húúú.. tényleg.. ma van a tali

remélem mindenki jól érzi magát

nem semmi otthon már milyen kánikula van

nálunk szerencsére szép tavaszi idő van 20 fok körüli hőmérséklettel
taliról lemaradottakat sajnálom (
Papillon, Csibb) na de majd ha már én is otthon leszek remélem el tudtok jönni!
kertek nagyon szépek: irigy sárga
Vica: Bulcsúnak a sebe nem megy ki a fejemből.

jó nagy blezúr.. és tényleg nem vakarja le? nagyon ügyi nagyfiú akkor!

párodnak boldog szülinapot

remélem sikerül a tortagyártás! kérjük a receptet!!!
Csibb: remélem semmi gond nem lesz Máté bibijével, reméljük megnyugtat a dokitok. és hogy Te már operálsz is?

Fanni pedig ügyes nagylány ha tűrte
Bea: örülök hogy minden rendben a kis Majával
hú annyit írtatok 2 nap alatt míg nem voltam hogy nem is emléxem mire akartam reagálni
nálunk most az a divat hogy a FŐNÖK este 10-től alszik olyan 3-fél 4-ig, (addig csak cumidugdosás van a szájába ha esetleg felébredne) aztán másfél-kétóránként ébred enni

szóval mire visszaalszom már kelhetek is. de szerintem nem is éhes mert kiköveteli a cicit de utána meg csak nyammog rajta... lehet csak kialudta magát és szórakoztatásra vágyik.. na de zombianyának nem éppen ez az álma.. de hihetetlen ahogy ki tud röhögni mikor közlöm vele nem lesz ez így jó

és válaszol hangosan hogy : GŐŐŐ
Katka: valami 5let, hogy lehetne a másfél óránkénti kelésről leszoktatni?
Pulcsi: nálunk is a
Katka által javasolt pihiszék vált be. jön velem kávét meg szendvícset gyártani a gyerek, én közben magyarázok neki és élvezi hogy "segít"

sosem korai elkezdeni az oktatást
Papillon: drukkok mennek sógornőnek

azért erről az oldalról jobb végigizgulni a szülést, ugye?
egyébként én egy kicsit berezeltem a napokban... mensim nem jött meg csak akkor egyszer amikor írtam. mikor mondtam anyának hogy mitől lehet egyből rákérdezett csak nem jön a kis hugija Nico-nak? nem mondom elfehéredtem, bár fogalmam sincs mitől lehetnék terhes.. alig vagyunk együtt és gumizunk, na de az sem ad 100%-os védelmet, Mic operációjával meg még picit várni kell. szóval tegnap vettünk is tesztet, de negatív lett. viszont akkor miért nem jön meg? valakinek 5let?
Fejemelős képek csudajók! nagyon ügyi babójaink vannak! ez a szuperszép és szuperügyes babák topikja!!!

és
Csibb azok a videók!

bevallom mindet végignéztem és nagyon tetszettek!
hú mit akartam még... szoptatási amnézia.. jaj