A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond:
"Inkább egy ilyen emberrel botolj össze, mintsem bombát gyártson a szomszédod. "
Milyen igaz!! Nekem a bombagyártó jutott! Biztos hallottál a Százhalombattai bombás esetről. Na azokat a bombákat a szomszéd házban gyártották a kis aranyosak.:D

Dodi:
Sajnálom a papád. Remélem hamar rendbe jön. :(

Csibe:
Nem baj. A lényeg úgyis te vagy a képen!!:D:D:D
És Te is mint a többiek is csudiszép kismami vagy!!!:D:D:D

Sillia:
Szerintem sem ismernénk meg egymást. Erre való a mamitali!!:D:D:D:D

Niki72:
Ez valóban jó hír!! Örülök!!! Megy továbbra is a drukk, hogy minél tovább egyben maradjatok!!:D:D:D

Nikici:
Zajlik nálatok az élet!!:( :)

Csibe, Nikici:Mi a havi nagybevásárlásnál vesztettük el mindíg a kocsit a budaörsi tesco, vagy auchannél. Ugyebár több kijárat, hatalmas parkoló, Auchannél igaz vannak azok az állatkák a táblákon, de ha még az állatkát sem találjuk... Persze volt olyan nem egyszer, hogy szüleimmel és tesómmal, 2 megpakolt kosárral nyomoztunk a parkolóban.:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki72:
Mikre van idejük a dokiknak :D:D:D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

Bond:
Anyukámnak annyi teje volt, hogy nekem 2 "tejtestvérem" is van. A mamám (anyai ágon) meg isten tudja hány gyereknek adott anno tejet. :D :roll:

Niki72:A rucik aranyosak, de a cipőcskébe beleszerettem!!:D:D:D Nagyon vagány!!:D:D:D

Kép
szisz89

Na csajok én most balra el, készülődünk apájával, aztán irány pestre a klinikára. Szülőszoba látogatás.
Majd mindenről beszámolok estefelé. Ma még megyünk mamámhoz is a korházba (mellével műtötték szegényt), meg sztem papihoz is kimyegyünk a temetőbe.
Na jók legyetek, aztán vigyázzatok a nagy melegben!!! 8) 8) 8)

Kép
szisz89

niki72! :)

Jó dolgod van neked ott a kórházban! :wink: :D :D :D :D :D :D

sillia! :)

Szívesen. :wink: (Esetleg segíthetek még valamiben? 8) )

szisz89! :)

Nem azt mondom, hogy nyugodtan gyárston bombát bárki, de ha már valaki ilyet csinál, akkor legalább másokat ne veszélyeztessen. (Felőlem akár a gázcsapot is magára nyithatja, de más életében, tulajdonában ne tegyen kárt. Vagy válasszon más módszert. :x :x :x :x :x :x :x )
A legszebb az, hogy az ilyen közveszélyes fazonokat nem lehet általában megkülönböztetni a normális emberektől. Hányszor hallani olyat, hogy: "dehát olyan udvarias, rendes volt, sosem voltak vele gondok". Egész egyszerűen nem tudhatod, hogy kivel élsz egy fedél alatt. Még a családodban sem. :!:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak bejelentkezem,majd igyekszem visszaolvasni. TEgnap anyuval csavarogtunk szinte egész nap,aztán délután apával mentünk bevárásolni,mert ma jönnek a barátaink lecsózni.Szóval hosszú volt a nap,este már képtelen voltam gép elé ülni.
Ma már voltam a lakásomban,mert ha jó Istenke is segít,akkor talán van egy potenciális vevő,akinek nagyon tetszik. Keddig ad választ. Aztán hazajöttem,ágyat húztam és egy kicsit rendet raktam,most meg dinnyét eszem és írogatok.
Dodi! Nagyon ügyi voltál,gratulálok a vizsgáidhoz!!
Ancsurti! Gyönyörű helyre mentek,nagyon jó lesz ott nektek!
Nika! Nagyon szorítok,hogy kibírjátok még azért egy pár hétig. Én az utóbbi két napban érzem,hogy jelez Lili odabent,ha egy kicsit túlpörgök egy napot,akkor keményedek rendesen és néha belenyillal,de egyelőre mindig elmúlt,ha leültem egy kicsit. Úgyhogy mostmár takarékra állítom magam,mert azért még jó lenne,ha kihúzná a szülés várható idejéig.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi, most lecsot akarok enni!!!!!!! :(
Szisz, nekem is a cipo tetszik a legjobban, arra sajnos 1-2 hetet varni kell, ugylatszik masnak is tetszik... :) A tobbi mar holnap meg is erkezik. :)
Vendég

csibe: na most elgondolkodtattál :roll: lehet, hogy az arénában történt velünk is ez?! hát most komolyan nem tudom :shock: de inkább aréna lesz az :oops: :lol: :lol:

niki: akkor valóban nagyon izgi még ez is :lol: :lol: kíváncsi vagyok! Az ikrek karamell színűek, pedig az anyukájuk igazi fehér bőrű, szőke... :D
cseh dokinak nem mondtad, hogy ez még szépnek számít?? :lol: :lol: a magyaroknak (tisztelet a kivételnek) nagyon mocskos szájuk van, és vannak olyan szavak, hogy sokszor csak kerekedik a szemem :lol:
Nagyon édesek a vásárolt rucik!!! Méghogy a pasikat nem lehet öltöztetni, én ha egyszer lesz fiam, az sem fog gondot okozni, hogy mit adjak rá, mit vegyek :lol:

Bond: hát ha erőltetni kell, akkor kell, amjd megpróbálom. én is úgy éreztem már az 5-6 liter után, hogy még egy korty és végem van, de a muszáj nagy úr :?
Nem vették észre nála az ikerterhességet...de én már ezen egyáltalán nem csodálkozom itt!!!
"Egész egyszerűen nem tudhatod, hogy kivel élsz egy fedél alatt. Még a családodban sem. "
Vigyázz a családra, ki ne nyisd a gázcsapot, ha mégis Rád jön az érzés, előbb oszd meg velünk :lol: :lol: :lol:
De különben teljesen igaz...egyik ismerősöm, akiről sosem képzeltem volna depressziójában szörnyű dolgot tett, de azt hiszem ezt már írtam (mikro-cumisüveg) :roll:

szisz: na ott is jártam már, az a parkoló sem egyszerű, de az aréna plaza az teljesen kész :lol: :lol: :lol: :lol:

nyuszi: de jó Nektek! igaz ma mi is grillezünk, de csak anyósoméknál...holnap meg melózik a párom, így én megyek a szüleimhez haza, szóval ismét nem együtt töltjük ezt a hétvégét sem, már nagyon unom :cry: :?

f.nikici

jimbone: jajj szegényke! azért gratula a vizsgádhoz, és megy a drukk Értetek!!!!
Nekem is szokott görcsölgetni, de ha pihenek elmúlik, remélem Nálatok is csak erről van szó :wink: Na meg ez az őrült meleg sem egy jó dolog :roll:

f.nikici

Sziasztok!

Boo: szerintem babád mérete tökéletes, sőt! Az meg nem baj, ha nem lesz 5 kg-os bébid! Esetleg apának megemlítheted, hogy az orvos szerint okés, és te sem bánod, mert neked kell "kinyomni".
Anyósod: hát, bizony nehéz megtalálni az arany középutat, de próbáljon esetleg kezdeményezni ő, ha akar valamit, és ne a párodon keresztül. Mondjuk egy "bocsánat"-tal gondolom te is kiegyeznél. :roll:
Öreg néni: mindig vannak jóakarók, akik csak az orruk hegyéig látnak. Enyém szomszéd néni 82. évét tapossa. 4 fia van, abból egy ikerpár. Szinte napi program, hogy elmeséli a terhességeit (főleg az ikerterhességet, mert szerinte nagy a hasam). :D

Bocsi, ha valakit úgymond "félrevezettem", én nem arra gondoltam, hogy egyáltalán nem kell enni szopi alatt, csak hogy nem az a lényeges! Vitamin és fehérje persze hogy kell, mert különben a babó a mi készletünkből szolgálja ki magát.

Dodi: rátok jár a rúd. :? Papának hajrá, ki fogja heverni. Inkább szegény te, és szegény anyud. Senkinek se hiányzott még egy izgulhatnék.

Sillia: én még a tavalyi adók világában élek :oops: Asszem egy ideig még nem húzom fel magam ezeken az újításokon!
Ami a 220ezret illeti: bizony sok család sem ennyiből él, nem hogy egy kereset!
Meleg: én általában jól bírom (rühellem a hideget), de azért most inkább a 23-24 fokos lakásban vagyok napközben, jobbára csak reggel, és estefelé megyek ki (ha muszály)

Gabi: Remélem Norbinak nincs nagyobb baja. Furcsáltam is, amikor írtad, hogy már füdödtek, de gondoltam biztos valami fedett helyen. Azért a Balcsinak ilyenkor még kell pár hét.

Itt volt az uncsitesóm: meghívott minket az esküvőjére: augusztus 15. Itt csak az egyházi (evangélikus) lesz nekik, a polgári meg Felsőzsolcán, a srác onnét való.
A szertartás után állófogadás szűk családi körben. Kicsit örülök is, babucival épp elég lesz a séta és a fél óra a templomban....

Kép
Kép]
hendegabi

Ha valaki azt hiszi, hogy de jó dolgom van, hogy ennyit tudok irogatni az egyrészt nem jár távol az igazságtól ( 8) 8) :oops: :oops: :oops: ), másrészt viszont takarításban vagyok. De sűrűn meg kell állnom. Ki a tököm tud egy betontömbbel a hasában hajolgatni már ilyenkor??? Úgyhogy minden helység után le kell ülnöm kicsit lihegni. (Szerencsére Manó azért segít: egyrészt elpakolja ami az útban van, másrészt nagy komolyan hurcibálja utánam a porszívót. :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) )
(Reggel jutott eszembe, amikor azon gondolkodtam, hogy ez most olyan jó sokáig vajúdós szülés lesz, hogy szerintem Apának fogalmam sincs erről, hogy ez milyen sokáig tart. :roll: :roll: :roll: :roll: Mivel már a második gyereket várjuk azért már van fogalma egy-két dologról és szeretné ő is Hugit, de olyanról, hogy közösen várjuk a babát gyakorlatilag nincs szó nálunk. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Tudja mikor megyek dokihoz, örül mindig, hogy minden rendben van, eljött velem a 4D-kre és megtárgyaltuk az őssejtet is, de ezzel nagyjából ki is merült minden.
Nem beszélgetünk párás szemekkel arról, hogy: ahh, de jó, hogy megint babát várok vagy nem jön oda magától, hogy megtapizza, amikor mozog Hugi. Nem arról van szó, hogy nem érdekli vagy közömbös, hanem a meló annyira kitölti az agyát, hogy még vagy három másikra is szüksége lenne, hogy valami másnak is jusson hely. Ráadásul nem is arról van szó, hogy munkamániás és öl-hal érte, hanem egész egyszerűen ennyire le van terhelve. Ennek ő örül a legkevésbé, de nem tud mit csinálni... :( :? )

Kép
Kép
200907?

Niki: tuti, hogy nincs még egy ilyen szép és változatos nyelv, mint a magyar! :D
Jimbone: remélem, mire hazaér a párod, addigra elmúlnak a görcsök. Adagold be a magneB6-od, pihizz, próbálj ellazulni.
HESS-HESS görcsök!

Kép
Kép]
hendegabi

007: szerintem te is az én férjemmel élsz. Vagy egy klónjával.... :D

Kép
Kép]
hendegabi

jimbone! :)

Reméljük összejön a vizsgád! :wink: De ami még fontosabb: NE PARÁZZ, mert attól tuti, hogy nem lesz jobb. Próbálj egy kis melegvizes fürdőt venni, az szokott segíteni a görcsök mérséklésében, mulasztásában.

Kép
Kép
200907?

Jimbone, drukkolok, hogy minden rendben legyen, biztos vagyok benne, hogy ugy lesz! +++++++++++
Vendég

hendegabi! :)

Tartok tőle, hogy szimplán csak arról van szó, hogy ma itthon ez az általános helyzet. :( Szomorúan olvastam, amikor a május elsejei hosszú hétvége volt, hogy a társaság legalább felének szó sem volt 3 napos hosszú hétvégéről, mert legalább fél-egy napot dolgoznia kellett valaki Apájának...
(A mi helyzetünk annyival tér el ettől a szitutól, hogy nálunk nincs sem éjjel, sem hétvége, sem ünnepek, sem szabi. A hét 52 hetében minden nap 0-24 óráig esélyes, hogy csörög a telefon és Apa ülhet a laptopja elé. Ha hajnal kettőkor, akkor hajnal kettőkor...)

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!
Ez a moose nagyon cuki.
Vizes szüléses videó a netről v. cd-n? Ha van linkje, lszi tedd már fel!

Dodi!
Fújjj, nem hangzik jól. Nekem pszichológiából is és filozófiából is 5-öm van, nem kéred? Hátha megadják a felmentést? Beadandókat imádom, bárcsak mindenből így kéne vizsgázni.
Nekem elvileg már csak a jövő heti ismételt munkajog szigorlatom van és még a szakdoga konzulensemmel kell találkoznom, nem vészes, csak legyek már túl rajta.
Doki után gyere, hogy mi volt!
Papádnak megy a drukk, hogy hamar felépüljön.

Drukkokat köszi mindenkinek, 5-t kaptam

Az utóbbi pár napban a paradicsomra álltam rá, de nagyon. Már kérdeztem is anyóst, hogy mi van benne, amit ennyire kíván Bodzilla.

Bond!
Nem vagyok egy mazohista, de ezért a videóért irigyellek. A saját szülésemet ugyan nem nézném végig, de nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy is zajlik egy szülés?
Szegény Malacka :(

H.Gabi!
Nálunk is megnézte apa, amikor Marcinak még csak a haja látszódott, pedig én mondtam neki, hogy nem akarom, hogy abból a szögből lásson (az adott helyzetben). De nem bírta ki és megnézte, pedig ő is kész van egy vérvételtől is. Szonjinál meg annyira lelkes volt, hogy ő kérte, hogy hadd nézze meg a méhlepényt.
Úgy látszik a pasik is máshol járnak ilyenkor.

Katy!
Tied apa nagyon belehúzott, édes.

Csibe!
Tudom, hol laktok :)

Boo!
Pompás a kocsi :wink:
Nyanyával meg ne foglalkozz! Csak abban bízok, hogy ha én is ennyi idős leszek, nem leszek ilyen hülye, mint némelyik.
Baba méreteket kitárgyaltuk, ne parázz!
Anyóssal kapcs. ne hagyd magad!

Nikici!
Húú, mik zajlanak nálatok. Ha megmaradt az ikerből egy, akkor azt miért veszik el? Vagy már nem él?

Niki!
"Gyere a kukoricásba" :lol:
És elmagyaráztad neki, hogy mit jelent?
Nem akarok sznonak tűnni, de a Next cuccokkal vhogy nem lehet melléfogni. Imádom őket, olyan ccépek. Jó neked, hogy közel vagy a tűzhöz.

Jimbone!
Drukk megy, de bizos nincs nagy baj! Gyere a hírekkel, hogy mi volt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most egy kicsit eltűnök, mert Apa most telefonált, hogy jön haza. :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Úgyhogy csak annyit hirtelenjében, hogy Apa részéről nem tipikus pasi dolog (na jó, max. annyiban, hogy nem szereti a pocikat, de még a legcsinosabb kismamán sem, mert az olyan bizarr valahogy :roll: :roll: :roll: ), inkább annak a lenyomata, hogy hogy bánnak velük, mennyire veszik őket emberszámba.
Eleve ámerikai stílusu "irodában" dolgoznak. Biztos ismeritek: kurva nagy egybe légtér és szekrényekkel egyebekkel elválasztva az egyes munkahelyek. Vadi új, direkt nekik lett kialakítva az egész irodaház. Erre a napokban két főnök körbejárt mindenhol és az ő helyüket pécézték ki főnöki tárgyalónak. Nekik meg azt mondták, hogy menjenek ki a folyosóra, ott keressenek maguknak helyet. :!:
Na, ezt hozza haza minden nap...

Kép
Kép
200907?

007,
A párás szemes babavárás már részemről is elkerül 8) Apát nemrég rá próbáltam venni, hogy nézze, milyen aranyosan mocorog bébink. Pont sikerület egy olyan részt elkapnia, ahol a bordám fölé mászott. Kirázta a hideg. :twisted: Az ő jelszava: majd amikor kint lesz! Mondhatnám azt is, hogy az egész terhesség totál hidegen hagyja, ha mégis téma, az abban merül ki, hogy jót röhög a pingvin járásomon. Őt mondjuk a két nagy terheli le. :lol:

Az autó "tütü" és hasonlók.
Szabi elég szörnyen beszél - egy csomó hangot még nem ejt jól, de már többnyire érthető és folyamatosan nyomatja. Attól kapok frászt, amikor valaki őt utánozva beszél, persze a gyerek nem nagyon érti. :lol: Nem süket vagy hülye, csak a hangképzése nem az igazi.
A másik a folyamatos tapsikolás. :x Valamelyik csinál valami mindennapi dolgot, mondjuk rajzol két vonalat, erre megy a visítás, hogy jaaaaaj, milyen ügyes. Enyém gyerkőcök nincsenek hozzászokva az ilyen kitörésekre, simán meg szoktak ijedni. Egyszer anyukám előtt ült rá Szabi a bilire (ruhában) erre ismét nagy hangú dícséret. Szabi jó nagyot ugrott rémületében. :lol:
Miért kell gügyögni, amikor a gyerek érti a normál beszédet?

Hol a különbség?
Császár nálam nem valószínű, azt tudom nézni úgy, mint egy ER-t vagy Dr House-t, szimpla érdeklődésből. Az eü téma eléggé érdekel. :D Egy sima szülés viszont nagyon is közeli élmény, inkább limitálom arra a pár órára, majd azt is becsomagolom és szépen elrakom a tudatom mélyére. Még attól a felvételtöredéktől is kicsit rosszul voltam, ahol Szasza mellé a videón én voltam a háttér.

Szisz,
Az Auchan állatkái abc sorrendben vannak. Hogy lehet azt nem megtalálni? :lol:

Nikici,
Az a (2-)3 liter az teljesen jó, csak akkor emeld, ha meleg van. Olyan 4-5 l+ sem biztos, h jó, mert attól lehet egy kicsit vizesebb a tej. Ami önmagában még nem rossz, mivel a melegben a tej eleje szomjoltásra van, vizesnek is kell lennie. Ismerek olyant is, akinek tényleg kellett az a napi 6-7 liter folyadék, hogy elég legyen a tej, de nem ez a jellemző. Ha gyümölcsleveket iszol, akkor azzal szinte fedezed is a kalóriaszükségletet.
(Ennél több folyadék nekem már a kínai víztortúrát juttatja eszembe.)
Tipp: Az a nyamvadt kő nem mozdult, ugye? :wink:

az egyik baba megmaradt
:shock: Mi az, hogy nem tűnt fel?! :shock: Túlélte az iker az abortuszt?

ha szülni mennél
Irj egy sms-t, hogy melyik szülőszobában talál. :D

Fogyókúra szülés után:
A fő indok, amiért ki kell hagyni, az nem is a kalóriahiány. A test azokat a toxinokat, amikkel nem tud mit kezdeni, szépen bepakoja a zsírba és tárolja. Egy újszülöttnek nem ezt a tartalékot kéne megkapnia. :roll:
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet drasztikusan fogyni szülés után. Terhesen igencsak fel van pörgetve az anyagcsere, ez így van a szülés után egy ideig. Azért ezt az időt érdemes kihasználni arra, hogy a súlyfelesleg egy része eltűnjön. Ez max pár hét.

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond: szerintem a pasik nem úgy élik át mint mi, hiszen bennünk van, nem bennük, majd születés után kezdenek el inkább "belelkesülni", de szerintem ez teljesen normális folyamat 8) Nálunk a párom esténként szokta simizni, igaz nem minden este, van hogy játszanak is, napközben is van rá olykor példa, vagy ha megy el itthonról megsimizi Dorkát is, de mégsem úgy érzem úgy ujjong, mint én :lol: :lol: Igaz szokta mondani, hogy már nagyon várja, mindjárt itt lesz, stb., stb. 8) :D :D
Az én párom is sokat dolgozik, és az ünnepek nálunk sem igazán vannak mindig "betartva", na a hétvégékről ne is beszéljünk....

szonibaba: nagyon ügyes vagy, Neked még csak drukkolni sem kell, kisujjból kiráztad :lol: A csajnak a gyógykaparást a vetéléskor elvégezték, most négy hónapos kismama, de kapott gyógyszereket, meg a kaparás is, meg minden egyéb, és nem merik bevállalni, nem biztosak benne, hogy egészséges, emiatt vetetik el.

boo: nekem nem anyós probléma van, anyósommal még nem volt vitám. Apósom már kicsit érdekesebb, nagyon megbántott még amikor összejöttünk a párommal rá egy hónapra, na azóta én nem tudok úgy nézni rá mint előtte, persze próbálok, de vhogy nem megy, nem tehetek róla :roll: pedig akkor beteg volt, meg nemrég szokott le a bagóról, és annak a számlájára írták, hogy azért viselkedett úgy velem (a vita előtt, nagy bírtam), na de vhogy nekem nem megy elfelejteni azt az arcát, hiába akarom :roll: Pedig már sok minden történt azóta, nem is bánt(tott), de sokszor eszembe jut az az oldala, nem tehetek róla :roll:

"Látom, hogy őt is nagyon nyomasztja, hogy nem mehetünk vásárolni, és tegnap olyan boldog volt, hogy látta rajtam, mennyire örülök annak a vacak babahordónak. Folyton azt kérdezgette: tetszik???"
De aranyos :oops: :lol: Az én párom is ilyen, ha vmit már nagyon szeretnék, és nem tudja rögtön teljesíteni, de utána csak veszünk vmit, vagy végre vásárolgatunk, ő is mindig ezt kérdezgeti :lol: A babaholmiknál is ez volt, amikor megvettük a kocsit, a kiságyat amikor összerakta, stb. :wink:
Így nem csoda, hogy Teapa nem akar megállítani, miért is tenné?! Én már annyi mindent vettem manónak, hogy szerintem fele nem is lesz rajta :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Azért ilyen felállásban már szerintem érthető, csak hát annnyira cuki valamit látok meg mindig, hogy meg kell vennem :roll: :lol:
Majdcsak megjön már Nektek is a zsé, és akkor jöhet a bevásárlókörút :wink: :D :D :D

"Hát vazze felvenni én is feltudom, csak közben megfulladok, és a fejem lerobban a nyakamról az oxigénhiánytól!"
Na ezen most egy jót röhögtem itt hangosan magamban, mintha saját magamat látnám/olvasnám :lol: :lol: . Régebben (19 hét körül) mondta ezt bnőm mikor húzta fel a cipőjét, hogy neki már ilyen érzés, én meg nem értettem, na mostanában már ezt is megtapasztalhattam :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jóóóóó! :D :D :D

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, en a feher cipore szavazok. A felso szuper, nagyon jo valasztas volt!

A regi fotodat tudom, hogy pont ellenkezo szandekkal tetted fel, de nekem csak arra volt jo, hogy megerositett: szuper csinos es gyonyoru kismama vagy, annyia kulonbseg, hogy ott egy formas pocak pluszban benne Mironnal! :D
Vendég

Boo!
Mivel felhatalmaztál minket:
A felső nekem tecc, de a nadrág ugye nem ez lesz? :oops:
Cipő? Talán a fekete azért jobb, mert az van a ruciban, ekrü meg nincs.

És egggyáltalán nem vagy bálna! Tessék azonnal minden korábbi ilyen irányú hsz-odat visszaszívni.

Édibédi body-k itt:
www.scampi.hu
(volt Prince Oliver)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

lorca: persze hogy nem mozdult a kő :twisted: :twisted: :twisted: és erre vártak 3 hetet, a végén már pisilni :shock: sem tudtam kimenni, annyira le voltam gyengülve, ott ültem az ágy szélén vagy fél órát mire fel tudtam kelni úgy, hogy nem jött az ájulásérzés :?
Én sem értem, hogy hogyan élhette túl a pici, de túl érte a kaparást :shock: De különben én az itteni dolgokon már nem lepődöm meg, van tapasztalat a kórházból :cry: :?

boo: nagyon csini vagy :wink: :wink: ne lásd Magad bálnának!! ez egy ilyen korszak, nekem is nehéz volt eleinte, de mióta pa aegyszer rám szólt azóta elgondolkodtam, és valóban igaza van. Azt mondta, nehogy már ilyen depis legyél, és zavarjon, hogy valaki lakik a pocakodban, na erre nagyon elszégyelltem magam :lol: :oops: :oops: Na a pocimmal semmi bajom, de nem csak azom nőtt meg, és én azokra értettem a hisztit :lol: :lol: :lol:
Személy szerint a vajkrém színű cipellőre szavazok :wink: A felső nekem nagyon tetszik, én is hasonlót vettem tegnap, csak annak van egy kis ujja, majd teszek fel én is képet, ha apa képes lesz lefotózni :twisted: :twisted: Mindig csak szuszog ha mondom fotózzon le, pedig még a gépet is oda viszem hozzá, ahol ül, de még arra is lusta, hogy felálljon, és alulnézetből meg gondolhatod milyen kép készül :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
A tükörből meg már nem tudom normálisan lefotózni magam, mivel csak a gardróbunkon van egész alakos, de az meg be van rácsozva, és középen is ketté van szegve egy léccel, és már nem férek bele az egyik felébe, ha ketté vág az meg még iszonyatosabb, mint a valóság :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Nikici!
De a doki ajánlotta nekik, hogy vetessék el? A vizsgálatokból nem derül ki, hogy egészséges-e a bébi? (vérvétel, uh, ilyesmire gondolok) Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de az ilyen eset mindig olyan szomorú, hogy lehet, hogy egy egészséges babát "ölnek meg" azért, mert "lehet, hogy beteg".
Jól körüljárták a témát? Remélem nem ahhoz a dokihoz mentek, aki a kaparást végezte a vetélés után. Ilyen barmokat, hogy nem látták, hogy van mégegy baba?
Nekem 7 hetesen volt egy vetélésem, a bébi 5 hetesnek felelt meg a méretei alapján, de még azt is látták az uh-on, amikor a műtét előtt megnézték, hogy már csak alvadt vér darabok vannak a méhemben (bocsánat a részletekért), nem igaz, hogy egy magzatot, petezsákot, stb. nem vettek észre.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Apa hazaért, lefeküdt aludni. Most Manó kajáztatás van soron, utána jövök. Most csak azért írok, hogy fikázhassak:

boo, te olyan hülye vagy! Tudod ki a bálna, hordó, fatörzs meg stb.??????? Nincs semmi baj sem a bokáddal, sem az alakoddal, se felsővel, se semmi mással, de az agyaddal annál inkább. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(Mellesleg: én a feketére cipőre szavazok. Az ekrü elegánsabb, de különben nagyon feltünő, hogy más fekete nincs rajtad, ezért nekem hiányérzetem van miatta :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.22 13:50-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo: az utolsó készült pocakos képem 23 hetesen készült, és ott még szinte semmi sem látszódott. a 17. hetesről meg ne is beszélni, azon végképp. a fenti problémákat olvasva már gondolom érted, igyekszem :D

szonibaba: nekem ezen a linken egy ingatlanforgalmazó cég weboldala jön be :shock:

niki: teljesen egyetértek a hsz-oddal :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Azt elfelejtettem írni nektek, hogy tegnap az uh-on kérdezte a dokim, hogy mi lesz a neve a dednek (kicsit megijedtem, mert vártam a reakciót, hogy miután benyögjük a lánynevet közli, hogy fiúcska). Mondom neki a neveket, erre olyan lelkesen reagált a Bodzára, hogy csuda. És látszott rajta, hogy nem udvariasságból, hanem tényleg tetszik neki (v. jó színész veszett el benne)
Miért van az, hogy általában mindenkinek tetszik a Bodza, csak a családban megy a fintorgás, hogy az gaznövény?
(Nem tudják, hogy ez lesz a neve, azt hiszik, hogy csak poénból szólítjuk így Szonjival. Mekkora koppanás lesz majd - hihi)

És mégegy: a Lilien-t eddig akárkinek mondtam, mindenki csak nézett és visszakérdezett, hogy micsoda? Tényleg olyan bonyolult név?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bocsánat, tényleg elírtam :oops:
www.scamp.hu
Tehát "i" nélkül!

Boo!
Amúgy jó a naci, csak a zsebek miatt nem az a kimondott elegancos fazon, azért kérdeztem.

Én is szeretnék vmi lenge, halászt, de occsón.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba: nem tudom, hogy most kihez mentek. én nem vagyok meglepődve rajta, hogy itt nem látták, tudnék mit mesélni...legutóbbi esetként a kicsink cystáját sem látták, és annyival lezárta a doki, hogy nyugi, nem ad ő beutalót sehova, 3 %-ban benne van, hogy rendellenességgel születik egy baba...na köszi, rohadtul megnyugodtam tőle....emiatt indultunk magán úton Bp felé, és ez az oka annak is, hogy nem szülök itt! (és akkor még a környezetemben történt egyéb eseteket hagy ne kezdjem ecsetelni, estig sem érnék a végére, és szóhoz sem jutnál :roll: )
Nem tudom mennyire járták körbe a dolgot, és milyen vizsgálatok voltak, de ugye már pontos vérvételi eredményt nem igazán kapnának, de nem tudom miért döntöttek végül így, vagyis hogy miket végeztettek el, nem tudom.

f.nikici

szonibaba: így már oké :lol: Szerintem is szép név a Bodza! :D És szerintem a Lilien is teljesen jó név! De ha már itt járunk, hány "gaznövény" név létezik??? Sosem értettem az ilyen fajta fintorgásokat :roll:

Most megyek csajok elkészülök, és megyünk apáért :D

f.nikici

Nikici!
Nem tudom, hogy Szolnokon milyen a nőgyógyászat/szülészet, de úgy általában én sem hallottam jókat a szolnoki kórházról.
(Nagyim, aki márciusban halt meg 5 falura lakott Szolnoktól, azért vagyok vmennyire képben). Nagypapám tizen x éve szintén a szolnoki kh-ban halt meg egy olyan betegséggel, ami pár évre rá a mamámnak is lett, csak neki az volt a szerencséje, hogy Bp.-en műtötték

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo: +1 szavazat a fekete cipellőre. Egyébiránt mindenben egyetértek Bond-dal!
Erzsike meg elbújt, nem látom! :D
Orvosnál nyanya: észrevettétek már, hogy a nyugdíjasok sose érnek rá?

Szonibaba: neked is gratula a sikeres vizsihez.

Jimbone: ugye jelentkezel, ha tudsz valamit!

Bond: enyém apa lovakkal dolgozik: se hétvége, se ünnepnap. :? Elvileg 3-kor lejár a munkaideje (télen4-kor), gyakorlatilag sokszor 6 körül esik haza. És nem azért nem gügyög, vagy nem simiz, mert nem szeret minket, másképp néz ezekre a dolgokra (Nócinál még zavart, hogy nem örülget velem, hogy jé, megint megmozdult, most már nincs rá akkora igényem)

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
De úgy lesz a neve (a vonalzón is úgy van).
Én csak azért nem értem a odzáracsodálkozást, mert ha azon a néven, hogy Virág, Hajnalka, Boglárka, stb. nem akad fenn senki szeme, akkor ezen miért? Csak mert nem olyan régiek?

Erőlködés szele. Ez jó. Már mást sem csinálok több hete, mint ezekre a hülye vizsgákra készülök (meg titeket boldogítalak).
Ezért is akasztott ki, hogy a múlt pénteki nem sikerült (ami ráadásul szigorlat volt). Már az unásig olvastam, erre megvágtak :x

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Na, kaja végére Manó beálmosodott, úgy most már ő is laszik. Apát négykor kell keltenem, hogy sipirc angolra nyolcig. Remélem, meg tudom írni, amit akarok, rendesek lesznek velem (és nem telefonál senki sem :x ) :wink:

szonibaba! :)

Szerintem kicsidodi helyből felszállva is össze tud annyi mindent szedni, hogy csont nélkül vegye ezeket a vizsgákat. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula az ötöshöz! :D

Bodzilla: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha szüléses filmet szeretnél nézegetni, akkor hendegabi ajánlotta a youtube-ot. Én még nem néztem szét, de szerintem van ott minden. (Vagy szerezd meg Dr. Papp Zoltán: "A szülészet-nőgyógyászat tankönyve" mellékletként szereplő CD-jét. :wink: )

"Szegény Malacka "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bodza szerintem aranyos. (És nem gaznövény, viszont finom a szörpje :roll: :wink: ). Nem állítom, hogy nem lepődnék meg, ha ilyen nevű osztálytársa lenne Manónak, de tetszene.
A Lilien egy kicsit nehézkesen hat itthon -szerintem-, mert a Lili az bejáratott és van Liliána is, amit -talán- könnyebb kiejteni nekünk, jobban cseng a magyar fülnek.

boo! :)

"anyóssal rendezett a viszonyom! NEM BESZÉLEK VELE"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az unokákkal milyen a viszonya anyósodnak?

"de gondolom ebben a kánikulában senkit nem lehet rávenni egy jó kis fagyizásra"
Kivvvvvvvvvvvan zárva!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Meg is érdemled, ha ilyen időben cipőt hordasz. :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Papucs és csókolom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Vagy ha már a hegy nem megy Mohamedhez: mi lenne ha nem te hajolnál le, hanem a lábad emelnéd fel? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )
Most képzeld el a téli kismamákat: nekik milyen dolguk lehetett a cipővel, csizmával, nagykabáttal, nyóc pulcsival...

Porszívózásnál tulajdonképpen az ágy alatti tevékenységgel van bajom, mert az bizony nem megy máshogy, oda be kell hajolni. De érzem, hogy Hugi útban van és neki sem esik jól a manőver. Hál' Istennek azért már túl vagyok rajta és hetente egyszer azért még meg tudom oldani.

(Ha már Hugi: úgy megörült pár kanál paradicsomlevesnek, hogy majd kiugrik a hasamból. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:Tán csak nem éhes...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Egyébként az egyetlen szembeötlő különbség a viselkedésében Manóhoz képest, hogy ő sokkal aktívabb. Kíváncsi vagyok, mi lesz ha megszületik. :roll: )

Most már mindegy, de lehet, hogy neked se ártott volna telefonálni oda, ahova katy76-nak, hátha neked is ott csücsül a hepatitis-B eredményed és akkor kiadnák neked. (De így legalább tutira mentél most. :lol: )

Farkasokkal táncolni: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lorca! :)

Manó egyre több szót mondd, egyre tisztábban és egyre rövidebb idő alatt is jegyzi meg őket (jó, azt nem állítom, hogy mindig pontosan tudja az adott dologhoz kötni). Mégis az az érzésem, hogy nem fogja elsietni a mondatokban való beszélést, annyira jól megérteti magát és megért mindent. Nem baj. 8)

Ha tapsikolni nem is szoktam, de lépten-nyomon megdícsérem valamiért és akkor jönnek az ügyi-puszik. :P :P :P :P Ha kiviszi a tálcát, ha szépen összerakja a játékszőnyeg darabkáit, segít tolni a porszívót vagy bármi hasonló, akármilyen "feladatot" old meg. Olyan lelkes ettől, úgy örül neki, ugyanakkor nem érzem, hogy kudarcként éli meg, ha esetleg elmarad egy dícséret vagy nem vesszük észre ( :oops: ), hogy milyen ügyi volt.

Az Auchan-os állatkák ABC-ben vannak? :o :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Még nem tűnt föl. :oops: :oops: :oops: :oops: Már megérte felkelni. :lol: :lol: :lol: :lol:

"ha szülni mennél
Irj egy sms-t, hogy melyik szülőszobában talál."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Tudom, hogy a pasik ezt másképp élik meg. Akármennyit is beszélünk nekik ezekről a dolgokról, ők végig csak másodhegedűsként assisztálhatnak. Ők nem érzik, hogy milyen amikor mocorog a gyerek, milyen nemtudni lehajolni, milyenek a görcsök és hasonlók. Nekik marad a beszámoló a dokiról, az eredmények elmagyarázása, a bevásárlással kapcsolatos dolgok, az AnyaHajóban való "gyönyörködés" ésatöbbi.
Csak nálunk az a "baj", hogy -elvileg- 7 hét múlva szülök. Én már érzem, hogy ez milyen közeli időpont, de neki ez annyira távoli még, hogy az időutazás sehol nincs ehhez képest... Ez neki momentán beláthatatlan időtáv. Így agyilag abszolút nincs ráhangolódva, holott nyilván tudatában van a dolgoknak.

Apósod "védelmében": ha valaki sokáig erősen nikotin függő volt és hirtelen eltűnik az életéből, az bizony rendesen be tud zizzenni. :roll: Nem tudom mi történt, de próbáld ennek betudni. Nemsokára unokája születik, hagy adasson meg neki, hogy nagypapa lehet.

hendegabi! :)

Tapasztalatom szerint kétféle nyugdíjas van. Az egyik a nagyanyám típusú, aki csak ül a fotelban és nézi a pókot a falon. A másik pedig az anyám-féle, aki -ha lehet- többet dolgozik, rohangál mint "aktív" korában.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!
De hát mit csináljunk, ha a Liliána nem tetszik, a "sima" Lilit meg apa nem akarja, mondván, hogy becenév? Legyél okos!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Csak pár szó a papiról:
Székesfehérváron gyakorlatilag lemondtak róla (74 éves, de baromi aktív, olyan, mint más 55-60 évesen), mondván mindhárom főér (vagy mi) tropa, és majd egyszer megműtik, ha kibírja addig :shock: :x :x !
Na, anyuból is előjött a vérfarkas, azonnal előkerítette a legtutibb kardiológus, és rohammentővel felhozatta a papit Pestre, akit már délben meg is műtöttek (kitisztították az ereit), és azt mondták most már kutya baja, 3-4 nap múlva haza is engedik :D :D :D !
Úgyhogy most juhuuu, juhuuuu a papinak :lol: :lol: :lol: ! (Amúgy én mindezekről kb. 15 perce szereztem tudomást, mert amíg meg nem oldódott a dolog, nekem csak vetítettek, nehogy nagyon megijedjek. Mondjuk tényleg így volt a legjobb, mert nem izgultam végig ezt a pár órát :wink: )

De most kérdem én, ha az ember lánya nem orvos tényleg hagyják "meghalni"?!?!?! :evil: :evil: :evil: :evil:

Rólunk:
Voltunk nőgyógyásznál: kicsattanunk az egészségtől :lol: ! A töki egy héttel nagyobb a koránál, de amúgy elég érdekes értékek születtek :roll: :
Bpd: 81 mm (32 hetes)
Hc: 297 mm (32-33 hetes) :shock:
Ac: 249 mm (29-30 hetes, de üres volt a pocak)
Fl: 67 mm (35 hetes) :shock: :shock: :shock: :shock:

Tehát úgy fest, szép nagy(hosszú) fiam lesz :lol: :lol: ! Mondjuk apum 190, és titkon reméltem, hogy ebben rá fog ütni, hát úgy tűnik teljesül :wink: !
Egy kicsi rosszhír viszont, hogy egyelőre faros, de mindkét doki azt mondta, ez csak a 36. hét után jelent valamit. Mondjuk azt én is érzem, hogy még sokszor visszafordul harántba, onnan meg kétesélyes... :roll: :lol: .
De az sem tragédia, ha faros marad, nem is biztos, hogy annyira meg akarom szülni spontán a kis mamutbébit :lol: ! Bár daginak, nem dagi, szóval inkább a zsiráfkölykök csapatát erősíti :wink: :D :D !

Nálam pocak, méhszáj perfekt, bár a doki is megjegyezte, hogy milyen nagy a pocakom :shock: ! Az utóbbi pár pluszkilómat ő is víznek titulálta, és azt mondta teljesen jó ahogy eszem, ezt nem nagyon lehet befolyásolni, mert ennyi tök normális, nem kóros :wink: !

A diabetológusom meg azt mondta, tankönyviek az értékeim, és nagyon büszke rám :D :D :D !

Boo!

Szerintem is nagyon jó a rucid :wink: :D :D ! Az ekrü cipő ünnepibb, de a fekete cipővel valahogy jobb az összhatás :wink: !
De te miről beszélsz, hogy bálara vagy?!?!?! :shock: :shock: :shock:
Konkrétan a régi képedhez képest csak a plussz pocakot látom! Ez meg lehet, hogy váratlanul ér, de most meg kell hogy tudd: terhesség alatt a nőknek megnő a pocakja! Nem kicsit! Nagyon! :twisted: :twisted: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Most csak egy nagyon gyors bekukkanas!!!Mert ezer a dolgom!2-kor indulunk,meg mosok,takaritok,kajateltuntetek,bepakolok,haztajit ellatom a ket napra.....
Es hurra nincsen dog meleg!!!Igy azert kellemesebb lesz a hosszu utazas.....es egyebkent sincs mit felvennem mar,meg nem is akarom a kozmegborulast :oops:

De viszont!
Boo:Baromi jo az a felso,es a fekete cipelloparositas!!!Gatyot is talasz szerintem megfelelot....nagyon csini leszel!

Szonibaba:A Hanga is egy virag nev!!!Egyebkent,csak kevesen tudjak :wink: !Nekem ugye Bodza a favorit,de a Lilien,pont igy ahogy van egy nagyon tunder kiscsajszira illik,szoval hajra!Es semmi furcsa nincsen benne!!!
Kuldok vizes-szulest!

http://velvet.hu/poronty/2009/05/09/any ... zulesekrol

Szamomra a legerdekesebb az ikres szules,farosan :wink: (ezt mutattam apanak is)

Hirtelen ezek vannak,de neztem am mar egy csomot a youtubeon!

Masra most nem emlekszem :oops: ,de meg idenezek lehet!!!

Kép
Kép
ancsurti

Szonibaba!

Gratulálok :wink: ! Hát, a Liliána szerintem nagyon béna ( :oops: ), a Lili szerintem is "becenév", viszont nekem volt Lilien évfolyamtársam, egy tök kedves, magas, vékony, szőkésbarna csaj, és nekem mindig nagyon tetszett a neve :wink: :D :D :D !
Pont attól nagyon szép, hogy amíg pici, addig Lili, de felnőtt nőként a Lilienre válthat, ami nagyon nőies :wink: ! Az ismerősömet pl. sosem Liliztük, mindig Lilien volt.

Boo!

Annnyira cuki vagy! Hogy lehettek(-nek) ilyen valószínűtlenül nagy szemeid :shock: :lol: :lol: :lol: ??? Megzabálom, kis bocilány :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Meg annyit,hogy nagyon irigy leszek am a tali miatt!Es fotozzatok!!!Baromi jol fog mutatni a sok pocakos!!!

A majusiak belehuztak rendesen,de nagyon sokan is vannak...De hogy mar a juniusiak kozott is van 3 baba!!! :roll: :shock: :shock: :shock:
Juhuhuuuuuuuuuuuu!Mindjart mi kovetkezunk!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!!!

Csibe: szép pocakod van neked is :D !!!

Boo. Most meg neked kicsinyelték le a babádat, mi a szösz van már itt :roll: :roll: !!!! Biztos nincs semmi gond, tökéletes babucikád van!:lol: :lol: !!!! Anyós miatt meg ne mérgelődj!!! Jó a cucc amit vetettek a babónak :D .
A felső nagyon csini, és NEM VAGY BÁLNA :twisted: :twisted: !!!!!! Csinos kismama vagy :lol: !!!! Ja és nekem mind a két cipő tetszik!!!
Jó, hogy írtad a vízben vajúdást, én is úgy szeretnék!!!

Katy: jó, hogy a párod így kényeztet!!!! Kismamára rá is fér :lol: :lol: !!!

Dodi: jobbulást szegény papádnak!!! Hála isten, hogy már jobban van :D !!!

Niki: jaj de édes kiscipő!!!!!!!

Jimbone: Vigyázz nagyon magatokra! !Megy a drukk értetek!!

Gabi: jobbulást Norbinak!!!

Szonibaba: nagy gratula!!!

Meleg: ahogy én imádtam a nyarat, napsütést, most pont úgy utálom, talán fél óránál többet nem is bírok ki, mert elkezdek szédülni, és olyan mintha elakarnák ájulni.
Ja és megjöttek a konyhagépeink :D , most már csak a bútor hiányzik, de asztalos már rajta van az ügyön :lol: :lol: !!

Kép
marietta1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?