A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jajj, de aranyos, kis szemes:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gabka: most véget ért ez a meló Micnek amit csinált, de úgy néz ki jövő héten kezd egy másikat... :? de még az nem biztos.. szóval nem tudom mikor tudunk végre hazaindulni ....

KépKép
KépKép
adryn

jaj, de édes kisbaba!!! és ha ő az anyuka, akkor az anyuka is nagyon szép!!! :D

Banolka
kis tünemény!!!!

Adryn
Nico mit sem vesztett bájából ezalatt a pár nap alatt!!! :wink:

Nem vittük még el Mátét, mert közben kaptunk olyan infót, hogy ilyen szokott lenni, így lökődik ki a varrat... úgyhogy megvárom a szerdát, elvégre nincs begyulladva...

Fanni ma már futott és focizott is, persze előtte egész nap még ment a sántikálós műsor... :roll: :lol:

Papillon
hű, ez kínos... :roll: én visszakérném a sógornőmtől, csak megértené...
vagy nincs emiatt más ruha a babának?

Bea
hajrá randi! kiváncsi vagyok a fejleményekre!

Gabka
azta, ez kemény... szegény apósod, jobbulást neki!!!

Nemlajos
jó utat!

nálunk ma történt egy elég érdekes dolog... a szomszédban felújítanak, lassan egy éve... a tulajjal megbeszéltük, hogy du. 1-3-ig csönd van, mert akkor altatom Fannit... azóta persze egész nap jó lenne, ha csöndben lennének ugyebár Máté miatt, de hát azt mégsem lehet... ez egész jól szokott működni, de van egy csapat, akik próbálják ezt a szabályt semmissé venni... mindig át kell mennem szólni. ma is ez történt, szépen megkértem őket. visszamegyek, fúrnak, kalapácsolnak tovább... 20 perc múlva átmentem, akkor már nem voltam olyan finom és nőies, de azért bunkó sem... erre megint csak sz@rtak a fejemre. közben férjnek őrjöngtem, ő nem érte el a tulajt, ezért hazajött, hogy mégse én balhézzak a munkásokkal. akkor végre csönd lett, el is tudtam altatni 50 perc után a lányom. majd mire este újra hazajött férj, a kocsim egyik kereke tök lapos lett... úgy néz ki, hogy nem kiszúrták, csak leengedték, de elég bosszantó. mondjuk férjem elég jót talált ki megoldásnak, mert voltak közös részek, amit a szomszéd intézett, és azzal még tartozunk, úgyhogy abból le fogjuk vonni, ami kárunk keletkezik a munkásaiból, ő meg majd leveri rajtuk. nagyon rendes srác egyébként, úgyhogy férjem tökre sajnálja... rögtön hozott pumpát, és felpumpálták a kereket...
azért az elég gáz, hogy a saját portánkon nincs biztonságban az autónk... :x

ma fotóztam én is telivigyort, majd mindjárt kicsinyítek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Moncsi baba is gyönyörűűűű!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kicsit sok leszek, de rakok fel Fanniról is párat... :oops:

Kép
húgom kislányával

Kép

Kép

Kép
és a kendőzés...

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

az utolsó képen, aki szemfüles felfedezheti a hatalmas sebet a talpán! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Mire végigolvastalak benneteket elfelejtettem nagy részét :evil:

Csibb, ez azért durva hogy így kell reagálni egy kérésre. Pedig nem kértél túl sok időt, pedig addig tudtak volna pihenni a munkások. Máté nagyon édes, és micsoda mosoly, ez már nem is mosoly hanem rendes nevetés :D Fanni pedig azzal a babával tündéri, mintha ha csak az én lányomat látnám, emlékszem mikor pici volt Bulcsú meg is szoptatta a babáit :D

Papillon, szerintem én is visszakérném a ruhákat. Gondolom sógornőd is tudja hogy az nem a tied, biztos megérti.

Bea, jókat tudnak kérdezni az emberek, és te mit mondtál nekik?

Gabka apósodnak jobbulást!

Korpa, mi is küzdöttünk vele. Egy-két napig volt nagyon korpás Nimród feje, este jól megmostam, enyhén megdörzsöltem és babaolajjal bekentem. Néhány nap alatt elmúlt.
A koszmó az tényleg nem múlik el ilyen gyorsan.

Én is megsütöttem a férjemnek a diótortát, holnap már csak dísziteni kell. Délután jönnek anyósomék meg sógoromék, a menü nálunk fahéjas csirke lesz, rizzsel. Remélem jól sikerül, bár nagyon elrontani nem lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Papillon, nagyon édes az öcsédék kisfia! És a sógornőd tényleg jól néz ki. És hogyan döntöttél végül babaruha ügyben? Mit mondasz a barátaidnak? Azt hiszem, h én is megmondanám az igazat egy bocsánatkérés kíséretében.

Csibb, a képek nagyon jók. Az a teliszájas Mátévigyor! Mosolyogtam egy nagyot a hordozókendős Fannin :) Valóban bosszantó a szomszéd esete. Mit csinálnak ott egy éve? Annyi idő alatt egy ház is felépül...

Bea, ezek a bolti kérdések nem épp a tapintatról szólnak... Mit reagáltál? (ha egyáltalán lehet erre reagálni)

Banokla, biztos jó lesz a vasárnapi nagy családi ebéd! :) 30 ember :shock: :D

Vica, diótorta receptjét elárulod? Nagyon jól hangzik.

Én ma jól elfáradtam, de jól sikerült a mai napunk.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Katka, jobbulást a leányzónak!

Jesszusom, gabka, szegény apósod! :cry: :shock:

Papillon, sógornődnek gratulálok a babához. Sajnálom, hogy nem úgy szült, ahogy szeretett volna... szép babócája van. :)
Papillon, jó kis mellékkereseted van. :lol:
És a babarucis helyzet nem egyszerű... remélem, kitaláltok valami okosat. Talán tényleg nem kellett volna odaadni, de hát utólag hiába okos az ember. Igazat adok Katkának és Beának, bár nagyon ciki, de jobb elmondani, ami van.

Nemlajos! Jó hétvégét neked is! :) Érezzétek jól magatokat.

Csibb! Fanni talpa gyógyulgat? Munkásos-autós sztorit sajnálom...
és Fanni is kendőzik, édes. :lol:

Mártival ma angol órán voltunk, oviban. Unokatesójának volt bemutató órája. Szinte végig szopizott, mert be kellett fogni a száját. :) És iszonyú meleg volt... jól összeizzadtunk.

Masut
masut

Ja még azt akartam írni, hogy mit jelent az hogy arctartással születik egy baba? Hogy arccal előre fele jön? mert Nimród is így született, ezért is kellett vágnia megint a dokinak :? mert nem fért ki a fejecskéje.
Nem is gondoltam volna, hogy ez miatt valakit császároznak, azt hittem hogy csak az lehet a gond mint nálam, hogy szűk a hely mert ugye nem jól tartja a fejét. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!
Asszem csak megpróbálok hozzászólni a dolgokhoz. Egész nap kertelünk a barátoknál a héten, nem sok időm volt, van. Ma jön Boti csúszdája, utána megyünk dédihez ebédre, aztán Boti anyuval elhúz, és ott alszik a mamával, mi pedig 3-asban mehetünk vásárolni.
Gabka jobbulást apósnak! Remélem megmentették az ujját!
Csibb nekem volt varrat kilökődésem, ráadásul egy (anyajegy) műtét után kb. fél évvel. Kicsit beduzzad, aztán még piros is lehet, és kibújik a cérna. Ki is lehet majd húzni. Reméljük csak ez lesz a kis vigyorinál is. Fanny édesen hordoz! Munkások meg…..
Bea nem tudtam visszaolvasni igazán, de most már én is kíváncsi vagyok! Igyekszem mától képben lenni!!
Papillon grat a sógornődnek. Arctartás csaszi a főorvosokon múlik. Pl. Szt. Imrében a főorvos inkább kiprésel mindenkit, csak ne legyen rossza a statisztika, Margitban pedig ha jól tudom azt is császározzák aki kettőt nyög. Sógornőm is az volt, de már vajúdás alatt ahogy bekerült eda-t kötöttek. Valahogy olyan essünk túl rajtuk és ne sikítozzanak érzésem van attól a kh-tól. Bocsi. Amúgy bazi nehéz szülés ez, el a kalappal mindenki előtt, de ezt már akkor is írtam. Hasonló még talán Rszg kis Mátéja lehetett a kis kézodarakásával. Az is nehéz nagyon. De itt mindenki szupi ügyes!!!!
Katka lesifotós köszi a képeket, és persze Erpének is! Legközelebb először összedobjuk a Manókat, aztán jól lefotózzuk Katkáékat is!
A képek mindenkitől édesek, és minden ünneplőnek Boldogot!
Papillon én is visszakérném 2 bocsit közt a rucikat. Lehet ők is elígérték már, ne nekik legyen kellemetlen. Sztem.
Na lépek, kezdőőőőőőődik! (emlékeztek?????)
:lol: :lol:
Jah és bnőmnél tegnap voltunk, már egész lent van a hasa,de még cseresznyét szedett létráról. :) :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Köszönöm a jókívánságokat, Zsófi jobban van. Már csak borogatni kell a kezét, de enni és írni tud vele. Bár érez fájdalmat. Most apukájával van hétvégén, remélem jövő hétre már semmi baja.... ;)

Banloka: 30 emberre főzől egy ilyen kis manó mellett? :shock: Hát, nem semmi! Majd meséld el, hogy sikerült! ;)

Masut: Angol óra milyen volt? Még jó, hogy tudtál szoptatni. ;)

Gabka: Apósod hogy van? Család hogy viseli a balesetet? Nagyon elkeserítő, amit írtál... Gondolom hosszú hónapokba fog telni a gyógyulás és ha a kezét nem tudja használni az ember, hát az nagyon gáz.... :(

Bea: Csak irigykednek, hogy ilyen gyönyörű kislányod van! Ne is törődj velük.... Ez a ti életetek, nekik meg semmi közük hozzá!

Csibb: Képek nagyon jók!

Erpé: Küldöm, amint lesz egy percem.

[/b]

Katka

katka22

Peti pofi sorozat:

Hűha, mi van a kezedben? :shock:
Kép

Aha. Fényképezőgép. Juszt sem mosolygok... nyugodt vagyok. 8)
Kép

Anya! Ezt kedzem unni! hagyd már abba! :evil:
Kép

Inkább add oda nekem, hadd nézzem csak meg közelebbről! :oops: Meg is rágcsálhatom?
Kép

Na jó, egy félmosolyt azért kapsz! :P
Kép

Katka

katka22

Sziasztok!

Hétvégi-jóidős topikhangulat van, azaz senki sincs a gép közelében. Jól teszitek :)
Mi most Katával itthon vagyunk, apa és Samu elmentek repülni. Mi most nem csatlakoztunk, nagyon meleg-napos idő van, de ahova mennek, ott nincs egy darab árnyék sem - így majd csak délután lépünk el valahova.

Kukli, én nem emlékszem, h mi kezdődik :?

Katka, Peti fotósorozata zseniális, a kommentek is nagyon találóak :)

Gabka, és mikor derül ki, h sikerül-e apósod kezét megmenteni? Ő autószerelő? Vagy mit keresett egy autó ventillátoránál?

Lépek vasalni, most nem zavar ebben senki. Sajnos... :) Szép hétvégét mindannyiotoknak!

erpé

Sziasztok!
Tényleg milyen üres itt ma minden.Mi is nemrég értünk haza,Atikának németes szereplése volt,holnap orbán nap mindkét gyerek fellép.
Míra két napja extranyűgös,tegnap egy órán keresztül visitott megállás nélkül,semmi nem kellett neki.Egy óra elteltével kiszakadt belőle egy hatalmas böfi :oops: :shock: .Mondjuk azért az érdekes,hogy éjjel egy csomószor eszik,de annyira alszik,hogy nem böfög és mégse kel fel arra,hoy fáj a pocija.
Ma sem jó neki semmi.

Katka!
Petiképek tündériek,örülök,hogy Zsófi jobban van.

Bea,nem rokon a kislány csak ugy összetalálkoztunk velük itt egy helyi rendezvényen és hát nem hagyhattuk ki a közös képet.

Gabka,remélem apósod jobban van.
Papillon gratulálok én is a sógornődnek.

Gyöngyi!Merrefelé laktok tb-nyán tesco felé zöldövezet?

Na megyek én is vasalni,készitem a gyerkők holnapi ruháját,apa most jött haza,viszi a nagyokat bicajozni.

sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!
Hú tényleg. Ennek a zabálnivaló Peti gyerkő nővérének jobbulást! Azért tök, jó hogy apuka nem az a típus, aki ha vmi baja van a gyereknek, már háttérbe lép. Imádom a homlokráncolós képeket! :lol:
Vica Bulcsú hogy van? Nem tudom kiverni a fejemből a kis arcát! :? Botinál azóta be van szüntetve a lejtőn mocizás (bár én eddig sem engedtem). Ma megkapta előre a csúszdáját! Elég vacakul csúszik, de azt az örömet!!! :lol: Nem nagyon érdekelte, hogy nem túl nagy és nem túl csúszós. Asszem hamar továbbadom ha megunja. :roll:
Erpé vmelyik csatornát reklámozták kb. 2 éve ezzel. Egy kissrác állandóan szenvedett apujának a kanapén, hogy kezdődik a műsor. Vhogy így volt, ha jól emlékszem mert akkor voltam pocis Botival, Zsolti mindig kérdezte tényleg ilyen lesz???? :lol:
Mi ma 3-asban vagyunk. Ha Kata hozza a szokásos jól alvós formáját, ma megtörik a jég, és kiderül most tényleg jobban gyógyul e a gátam (elpirultam, hogy szembe jutott kukkolók is olvasnak ilyeneket, de mindegy). :oops: :roll:
A legjobb mai hírem: BOTIKAPITÁNY BILIBE PISILT!! :) :) :) (igaz mamánál és lemaradtam róla) :twisted: Nekem mindig kiveszi a pöcit a biliből és csak játszik vele. 8) Remélem ez ad neki egy lökést.
Gabka van már vmi hír?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Katka nagyon édes Peti a képeken, és amiket hozzáírtál tényleg nagyon találóak :D

Irita sajnálom a nyügös napokat. Nálunk is volt egy kis nyügi, szerintem megint az esőt érezték meg a gyerekek :roll: Nálunk is van nagy sírás ha nem jön ki a böfi, és ezen már én is filóztam hogy éjszaka soha nincs ilyen böfi miatti nyügi, szerintem akkor sokkal nyugodtabbak talán nincsenek is teljesen ébren és ezért lassabban esznek, legalábbis Nimród.

Kukli köszi Bulcsú jól van, már alig van az arcán seb, szerencsére ma leesett az utolsó nagyobb is az orra alatt, úgyhogy már jobban néz ki.
Milyen csúszdát kapott? olyan műanyag ami a lakásban elfér?
Gratulálok a bilibe pisiléshez!!! :D Mi még nem nagyon próbálkoztunk, sőt egyáltalán nem :oops: Lehet hogy kellene, most elgondolkoztam rajta. Asszem ráállok a dologra holnaptól :) Jó lenne ha nyár végére már nem kellene pelus napközben.

Nálunk megvolt a szülinapi buli, jól elfáradtam, gyerekek jól érezték magukat és a kaja jól sikerült bár nekem csak 7 felnőttre és 2 gyerekre kellett főznöm és nem 30-ra :roll: (Banolka minden elismerésem a tied :wink: )
Dobok fel egy-két képet a buliról:
Kollektív gyertya elfújás :D
Kép
Nálunk minden tortát minimum kétszer kell meggyújtani Bulcsú kedvéért, profi a gyertyafújásban :lol:
Kép
Nimród éhes
Kép
Bulcsú tévét néz az unokatesóval :D
Kép
Most pedig megiszom a jól megérdemelt két korty tojáslikőrömet :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Erpé a diótorta receptje, és akit még érdekel:

Tésztához: 25 dkg cukrot 8 tojássárgával habosra keverünk. Hozzáadunk 1 evőkanál kakaót, 1 evőkanál morzsát, 25 dkg őrölt diót és a tojások keményre vert habját. Kivajazott, lisztezett tortaformában megsütjük, közepes hőmérsékleten. Én kb. egy óráig sütöttem 150 fokon, azt hittem már soha nem sül meg :roll:
Krém: 2 dl tejben elkeverünk 12 dkg cukrot, 25 dkg őrölt diót és megfőzzük. Kihűtjük és hozzáadunk 20 dkg vajat és habosra keverjük. Tésztát kettévágni, krémmel megkenni, díszíteni és kész :D
A recept írt egy-két dolgot amit én kihagytam. Tésztából a késhegynyi őrölt kávét. Krémből pedig az 1 evőkanál rumot és a 2 tojásfehérjét :shock: ezt nem értettem minek bele, mindenesetre jó volt nélküle :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nálunk Pincefesztivál van (Etyek). Ilyenkor az óvoda és óvoda tanács szervezésében lángost sütünk és árulnk a bevételt meg az óvodára/gyerekekre költjük. 2 órás turnusokban váltjuk egymást. Tészta nyújtó és lótifuti feladatokat töltöttem be. 8)
Már évek óta csinálom, én szeretem nagyon, mert tök jó a hangulat és persze a gyerekeinkért tesszük. ;)
Utána szoptattam az oviban és tudtunk még 2 órát sétálni. Vettük nagyon finom sajtokat. Nyama! :D Aztán vendégségben vacsoráztunk és most értünk haza...

Vica: Örülök, hogy jól sikerült a szülinap. Ügyes háziasszony vagy ám! Az meg külön öröm, hogy Bulcsúnak megint ilyen szép a pofija! :P

Gyöngyi:Én pályán mennék Tatára, de mehetek a sima 1-esen is, ha Neked az a jó! Menjünk együtt, ha ez Téged megnyugtat. ;) Én évente 2-3-szor szoktam menni a tatai-tóhoz a lányokkal. Körbe szoktuk biciklízni. Szóval biztos odatalálok!

Katka

katka22

Sziasztok!

Apa ma este bulizik, gyerekek már jó ideje alszanak (éljen, Kata is bealudt 10-kor), azóta csak bambulok :)
Voltunk ma a Városligetben (Nők Lapja rendezvény), de elég semmitmondó volt. Mondjuk 5 után értünk oda, nagyjából zárt minden, pakolásztak a szervezők.

Katka, jövőre tutira kinézünk a Pincefesztiválra. Csak most nagy önszívatás lenne, mivel imádom a borokat és csak csöpögnék ott, hogy nem kóstolhatok meg néhányat :). Ráadásul láttam a honlapon, h a Tokaji furmint a központi téma, és én mint félig tokajhegyaljai gyerök, nagyon szeretem ezt a fajtát.

Vica, köszi a tortareceptet, ki fogom próbálni :) Jól hangzik nagyon.
Nálunk is jól sikerült a párom szülinapja, csak a fotógépet hagytuk itthon (jó szokásunkhoz híven). Múlt héten a család köszöntötte, most a barátaink.
És nagyon jók a képek, pláne az utolsó tetszik: Bulcsú és az unokatesó. És gyorsan meggyógyult Bulcsú arca!

Szobatisztaság: Samu kb 2ésfél évesen lett nappalra szobatiszta, Vica, szerintem nem vagy elkésve semmivel :) És ő nem nagyon szeretett bilizni, a WC jobban lenyűgözte (ebben szerintem közrejátszott a bölcsis minivécé).
Kukli, esetleg ti is kipróbálhatjátok az állva pisilést, lehet, hogy jobban megy úgy - vagy pl. apa megmutatja neki, hogyan is kell. Az nálunk nagyon bejött :)
Gabka, neked akartam még írni, hogy Samu ugyanúgy viselkedett sokáig, mint most Levi: már tök jól tudott pisilni bilibe, WC-be, de nem szólt előre, csak ha már jött a pisi, vagy épp már túl is volt rajta. Persze mindig elmondtam neki ilyenkor, hogy mennyire nagyon örülnék, ha előre szólna. Aztán tavaly nyár végén egyik napról a másikra elkezdte mondani az akció előtt, hogy pisilnie kell.
Megyek szunyálni, jó éjt!
É

erpé

Helló!
Vica dehogy vagy elmaradva. Eddig én sem raktam Botit csak egyszer-kétszer, mivel body-ban nem sok értelme van, mindig lelógna a hátulja. Amúgy eddig elutasította a bilit, 1-2x tudtam vele csak kb. 5 percre beszélgetni vele, hogy ült rajta. Tegnap bizti véletlen volt, épp jókor rakta rá anyu (és ugye pólóban volt, mert már jó idő van). Amúgy őt a wc nagyon érdekli. Ha besazbadul mert épp nem tom hova tenni, nem enged pisilni, szinte lelök. Erpé állva pisi fellépőről? Most szülijére tuti kap egy szűkítőt, ha trónoljon, aztán talán néha csurran cseppen vmi. :lol: Ha érdekli nem akarom kihagyni. De elkésve nem vagyunk. :wink: Jók a szülinapi képek! Látszik, hogy mindenki jól érezte magát! Örülök, hogy akis hősünk arca is meggyógyult.
Katka nagyon klassz bulik vannak felétek. Igaz aki keres talál. :wink: Mit szólnátok, ha jövőre pince feszten lenne a tali? Besegítek Katkának ha kell, hogy néha lecsücsizzen közénk. :wink: Oda apákat tuti könnyű kicsalni.
Én annyira hülye vagyok! Nézzétek az órát (és ezt átmenettel kb. fél órája írom mert közben ruhát raktam be, stb....) pihenhetnék, tök csend van, és az egyetlen szabad reggelemen sem tudok aludni! :? Üssetek le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Dobok párat ha már itt szerkesztgetek.
Jut eszembe Katka Samu cangás fűre menős képével pályázhatnál vhol az biztos. :D:D:D
Szétcsúszva: Kép
Pénteken Boti bnőjével: Kép
Mi így emelünk (talán a videót is feltöltöm én is :oops: ) Kép
Malacka az alvócimbi továbbra is :lol: Kép
Velem (és a távirányítóval - háttérben a világ legrosszabb popitörlője ami takarításra sem alkalmas): Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka: angol: énekeltek, játszottak a gyerekek, nagyon kedves az angol tanárnő, a gyerekek nagyon szeretik. Persze olyan sokat nem tudnak még a gyerekek, de élvezik. :) Én mindenhol tudok szoptatni, engem nem zavar és szerintem tudjuk úgy csinálni Mártival, hogy mást se zavarjon. :D
Peti-sorozat nagyon jó. :lol:

Akartam még írni, majd folytatom, de nyekergés van.

Masut
masut

Peti sorozat tényleg nagyon szuper!
Zsófi kezének jobbulást!!!

Kukli
képek nagyon jók! gratula a bilizéshez! Fanni sem nagyon bilizett anno, a szűkítő viszont nagyon bejött neki! (biztos hozzátartozik a sztorihoz az is, hogy én is azt preferáltam, utáltam kiszedni a biliből a kakát... :oops: )

Vica
boldog szülinapot férjednek. tényleg szépen begyógyult Bulcsú arca!

tegnap nagyon jó kis napunk volt. vendégeink voltak, és sütögettünk meg a pályán tollasoztunk, este 11-ig tartott a buli. nagyon jól esett. Fanni már olyan a felnőttek között, mintha ő is felnőtt lenne. nagyon jófej volt! Máté meg rendesen elaludt, ahogy szokott!
viszont szegény tök náthás... szívom az orrát. de nem viseli meg, jókedvű így is.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli! Nagyon jók a képek! :) Melyik az a popsitörlő, ami a képen van? Csak hogy ne vegyünk olyat. :lol:

Ma megyek vissza a 6 hetes kontrollra (igaz, Márti lassan 8 hetes lesz :) ) Mivel nem saját dokinál szültem, így ahhoz megyek vissza, aki akkor ügyeletben volt. Lassan páromat is ébreszteni kéne...

További szép vasárnapot!

Masut
masut

Vica, most nézem, hogy az előbb a ti képeiteket nem is láttam. :shock: Bulcsúnak milyen jó tévénéző széke van. :lol:

Katka! Pincefesztivál jól hangzik.

Erpé! Mi is voltunk a Nők Lapja rendezvényén, barátnőmmel tök véletlenül kerültünk oda. Jött hozzánk és elcsábítottam a Városligetbe sétálni. Erre látjuk, hogy vmi rendezvény van... mi csak átsétáltunk rajta és kaptunk közben félliteres ásványvizet. Aztán kerestünk egy csendesebb árnyékosabb helyett és ott letelepedtünk.

Masut
masut

csak gyorsan, mert mocorgás van :)

Katka: nekem tuti az autópálya, esetleg óbaroki omv kút talihelynek? :wink: Gondoltam rád tegnap (mondta a rádió az etyeki fesztivált)

Irita: majd csütörtökön mesélem, hogy merre is 8)

Kukli: nekem se esett le "kezdődik" :roll: , Ti jöttök? Megnézném, hogy kötöd Katát a mei taiba, Esztivel valami nem okés, vagy nyivákol benne, vagy csálén áll az egész. Kata is mennyire emeli már a fejét...kész :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Drága kis Eszternek Nagyon Boldog Első Névnapot Kívánunk!!!!! :P
Gyöngyi mi bizti nem megyünk olyan messzire. :?
Masut ezt a popitörlőt még egyszer neten rendeltem. Csak úgy nehéz belebotlani. :wink:
Máténak jobbulást!
Képzeljétek átvettem Boti ajiját, 4 db szezám street-es nagy plüsst. 5000 ft felett van darabja, és eredetiket vettem 4 db-ot 4000-ért, és nagyon szépek! Csak nem tom hol mossam szárítsam, nehogy meglássa. :roll:
Köszi a dícséreteket. Hol lehet szűkítőt venni? Sehol nem találok, azt hittem emiatt nem kell brendonba mennem. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli
hát én pont ott vettem, de szerintem minden bababoltban lehet kapni. a miénk bebe comfort-os, nagyon szuper kényelmes volt! ajánlom!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Eszternek boldog névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Eszter babának Boldog Névnapot! :P

Kukli: Szűkítő bármelyik bababoltba vagy hipermarketben kapható. A lényeg, hogy stabil legyen, ne mozogjon, mert akkor megijedhet Boti. Zsófinál annó az elején picit biliztünk, de Zsófi WC-t szeretett volna. Ágicának meg a bilit már fel sem kínáltam.
Az csak a nagyinál volt extra szolgáltatás.
Illetve exszemmel vittül rendszeresen vitorlázni a lányokat (sudárral, akinek ez mond valamit) és a hajón nincs WC. Oda vittem nekik bilit, hogy kényelemes legyen nekik. Azt nagyon élvezték. Az 5 éves Zsófi is simán belepisilt.
A gyerekek nagyon aranyosak és Kata már tök jól emeli a fejét! :P Videó hol van? :roll:
Csajok! Aki még nem látta volna Botit és Katát, hát nagyon hasonlítanak egymásra (nekem ez képeken nem tűnt fel) és mindkettőnek ragyogóan szép szeme van! 8) :P

Gyöngyi: Az Óbarok pihenő tökéletes.
Jön valaki még autópályán? Találkozhatunk Óbaroknál (OMW kút, ha jól emlékszem) többen is, ha nem tudod pontosan hova kell menni.... :roll:

Masut: Szerintem oviban, pont ennyi kell. ;) Klasz lehetett.

Csibb: Tök jó kis buli lehetett. Különösen a tollasozás. ;)

Katka

katka22

Csibb erről beszélsz? http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25 Ezt fentről kell ráhelyezni? Bocsi még nem vagyok szakértő. :roll: Ez szimpi ülőke, még én is ellenék rajta. :lol: Köszi a hsz-eket.
Katka köszi, sztem ha így folytatódik, még jobban hasonlítani fognak, mert Boti kicsinek volt nagyon ilyen állítólag. Nekem mind a kettő más. :oops: Videjó íme, de amit érdemes volt feltölteni az sokadik kísérlet, így már fáradtabb volt a tartáshoz. De Boti kommentálja, szval nem is beszélek többet erről:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... wMzfgKFcUK
Frizun nem nevetni. Lehet Mc-ben ezért ingyen kapná a hasábburit. :lol:
Na bepótolom lassan a hetemet. Lépek, kezdődik f1, sikerült elaltatni mindenkit nem kis szervezéssel.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli
bocs, nem, megkérdeztem a húgomat, mert már odaadtam nekik, és Tigex a márka, a bili bebe comfort... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszi Csibb! Ennek értem a felhelyezését legalább. :):)
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

Esztikének nagyon boldog névnapot :D

Katka: nagyon tetszett a Petis sorozat :D

Csibb: Mátébaba még mindig nagyon szép :D Fannitündérkéről már nem is beszélve 8)

Vica: örülök hogy jól sikerült a buli, képek királyak.., tortát megkívántam. :P Bulcsúnak tényleg nagyon gyorsan gyógyult az arcocskáha szerencsére :D

Kukli: nagyon szépen tartja Kata a fejét :D de a kommenteket Botitól nem értettem bárhogy is füleltem :(

egyik karomban gyerek és rugdos, közben másik kézzel próbálok pötyögni :lol: ma nagyon bolond... éhes, de üvölt vagy épp vigyorog a cici felett, most meg magyaráz... de letenni meg se próbálom.. mert balhé lenne egyből.. :roll: hurrá.. most cicin rugott... :shock:

tegnap éjszakai gyártmányomat megmutizom gyorsan, ez majd megy a falra nicóágy felé.. hehe Kép almácskák

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Nagyon klasz és ötletes! :P

Katka

katka22

[color=red]Eszterbabának nagyon boldog névnapot![/color]

Adryn, nagyon szép ez a kép! Jól fog mutatni a falon, az biztos.

Samu beteg lett, tegnap éjjel smár okat köhögött, reggel hőemelkedéssel ébredt, fájlalta a torkát, szegény hányt is... Aztán felment a láza 38.5-ig, akkor kapott lázcsillapítót, és el is aludt még délelőtt. Délután jól volt, estére lázasodott be megint... Holnap a dokinál kezdünk, és csak remélni tudom, hogy Kata nem kapja el, bármi is legyen ez...
Fáradt vagyok, 5-kor keltem, szegény Samu ma nagyon igényelt, plusz Kata is alig aludt napközben, és még most is fent van.
Jó éjt!

erpé

Jobbulást Samunak! Kata biztos nem kapja el... Erre való az anyatej! 8) Vagy nem? :roll:

Katka

katka22

Erpé: jobbulást Samunak! majd meséld el holnap mit mondott a doki! :) Kata meg nem fogja elkapni és kész . :P

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Csak gyorsan benézek, megint csak olvasni tudtam, lefoglalt a kiscsaj.
Nagyon szépek a babák. Bocsi, most nem mindenkire emlékszem név szerint, h mit akartam írni

Csibb - gyönyörű gyerekeid vannak :-)
Kuklika - nagyon jók a képek, szépek vagytok rajta

Katka, Vica - ti babaitok is ennivalóak :-)

egy gyors kép a kis hercegnőről Kép

Kép

Kép
leo50

Samunak jobbulást! Kata pedig csak nem kapja el tényleg. :wink:
Katka; mire való az anyatej, látod nekünk egy torokgyusziból mi lett anno. :? De persze biztos vannak kivételes helyzetek (Gyöngyiék fránya rotája is).
Adryn nagyon szép a kép! Annyira ízléses! Kár, hogy ilyen almát nem lehet csináltatni. Vagy lehet?
Leo ez a séróóóó! :lol: Nagyon édes!!!! Nekünk is van ilyen kifogónk jópár. :wink:
Kata visszatért a sok sok éccakai alváshoz (7 óra aztán 4 még rá). Cserébe nappal kevesebbet alszik Botinál. :shock: Remélem ma rácáfol erre. :roll:
Nem is meséltem asszem. Lehet elintézik, hogy Boti bekerüljön a bölibe ahova jelentkeztünk. Aki látta megérti, mennyire kell neki egy kis társaság, fegyelem, és akkor Katára is több időm lenne. :roll:
Hétfő van, ma biztos sokat fogok írni. :lol: Mi megyünk játszizni, ha együtt aludnának kivételesen, akkor jövök ám! :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok, jó reggelt!

Kukli, nem is írtam tegnap: nagyon jók a képek, amiket feltettél. A szétcsúszós kép vicces, és a fejemelős is édes. Boti szurkol? És tök ügyesen csinálja már ezt Kata a videó alapján, még fáradtan is :) Enyim Katám nem ilyen kitartó...
WC téma: igen, állva pisilés fellépőről :)
Bölcsi jól hangzik :) Samu kicsit korábban kezdte (másfél évesen), de nem bántam meg, nagyon közösségi emberke, és gyorsan beilleszkedett (talán túl gyorsan is9. Biztos tetszeni fog Botinak is, két év körül már nagyon tudják szeretni a többiek társaságát. Szóval drukk a bölcsihez.

Leó, mekkora haja van a lánykádnak! Nagyon szép kicsilány. Masut Mártijának van még ilyen igazi nagy haja! Ha nincs is időd reagálni, kicsit írj magatokról néha.

Mi nemsokára megyünk a dokihoz. Samu ugyan ma vidámabban ébredt, és reggelizett is egy nagyot már, de hőemelkedése van. Meg biztos ami biztos, inkább leugrunk a dokihoz (közel van), márcsak Katalány miatt is.
É

erpé

jó reggelt mindenkinek!

A gyerkőcök csudi szépek mindenkinél.

Erpé: Samunak jobbulást, remélem csütörtökre jól lesz már és jöttök ovizni!

Kukli, mi most kaptunk kölcsön a szomszédtól egy fellépős szükítőt, mint egy pici létra, ez most nagyon bejön Levinek, sokkal lelkesebben megy egyedül Levi pisilni és néha addig erölködik, hogy egy kis bogyó kaki is sikerül. Asszem kika újságban láttam valamikor ilyet, majd körülnézek.
Hajrá bölcsi!

Esztinek utólag boldog névnapot és a szülinaposoknak meg "bokáig érő füleket" (mennyire útáltam ezt a kívánságot :) ) mindig)

Adryn: klassz almák :)

Köszönöm a érdeklődést após keze után.
Úgy néz ki, hogy sikerült egy 4,5 órás mütéttel minden ujját megmenteni, de még kérdés, hogy mennyire lesznek használhatóak. Nagyon csúnya most még, mindegyik kb 3x olyan dagadt, mint normálisan. Most még van benne csavar, cérna és cső is. Mint kiderült a mutató ujját, majdnem töben vágta.
Mérnök ugyan, de autószereléssel foglalkoznak, pontosabban restaurálással. Ősöreg autókat újítanak fel. Ez is egy öskövület volt, ami a kezét szétvágta. Régen még nem volt az autókban annyi védelem.

Lilianna is taknyos, szívjuk az orrát, de azért jó a kedve és az étvágya sem rossz. Nekem most jött meg, szóval legalább tudom most már, hogy miért köpködte ki a cicimet szombaton

NA eldugulok :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!
Képek szuperek, annyira szépek a gyerekek, és mennyire más mindegyik!
Nimród pl. kész nagyfiú, el se hittem, hogy ő az :roll:
Csibbékről már nem is mondok semmit :wink:

No, de a lényeg, hogy mindenki tegye össze a kezét, akinek a gyereke a kocsiban elalszik!!! Borzalmas volt a hazaút, a legnagyobb front alatt, Döme két teljes órán át üvöltött, ami egy zárt kocsiban... h át na :?
De a hétvége szuper volt :)

És a kezdőőőőőőőőődik nem csatornát reklámozott, hanem digitévét, vagy hasonlót, amivel a műsor akkor kezdődik, amikor akarod (megállítható, visszajátszható, stb) :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka! De jó, hogy sikerült apósod ujjait megmenteni! Remélem, használható is lesz mindegyik.

Leo, nagyon cuki a kislányod. :)

Masut
masut

Sziasztok!

Voltunk dokinál, Samunak piros a torka és a dobhártyája is (a dokihoz menet már a fülét is fájlalta, ilyen sem volt még). Kapott antibiotikumot és a héten nem megy bölcsibe. De ami egy kicsit aggasztóbb: a doki a vizsgálat során hallott egy kis szívzörejt. Eddig ilyen sem volt még, pedig jó sokszor meghallgatta-vizsgálta már Samut, így kaptunk egy beutalót gyerekkardiológiára is... :? Azt mondta a dokinő, hogy a lázas betegség miatt is hallhatja, de amiatt is most jöhetett elő valami, mert Samu hirtelen sokat nőtt (nyúlik, mint akit húznak...) 3 hét múlvára kaptunk csak időpontot... :x

Nemlajos, sajnálom a rosszul sikerült hazautat. Odafelé ezek szerint minden OK volt? Nekem is van egy ilyen borzasztó élményem Samu kiskorából (kb 3-4 hónapos lehetett, amikor órákon át sírt a kocsiban, mikor a rokonokhoz mentünk...). De az tök jó, h otthon jól éreztétek magatokat! Gondolom, az összes rokon megcsodálta Dömét.

Gabka, de jó, h após ujjait sikerült megmenteni! Nem semmi műtét lehetett! Lilinek jobbulást! és igen, remélem, hogy csütörtök délutánra Samu jobban lesz. Már ma is jobb (egyelőre) a tegnapi nap után.
É

erpé

Itt vok én is :P

Köszi a gratulációkat és a dícséreteket sógornőmhöz és gyerekéhez 8) ma már haza is engedik őket, csaszival, 3 nap után :roll: érdekes. A teje s belövellt rendesen :)

Köszi a jótanácsokat...a hétvégét sikeresen túléltük, amikor elindultunk a barátainkhoz, még mindig nem tudtam, h mit mondjak nekik ruhaügyben, aztán anyu hívott, mert marta a lelkifuri, és mondta, h fogjam rá az egészet, hisz valóban ő akara odaadni a ruhákat és dumált rá... így egy kis időt nyertem, visszakérem a rucikat és odaadom majd nekik. A csajszi simán engedte volna, h kölcsön adjuk, csak, hogy tartoznak annak a családnak lóvéval, és ők elengedik, ha kapnak babacuccokat, hát így. Ez érthető. Csak még a sógornőm nem tudja, de csak a nélkülözhető rucikat fogom elhozni tőle, mert asszem van ezeken kívűl is jópár rucija.

Örülök, h jól telt mindenkinek a 7 vége. Mi jó sokat pókerzetünk, elnyertem mindenki pénzét (zsetonját) :P pedig most játszottam először. Csak emiatt 4 órát aludtam tegnap 3 részletben, mert míg aludt Líz, 8-tól 1-ig, mi addig pókereztünk, de megérte :twisted:

Gyerekek gyönyörűek, videón, képeken. SZUPPI!!! Adryn: hogy csináltad az almákat? Tök jó!

Nemlajos: sajnálom az autós üvöltözős Dömécskét!

Gabka: drukkolok após gyógyulásához!

Receptet én is kinyomtattam, apu kdvence a diótorta és mindig olyan sz@rt hozat, ami nem ízlik.... ez bizti fincsi :oops:

na, kaja van, asszem...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jobbulást Samunak!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület