.
szerdán jönnek az erkélyt kicserélni és valószinű utána kifest a párom.

Gabi1!
hát nagyon szép nagy már a pocakod.az enyém nagyon elbújhat a
tied mellett.nekem még a köldököm se jött ki,bár eléggé mély
köldököm van.

Kép
Kép
csibe83

gabi1! :)

Reméljük, jó híreket mond a doki és a keményedések ellenére még azért bent marad egy darabig a kicsi! :wink:

Biztos nehéz lehet Norbinak az, hogy pár napra meg kell válnia tőled, de egyszer ezt is el kell kezdeni... És azért itt is ismerős arcokkal lesz körülvéve. Hátha ő is bátrabb lesz attól, ha nem érzi, hogy te mennyire félted, sőt büszke leszel a Te Nagy Fiadra, hogy ilyen bátor és ügyes volt. :roll: :wink:

Pocid neked is Snoopy-s. :D :D :D :D :wink:

csibe83! :)

Ügyik vagytok, pihenjetek is, amennyit csak tudtok! :wink:

Szerdán kicserélik az erkélyt? Csak 1 napos munka? :roll: :roll: :shock: :shock: :?:

Itt van egy cikk a hintáról és a mozgásfejlődésről (nem csak) neked :wink: :

http://www.babazo.hu/tipeg/20090510-egyensulyi-rendszer-fejlodese-hintazas.html

http://www.babazo.hu/tipeg/20090516-mozgashiany-es-diszlexia-magatartaszavarok.html

Holnapi menü: reggel János Kórház ortopédia, hogy TB támogatással tudjunk Manónak betétet csináltatni a cipőjébe. Így ugrik a kismama torna és még pofavizitre is mehetünk. ( :? :? :? ) Útközben még valahol beugrunk az Auchanba gumírozott lepedőket venni.
Szóval, majd csak valamikor késő délután fogok jönni. :wink:

(Most jutott eszembe: nem tudom ki szokott közületek Danone pudingokat venni. Tök átverés: a 4-es családi csomag drágább, mintha egyenként vennéd meg a cuccost. Ugyanis előbbi 125 gr-os, utóbbi pedig 150-es. Így a családi csomagnak több, mint 700.-Ft/kg, egyenként pedig kb. egy százassal olcsóbb. :shock: :shock: :shock: :shock: :? )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?