Sziasztok Kismamik!
Sajna nem sok időm van, így a hsz-okat is csak átfutottam.

Remélem mindenki jól van és jól telik a hétvégéje!
Szonibaba, engem érdekelne az egyszobában lakás titka, könnyű volt összeszoktatni Szonjit és Marcit?? Mikor kerültek össze? Csak azért kérdezem, mert nálunk is egyszobás lesz a felállás, Zalán ágya már Barnabás szobájában van, de azt tervezem, h éjszaka mózesban fog mellettünk aludni kb fél éves koráig, aztán összeeresztjük a srácokat…:roll:
Szonjának Boldog Névnapot! Pénteki vizsga milyen volt?
Lorca, hűtőajtó

….már én is jártam így csak szobaajtóval..nem volt kellemes
Dodi, sajnálom a tegnapi napod!
Ez a nőci meg tényleg nem komplett!

Nálunk is van 1-2 tanár aki azt gondolja, h az ő tárgya a legfontosabb

…pl jövőhét pénteken lenne egy vizsgám 24 szóbeli tétel, amihez nem elég a 3x200!! oldalas órán leadott ppt, még egy hiper vastag könyv is társul mellé, plusz a szóbeli vizsgára menetel feltétele 3!! beadandó dolgozat.
Lányok, tegnap éreztem először, h Zalán teljesen lent matat, ettől kész vagyok! Többször le kellett feküdnöm, mert volt h majd összeestem olyan élesen nyilalt "odalent". Azt hiszem vmi ilyesmiről írt Gabi is. Hétfőn megyek dokibácsihoz, majd megmondja merre lófrál ez a legény..
Ancsurti, szívből örülök a hitelnek

, na meg a sok szép dolognak amit sikerült beszereznetek az elmúlt napokban! Ha elkészült a komód, szoba, várjuk a fotókat!
A császármorzsát én is úúúgy szeretem!!
Boo, én is osztom Dodi ötletét, nem akarjátok megpróbálni más önkormányzatoknál, mindenképpen Bp-hez ragaszkodtok?
Nekünk is elvileg pesten lett volna, de kb ugyanígy jártunk, ahogy Ti: hely nem volt az idő meg sürgetett, így elmentünk egy vidéki anyakönyvvezetőhöz.
A teljes békének meg mindannyian örülünk!!
Niki72! Éljen-éljen a betöltött 31. hét!!!!
Hendegabi, örülök, h minden rendben van Nócival, a héten akkor tényleg nem unatkoztatok!!
Nikici, miért fekszel be egy héttel korábban?? Én kb 80km-re lakom Bp-től, de nem tervezek ilyet, remélem lesz időm vhogy feljutni a kórházig ha itt lesz az idő.
Ikoka, Timi, ne beszéljetek már zöldeket, gyertek sűrűbben igenis hiányoztok!
Hát nem tudom én miből vagyok, de én annyit tudok még most is enni!!

És ami a legszörnyűbb, h iszonyatosan rá vagyok kattanva a tésztákra, meg a tejre….nem is merem elmondani ma már mennyi mindent ettem.

A dokim biztos kiakad ha meglátja a súlyomat.
Egy kérdés: én most hallottam, h esetleg a terhesség alatti túlzott tejtermék fogyasztás is gondot okozhat a picinél

..nem tudom, tényleg igaz-e, de kicsit megijedtem, mert én rengeteg tejet iszom..
Ja és a végére, a kis névnapos pocaklakóknak: Boldog Névnapot Zsófi, Boti!!
Szép Hétvégét!