Házimunka? Az mi?
Az lenne az, amit nagy nehezem elvégzel, és max fél napig látod hatását (persze, ha nincs valaki, aki rögtön beletapicskol, mert akkor kb 2 percig..). Mert azt én is ismerem, és nem szeretem

Na de komolyan, tényleg a legfontosabbak kerülnek elvégzésre. Most már nagyon jó lenne, ha apa hétvégén ráérne, hogy komolyabb feladatokat is elvégezzek.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: Ki mivel mos, mosogat, fertőtlenít? Szeretnék egy kicsit öko/bio irányba elmenni, mert nem szeretném, ha Natasa domestost nyalna a kőről...
Judit: nagyon remélem, hogy sikerül a saját otthon! De jó ez a kép! Szobatisztasághoz is drukk, bár tapasztalatom nincs, de a baráti körömben is van 3 éves, aki még hol szobatiszta, hol nem. De Te szerintem nagyon jól állsz hozzá alapvetően a dolgokhoz, így tuti ehhez is! Neked is jó ünneplést, torta nyami nyami! Ennyi idősen már tudják élvezni az üneplést, az ajándékokat!
Honey: nagyon nagyno sajnálom, hogy ilyen nehéz időket élsz, és ahogy Judit is írta, mi szívesen meghallgatunk, vagy írj privit, ha nem szeretnéd ennyire publikussá tenni...
Andy, hát Te aztán jó előrelátó vagy, bár igazad van, már én is elgondolkoztam a bölcsibe iratáson, mert bár kistesókat tervezünk, de ki tudja mit hoz az élet... HT-hoz: szerintem nem lesz kevésbé védett, majd csak akkor, ha elhagyja a szopit. 1éves korig egyébként 80-90% szopit ajánlanak, és csak a maradék 10-20%-ot HT-nak. Persze ez nem előírás, csak úgy látom, hogy Te inkább szoptatnád még (én is), így ezt szerintem megteheted. Persze majd meglátod, hogy Regi mit szól a HT-hoz, mert lehet, hogy annyira bejön Neki, hogy kénytelen leszel növelni a HT arányát. De ezt majd meglátod, alkalmazkodni kell a baba igényeihez (persze átgondoltan).
Natasa tegnap ebédkor már nem akarta abbahagyni az almaevést, kiváncsi vagyok a krumplihoz mit szól
Na megyek megnézem a krumpliját!
Ja
Evi: mennek a drukkok a skandihoz