A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jaj, Bea, nagyon szorítok, hogy tényleg SOHA többet ne forduljon elő Majával ez az eset!!! És más rossz se!!!!

Adryn, nagyon jók a képek!!! Aranyosak a babák, anyák, apák!!! :wink: :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok Lányok már írtam az áprilisi topikba is, de szeretnélek titeket is megkérdezni-(utána visszaolvasok).....elkezdtem fogamzásgátlót szedni, Cerazettet, amit elvileg lehet szoptatás mellett. Tegnap reggel vettem be az elsőt és ma a másodikat, Lea ma reggel már ordított, ha mellemre akartam rakni, beleszívott 1-2-t és utána kiköpte és sírt, megpróbáltam többször mellre rakni ma, de ugyanaz az eredmény, éjszaka még csak-csak szopizott, de ma már egyáltalán nem volt hajlandó.

Van valakinek ilyen tapasztalata a fogamzásgátlóval, vagy,h mitől lehet, k kiköpi a cicit?

persze a fogamzásgátlót abbahagyom és fejek ezerrel, h nehogy elapadjon a tejem és tudjam újra szoptatni.....gondoltam, h kihagyom a ma éjszakát és holnap újra próbálom, hátha addigra kiürül......

Adryn - édesek a babák nagyon
Bea - drukkolok, h ez ne forduljon elő megint!

Kép

Kép
leo50

Bea
jaj, szegény Majácska!!! drukkolok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban!

Adryn
letéptük a 4-es sorszámot!!! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Leo: Ebben nincs tapasztalatom. Viszont nálam is van ilyen recept csak még nem váltottam ki. De ezek után nem is fogom... :roll:

Adryn: Hogy Niconak milyen háreme van!!! 8) :shock: :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Csibb: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Katka: most hogy már Fanni is, így nem hárem hanem négyem :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Holnap lesz Zsófi bulija. Kitaláltam az egészet, de még rengeteg az előkészület, sok munka van vele. Remélem tetszeni fog a gyerekeknek.
Addig is vizsgázzatok anyukák! :P Kérem a következő titkosírást megfejteni: :wink: :lol:

Momenonjoj totovovábobbob kokétot fofávovalol ésos kokövovesosdod a totitotkokosos ösosvovényonytot. A vovégogénon otottot a bobororítotékok.

Jó küzdést! Majd megmondom holnap, hogy az elsős gyerekeknek mennyi idő alatt sikerült.... :)

Katka

katka22

Katka, nem mindenkinél lesz ez így, a többeknél, ahogy olvasom inkább nem.....én mindenestre abbahagytam, jobb ötletem nincs.....majd honap este mar okosabb leszek, állítólag 24 óra után kiürül, remélem visszatalálunk a szopihoz.....

Kép

Kép
leo50

Hú, Bea, elhiszem, hogy összeszorult a szíved. Remélem, hogy nem lesz több ilyen - eddig nagyon szépen erősödött Maja. De ha biztosabbnak érzed, tényleg keress másik orvost.

Leo, én nem szedek fogamzásgátlót, nekem a dokim sem ajánlotta, hogy szoptatás alatt hormontartalmú gyógyit szedjek, hiába vannak elvileg szopi alatt is szedhetők. Nekem a helyi fogamzásgátlást javasolta (Pharmatex termékek). Remélem, hogy a picur újra szopizni fog már holnap! (Biztos megváltozott a tejcsi íze, ilyenről már hallottam...)

Lilla, milyen orvos vagy? (Ha nem titok)

Katka, ez jó! Biztos tetszeni fog a gyerekeknek! Majd meséld el, milyen volt a fogadtatás. És a megfejtést hova küldhetem? A titkos ösvény végi borítékba? :)

Nemlajos, jó kis programotok volt ma. A részvételi arány valóban nem volt valami magas...

Mi ma otthon voltunk a szüleinknél, páromnak lesz hamarosan szülinapja, és megköszöntötte a család.
Jó éjt mindenkinek!

erpé

leo, nem lehet, hogy véletlen egybeesés?
Keress rá a gugliban, hogy cerazette és mellékhatás, esetleg sírt.
(gyors rákeresés eredménye: baromi sok és hosszú vérzéseket okozhat, erre panaszkodnak)

csibb
, egy pillanatra nem értettem, miért kell Máténak Nico... :D :D :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na jó csajok.. ha már szombat van bulizzunk :lol: :lol: :lol:
de előtte egy kis táncóra:

http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Látom Erpé, profi vagy nyomozásban! :P

Akkor feladok mégegyet. Amikor a gyerekek megtudják, hogy a kincs a garázsban van, akkor rájönnek, hogy ehhez bizony kulcs is kell, de a kulcsot persze Fekete Kéz elrejtette, de kapnak segítségül egy verset (Nemlajos: kérem a jambusaimat nem bírálni :oops: )

1.
A bunker kulcsa egy titkos helyen
Lapul, amíg meg nem leled:
’Az ajtót nélkülem nem nyithatod
Találd ki, hogy hol vagyok.

2.
Szép fehér az én börtönöm
Borítékok közt őrlődöm
Az egyik a leveleket beteszi
A gazda pedig kiveszi.

3.
Kerítésen megbúvok
A kincs közelében lapulok
Azután nyithatsz velem
Ha a gonosz kalóz legyőzve pihen.’

Katka

katka22

És az a kérdés, hogy hol a kulcs. Remélem rájönnek a gyerekek.... :roll:

Katka

katka22

Sziasztok!
Bea összeszorult a gyomrom! Remélem én is, hogy többet nem ijeszt rád a kicsi lány, és nagyon várjuk mit mondanak a kontrollon.
Katka, én kivenném a postaládából, már ha fehér a ládátok. :roll: Szép napot és jó bulit kreatív anyuka!!!! Várjuk a képeket! :wink:
Nagytalit sztem mi kihagyjuk. Apát tegnap a medvékhez is nehéz volt elcsalni. Nagyon klassz volt, bár kicsit eltévedtünk, mert nem találtuk a megyeri hidat és az is része volt a kirándulásnak. A maciknál szopiztattam a mászóka alatt, Katus végig aludt, a "nagyok" pedig (bnőmékkel voltunk) jobban élvezték a csúszdákat, mint a sétát. Azért persze az etetés bejött nekik. :lol:
Hanna nagyon szép kislány. Gyönyörű kis arca van! Nico pedig továbbra is a csajok álma! Tényleg volt rajta ruha! :lol:
Gabka jót tett a tegnap este? Jobbulást kívül belül!
Csibb örülök, hogy ennyire bejött Fanninak a dolog. Lehet ám, hogy nem ugyanarról beszélünk. Ahol mi volt a MOM-hoz volt építve, de mindegy is. Jut eszembe! Mi nyáron már mehetünk a Balcsiba? Vagyis természetes vízbe pancsizni?
Erpé lakást nézegetik, de még semmi komoly. :? Lassan feladom, hogy költözünk. :cry: De köszi a kérdést!
Ma anyóék jönnek ebédre, még nekiállok a dolgoknak!
Csodaszép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Leo Én Azalia nevű fog.gátlót szedek és Máté azóta is szépen cicizik. Próbáld ki ezt.

Katka Menj tovább két fával és kövesd az ösvényt. A végén ott a boríték :)

Bea Jó, hogy anyukád segít. Gondolom ő is azért megnyugtat. A magán pedig jó ötlet. Igaz, hogy az pénzbe kerül, de legalább jól bánik a picilánnyal. Remélem több ilyen nem fordul elő!!!

Kép

Kép
rszg

Kukli: én még a Lilivel se voltam a Balcsiban eddig (hozzá teszem mindig esős időben sikerűlt lennt tartózkodni) :roll:

Leo: ez nagyon szopisztrájk gyanus. Nálunk 1 hétig tartott. Csak akkor sikerűlt megetetnem, mikor félálomban volt, különben ordítás, cici eltolás. Érzelmileg, hogy állsz? Én abban az időszakban iszonyú labilis, kialvatlan, türelmetlen stb. voltam. Csak ismételni tudom magam: keress fel mielőbb egy szoptatási tanácsadót Az LLL honlapján van lista. A tejci miatt meg ne aggódj, egyik napról a másikra NEM tud elapadni

Katka: nagyon kreatív :) , jó bulit

Adryn: Nico fiú csúcs, micsoda négyem :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Most megint nem tudok jönni egy ideig... tarol nálunk a fosóshányós. Most tartunk a 2. gyereknél, nem tudom, meddig tart még. Réka remélem megússza majd, nála lenne nagyon necces... (egyetlen reményem az, hogy nála is hat a 2 hónapja szedett Protexin, és az+a tej megvédi).

R.

KépKépKépKép
rebi

Köszönöm lányok, én is remélem nem fordul elő többet, tegnap fürdeni is alig mertem elmenni, még a légzésfigyelő mellett is ötször benéztem előtte.. ez se jó, de este már minden rendben volt, úgyhogy remélem érzelmileg mi is visszaállunk a régi kerékvágásba.

Katka nagyon ötletes vagy, csajok nem panaszkodhatnak.

Leo, Ez a cici elutasítás nálam is volt, nálam a Gyöngyi tanácsa vált be, lehet benn maradt egy-egy büfi, próbáljam többször büfiztetni evés közbe, lehet más is volt a dologban, de magától megszűnt a probléma. Ne idegeskedj rajta.

Adryn, nagyon szépek vagytok, összeillő pár, kiscsaj jó husban van, aranyos ő is. Video: jól nyomja a fazon:)

Rebi jobbulást a családnak!

Bea, Maja

Kép
bea1978

rebi: azért csak figyeld a kicsit. Én is azt hittem, hogy az anyatej megvéd, erre 2 éjszakát dekkoltam vele a Lászlóba. Ha ekezd hányni írány a kórház, ne tököljetek, 3 óra alatt kitudnak a kis törpék száradni :(

Bea:gondoltam rád éjszaka

Kép

Kép
pgyöngyi

Na csajok! bekaptam valami ronda torokvírust. Legszívesebben ágyban dekkolnék.... Pont a buli napján.... :twisted: Pedig ezt ugye most végig kell valahogy csinálni.... Remélem sikerül majd pár órára összeszedni magam... :roll:

Rebi: Sajnálom a betegséget. Ez bizony nagyon vacak, főként, hogy valószínűleg átmegy mindenkin. Kitartás!

Bea: Még akkor is nehéz lehet ez, ha van egy apuka melletted, aki osztozik a felelősségen, a rémületen, az aggódáson. Így meg, hogy minden felelősség rajtad van, hát... :roll: Szóval hihetetlen jól kezeled ezt a helyzetet. Én már teljesen belepusztulnék az aggódásba. Pedig bizony észnél kell lenni és biztos végelegesen is kinövi. Legyél nagyon erős! Csak elképzelni tudom, hogy mennyire küzdelmes lehet ez így Neked és szorítok a pici lányért! +++++

Kukli: Jó lehetett a kirándulás! És naná, hogy a csúszda érdekesebb, mind a séta. ;)

Katka

katka22

Sziasztok,

Javult a helyzet, már hajlandó szopizni, amit tegnap éjjel fejtem le azt megette cumisüvegből. De az már 16 órával a tabletta bevétele után volt......szerintem nem szopi sztrájk, de majd azért pár nap múlva meglátjuk......érzelmileg teljesen rendben vagyok, ezen a téren nincs semmi baj :-)

Rszg - köszi, megnézem

Szoptatási tanácsadóval konzultáltam és megerősítette, hogy lehet, hogy az anyatej íze változott meg.....

Katka, Rebi - gyógyulást!

Kép

Kép
leo50

SziasztoK!

Bea: nagyon sajnálom Maját és persze téged is. Remélem több ilyen nem lesz!!! Elképesztő, mennyire jól kezeled a dolgokat!

Adryn: aranyosak a babák!

Katka: nem semmi anyuka vagy. Szívesen lennék a lányaid barátnői :wink: :D Jobbulást a torkodnak. Majd mesélj, milyen volt a buli(képes beszámolóóóóót :lol: ).

Rebi: jobbulást a gyerekeknek!

Több napos talit sem tudjuk sajna bevállalni, a férjem itthon ülős típus...
Apa elkapott vmi torokfájós vírust, tegnap egész nap feküdt. Én meg nagyon fáradt lettem estére, fürdés utáni szopinál alig tudtam nyitva tartani a szemem. Ma reggel szopi után visszazuhantam az ágyba és 10:30-kor ébredtem. Mennyire jól esett.

Most csak ennyi jutott eszembe. :oops:

banokla

Nemlajos: mit főztetek? Tényleg nem sokan voltatok...

Csibb: nagyon jó, hogy Fanninak tetszett az úszás. Gergő nagyon fél a vízbe. Tavaly Siófokon nyaraltunk alig tudtuk bevinni a vízbe. Nagy nehezen sikerült rávenni, hogy belejöjjön,deapartólnem volt hajlandó mozdulni. Úszógumiról szó sem lehetett. Apa tudta beljebb vinni pár lépést, de akkor is a nyakába úgy kapaszkodott, majd meg folytotta.

banokla

Leo: örülök, hogy máris túl vagytok rajta és,hogy nem sztrájk volt.

Katka:kitartás. Torokgyuszi :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

Kuklika, mi tavaly voltunk a négy hónapos kisfiammal a Balatonon, nem lett semmi baja, és még élvezte is, nagymamival. :D

Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

hűűűűűűű, EKKORA egy négy hónapos??? :shock: :D :D :D

banokla: paprikás krumplit, természetesen :wink:

A több napos taliról én is inkább lemondok, az én férjemmel nem lehet tervezni, még azt sem tudja eldönteni, hogy jövő héten hazamenjünk-e... :?
Most meg a kádban ül. Én tegnap kértem meg, hogy vigyáz-e Dömére, míg megfürdök, mire azt válaszolta: elég neked a zuhany is.
Persze most azt mondja, vicc volt... :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos Ilyet! Remélem ma belefekszel a kádba. Én azt szoktam csinálni, hogy "Géza fogd meg egy kicsit Mátét." És ott hagyom :)

Leo Örülök, hogy megy a szopi.

Két mai kép:
Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Gyönyörűűűűűűűűűű!!!!!!!
Már csak három hét és megpuszilgathatom!!!

Nemlajos, elszámoltam magam, öt hónapos volt akkor.
Most meg ilyenek:

Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Az jutott eszembe: Köszi, hogy nem zártatok ki a márciusi topikból :))

Kép

Kép
rszg

Helló!
Katka jobbulást! Ahogy ismerlek a buli szupi lesz így is!
Juji köszi! Viko tündéri a vízben! Nálatok örökletesek a szép gyerkők, s persze szülők? Jut eszembe, téged asszem még nem is láttunk….. pedig te már nem is a kukkoló kategória vagy. Én egyenlőre azon gondolkoztam én bemehetek e, de akkor bemegyek. Katust bizti nem viszem, mert mégiscsak csajszi, stb…. bakker mennyivel jobban féltem, szinte szégyellem magam.
Rszg Máté még mindig nagyon husi! Édes kis mosolya van!!! Te pedig simán letagadhatnád, hogy gyermeked van… bár azt is, hogy már vagy annyi idős, mint aki diplomázhat.
Katus 2-3 napja alig alszik, anyósék elmentek, fiúk is játszin, de már hulla vagyok. Ráadásul a szupi kis órákat alszom egyben már csak kevéske 4 órákat alszom egyben éccaka lett. Hmmm nem értem. Persze még mindig nincs okom panaszra.
Banolka, Rebi nektek is jobbulást!
Leo hajrá! Ügyik vagytok!
Gyöngyi reméljük idén pancsizhatsz Lilivel is. Mi Botival tavaly megtettük. Kihagyhatatlan élmény!!!!!!!!! Ma már nem tudtam mit kezdeni Katussal, és mikor kötöttem fel a mei tai-t, eszembe jutottál. Te leszel a mei tai-os bnőm. Így döntöttem. Punk-tum.
Na lépek, meglesem a kis bömbölőmet. Már leraktam, hátha…… néha néz a kezünkbe nagy szemekkel, aztán ha feje „párnát” ér már húzza a lóbőrt, mintha mi zavartuk volna. Máskor meg vízszintesben már hangja van. Ki érti a nőket?????
(ha lesz végre szerkesztő progi – apa mára ígérte - a gépen dobok én si pár képet)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli Köszi! Majd ha láttok a legújabb ruhaszerzeményemben :) Olyan, mint egy diáklány.
Priviben küld el a mail-címed és küldöm a táblát.

Kép

Kép
rszg

rszg, hja, meg engem se :D :D :D
juji, ne viccelj, az az egy hónap ide vagy oda :D
Csak olyan hihetetlen, hogy pár hét, és ilyen nagy lesz az én kisbabám :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli, kívánságodra, itt vagyok. :wink: :lol: De ha jól emlékszem, Hugicám tett fel rólam Mátéval képet.

Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Juji
de szépek vagytok!!!

Rszg
dettó! :wink:

Kukli
a csajomat én sem mertem ilyen vizekbe belerakni, ezért sem mentem babaúszásra vele... de Mátét szerintem belemártom a Balcsiba a nyáron!
mi mehetünk a vízbe, a 6 hetes kontrolig nem lehet, utána már igen!

Banolka
Fanni egy sellő, már tavaly nyáron is imádta a vizet, lement a víz alá, lecsúsztunk a nagy csúszdákon, merülve érkeztünk a vízbe, úgyhogy ő hozta a formáját az uszodában is.
szerintem Gergőnek is eljön az ideje, meg fogja szeretni. lehet, hogy hideg volt neki a víz...

most akkor csütörtökön megyünk a kopaszi gátra???
mert már kezdek betelni a programokkal a hétre! 8)

Katka
én is el tudtam olvasni a titkosírást! 8) :lol:
nagyon ötletes csaj vagy, és hihetetlen, hogy mennyi energiád van, hogy még kreatívkodj is a 4 gyerek mellett... :shock:
gondolom ez a torokgyuszi sem fog megkottyanni neked, de azért nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb meggyógyulj! :wink:

Bea
én is annyit gondolok rád! mikor már este alig várom, hogy hazajöjjön a férjem, és átdobjam a kezébe Mátét... :oops: te meg kőkeményen csinálod egyedül, plusz minden aggódás a te válladat nyomja! de vígasztaljon, hogy az öröm 100%-a is a tiéd!!!

csajok! a fiam megajándékozott egy szuper éjszakával!!! :D este 9-kor aludt el és legközelebb negyed 6-kor találkoztunk egy gyors szopira, majd visszaludt simán :shock: és lazán felkelt fél 10-kor! :shock: :shock: :shock:
én meg bucira aludtam Fannival a fejem... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és azóta a lányom minden nap úszik... :lol: tegnap is meg ma is strandoltak az apjával! (de jó nekik...)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Juji Csak a Te kedvedért :)

Kép

Kép

Kép
rszg

Juji, Rszg: nagyon szépek a gyerekek!
Rszg: ez az ujjszopós nagyon édi!! :lol: :lol:

SZONJÁNAK UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!

banokla

rszg :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, Erpé!

Még csak általános orvos vagyok, mert még csak tavaly novemberben államvizsgáztam, és utána még 5 év a szakvizsga. De amúgy a sugárterápián dolgozok, de még csak 3 hónapot dolgoztam, utána meg eljöttem szülni.
Nekünk nagyon jó volt az elmúlt 2 éjszaka, 6 órát egyben végigaludta a pici, aztán még kettőt pluszban. Viszont még mindig nem szeret napközben aludni. :roll:
Vendég

Banokla, kösziiii!!!! :)

Rebi, jobbulást a családnak!

rszg, juji babák továbbra is gyönyörűek!!!! :)

Katka, télleg nagyon kreatív vagy!!! Milyen volt a buli???????? Gondolom élvezték a gyerekek!

Ott alvós tali nekünk sem menne....de sztem megakáosz lenne....anyuk, apuk, babák, tesók....huuuuu..... :shock: :shock: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Rebi, jobbulást a gyerekeknek mielőbb!

Katka, neked is! Remélem, h a betegséged ellenére a gyerekek élvezték a mai napot! Tényleg irigylésre méltó az energiád és az ötleteid...

Banokla, Csibb, ti meg tényleg jó nagyot aludtatok. De jó nektek! Nálunk most nem nagyon volt alvás. Ráadásul Samu sem szombaton, sem vasárnap nem aludt ebéd után, és Kata is össze-vissza... Most jó fáradt is vagyok.

Csibb, jól hangzik ez az úszás nagyon, szeptembertől lehet, h mi is megnézzük. Júni közepéig tart a karateedzés, az is heti két alkalom. De Samu is vízimanó, imádja a vizet, nem lehet kiszedni... Szerintem hosszabb távon valami vizes sport fog neki bejönni. És ő is volt 5 hós kora körül a Balatonban (Juji :) ), már akkor is nagyon élvezte.

És nekem is kezd tele lenni a jövő hetem, szóval szerintem is legyen csütörtökön 10 órakor a Kopaszi-gát!

Rszg, Juji, nagyon jó képeket tettetek fel! Nagyon csinosak vagytok, a gyerekek meg csodaszépek!

Kukli, és Kata leszokott a napközbeni alvásról is? Nálunk jelentősen rövidültek a napközbeni alvások hosszai... Medvefarm tök jó kis program, mi egyszer voltunk arra, és nagyon tetszett.
Ja, és enyim mei tai is elkészült :) Kiváncsi leszek, hogyan fogok boldogulni vele.
Ma voltunk a Múzeumok majálisán, nagyon tuti programok voltak (pl. bábszínházat is néztünk), de ami miatt most írok erről, hogy tök sok mindenkinél láttam, h mei tai-ban hordozza a babáját :) Nagyon népszerű lett.

Lilla, és milyen szakorvos leszel majd egyszer? Nem semmi, hogy mennyi ideig kell tanulni ebben a szakmában, ez mindig döbbenetes nekem... Jó alvókája lett a lányodnak :)

Megyek, eldőlök, mai nap (is) nagyon hosszú volt. Jó éjt!

erpé

Hűha, Bea, ez nagyon ijesztő lehetett! :shock: Remélem, nem lesz több ilyen...

Nemlajos! Tök jó, hogy így együtt tesz a közösség önmagáért. :) Még ha kevesen is voltak. Legközelebb többen lesztek! (Álljunk hozzá pozitívan :) )

Leo! Remélem, sikerült visszatalálni a szopihoz... nem egy túl pozitív tapasztalat ezzel a Cerazettel. :? Ja, látom, sikerült. :)

Gabka! Remélem, jót tett a gondolkodós este. :)

Rebi! Jobbulást a gyerkőcöknek. Remélem, a legkisebb tényleg nem kapja el.

Katka! Jobbulást! Hogy sikerült végigcsinálnod a bulit? Torkod javult?

Mi tegnap kiruccantunk Veszprémbe, több baráti gyerekes házaspárral találkozni. Nagyon élveztük. Mártink volt a legfiatalabb. Minden baba nagyon édes volt. :) Ma meg barátnőmmel sétáltunk egy nagyot, jól elment a nap. :)

Szóval akkor csütörtökön Kopaszi-gátazunk?

Masut
masut

Gyöngyi - én is örülök, remélem így marad a dolog.

Erpé - köszi a tippet meg fogom nézni, hogy lehet máshogy védekezni.

Rszg - nagyon édesek a képek, meg kell zabálni, ahogy szopja az ujját.

Juji - gyönyörű baba!

Megyek én is mindjárt aludni, mert hulla vagyok, bébike ma egész nap nem aludt csak 2x fél órát.

Kép

Kép
leo50

masut: tavaly többen voltak... de azért legyünk optimisták!
Csütörtök 10 óra Kopaszi nekem is jó! (max kések... :D)

Na, hoztam egy sorozatot, ne csak a blogon terjedjen.
Döme új sapit kapott, szerintem örül neki :twisted:
Kép Kép Kép Kép

És a járókában történő első alvás:
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Buli megvolt, jó volt, de hulla vagyok. :)

Szerintem is menjünk a Kopaszi gátra csütörtökön és hogy a tépelődést eldöntsem: Én megyek csütörötökön a Kopaszi gátra 10 órától. Jön még valaki? ;)

Katka

katka22

szerintem már vagy hárman írtuk, hogy igen :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bea ez tényleg ijesztő lehetett, bizti minden rendben lesz Majával :wink:

Katka te aztán nagyon jókat találsz ki :) torokfájást sajnálom. Nekem nagyjából meggyógyult, bár még érzek valamit nyeléskor.

Nemlajos Döme haláli a sapiban, szerintem is tetszik neki :D

Rszg jól nézel ki :wink: és Máté is aranyos.

Mei tai tulajoktól várom a képeket :wink: nekem is meg kellene már rendelnem csak még nem döntöttem el hogy milyet és honnan :roll:

Ma voltunk Alma koncerten, végre itt Zeg-en is voltak és nagyon jó volt, bár Panna egy idő után megunta :? de csak azért mert annyi minden volt még a városban. Egerszeg Fesztivál volt a hétvégén és ilyenkor egy kis vidámpark létesül a városban :)
Vittük magunkkal Nimródot is a kendőben volt rajtam és szerintem mi voltunk a fesztivál legérdekesebb része :D Annyira megnéztek, megbámultak minket a kendővel hogy a végén már zavaró volt, sokan nem is tudták mi van rajtam :lol: meg sokan odajöttek megnézni Nimródot. Ez úgy látszik itt még nem gyakori jelenség :D
Szegény Bulcsú pedig tegnap akkorát esett a motorjával hogy most tiszta seb az arca :( Teljesen lezúzta az egyik oldalon az arcát.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!

Masut, jó lehetett a veszprémi kiruccanás - az egy nagyon szép város, én szívesen megyek oda (mivel évek óta Almádiban nyaralunk, és az nagyon közel van).

Vica, a zalaegerszegi fesztivál is jó programnak hangzik. Sajnálom, h Bulcsú ekkorát esett... Kendőzés: mikor 3 éve Samut hordoztam, akkor engem is nagyon megnéztek itt Csepelen, még a védőnő is arról faggatott, hogy hol tanultam. Most valahogy kevésbé "nagy ügy" a kendő - vagy csak hozzászoktam, h idénként megbámulnak és lüke kérdéseket tesznek fel :) (a kedvencem ezek közül: kap levegőt a baba? :) )

Lépek, Samu felébredt...

erpé

Jó reggelt!
Szonjának mi is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Erpé épp kérdezni akartam a mei tai-t. Éccakai szopinál jutott eszembe. :oops: Tegnapi írásom után Kata nyomta fél 8-tól félt kettőig. Szval meg sem szólalok. Azért remélem napközben pihizik kicsit. Ma csípőszűrés újra, most uhu.
Én is mennék csütörtökön, akik nem érnek rá talán megbocsátják, úgyis ismétlünk mikor nekik is jó. Remélem már nincsenek a mocik büntiben. :roll: :lol:
Juji bocsi, tényleg raktatok fel akkor, csak az olyan kesze-kusza időszakunk volt, eszetlen terhesség, nulla memória. :oops: Szépek vagytok és aranyosak! Köszi! Várom a hugi diáklányos ruháját. Rszg a végén beáll újra érettségizni, átver mindenkit a külsejével. :lol: Máté irtó cukin szopizza az ujját.
Vica Bulcsúnak nagy cuppancs, szegényke! :? Feszt. Jó lehetett. A mindenki megnézte dologról jut eszembe, bevásároltunk pénteken, erre jön egy néni (Kata épp kezemben) megsimogatja a kis kezét, hogy milyen szép. Na jól megmondtam neki, hogy mit képzel, a koszos kocsi után pont azt fogja amit a szájába vesz a manó, és még ő volt felháborodva. Pedig visszafogott voltam sztem ahhoz képest, amit éreztem. :evil: :evil:
Döme még mindig nagyon vagány, és husi! Várom, hogy csütörtökön láthassam. :wink:
Dobok én is párat.
Így aludt el Katus este. Mikor megláttam azt hittem megzabálom, fogta alul a malacka kezét :lol:
Kép
Boti bnőjvel etette a macit
Kép
Van ám nekünk is kalapunk (indulás előtt készült még az ágyában tegnap)
Kép
és a csúszdára mászás közben Bobó
Kép
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah még ezt a akartam, kedvencem: Kép
:P :P :P :P
kuklika