A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Miciona!
Lehet tudok neked szerezni, mert az egyik kolléganőm esküvő-szervezéssel foglalkozik, és vannak kapcsolatai. Megkérdezem neked, és jövök vissza a válasszal! :)

Hol vannak a többiek? :roll: :?: :roll: :?:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Tegnap jól felidegesítettem magam, mert rémálom volt, persze a babával, azt álmodtam, hogy nem volt már szívhangja, és arra ébredtem, hogy zokogok :cry: :cry: Ráadásul tegnap az összes eddig elég durva tünetem elmúlt, így gondolhatjátok, egész nap frászban voltam. Délutánra már nem bírtam tovább, kerestem egy uh központot és bejelentkeztem.
Este elmentünk, kiderült, hogy azért nincs tünet, mert az előző uh-hoz képes 8 nap alatt nem nőtt a picike((......azt mondta a doki, hogy nincs elég tápláléka, mert nem maradt bennem semmi......

Julcsi: a barátnőmnél és úgy volt, hogy mintha megjött volna neki, 2 napig vérzett is aztán elmúlt és nem értette, hogy mi van, aztán kiderült, hogy TERHES :D :D :D Nagyon drukkolok!!!!

Melánia, KAta
Nektek is mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++
Jó lenne egy kis tavaszi végi babaeső! :wink:

Zsu,
Amikor én jártam stimura, reggelente beszélgettem egy csajszival, akinek szintén ciszta problémája volt, ő felüléseket csinált napi 300-at!!! és egy hét alatt elmúlt neki, esetleg próbáld meg, hogy biztos ami biztos tuti elmúljon a kezdésre.

Miciona,

mi is snacisok vagyunk, kettő horpaszt itt körülöttem! :D Nektek milyen van? Császár Icáékat nem ismered, nekünk tőlük vannak a kutyusaink!

Kép
rencsi79

Sziasztok csajok,

Julcsi, nagyon drukkolok, tesztelj már egyet. :wink:

Rencsi, nekem ugyanilyen paráim és rémálmaim vannak. Ez is egy terhességi tünet. Én azt álmodtam nem egyszer, hogy dől belőlem a vér és nem tudom a Dévait elérni. Mit mondott a doki, ilyenkor mi a teendő. Mit kell enned, hogy gyarpodjon a pici?

Kata,
Milyen volt a film, mert én is meg akarom nézni.

Miciona,
Te feletetted is elrepül a gólya, ne aggódj. :wink:

Kép
gmelcsi1

Melcsi,

hát, nem hányni......most egész nap falatokban zöldségeket és gyümölcsöket eszem, úgy kell, hogy egy falat 5 perc szünet, hogy bent maradjon, ha ez sem használ, akkor hányás csillapító gyógyszer :(
Mi is 26-ra kaptunk időpont, de ez nem volt jó nekünk, mert a férjemnek el kell utaznia, így mi 22-én megyünk. Nem akar ez a találka összejönni:((((

Kép
rencsi79

Na főnökség ebédel :)

Köszi lányok a bíztatást, hát, picit mindig van a wc papírom barnás cumó, van egy olyan érzésem, hogy a vörösök be fognak indulni, csak még kicsit várnak.
Persze nagyon bolgog lennék, ha nem így lenne. Ha nem jönnek, tesztelek egyet, mert ha poz. lenne, akkor azért felhívnám Apánkat, hátha kell egy kis progipótlás. Próbálok nyugodt lenni és nem csak erre gondolni, de elég nehéz.

Rencsi,
Drukkolok nagyon, hogy benned tudjon maradni az ennivaló!!! És tudjon növekedni a pici. Vigyázz magadra!

Melcsi,
Jaj borzasztó lehet ez ilyen álom... én is már álmondtam a héten, hogy megjön, aztán hogy nem jön meg, de negatív a teszt mert kiderül, hogy cisztám van és azért nem jött meg :(

Miciona,
Sajnos a mi fotósunk nagyon drága volt, ezért nem ajánlgatom, de azért ha nagyon nincs senki, szólj, megadom a számát, hogy tudj érdeklődni!
vjulcsi

Miciona!
Remélem tudnak majd rajtad segíteni. Ha esetleg küldesz priviben egy mail címet küldök pár képet amit a csajszi készített. De csak úgy sutyiban, hogy ne tudja senki! :):)

Melcsi!
A filmet szombaton nézzük meg, már meg is rendeltem a jegyeket! Alig várom! Remélem jó lesz! Olvastam 2x is.

Julcsi!
Ne add fel! Ne gondolj rá! Hátha nem is akarnak jönni azok a fránya vörösök! :)

Rencsi!
Próbálj meg sokszor keveset enni! Hátha segít! Drukkolok, hogy maradjon benned valami! Lehet nem tetszik a gyerkőcnek az étrended! :)

Melánia!
Eltűntél! Hogy vagy? Mi újság? Azért jelentkezz! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Agnyes: sajnálom. :( Most próbáljatok meg kikapcsolódni és minél kevesebbet agyalni az eddig történteken. Az a legfontosabb, hogy mindig előre kell nézni. Ha az intézetváltást végleg eldöntöttétek és az orvost is kiválasztottátok, a szeptemberi kezdésre kell koncentrálni. Minél több papírt szerezzetek be a korábbi programokról és az ősszel még érvényes leleteket is kaparintsátok meg, hogy ennyivel is egyszerűbb legyen a dolgotok szeptemberben. Bízzatok Vass dokiban és persze abban, hogy a lombik 90 %-ban sikerül, csak türelem kell, igaz, nem kevés.

Vjulcsi: szorítunk, hogy a vörös hadsereg végül mégis eltévedjen. Igaz, hogy az inszem napján a hadsereg nem volt nagyon erős, de a többes tüszőérés, valamint az inszem miatt így is jóval nagyobb esély volt a sikerre, mintha spontán próbálkoztatok volna. Amúgy már hallottam olyat, hogy barnázás, sőt, enyhe vérzés ellenére is létrejött a terhesség, de ez nyilván nem túl gyakori. Írtad, hogy a tüszőrepedés 2-3 nap is lehetett a különböző méretek miatt, ez nem teljesen így van. Amikor a legnagyobb tüsző elszólja magát, a hormonális változások miatt órákon belül követi a többi. 1 napon belül mind eldurran, a méretüktől függetlenül.

Renna77: Julcsinak is a Lenkei féle multivitamint ajánlottam, amelyből napi 3 db-ot beszedve egyenletes(en sok) vitamin vihető be. Ezzel az adagolással csaknem 3 hónapig kitart egy doboz 7500 Ft-ért. (Én beszedem a napi 8-at, így egy hónapig elég.) Ez önmagában még kevés, ehhez én is szedek még mást is, például ezt a cinket és ezt a szelént. Ebben az adagolásban a szelén több, mint fél évig elég, ezt is figyelembevéve így együttesen kb. 10500 Ft-ból kijön a három hónap. Ugyanez FER14-gyel ugyanennyi időre 33 ropi és sokkal kevesebbet ér, mivel nem minden vitamint tartalmaz és azok rend szerint együttesen szükségesek a hatékonyabb felszívódáshoz. A mennyiségeket tekintve sokkal erősebbek még így is, hiszen a legfontosabb anyagokból (C-vitamin, E-vitamin, cink, szelén) többet beviszünk és ami még fontos, jó, könnyen felszívódó vegyületekben. A többi, a FER14-ben található anyagot vagy előállítja a szervezetünk, vagy pedig normális húsfogyasztással amúgy is bevisszük különösebb odafigyelés nélkül is. Folsavból jó a gyógyszertári kb. 1000 Ft-ért, ami 1/4-et beszedve naponta szintén több, mint fél évig elég. Ezzel együtt még mindig csak kb. 11 ropinál van a 3 havi adag és még folytathatnám...
A Maca Vibe 6 rugó körül van (egy hónapra), de nem vagyok meggyőződve arról, hogy lenne különösebb hatása. Részben a Ferulantról is ezt gondolom és az összes olyan készítményről, ami macskagyökér, kígyókarom és egyéb fantasztikusan hangzó dolgokat tartalmaz. A Ferulant nyilván jó, mert a már sokszor ismételgetett, nyilvánvalóan szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazza, csak kisebb mennyiségben (C, E, B6, B9, B12 vitaminok, cink, szelén...), de ezeket nagy mennyiségben bevihetjük a korábban felsorolt vitaminokkal jóval olcsóbban, hiszen a Ferulantnál is 8-9 rugó a havi adag és (tizedszerre is leírom) nem kapunk arányaiban annyit, viszont jó drágán. :roll:
Még annyit tennék hozzá, hogy az ösztrogénre hajazó vegyületeket (fitoösztrogének) tartalmazó zöldségeket teljesen el kell hagyni! Ilyen pl. a szója, ami a nőknek, változó korban kifejezetten jó, a spermiumtermelésre viszont már kis mennyiségben is károsan hat, ha rendszeresen fogyasztjuk. Ez persze együtt jár azzal, hogy a boltban többet kell olvasni és a virslik, szafaládék és egyéb húskészítmények 95%-áról le kell mondani, de megéri keresgélni.

Uzsuzs: tekintve azt, hogy egyébként is halasztani akartál egy hónapot, a ciszta (most!) nem is akkora baj. Ahogy Rencsi is írta, a felülések és egyéb, a cisztára fizikai hatást kifejtő dolgok nagyon hasznosak ilyenkor, de ezt már említettem én is korábban. A fogigátló biztosan segíteni fog, de ennek van egy hátulütője: a hormonok miatt egy kicsit lenyomja a petefészkeket. Ha alapból sok tüsződ szokott lenni, akkor ez nem baj, ha viszont kevés, akkor rendszeresen fussál ebben az egy hónapban, nehogy kevés legyen a használható, aktív tüsző a következő hónap elején.

Már többen is kérdeztétek, hogy mi mikor kezdünk. Röviden csak annyit mondhatok, hogy akkor, amikor minden előjel szerint érdemes belevágni. A legoptimálisabb esetben 2 héten belül indulhat az újabb stimu, de ha valami nem OK, akkor jó eséllyel már csak a nyári szünet után kezdünk...
szimba

Köszi Szimba!

Viszont akkor nekem nem az inszem napján, hanem 2 nappal később volt ovulációm, akkor fájt a legjobban a hasam, majd hirtelen abbamaradt... Hát ez nem túl jó hír, bár most már mindegy, majd a köv. inszemnél inkább akkor kockáztatunk, és a későbbi időpontban csináljuk meg.
vjulcsi

Rencsi: Meg fogom próbálni a felüléseket, hátha tényleg használ! Megnyugodtál egy picit? Én tényleg nincs semmi erre a fránya hányásra? Apánk mit mondott erre?

Szimba: Köszi! Úgy gondolom, hogy most az agyam döntött úgy, gogy marad még a ciszta, mert amúgy sem akartam még kezdeni. A futást mennyire kellene rendszeresen? Naponta vagy elég heti 3-4 alkalom? Igazából, ha most fogigátlót szedek, akkor az nem olyan féle, mintha long protokolom lenne? Ott is először elnyomják a petefészek működést és utána serkentik. Lehet, hogy most nagy hülyeséget írtam :oops: , akkor bocs érte!

Tegnap jó fej volt Apánk, mikor hívtam, hogy megjött. Azt mondta, akkor MOST jöjjön. Még melóban voltam és még lett volna 2 órám. Végülis aztán úgy is jó volt neki, hogy ha utna rögtön indulok. Csak mivel vidéken lakunk kb. 1 óra kellett mire felértem. De nem volt gond. Sőt, pont jókor mentünk, mert 1 csaj volt előttem, úgyhogy kb. 10 percet vártunk és már hívott is. Ilyen ritkán szokott lenni :D .

Vjulcsi: Hányadik napon is vagy? Szorítok!

Zsu
uzsuzs

Kata,

Írtam pü-t
Jól megleptél a telefonnal délelőtt :))
Próbálom hívni a lányt, még eddig nem értem el.

Rencsi,
A kolleganőmnek is hasonlóan zajlott le a terhesség első trimesztere, fogyott sokat, aztán mintha elvágták volna teljesen jól lett és egészséges babát szült.
Remélem Te is hamar túl jutsz ezen az állapoton.
miciona

Szimba: Elfelejtettem valamit! A cink és a szelén miért is fontos nekünk?

Zsu
uzsuzs

Miciona!
Reméltem is, hogy megleptelek! :) Féltem, hogy nem fogod tudni, hogy ki vagyok! :) Örültem, hogy azért be tudtál azonosítani! :) Sikerült beszélni a lánnyal? Remélem, hogy sikerülni fog egyeztetni vele! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba!

Köszi, már kezdek jobban lenni. Ma volt az első munkanapom! Féltem tőle, hogy felzaklat, hogy egész nap erről kell beszélnem. Hát nem volt a legjobb, de az jó érzés volt, hogy láttam, mennyire drukkoltak a kollégáim.

Julcsi!

A vörös hadsereget küldd át nekem, szívesen átvállalom. Remélem még időben szóltam!

Renna!

Nem tudom, hogy tényleg jó e a Maca Vibe, de a múlt héten a Rossmannban 3500 Ft volt 100 db, a DM-ben pedig 3990 Ft. Épp tegnap néztem.

Lányok!

Mivel még új vagyok , valaki írna nekem egy gyors összefoglalót, hogy ki hol tart?

Köszi!
agnyes

Miciona!

Írtam pü-t.
A lényege: holnap küldök pár fotót is! Remélem neked is tetszeni fog majd! :) (Engem meggyőzött! )

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba, Miciona! Köszönöm a segitséget!
Szimba, már meg is rendeltem amiket javasoltál. Igaz, ártani nem árthat legfeljebb azt a minimális létszámot kicsit felturbózzuk:)
renna77

[quote="rencsi79"]D írta:rencsi79élutánra már nem bírtam tovább, kerestem egy uh központot és bejelentkeztem...

Megkérdezhetem, hogy miért nem Dévait hívtad fel?
(Volt olyan, hogy valakinél - hasonlóan nyugtalanító tünetek miatt - december 24-én délelőtt ment be az intézetbe, UH-t csinálni.)

Zsu: Nekik jó, nem nekünk. :wink:
szimbáné

Sziasztok.

ercsikata:nem tüntem el csak ma annyit aludtam és pihentem hogy csak na. :lol: Te hogy vagy?

vjulcsi:barátném is barnázott aztán pozitív lett a tesztje! :lol: Drukkolok!

miciona:akkor megvan a ruha is? Jó a gólyád! :lol:

Kép
Kép
melánia

szimba:azt hiszem te mondtad hogy stimú alatt v. után az asszonykád szimbáné sokat eszik nagy az étvágya.?
Na ez nálam is megvan. :oops:

Kép
Kép
melánia

uzsuzs,
ha beütöd a hiánybetegségek szót a google-ba, és rákattintasz a meddőségre, akkor az összes vitamin és hatása le van írva, ami szükséges a férfi és női meddőség kezeléséhez.

Kata,
most tudtam csak válaszolni

Melánia,
én is éhes voltam mindig. Legközelebb azért figyelek ne egyek túl sokat, mert utolag dupla köröket futhattam :)
miciona

Miciona: Köszi, megnéztem!

Zsu
uzsuzs

Szép reggelt Mindenkinek!

Hurrá Péntek! Már annyira vártam! Ismét eltelt egy hét! :) Azt hiszem ennél jobb hírrel így korán reggel nem is jöhetnék. Bár de lehet! De az majd jövö héten! :lol: :wink:

Miciona!
Elküldtem a képeket! De pssszt róla, mert nem tudják, hogy lenyúltam neked pár képet! :lol: :wink: :D

Julcsi!
Mi a helyzet? Ugye nem jött még senki? Nagyon drukkolok neked! Tegnap este egy csomót beszélgettünk rólad, és mondtam ErcsiApunak, hogy jó lenne, ha nem jönne meg neked sem és nekem sem, akkor kb. együtt szülnénk! :lol: :D Milyen jó lenne! :)

Melánia!
Örülök, hogy "csak" a fáradság ami miatt hanyagoltál minket! :) Én jól vagyok! Különösebb tünetem nincs. Néha rámtör az a mindjárt megjön érzés, de akkor lefoglalom magam és észre sem veszem - dehogynem :o - ! A cicim is mintha már feszülne, de nem akarok bebeszélni semmit magamnak! Egyszóval: NEM ÉRZEK SEMMIT! :D :wink:

Rencsi!
Hogy vagy? Jobban vagy már?

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek,

Kata megnéztük a filmet és jó volt nagyon.

Rencsi, ezt én is kérdezni akartam, hogy Apánkat nem akarod felhívni, hogy mi van és mit mondtak az uh-n.

Julcsi, mi újság?

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Na, hát nekem vörösök még sehol, a barna helyzet változatlan, viszont csináltam tesztet és negatív. Apánkat is hívtam már, de azt mondta, akkor hívjam vissza, ha rendesen megjött... Szóval még várok, remélem azért most már hamarosan beállítanak.

Kata,
Ettől függetlenül neked ne jöjjön meg, max. nem pont egyszerre szülünk, hanem 1 hónap eltéréssel, ha nekem a köv. inszem sikerül :)

Rencsi,
Jobban vagy?

Melánia,
Mennek a drukkok!

Ja és én is folyamatosan éhes voltam/vagyok, és iszonyatosan fel voltam puffadva, most már egy picit jobb.
vjulcsi

Julcsikám:
a teszt is tévedhet! Én azért még drukkolok!

Szimbáné:
szerdán sokat gondolkodtam, hogy mi legyen, az volt az egyszerű oka, hogy ha felhívom Apánkat, tuti az mondja, hogy akkor jöjjön megnézem....egyedül voltam, nem vezetek és busszal kb. 1,5 óra mire odaérek. De nem tudok buszozni. Már próbáltam szédülök és nem bírom az emberek szagát,amikor felszálltam akkor egy megálló után le kellett szállnom és gyalogoltam. Arra gondoltam, hogy ha találok itt a közelben uh-t akkor odamegyek, ha nem marad a taxi Apánkhoz. Szerencsére amit találtam egy spéci uh központ és csak 10 percre van tőlünk.

Melcsi: Tegnap lett volna aktuális a dolog , hogy hívjam Apánkat , de csüt volt, ma viszont hála az új étkezései szokásomnak jobban vagyok, mert még nem hánytam!!!! :D :D (na ezt most lekopogom)

Köszönöm, mindenkinek az érdeklődést! :D

Tegnap sikerült összevitatkoznom a barátnőmmel az anyósommal és a férjemmel is, szóval jó nap volt, igazi kis mimóza házisárkány lettem...... :oops: Időnként már magamat is nehéz elviselnem...... :oops: :oops:

Kép
rencsi79

Melcsi,
nagyon félelmetes a film? a könyvet én is olvastam, de félek, hogy a filmen összetojom magam.... :oops:

Kép
rencsi79

Miciona!
Hallom sikerült a fotós! Nagyon-nagyon örülök! :) Cserébe majd kérünk ide is képeket! És még valami! :) Megrendeltem Nektek a jó időt! :)

Julcsi!
Ha nekem most nem jön meg, és neked a következő inszem sikerül akkor felcserélődik a helyzet, mert én leszek előtted, csak nem 1 héttel, hanem 1 hónappal! :)

Melánia!
Ma is sokat alszol! Azért néha nézz felénk is! :) Hogy vagy? Érzel valamit? Mit gondolsz a "városban lesz világítás"? :lol: :D - Remélem tudod mire gondolok! -

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi, nem félelmetes. Izgalamas és fordulatos. Megnézheted nyugodtan. Egy kis vér folyik, de nem vészes szerintem.

Kép
gmelcsi1

Szimba!

Szerinted ez az összeállítás jó?

http://www.bioszallito.hu/Bio-szelenium ... ermek-3115

Elvileg ez három hónapig elég.

Ti milyen E vitamint szedtek? És C vitamint?
Jó a Cetebe?

Ja és a folsav mire jó a férfiaknál?

Kösz.
agnyes

Melánia: igen, a beülti utáni időszakban, a progeszteron pótlás teljes ideje alatt ez a dolog jellemző volt a páromnál. Állandóan éhes volt és képtelen volt annyit enni, hogy úgy érezze, most végre jóllakott. Egy jó tanács: az elkövetkezedő hetekben nagy ívben kerüld a mérleget! :)

Agnyes: Az árát tekintve jó, de én jobban szeretem azokat a készítményeket, amelyekben minden fontos vitamin egyszerre megtalálható. Egy doboz egyébként (napi 1 tabletta esetén) nem 3, hanem 4 hónapig elég, de akkor csak az egészséges emberek számára javasolt napi minimum mennyiségek fedezésére elegendő. Én naponta minimum 2-t szednék belőle (ekkor ugyebár két hónapig lenne elég), viszont jó pár vitamint és ásványi anyagot be kéne még szerezni hozzá, ami nehézkes. Pl. kéne még folsav, amihez kell B12 is, de kéne még magnézium is és még sorolhatnám.
Én ezt úgy alkalmaznám, hogy alapból lenne a már korábban ajánlott Lenkei féle vitaminból mondjuk napi 3 db, ehhez jönne 1/4, 3 mg-os folsav és kettő ebből a készítményből. Így kb. 13 rugó lenne a 3 havi adag, viszont minden fontos elemet tartalmazna.

A C-és az E-vitamint az alapvitaminunkból biztosítjuk. A párom napi 3-at szed, ezzel a napi szükséglet 6, illetve 10-szeresét viszi be ezekből. Én a napi 8 tablettával C-vitaminból a napi szükséglet 16-szorosát, E-vitaminból pedig kb. a 27-szeresét viszem be.

A Cetebe mennyiségre jó (500 mg), de a 12 órás, egyenletes felszívódást nem tudom komolyan venni. Az ára alapján a 120 db-os az, ami megéri, de én csak influenzás időszakban szedem, mert a Lenkeivel bevitt, napi 1000 mg így is több, mint elég.

A folsav nálunk a katonák éréséhez és (a káros hatások elleni) védelméhez szükséges, de fokozott B12 vitamin bevitele mellett.

Megjegyzem, én csak a férfiaknak ajánlott vitaminokkal kapcsolatban vagyok képben, mert a párom koránt sem olyan lelkes, amikor meglát egy maréknyi tablettát... Ő egyébként csak 800-as Femibiont, Multi Maca-t és napi kb. 3 db Lenkei féle vitamint szed. Ja, meg az elhagyhatatlan méhpempőt. Ha tudtok olyan ásványi anyagot, amiből ajánlott lenne a stimu előtt (és alatt) sokat fogyasztania, várjuk az ötleteket. 8)
szimba

Sziasztok.

szimba:értettem,mérleg KERÜLVE!! :lol:

ercsikata:arra gondolsz,hogy szerintem sikerül-e ez a beülti??? Fogalmam sincs.Egyik pillanatba pozitív vagyok aztán meg negatív. :(
Ráadásul állandóan pisilni járok.Éjszaka is.Így nappal alszom.Cicim fáj de ez nálam természetes a progi miatt.Egyébként meg még nagyon korán van ezt megítélni.Még csak 4 napja kaptam vissza a babókat.

vjulcsi:barnázás remélem eltünőben van???

Renna:milyen új étrended van amitől jobban vagy???

Kép
Kép
melánia

Szimba!

Az a legnagyobb problámám, hogy nagyon idegenkedem a Lenkei vitaminoktól. Aki ismerősöm eddig szedte, mind erős gyomorfájásra panaszkodott.
Így, ha tudtok valami hasonlót, amiben minden megtalálható, megírnátok?

Julcsi!

Remélem még semmi piri!!!?!!!
agnyes

Agnyes: A Lenkeiből 3 féle erősségű volt eddig. A vitaminok ugyan külön-külön voltak szedve, de a jobb hatás érdekében egyszerre kellett bevenni őket. Most amit ajánlottam neked (mennyiségre), az az eddigi leggyengébbnek a harmada. Amúgy sem tudok mit kezdeni ezzel a gyomorfájdalommal. Evés után, vagy közben szedtem mindig (és nem a leggyengébbet), de sosem éreztem semmit, pedig szedtem hozzá mást is. A másik észrevételem az, hogy én nagyon érzékeny vagyok, már ami a gyomor-bél dolgokat illeti, ennek ellenére sem volt semmi bajom, pedig már másfél éve szedem. (A környezetemben öten próbálták és senkit sem ütött ki.) Mást azért nem tudok ajánlani, mert más kombinációt ilyen hatóanyagmennyiséggel nem találtam, így nyilván nem is próbáltam. A jóval gyengébbek közül a Centrumot, illetve a Supradyne-t korábban igen, de nem értek semmit (cserébe viszont arányaiban jó drágák voltak), ezért jó szívvel nem is ajánlhatom. Még csak azt sem mondhatom, hogy vegyél belőlük naponta 3-at, vagy 4-et, mert pl. a Centrumban a Cink cink-oxid formájában van jelen, így pedig nem igazán tud felszívódni, tehát nem csak a hatóanyagok mennyiségével van gond ezeknél a készítményeknél.
szimba

Kata,
köszi a képeket, kedden találkozom velük. Megnéztem az iwiw-en nagyon fiatal lány:))

Rencsi,
fekete óriás snacink van. Nem ismerem akit kérdeztél.
Dáriusz- Brill kenelből voltak a kutyáink. Kérdezted a bromot, és Albi válaszolt is rá. Csak megerősítem, mert azt mondta anno Apánk nekem is, hogy a 12. hétig kell szedni, mert utána amúgy is beindul a prolaktin termelődés. Mennyit szedsz belőle?

Melánia,
a mérleggel tényleg vigyázz, bár lehet, hogy te nem vagy hízékony, nekem sikerült felszedni a beülti után 1-2 kg-ot. Aztán mehettem futni. A babával meg nem lehet rohangálni majd!!

Agnyes,
lehet, hogy csak egy vitamint nem bír az ember és attól fáj a gyomra. Mi rájöttünk, hogy a szeléntől fájt, pedig nem adagoltuk túl. Meg a zsírban oldódó vitaminokat túl lehet adagolni. Tehát szerintem, kúraszerűen érdemes szedni. Persze a C- vitamin ,ami a legjobb antioxidáns és vízben oldódik sok folyadék mellett lehet folyamatosan szedni. A nyomelemeket is elég kúraszerűen szedni. Igaz, hogy a szervezetnek elengedhetetlenül szüksége van rájuk, de csak kis mennyiségben.
L-arginin-ról olvastam még azt, hogy növeli a spermium számot.
miciona

Miciona,

Ismerem a kenelt, az egyik kedves ismerősömnek is onnan van, lehet hogy ismered, Lana-nak hívják a kutyust. Nekünk törpéink vannak :D
Kétszer felet, egy éve már csak ennyit kell szednem.

Kép
rencsi79

Sziasztok!

A Lenkei-t mi is szedtük, semmi bajunk nem volt tőle. Valami egyéni érzékenység lehet a gyomorfájás oka. Vagy nem...
Most, hogy olyan gyakran emlegeted Szimba, megint megkívántam. Lehet, hogy benevezek egy adagra. Ezt az új formát még úgysem kóstoltam. A réginél tényleg rémes volt nyeldekelni a giganagy ásványikomplexet. Én még a Niacint is megpróbáltam. Na, az érdekes volt! Lángolt tőle a fejem rendesen... :lol:

Lányocskák mindenkinek szorítok, akinek kell!

Meli, rád külön is gondolok! :wink:

Nálam a gólya nem jött be kabalának (ahogyan a B. A. sem) még az első inszem után találkoztam eggyel. Karnyújtásnyira volt tőlem, de nem hozott senkit... Hülye smucig dög volt, pedig hogy bíztam benne!

Puszik Albi Nagyfiának és Bodza Tündérkéjének!

Meg Nektek is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.05.16 11:55-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó reggelt!

Az idő itt fantasztikus! :) Imádom a napsütést! Nemsokára viszem le a kutyákat, aztán nekiállok takarítani :( ! Utálom, de meg kell csinálni! Aztán megyek anyukámhoz! Sétálok egy jót ebben a szép időben! :) Ajánlom mindenkinek!

Miciona!
Lehet, hogy fiatal, de szerintem ehhez a munkához jobban ért, mint amit most csinál a cégnél! :lol: De ez maradjon köztünk! És az is, hogy honnét ismerjük egymást! :) Egyébként ő is mondta, hogy kedden taliztok, teljesen fel volt villanyozva! :) Örülök, ha tudtam segíteni!

Melcsi!
Ma megyünk moziba! Már alig várom! A könyv alapján én nagyon jó filmre számítok! De mint tudjuk a könyv sokkal részletesebb, mint egy film! :)

Melánia!
Pihenj! Járj pisilni! Egyél sokat! :) :D Aztán amikor úgy érzed, hogy "eljött az idő" tesztelj egy zebrát! :)

Bodza!
Ha olvasol minket - remélem azért - üzenem innen is, hogy a lányod csoda szép! A szemei és a szempillái egyszerűen lenyűgöző! :P

Julcsi!
Ugye semmi vörös, semmi barna?! Utáljuk ezeket a színeket! :) :lol: Mi újság? - Viccet félre téve? - Szorítok, hogy ne legyen semmi szín, inkább két csík a teszten! :)

Rencsi!
Hogy vagy? Jobban bírod már a kaját? Ugye nincs már semmi hányás? Remélem már elmúlt minden! :)

Legyetek jók! Puszi Mindenkinek! Majd még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Talán ezek a gólyák szerencsét hoznak mindenkinek!

http://kki-darany.hu/
agnyes

Sziasztok!

Lehet szerintetek, hogy ez a hülye ciszta összezavarja menzeszemet? Szerdán reggel megjött, aztán csütörtökön semmi, pénteke este 1-2 csepp, meg ma reggel is csak 1-2 csepp. Terhes nem vagyok, mert a doki mondta szerdán az uh.-on, hogy nincs petezsák a méhben. Akkor szerintetek?

Rencsi: Hogy vagy?

Zsu
uzsuzs

Agnyes!

Köszönjük a gólyákat! Nagyon édesek! Remélem mindenkinek akinek kell - Julcsi, Melánia, Én :oops: - szerencsét hoznak. És természetesen a későbbiekben MINDENKINEK! :) Köszönjük még 1x!

Miciona!
Ment a privi vissza! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!

Mi a helyzet a vörösökkel?
agnyes

Azon gondolkodtam, hogy ha valahol le vannak fagyasztva embrióim, azt egy másik intézetbe átkérethetem beültetésre? :oops:
agnyes

Katám és Moncsikám!
Drágaságok vagytok!!!!!
Köszönjük szépen!!!!!
:D :D :D :D :D

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Remélem azért nincsenek fórumozók, mert fantasztikus idő van és mindenki kint van! :)
Velem a helyzet változatlan! Vagyis még nem mondtam, de szerda óta a mellem egy kicsit megváltozott! Teljesen fel van duzzadva! ErcsiApu azt mondta, olyan mintha egész éjjel valaki szopizta volna! Ezen kívül még nagyon nagyon fáj, és sokkal keményebb és szerintem picit ezáltal nagyobb is lett! A hasfájás viszont egészen jól abba maradt! :lol: :roll: :roll: :?:

Bodza!
:):):) De miért is vagyunk Drágaságok? :oops: :oops: :oops:

Julcsi!
Veled mi a helyzet? Vörösök! Remélem még sehol, de viszont egy pozitív teszt viszont igen!

Mindenkinek szép napot! Puszi Nektek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám! Hát, imádozlak az iwiw-es képhozzászólásaidért és a fenti megjegyzésed sem esett rosszul. :lol: :wink: meg amúgy is. :D

Izgalmas a cicihelyzet és nagyon ígéretes!!! :wink: :wink:

Kép
bodza2005

Bodza!
Ez az igazság! A kiscsaj után a fiúk úgy fognak pisilni, hogy az apukájának elég lesz szemmel tartani a kicsikét! Egyszóval tényleg szép kislány! Büszke lehetsz rá! Azért majd mesélj, hogy milyen is! Szóval, hogy keveset sír, jól eszik, és már egész aranyosan nevet és kommunikál! :) OK? De csak akkor ha Eszti alszik és ráérsz pár sort írni nekünk! :) Szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk erre! :)
Remélem a "cicikérdésben" nemsokára jó hírt hozok majd! - Mondjuk 5-7 nap múlva! Mert ha nem jön meg pénteken én "csak" Vasárnap fogok tesztelni először, azt hiszem! De előtte felvásárolom a fél patikát tesztekből! :) :lol: :lol: :lol:
Puszi Neked és Esztinek is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsika! Esztinek az a kedvenc csörgős játéka, amit Tőled kapott! :D
(A macis, tudod.) Annyira szép hangja van, nem olyan, mint az összes többi csörgős cucc. Rázza ezerrel és mosolyog neki + kedveskedik vele és beszélget. :-)) Meg kell zabálni.
A Mónikától és Tőled kapott csomagok voltak élete első postai küldeményei. Eltettem a dobozkákat! :D :oops:

Kép
bodza2005

Hihi, itt vagy? De jó! Ne is mondd, Eszti Apukája már most kész van... :lol: :lol: Nagyon szépen köszönjük, amiket írtál! :oops:

Jaj, annyira nagyon-nagyon drukkolok, hogy csak na!!!!!!++++++++++++++++++++++++++
Ha lesz egy kis idő, leírom, nekünk hogy volt Dévisszel, amikor kiderültek a dolgok, jó?

Puszikállak!
A többieket is!!!!

Kép
bodza2005

Vjulcsi, ha szükséges akkor egy virtuális ölelést küldök Neked.

Rencsi! NAgyon figyelj oda, én már a helyedben a kórház ügyeletére mentem volna, hogy ha másképp nem az ilyenkor szokásos infúzión keresztül tápláljam a babát.

Ercsikata!
Nagyon jól hangzik amit írtál.

Moncsi!
Köszi.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Bodza! Sziaaaa!
Nagyon örülök, hogy az Eszti díjazza a választásom.:)) Biztos érzi rajta, hogy mekkora szeretettel küldtem! :D
Hamarosan írok privit is, de olyan rég nem írtam, hogy külön rá kell készülnöm, annyi minden történt azóta.
Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó reggelt Mindenkinek!

Az idő szuper, nekem meg dolgoznom kell! Semmi kedvem! A hangulatom is nagyon-nagyon rossz! Inkább sírni lenne kedvem, mint dolgozni! :cry: :cry: :cry:

Jelentkezzen Akinek KELL! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?