Sziasztok!
Délelőtt a postán voltunk, elküldtem az üdülési csekk egy részét előlegként a nyaraláshoz!
A kajafutárnak meg kiakasztottam egy hűtőtáskát! Bele is tette az ebédet!

Nem ám ebben a melegben megromlik a kaja, ha nem vagyunk itthon...
Fél órát voltunk a játszótéren is, de Szeli hamar megunta. Már álmosodott. Imádja a csúszdát egyébként!
Irina! Értem!

Nem akartam ám belekötni!
Szeli ilyen hisztit akkor csinál, ha már nagyon álmos, akkor nem jó semmi sem...
Bölcsit sajnálom!

Tuti, hogy drága, ha nincs a honlapon ár...
(Mi az a csana???)
Én meg közben rájöttem, hogy úgysem bírom megállni, hogy felemeljem a hangom, ha Szeli valami rosszat csinál...

Persze próbálok nem kiabálni ész nélkül.

Inkább csak határozott „nem szabad”, és igyekszem elmagyarázni, hogy miért. Ez jön ösztönösen belőlem...
Zsolti meg elment Budakalászra dolgozni...

Alkalmi munka, gyorsan jött. Talán péntekre végeznek, addig ott is alszanak...
Ráadásul holnap megint nem tudok tornázni menni, mert ugyan már tök jól vagyok, de Anyu nem vállalja Szelit, mert hétfőn megy epeműtétre, és még vásárolni meg takarítani szeretne...
Panndi! Nálunk az ilyen „összekapom magunkat” kb. 2-3 órán keresztül tart!

Mire felöltözünk, beágyazok, elpakolok, pelenkázok, reggeli... és ki is érünk az utcára...
Köszönöm a szandis válaszokat, akkor szerintem megpróbáljuk mezítláb az udvaron. Meglátom, Szeli mit szól hozzá!
Anitja! Ez igaz! Ezek a tejek már nem olyanok, mint régen!
Akkor leszálltam a témáról, nem parázok tovább!
Édi Nolka az új frizurájával!
Pocakfotót várom!
Én szívesen lennék a táblában, de hát sajnos nem állunk úgy, hogy belevágjunk... Sőt...
Nagyon rezeg a léc.
Éjszakánk nem volt valami jó. Kaptunk egy vékonyabb hálózsákot, aminek nincs ujja – nagyon szuper egyébként – csak asszem hosszú ujjú felsőt kell aláadnom, mert Szelinci fázott. Sokat forgolódott, nyöszörgött éjjel...
Ja, igen
Irina, ahogy Vindo írja... Nálunk ovinál lehet, hogy be fog játszani, hogy Anyuhoz átjelentkezünk, hogy a belvárosba vegyék fel, egyébként nagyon kiesne, és Anyu nem is tudna elmenni érte...

Nincs ilyen lehetőségetek valahogy???
Jaj, de szép baba
Bulcsi!
Örülök, hogy gátvédelemmel szültél!

Nagy könnyebbség (lehet), az biztos! Nekem is iszonyúan fájt sokáig... De már nem!!!
Heni!

Szerintem nem nagyon tudsz vele mit csinálni. Szelinek 4 hós koráig fájt a hasa, bármit adtam neki... Bár ő éjjel 1 hónapos kora után nem volt fent. Előtte akkor is ordított 1-2 órán keresztül...
Vindo! Nem kapkodtad el az adóbevallást!
Én már rég elvertem, amit visszakaptam...
Nyelvvizsgához megy a drukk!!! ++++++++++++++++++