Na, kaja végére Manó beálmosodott, úgy most már ő is laszik. Apát négykor kell keltenem, hogy sipirc angolra nyolcig. Remélem, meg tudom írni, amit akarok, rendesek lesznek velem (és nem telefonál senki sem

)
szonibaba!
Szerintem kicsidodi helyből felszállva is össze tud annyi mindent szedni, hogy csont nélkül vegye ezeket a vizsgákat.
Gratula az ötöshöz!
Bodzilla:
Ha szüléses filmet szeretnél nézegetni, akkor hendegabi ajánlotta a youtube-ot. Én még nem néztem szét, de szerintem van ott minden. (Vagy szerezd meg Dr. Papp Zoltán: "A szülészet-nőgyógyászat tankönyve" mellékletként szereplő CD-jét.

)
"Szegény Malacka "
Bodza szerintem aranyos. (És nem gaznövény, viszont finom a szörpje

). Nem állítom, hogy nem lepődnék meg, ha ilyen nevű osztálytársa lenne Manónak, de tetszene.
A Lilien egy kicsit nehézkesen hat itthon -szerintem-, mert a Lili az bejáratott és van Liliána is, amit -talán- könnyebb kiejteni nekünk, jobban cseng a magyar fülnek.
boo!
"anyóssal rendezett a viszonyom! NEM BESZÉLEK VELE"
Az unokákkal milyen a viszonya anyósodnak?
"de gondolom ebben a kánikulában senkit nem lehet rávenni egy jó kis fagyizásra"
Kivvvvvvvvvvvan zárva!!!
Meg is érdemled, ha ilyen időben cipőt hordasz.

Papucs és csókolom.

(Vagy ha már a hegy nem megy Mohamedhez: mi lenne ha nem te hajolnál le, hanem a lábad emelnéd fel?

)
Most képzeld el a téli kismamákat: nekik milyen dolguk lehetett a cipővel, csizmával, nagykabáttal, nyóc pulcsival...
Porszívózásnál tulajdonképpen az ágy alatti tevékenységgel van bajom, mert az bizony nem megy máshogy, oda be kell hajolni. De érzem, hogy Hugi útban van és neki sem esik jól a manőver. Hál' Istennek azért már túl vagyok rajta és hetente egyszer azért még meg tudom oldani.
(Ha már Hugi: úgy megörült pár kanál paradicsomlevesnek, hogy majd kiugrik a hasamból.
Tán csak nem éhes...?
Egyébként az egyetlen szembeötlő különbség a viselkedésében Manóhoz képest, hogy ő sokkal aktívabb. Kíváncsi vagyok, mi lesz ha megszületik.
)
Most már mindegy, de lehet, hogy neked se ártott volna telefonálni oda, ahova katy76-nak, hátha neked is ott csücsül a hepatitis-B eredményed és akkor kiadnák neked. (De így legalább tutira mentél most.

)
Farkasokkal táncolni:
lorca!
Manó egyre több szót mondd, egyre tisztábban és egyre rövidebb idő alatt is jegyzi meg őket (jó, azt nem állítom, hogy mindig pontosan tudja az adott dologhoz kötni). Mégis az az érzésem, hogy nem fogja elsietni a mondatokban való beszélést, annyira jól megérteti magát és megért mindent. Nem baj.
Ha tapsikolni nem is szoktam, de lépten-nyomon megdícsérem valamiért és akkor jönnek az ügyi-puszik.

Ha kiviszi a tálcát, ha szépen összerakja a játékszőnyeg darabkáit, segít tolni a porszívót vagy bármi hasonló, akármilyen "feladatot" old meg. Olyan lelkes ettől, úgy örül neki, ugyanakkor nem érzem, hogy kudarcként éli meg, ha esetleg elmarad egy dícséret vagy nem vesszük észre (

), hogy milyen ügyi volt.
Az Auchan-os állatkák ABC-ben vannak?

Még nem tűnt föl.

Már megérte felkelni.
"ha szülni mennél
Irj egy sms-t, hogy melyik szülőszobában talál."
f.nikici!
Tudom, hogy a pasik ezt másképp élik meg. Akármennyit is beszélünk nekik ezekről a dolgokról, ők végig csak másodhegedűsként assisztálhatnak. Ők nem érzik, hogy milyen amikor mocorog a gyerek, milyen nemtudni lehajolni, milyenek a görcsök és hasonlók. Nekik marad a beszámoló a dokiról, az eredmények elmagyarázása, a bevásárlással kapcsolatos dolgok, az AnyaHajóban való "gyönyörködés" ésatöbbi.
Csak nálunk az a "baj", hogy -elvileg- 7 hét múlva szülök. Én már érzem, hogy ez milyen közeli időpont, de neki ez annyira távoli még, hogy az időutazás sehol nincs ehhez képest... Ez neki momentán beláthatatlan időtáv. Így agyilag abszolút nincs ráhangolódva, holott nyilván tudatában van a dolgoknak.
Apósod "védelmében": ha valaki sokáig erősen nikotin függő volt és hirtelen eltűnik az életéből, az bizony rendesen be tud zizzenni.

Nem tudom mi történt, de próbáld ennek betudni. Nemsokára unokája születik, hagy adasson meg neki, hogy nagypapa lehet.
hendegabi!
Tapasztalatom szerint kétféle nyugdíjas van. Az egyik a nagyanyám típusú, aki csak ül a fotelban és nézi a pókot a falon. A másik pedig az anyám-féle, aki -ha lehet- többet dolgozik, rohangál mint "aktív" korában.