Sziasztok!
Rebi, jobbulást a gyerekeknek mielőbb!
Katka, neked is! Remélem, h a betegséged ellenére a gyerekek élvezték a mai napot! Tényleg irigylésre méltó az energiád és az ötleteid...
Banokla, Csibb, ti meg tényleg jó nagyot aludtatok. De jó nektek! Nálunk most nem nagyon volt alvás. Ráadásul Samu sem szombaton, sem vasárnap nem aludt ebéd után, és Kata is össze-vissza... Most jó fáradt is vagyok.
Csibb, jól hangzik ez az úszás nagyon, szeptembertől lehet, h mi is megnézzük. Júni közepéig tart a karateedzés, az is heti két alkalom. De Samu is vízimanó, imádja a vizet, nem lehet kiszedni... Szerintem hosszabb távon valami vizes sport fog neki bejönni. És ő is volt 5 hós kora körül a Balatonban (Juji

), már akkor is nagyon élvezte.
És nekem is kezd tele lenni a jövő hetem, szóval szerintem is legyen csütörtökön 10 órakor a Kopaszi-gát!
Rszg, Juji, nagyon jó képeket tettetek fel! Nagyon csinosak vagytok, a gyerekek meg csodaszépek!
Kukli, és Kata leszokott a napközbeni alvásról is? Nálunk jelentősen rövidültek a napközbeni alvások hosszai... Medvefarm tök jó kis program, mi egyszer voltunk arra, és nagyon tetszett.
Ja, és enyim mei tai is elkészült

Kiváncsi leszek, hogyan fogok boldogulni vele.
Ma voltunk a Múzeumok majálisán, nagyon tuti programok voltak (pl. bábszínházat is néztünk), de ami miatt most írok erről, hogy tök sok mindenkinél láttam, h mei tai-ban hordozza a babáját

Nagyon népszerű lett.
Lilla, és milyen szakorvos leszel majd egyszer? Nem semmi, hogy mennyi ideig kell tanulni ebben a szakmában, ez mindig döbbenetes nekem... Jó alvókája lett a lányodnak
Megyek, eldőlök, mai nap (is) nagyon hosszú volt. Jó éjt!
RÉ