Sziasztok!
Apa ma este bulizik, gyerekek már jó ideje alszanak (éljen, Kata is bealudt 10-kor), azóta csak bambulok
Voltunk ma a Városligetben (Nők Lapja rendezvény), de elég semmitmondó volt. Mondjuk 5 után értünk oda, nagyjából zárt minden, pakolásztak a szervezők.
Katka, jövőre tutira kinézünk a Pincefesztiválra. Csak most nagy önszívatás lenne, mivel imádom a borokat és csak csöpögnék ott, hogy nem kóstolhatok meg néhányat

. Ráadásul láttam a honlapon, h a Tokaji furmint a központi téma, és én mint félig tokajhegyaljai gyerök, nagyon szeretem ezt a fajtát.
Vica, köszi a tortareceptet, ki fogom próbálni

Jól hangzik nagyon.
Nálunk is jól sikerült a párom szülinapja, csak a fotógépet hagytuk itthon (jó szokásunkhoz híven). Múlt héten a család köszöntötte, most a barátaink.
És nagyon jók a képek, pláne az utolsó tetszik: Bulcsú és az unokatesó. És gyorsan meggyógyult Bulcsú arca!
Szobatisztaság: Samu kb 2ésfél évesen lett nappalra szobatiszta, Vica, szerintem nem vagy elkésve semmivel

És ő nem nagyon szeretett bilizni, a WC jobban lenyűgözte (ebben szerintem közrejátszott a bölcsis minivécé).
Kukli, esetleg ti is kipróbálhatjátok az állva pisilést, lehet, hogy jobban megy úgy - vagy pl. apa megmutatja neki, hogyan is kell. Az nálunk nagyon bejött
Gabka, neked akartam még írni, hogy Samu ugyanúgy viselkedett sokáig, mint most Levi: már tök jól tudott pisilni bilibe, WC-be, de nem szólt előre, csak ha már jött a pisi, vagy épp már túl is volt rajta. Persze mindig elmondtam neki ilyenkor, hogy mennyire nagyon örülnék, ha előre szólna. Aztán tavaly nyár végén egyik napról a másikra elkezdte mondani az akció előtt, hogy pisilnie kell.
Megyek szunyálni, jó éjt!
É