A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Megvagyunk....megjött a csúszda...egész délután ment a csuszi! :-) majd dobok képet ..ha letöltöttem.

Maggie: ez igen..kis maximalista ügyes csajszi

Panndi: jaj de édesek..Zsófi nagyon kis huncutka! :lol:

Vera: remélem hamarosan rendbe jön a kis csimbókod bőre

Niki: na ma milyne kedve volt a kis tündérkédnek?

most ennyire emlékszem..kicsi lányom alig aludt délben...nagyi volt ama vele egész nap én a temetés után csak hazaszaladtam ebédeltetni, altatni és mentünk vissza a családhoz...hát Emma sírva ébredt és engem keresett nagyi nem tudta visszaaltatni...így most már nagyon fáradt.....úgyhogy perceken belül megyünk fürcsizni, aludni..

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: honnan ez a sok energia..hihetetlen vagy!!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, vege a latogatasnak...hat komolyan, Rania olyan jo kedveben volt, hogy mar kicsit meg is vagyok sertodve... :? :lol:
Anyosom azt mondja, semmi gond nem volt vele, egesz nap nagyon happy volt, szepen aludt...Rekord idot tudtak itt tolteni, 3 orat, maskor 1 orat alig bir ki, nyugos lesz hamar itt a korteremben... Szoval minden ok, csak en paraztam tul a dolgokat... :roll: Fuuu, de nagyon hianyzik a dragam, de csak eltelik gyorsan ez a kis ido. :(
Ugy nez ki, hogy junius 29-re teszik a csaszart, ha addig nem lesz semmi, de meg nincs lefixalva...

Maggie, gratulalok, ugye, megmondtam???? :lol: Nagyon ugyes vagy!!

Kaqk, akkor tul vagy a temetesen.... :(

Viranka, en is uuuuugy mennek.... :(
Vendég

Regi!
Botond minden nap olyan koszos, hogy már nem hozzuk be este a szobákba, hanem egyből megy a kádba. :oops: Pár napja délutánonként a pelust is leveszem róla. Így a hátsóját is súrolni kell. :shock: :lol: Cserébe viszont ma már többször magától odament a bilihez és belepisilt. :lol:
Én hagyom, hogy legyen mezítláb. Persze vannak kavicsok, amire rálép, de nem lesz tőle semmi baja.

Vera!
Most eszmélek, hogy a tali ezen a hétvégén lesz. Remélem, jó lesz az idő megint!
A paprikáskrumpli jó lesz! :wink: Süssek vagy vigyek innivalót? Ha süssek, akkor édeset vagy rágcsát?

Lottesz hihetetlen! Ma is annyir ajól volt, h minden evés után másfél (!) órát magában eljátszott. Botond ilyet soha nem produkált. (még most sem)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, a kavicsokat én úgy értettem, hogy az autó sávjában nálunk kb. 5 cm vastagon áll, és fáj az embernek, ha mezítláb rááll. Kipróbáltam, mert én is szeretek mezítlábazni. De hát sajna így nem megy :roll:

Niki, hát ezt a vegyes érzést ismerem :roll:

MOst mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Na, Gábor is hazaért végre.

Ja, a másfél óra nézelődés-játék nem semmi :shock: :lol: De jó dolga van valakinek :wink:

Kép
vindolanda

Bocsi előre is, tiszta ideg vagyok. Az előbb telefonált a dédimami, hogy hétvégén jönne a sógornője, meg a lánya hozzánk. Megnézni a kicsit. :roll: :roll: Ugyanis az unokája a múlt héten adott életet a második babájuknak. Tündéri édes kisleányka született, bár nem is kicsi, mert 4 kilós lett. :lol:
Apa mondta, hogy lehet, nem is leszünk itthon, de jött a parancs, hogy intézzük úgy, hogy itthon legyünk. Grrrrrrrrrrrrrrr
Vindo, Ti hogy álltok a dologhoz? Mármint az utazáshoz?

De könyörgöm, Bercó már lassan kétéves lesz!!!!!!!! Áááááááá kockásra marom magam.
dmaggie

Maggie, mi, úgy tűnik, építkezünk szombaton :roll: :(

Amúgy meg :x

Kaqk, a kutya harapásának látszik még a nyoma?

Kép
vindolanda

Na, akkor kissé lenyugodva.

Jaj, Viranka ez a sárdagasztás nálunk vasárnap ment. Ráadásul Gergő kezdeményezésére. :lol: Bercó is malacka lett.
Tündérke vagy!!!! Nagyon szeretnék menni!!!! Egyébként imádjuk a paprikás krumplit.

Sense, hogy neked milyen álom gyerekeid vannak. Bilizés, nézelődés.
:lol: :lol:

Regi, én egyelőre még adtam zoknit, de szokott zokniban is közlekedni az udvaron, no meg a teraszon, ami szintén nem a sterilitásáról híres. :oops: Mezítlábazást majd kipróbáljuk egyrészt mert egészséges, másrészt meg kényelmesebb is, legalább a szandi sem melegíti a lábukat. Bár Bercó tavaly nem nagyon díjazta a füvet a puci lábacskájával. :lol:

Kaqk! Szegénykém, milyen szomorú napod is volt ma. Sajnos nem emlékeztem, hogy ma lesz a temetés, de gondoltam, hogy ezért nem jelentkeztél be korábban. Sok erőt kívánok!

Niki, ejha! Ne legyenek felemás érzéseid, az anyukák pozíciója szent és sérthetetlen! :wink: :lol:
dmaggie

Egyébként nem a látogatással, meg nem is a látogatókkal van bajom, ők tündéri emberkék, csak nagyika gondolja azt, hogy nekünk haptákban, vagy hogy is kell írni kell állnunk, mert micsoda dolog, hogy nekünk meg pont programunk van, pedig a családja jönne. Állandóan villogni akar a gyerekkel. Az ő fafejűsége a legrosszabb a dologban. Tényleg nagyon szeretem azokat az embereket, akik jönnek, szerintem ők simán meg is értenék a helyzetet.
Lehet ezt egyáltalán érteni vagy csak zagyvaságokat írok itt? :oops:
dmaggie

Ja, és gondolom akkor nagyika is itt töltené az idejét. :x
dmaggie

vindo!
amikor a kavicsról írtam, nem arra reagáltam, amit írtál! de most hogy visszaolvsom, tényleg lehetett úgy érteni. időnként tudok elég arrogáns lenni, de ennyire nem. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Maggie, en a talira szavazok! :D Es ha mennek, megkovetelnem, hogy gyere!! :D

Viranka, hogy van a tesod es Almi baba? Jobban megy a szopi?
Vendég

Panndi, mar akartam irni....ugyanilyen kanapenk van, es feher... :? En nagyon feltem, Rania miatt, o egy kis malacka, mindig koszos.. :oops: de vilagositani akartuk a szobat, mert eleg szar fekvesu, meg amugy sem sut a nap sokat....szoval vegulis bejott, annyi, hogy jobban vigyazunk arra, hogy Rania az etetoszekben uljon, meg ha egy kekszet is majszol...elotte odaadtuk neki, jart-kelt vele...csakhogy az elozo kanapenk sotetkek volt... :?
Ugyhogy nem veszes, meghat, ahogy irtad is, moshato a huzata..
Vendég

Niki: nálunk most vörösbor került rá, na nem Zsófitól... :roll:

Felbuzdulva a topicon, beüzemeltük a WC szűkítőt. Zsófi ráült, mondogatta, hogy pisi, kaki, nyomott, erőlködött, belepisilt :lol: Aztn tépett WC papírt, megtörölte, és nagyon elégedett volt :) Én is ;)
Vendég

Helló, Lányok!
Csak rövidebben tudok jönni, így elnézést, ha nem reagálnék mindenkire (pedig akarnék).

A képek valami szuperek a kicsikről, köszi mindenkinek!!!!

Panndi, ezt már sokszor leírtuk: aki fiúnak nézi Zsófit, az nem lát (vagy meg sem nézte rendesen). Nálam meg épp az ellenkezője jellemző: baseball-sapkás, nyakig fiús jellegű és színű cuccokban van Ádi és megkérdezik: kislány? ;-)))))))

Egy fontos kérdés: Viranka, lesz most szombaton nálatok tali? Nagyon várom már!

Heni, Panndi: sajnálom a hasfájós babácskákat, remélem, hamarosan átvészelik, Nektek pedig sok erőt hozzá. Én nagyon nehezen viseltem anno (főleg azt, hogy hajnaltól estig tartott, lényegében kb. 4 óra volt, amikor nem szenvedett tőle Ádi).

Regi:
teljesen igazad van, a "semleges" szó nem volt a legjobb választás részemről, igazából a végletek közti arany középutat akartam vele jellemezni, de nem túl jól sikerült. Szóval: igen, igaz, a verekedést, harapást stb. tiltani kell és azonnal. De a pszichológiai könyvek-filmek szakértői arra utalnak, hogy ezt sose tegyük se ordítva-kiabálva-rácsapva (egyik véglet), se csöndes terrorral, se úgy, hogy 2 perc múlva már a keblünkre öleljük a gyereket. Tehát valóban nem semlegesen kell eljárni, de sem erős büntetéssel megfélemlíteni (megijeszteni), sem ellazáskodni nem szabad.
A hiszti más tészta.
Apropó hiszti, most vagyunk túl az eddigi leglátványosabbon (fuldoklás, toporzékolás), mindezt egy marék csipesz miatt (amit amúgy odaadtunk). A legrémesebb, hogy sokszor már maga sem tudja, miért hisztizik, pl. felváltva kér valamit és dobja el.
Na, bölcsi-szappanopera folytatódik: felhívom a védőnőt ma, hogy mit tegyek, mert se bölcsihelyünk, se csana, se magánbölcsi nincs ebben a kerületben (ahol élünk). Komolyan nincs, csak pár ovi és egy magánovi, ahová 2 éves még nem mehet. Védőnő mondta, hogy épp mondták neki (! ez fontos lesz) az eggyel odébbi kerületi bölcsisek, hogy ott még van hely. Felhívom őket, finoman szólva is erélyesen közlik velem, hogy "ez téves információ!!! csak a mi kerületünkből való gyerekek jöhetnek az üres helyekre". Ez tök jó, mert nyilván ilyet védőnő magától nem talál ki, ha meg addig a kerületiek nem tudták feltölteni az üres helyeket (ami persze furcsa), akkor miért várnak még a saját kerületükből oda gyerekeket? és akkor honnan tud erről a mi kerületi védőnőnk? fura.
Egyetlen lehetőségként találtam a szóban forgó szomszédos kerületben egy nagyon aranyos csanát, majd csütörtökön megyek megnézni, de árakat rejtélyes módon nem közölnek a honlapon, kiscsoport, kertes ház, tartok tőle, hogy jó drága lesz (egy 10. kerületi mezei csana pl. havonta 60 ezret kér plusz (!!!) kaja, tehát csaknem egy százasért beadhatod a kicsidet). Azért szorítsatok, mert ha ez sem jön össze, nem tudom, mi lesz.
Ami meg a további gyerek vállalását illeti: ősztől lakáshitellel vállalva csak úgy vállalhatok gyereket, ha a kieső 100 ezer forintot apa pluszban megkeresi (fogalmam sincs, hogy), mert ha nem, a következő lehetőségek vannak: nem lesz több gyerekünk, ha lesz, a lakáshitelt nem tudjuk fizetni vagy nem fogunk tudni enni és öltözködni a számlák befizetése után. És akkor itt még szó sincs a Bajnai-féle megszorításokról. Kis magyar valóság.

Jut eszembe, Vindo, képzeld, végre kiírták a munkapályázatainkat. Már csak meg kéne kapni ;-) Nálad valami hír?
Elkezdtem a KRESZ-t, nagyon jó az oktatás, végig élvezem, ami azért nem semmi.:-)

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Ez a hiszti nehéz ügy. Zsófinál nem-korszak van. Bármit mondunk neki, rögtön rávágja, hogy nem :roll: Sokszor nehéz türelmesnek lenni, főleg, ha mondjuk Fruzsi már enne, és Zsófi miatt nem tudom megetetni, ő meg csak nemezik... Remélem hamar kinövi :wink: Bár tudom, ez csak remény :roll:

irina: ez a bölcsis dolog komoly... örülök, hogy nekünk egyelőre nem kell ilyennel foglalkoznunk. Nagyon gáz, hogy mindenhol ez a helyzet.

Kicsit kómás vagyok, mert az ugyan tök jó, hogy Fruzsi éjjel nem eszik, este 10-kor evett és reggel ötkor, csak épp annyira fájt a hasa, hogy egykor bírt csak elaludni :roll: Más pózban kéne szoptatnom, hogy ne nyeljen ennyi levegőt? Vagy így is úgy is ennyit nyelne? Vagy úgy lesz, mint Zsófinál, hogy csak az idő segít majd? :?

Jaj, nagyon várom ám már a szombatot, nem tudom, mikor fogunk odaérni, meg meddig tudunk maradni, de akkoris várom :lol:
Vendég

Na összekapom magam, meg a két gyereket, és megcélozzuk a boltot :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Csak gyors bejelentkeés. Megvagyunk, jól vagyunk, nagyizunk. :)
Tegnap Gergő már nem azért ordított, h mert mama nem jött játszóterezni. :wink: Úgyhogy mama be van fogva.

Mezítláb téma: én vmeliyk nap levettem a lábukról a cipőt, én is szeretek úgy lenni. Zsuzsu szívesen ugrabugrált úgy, de Gergő kényeskedett, kérte vissza a cipőt.

Irina!
Tényleg borzalmas a helyzetetek. :( És ebből vajon mi a kiút? Nem irigyellek.

Niki!
Már a 31. hétben vagy! Látod, hogy repülnek a hetek?

Vindo!
Nálunk (Nyíregyh.) sem volt tegnap eső. Felhők jöttek, majd mentek. :(

Maggie!
Hát nehéz a nagyiddal. És, mi van, ha nem engedelmeskedtek? Nagy sértődés??

Sense!
Hű, Lotti nagyon ügyes, h ilyen szépen eljátszik!

Regi!
Tejszelet nálunk is sláger. Gergőt nem zavarja a többi étkezésben, Zsuzsu viszont elélne rajta...

Silka!
Lizi zöldséget eszik? Mert ha igen, sztem nem gond, h a gyümölcs nem megy. Nálunk Zsuzsu semmiféle zöldséget nem eszik, viszont a gyümölcs megy. Gergő mindenevő.

Anitja!
Hű, néhány hét és itt van Natasa!

Puszi MIndenkinek!

Gica

Kép
gica1

Sziasztok!
Regi! Nolka mezítlábazik, Velem együtt :lol: Hátul a kertbe is, néha szúr, akkor lassabban megyünk :lol:
Ha ilyen sok zöldséget eszik Szeli az sztem nagyon jó, ne aggódj, a mai tejek úgysem olyanok mint azt hisszük...

Silka! Köszi a táblát, tényleg fogy a fölső rész :lol: Nagyon szeretnék természetesen szülni, a doki azt mondta feleslegesen nem fog megcsászározni, csak ha indokolt.

Irina! Nagyon sajnálom ezt a "bölcsimizzériát" :( Drukkolok, hogy mielőbb egy optimális megoldásra jussatok++++++++++++++++

Panndi! Jaj de szupi Kismama vagy, és nagyon ügyesek vagytok a virágokkal kapcsolatban, mi hiába mondtuk, hogy simizni kell a virágot, jobb széttépni :twisted:
Gratulálok a WC-zéshez Zsófinak.
Mi még csak üldögélünk néha, de az az igazság energiám is kevés, hogy nagyon erőltessem, inkább magyarázok neki.
Attól tartok, ha látja majd ahogy Natibabát pelenkázom, beletörődik, hogy ez így normális.

Szoptatás
: ugyanmár Lányok, én pontosan emlékszem, hogy napi EGY TÁBLA CSOKIT ettem meg, és attól volt jó tejem ( az anyatej is édes) az édességre szükség van szoptatás alatt!!!
Tessék sok csokit falni!

Kaqk! Jaj de jó! Csúszis képet!!!!!

Maggie! Gratulálok, azért az nagyon begörbült, ha 5-ös lett:lol:

Nem tudom még mit akartam... rakok képet:
nyári frizurásat :wink: Kép Kép
Majd összekaparom magam és pociképet is dobok, egyenlőre mosott kaki vagyok (borzalmas izzadós, fetrengős éjszakám volt megint...)

Puszkó

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csak gyorsan válaszként:

Vido: Domi aludt miután megcsináltam az ágyát. Beni nem.. :(
varga tünde

Sziasztok lányok!

Hát, Sense, még ha arrogánsan írnál is, akkor sem sértődnék meg, azt hiszem :wink: Nem vagyok az a topic-veszekedős fajta :roll: Csak magyarázni próbáltam, mert nálunk tényleg nem pár kavics van az udvaron, hanem 13 mázsa :shock:
Bár ebből egy adag belement az alapba, mert elfogyott a sóderünk a végén :roll: Így most ronda :roll:

Nolka milyen kis komoly :roll: Volt korábban is rövid frizója? És micsoda rendőrségi jármű :lol:

Az intenzív szoptatás időszakában, emlékszem, én is mindig zabáltam. Éjszaka is volt egy étkezésem, mindig megettem egy banánt kroaszonnal :roll: Olyan három körül már korgott a hasam. És tényleg, mennyi vizet ittam. Mi feküdtünk R.-val az ágyban, ő evett, G. meg hozta nekem a pohár vizet mindig :roll:

Mondjuk nekem a súlyommal nincs probléma :roll: Nem tom, mit csináltam volna, ha sok felesleg lett volna rajtam. A testtömeg index alapján szülés után is súroltam az anorexia határát (most meg totál alatta vagyok), ami szerintem hülyeség :evil:

Irina, ez a bölcsi-saga rettenetesen bosszantó. Nekünk pl. ha Db-ben akarnák R.t járatni, át kellene íratni a lakcímünket oda, mert mindenki így csinálja :roll: Ezzel nem is lenne gond technikailag, csak azért mégis, tőlem ezek a dolgok olyan távol állnak :roll: Itt meg az óvodába is nehéz bejutni, annyi gyerekes család költözött ki hirtelen pár év alatt, az infrastruktúra meg nincs meg hozzá :roll:

Remélem, elrendeződik az ügy azért.
Igen, kijött az álláshirdetésem 8)

Gica, most Nyíregyen vagytok akkor?

Panndi, Zsófi ügyes akkor a szűkítővel :D

Maggie, javulgatsz?

Most ennyit sikerült írnom, mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Na megjártuk a Spart hármasban :lol:

Most teregetünk, aztán szerintem ébred Fruzsi, reggel ötkor evett utoljára.
Vendég

Jaj, én is sokat iszom. A bátyáméktól kaptam négy darab fél literes poharat, hogy szegény Zolinak ne kelljen olyan sűrűn vizet hoznia :lol:
Vendég

Kép Bulcsikám:)

Sziasztok drága Lányok!

Mindenkinek szívből köszönöm a vudukat, gratulációkat!
Tegnap jöttünk haza a kórházból. Bulcsi nagyon jó baba, az éjszakánk is jól telt, még aludtam is :lol: !Boti egyelőre imádja, nem féltékeny, bár Őt most jelenleg apája igyekszik lefoglalni :lol: .

Mikor írtam Nektek, hogy olyan furi a pocim...hát, estére még furibb lett :lol: , letettem Botit, mjd bementünk, hogy megnézessem magam. 10 óra előtt megnézett a doki, 22.30kor Bulcsú már a kezemben volt :lol: . Háááát, örülök azért, hogy nem itthon, a küszöbön szültem :D . És gátvédelem volt, most ngyon jól vagyok, nem fájok, mint Botinál. Szóval minden oké :wink:
Majd töltök még fel képeket, de szólít a kötelesség, indul a tízórai :lol: .
Millió puszi!
kispocc

Gratulálok kispocc, gyönyörű kisfiú :lol:
Vendég

sziasztok,

nálunk is szörnyű éjszaka volt :evil:
a teáztatás nem jött be, 20.30 kor alszik el általában, éjfélig nyugi van, aztán kezdődik...hát én nem tudom, szenved és mi is vele.

panndi nem semmi, hogy te mire nem vállalkozol! zsófi simán sétál a babakocsi mellett?

maggie ez nem könnyű helyzet :evil:

anitja micsoda járgánya van nolkának!

zaba nálam nagy

:evil:

Heni
KépKép
heni81

Ááá, most mivel dög meleg van autóval mentünk :oops: De amúgy igen, játszóterezni, meg mindnehova babakocsival megyünk, és jön mellette simán. Több km-t is bír gyalogolni szerencsére :)
Este megyek kozmetikushoz :lol:
Vendég

Tényleg dög meleg van. Most jöttünk a postáról, fel kellett adni az adóbevallásokat :oops: :oops:

Nemsokára nyelvvizsgázni megyünk, épp alvásidőben, úgy az igazi :roll:

:arrow: :arrow: :arrow:

Szerintem nem úgy fog sikerülni, mint Maggie épp görbülő vizsgája :roll:

Kép
vindolanda

Kozmetikus :shock: az mi? :oops:

MIndkét gyermek egyszerre alszik 8) most egy kicsit csend van 8)

Csajok én már adtam az idén Péterkének epret, legalább ő egye ha én már nem ehetek, pedig csorog a nyálam ha rá nézek :evil: fokozatosan vezettem be neki, most már egy 10 szemet is megeszik egyszerre. Izlik neki nagyon.

Én egyébként tartok a zöldségektől, mármint, hogy nem fognak izleni neki, eddig retek, saláta kilőve. Majdcsak rákattan.

Áron csak bugyolálva alszik el az ágyában :shock: Péterke meg csak kakaóval. Szóval mindenkinek van egy kis rituáléja. Bánom is én, lényeg, hogy maguk alszanak el, nem kell ringatni, énekelgetni.

Panndi autóval 8) mi nem járunk sehová :oops: apa bevásárol, igy egyszerűbb.

Egyébként megfigyelted, hogy mi milyen kis aktivak vagyunk 2 gyerek mellett, sőt még éjszaka sem alszunk. :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vindo kéz és lábtörést!!!!!!! fog az görbülni!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Kispocc: Búlcsú valami gyönyörűséges szabályos kisbaba! Gartula..várjuk majd a beszámolót és sok sok képet...majd ha lesz időd! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Tök jó éjszakánk volt, Bercó hatkor ébredt először. Pont, mire be akartam kapcsolni a gépet,felébredt. :lol: Voltunk lovagolni, meg vásárolni néhány dolgot. Most megint alszik. Én meg mindjárt indulok anatómiázni. Az a sok latin szó....!!!! Édes zsíroskenyér.

Vindo, HAJRÁÁÁÁÁÁ! Ne szerénykedj itt, olyan ügyi csajszi vagy, hogy no. Meg nem is lehet összehasonlítani a kettőt, egy nyelvvizsgán tutira elvéreznék.

Kispocc! Isten hozott! Bulcsi gyönyörűre sikeredett. Gratulálok ismét!

Panndi, akkumulátorral vagy elemmel működsz? Mit tankolsz, hogy ilyen jól megy itt minden? Őrület tempót diktálsz. :wink: :lol:

Heni, sajnálom nagyon. Tudom, ismerem ezeket a dolgokat. Nem egyszerű, az már biztos.

Anitja! Nolka micsoda úriember!!! Ő is sokkal idősebbnek, érettebnek néz ki. Csak ámulok és bámulok. Nagyon jóképű kiskrapek. Türelem, Drága, mindjárt itt a vége.
dmaggie

Sziasztok!

Délelőtt a postán voltunk, elküldtem az üdülési csekk egy részét előlegként a nyaraláshoz! :)
A kajafutárnak meg kiakasztottam egy hűtőtáskát! Bele is tette az ebédet! :) Nem ám ebben a melegben megromlik a kaja, ha nem vagyunk itthon... 8)
Fél órát voltunk a játszótéren is, de Szeli hamar megunta. Már álmosodott. Imádja a csúszdát egyébként! :)

Irina! Értem! :) Nem akartam ám belekötni! ;)
Szeli ilyen hisztit akkor csinál, ha már nagyon álmos, akkor nem jó semmi sem...
Bölcsit sajnálom! :( Tuti, hogy drága, ha nincs a honlapon ár... :evil:
(Mi az a csana???)

Én meg közben rájöttem, hogy úgysem bírom megállni, hogy felemeljem a hangom, ha Szeli valami rosszat csinál... :? Persze próbálok nem kiabálni ész nélkül. :) Inkább csak határozott „nem szabad”, és igyekszem elmagyarázni, hogy miért. Ez jön ösztönösen belőlem...

Zsolti meg elment Budakalászra dolgozni... :? Alkalmi munka, gyorsan jött. Talán péntekre végeznek, addig ott is alszanak... :(
Ráadásul holnap megint nem tudok tornázni menni, mert ugyan már tök jól vagyok, de Anyu nem vállalja Szelit, mert hétfőn megy epeműtétre, és még vásárolni meg takarítani szeretne... :shock: :(

Panndi! Nálunk az ilyen „összekapom magunkat” kb. 2-3 órán keresztül tart! :lol: Mire felöltözünk, beágyazok, elpakolok, pelenkázok, reggeli... és ki is érünk az utcára... :lol:

Köszönöm a szandis válaszokat, akkor szerintem megpróbáljuk mezítláb az udvaron. Meglátom, Szeli mit szól hozzá! :)

Anitja! Ez igaz! Ezek a tejek már nem olyanok, mint régen! :?
Akkor leszálltam a témáról, nem parázok tovább! ;)
Édi Nolka az új frizurájával! :)
Pocakfotót várom! ;)

Én szívesen lennék a táblában, de hát sajnos nem állunk úgy, hogy belevágjunk... Sőt... :(
Nagyon rezeg a léc.

Éjszakánk nem volt valami jó. Kaptunk egy vékonyabb hálózsákot, aminek nincs ujja – nagyon szuper egyébként – csak asszem hosszú ujjú felsőt kell aláadnom, mert Szelinci fázott. Sokat forgolódott, nyöszörgött éjjel... :oops:

Ja, igen Irina, ahogy Vindo írja... Nálunk ovinál lehet, hogy be fog játszani, hogy Anyuhoz átjelentkezünk, hogy a belvárosba vegyék fel, egyébként nagyon kiesne, és Anyu nem is tudna elmenni érte... :roll: Nincs ilyen lehetőségetek valahogy???

Jaj, de szép baba Bulcsi! :)
Örülök, hogy gátvédelemmel szültél! :) Nagy könnyebbség (lehet), az biztos! Nekem is iszonyúan fájt sokáig... De már nem!!! :D

Heni! :( Szerintem nem nagyon tudsz vele mit csinálni. Szelinek 4 hós koráig fájt a hasa, bármit adtam neki... Bár ő éjjel 1 hónapos kora után nem volt fent. Előtte akkor is ordított 1-2 órán keresztül... :?

Vindo! Nem kapkodtad el az adóbevallást! :lol:
Én már rég elvertem, amit visszakaptam... :evil:
Nyelvvizsgához megy a drukk!!! ++++++++++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Jaaaaj, most nézem, hogy szombaton, ha megyünk Gödre, át kell szállnunk!!!???? :( Bár megoldom, csak nem vagyok ehhez szokva... jajjj...
Vera! A naptár kész van egyébként?

Kép

Kép
regcsiken14

Át kellene mennem a déliből a nyugatiba????? Az nagyon gáz babakocsival... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: nem gáz babakocsival, végig tudsz villamosozni, csak egyszer kell átszállni a Moszkva téren. Jobb, mint metrózni :)

Heni: észrevettem bizony :wink

Én ettem epret :oops: Zsófi is szokott. Meg én kávézom is. Meg én mindent eszem és iszom, amit megkívánok. Zsófinál is így volt. Az elején pár napig figyeltem, de semmi nem volt hatással rájuk, így élem az életem :)
Vendég

Most volt itt a védőnő, holnap reggel átviszem Fruzsit lemérni, mert én nem látom, hogy hízott-e. Remélem igen :roll:

vindo: sok sikert a nyelvvizsgádhoz!
Hajjj, az enyém de rég volt :shock:
Vendég

Szaiaztok!

Irina!
Tali 23-án 10től :)

Regi!
mivel nem kaptam választ h. miost akkor asztali v. nayg loegyen nem csináltattam meg,de én is kérdezni akartam mekkora legyen és pénteken bemegyek érte :) legalább kicsit csavargok :)
CsaNa: családi napközi :)

Pocc!
de édes Bulsci :) nem semmi egy nőci vagy :)

Vindo!
te meg ügyi csaj vagy tuti fog aza jegy görbülni :)

Móni!
este beszkenneltetem Robival arecepteket ésa átküldöm mélben :)

:arrow: Míra már vár :)
mi lesz velem nyári szünetben :) :) :roll:

KépKép
viranka

Regi!
dumáld meg Mesivel,hátha el tud hozni :) :lol: 8)

KépKép
viranka

Tényleg, mit vigyek szombaton?
Vendég

Hello Lányok,

Niki, köszönöm az infót. Szólj, ha utalhatok :wink:

Gyümi, hát igen, felnőnek a gyerekek gyümi nélkül is, de én örülnék neki, ha enné. A fene nagy maximalizmusom azt diktálja, h nem telhet el nap megfelelő mennyiségű tejci, zöldség és gyümi nélkül :) Egyébként a zöldségeket imádja. Sajnos nem nyersen, de főziben mindent megeszik

Regi, nálunk csak kertkapcsolat van, és ha a beültetett növényeket is levesszük, mindösszesen 30 nm marad, de van itt fű, kavics, viacolor és járólap. Lizó imád mezitlábazni, főleg a fűben. A múltkor zokni nélkül volt rajta a szandija és vízhólyag lett a sarkán :shock: Lehet, h nem szorítottam meg a csatját eléggé... :roll: Májustól szeptemberig én is nehezen húzok magamra itthon lábbelit. Ki-be járkálunk folyamatosan, de már megszoktam, h nyáron jobban koszolódik a nappali emiatt. Nem idegeskedem miatta, a nagyszőnyeg meg ősszel úgyis megy a tisztítóba :D

Tali most hétvégén lesz? :shock: Már megint nem tudunk menni :twisted: Valahogy teljesen összekevertem a hétvégéket.. :roll:

Fehér garnitúra: nekünk is ilyen 2 elem (mert beszüntették a régi pirosunkat :twisted: ), hát én már ezzel sem foglalkozom, Lizi kb 2 hónapja fölmászott az asztalra egy tollért és a puff 4 oldalán kb 50-50 db félméteres csíkot húzott, míg fürödtem. Próbáltam kimosni, nem nagyon sikerült, és széthullott a cipzár is, úgyhogy ennyit az ikeás mosható huzatról. :twisted: :twisted: MOst rádobtam egy párnát, aztán majd 10 év múlva veszek rá másik huzatot. 8)

Irina, bölcsi ügyben megértelek. Nálunk is ez lesz a helyzet. Pár napja ráadásul megálmodtam, h nem vettek föl. (Mondjuk erre van 99 % esély) Na, talán most, h leírtam, mégis más lesz :wink: Csana és alapítványi bölcsi közt van különbség? Magánbölcsi nálunk sajna biztos, h nem játszik.

Kispocc, tündéri a legkisebb! Azért jó lesz, ha a következőnél elolvassátok a terhességi könyvek "tanácsok otthonszüléshez" c. fejezetét is :lol:

silka
silka

Jaaaaa... Vera! Akkor félreértettük egymást. Ez sima A4-es amit küldtem, csak asszem fekvő... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
akkor küldöm :) és itt lesz szombatra :)

Ásványvíz buborékos és mentes az lesz,somlói,paprikáskrumpli is elkészül :)
azt hozzatok amit akartok :)

KépKép
viranka

Vera! Vagy az A3-as mennyibe kerül? Az még jobb lenne, csak fekvőben. De ez árfüggő. Ha drága nagyon, akkor marad az A4-es!
Az asztalit csak úgy kérdeztem, hogy van-e rá lehetőség, mert unokatesóm olyat szeretne majd. Csak Anyu addig nem akart nekiállni.

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Nekem már úgyis mindegy, jöhet a somlói... :twisted: Utána koplalok! ;) A múltkoriból úgysem ettem, valami miatt kimaradt... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Nekem egyébként úgy is jó lenne, ha más is leszállna a déliben, és együtt villamosoznánk, hogy ne tévedjek el... :oops: :lol: De ha valaki el tudna onnan vinni autóval, azt megköszönném! :roll:
De a babakocsit muszáj vinnem, mert Szeli ki fog dőlni dél körül, muszáj lesz aludnia, ha tovább akarunk maradni... viszont esernyőre csukható!

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli másfél órát aludt csak... így nehéz lesz a délután, főleg egyedül... :? Bár most jól elvan (egy darabig)! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Péterke:
Kép Kép

Testvérkék:
Kép

Igy alszik Péterke ( állandóan kakaós párnát kell mosni :evil: )
Kép

Áron baba pedig igy szeret aludni:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Én is aggódom, mert rohamosan gyorsul a szülési tempóm. Negyedik gyereknél nem tudom mi lesz :)

Kispocc, Boti is ilyen gyors volt? Zsófi nagyon nem :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?