Sziasztok!
Ma Manó nincsen ugyan idehaza és nekem tornázni kéne mennem, mégis itthon maradok. Egyrészt, hgoy bepótoljam a tegnapelőtti és tegnapi mulasztásomat (

), másrészt pedig folytassam a takarítást. És muszáj belehúznom, mert holnap délutánra itt lesznek a vendégek.
nyuszi81!
Az ultrahanghoz is érteni kell. A sima 2D-s bizony lehet becsapós is -nem is kicsit- illetve nem mindenki megy el 4D-re, ahol tényleg plasztikusan látszanak a dolgok.
szonibaba!
Kár, hogy neked nem használt a fagyi.

A kerti eper tuti nem ront a helyzeten és ha nem is érzed az ízét, azért nagyon egészséges, úgyhogy legeld csak le mind az 1 kilót!
""Nem ér rá a baba vagy nincs otthon": "
Most komolyan, hogy lehet ilyet mondani, hogy reggel 9 és este 9 között kell nézni!?

Amiről a védőnő beszélt az a sarki kocsma nyitvatartása, nem a gyerek.
boo!
" Én még mindig csapongok, de én is inkább affelé hajlok, hogy maradunk ilyen vadházasságban. Igazából talán az bánt csak, hogy vannak dolgok amiben én konzervatív vagyok, és jobban örültem volna, ha a baba házasságba születik, ebben nem vagyok vmi szabados, de ha így kell lennie, hát így lesz"
Még jó, hogy több időpont lehetőségetek és rucid is van...
A magzatvíz mennyisége -szerintem- önmagában nem segíti a baba befordulását. Azt tulajdonképpen ő termeli és az sem jó ha sok vagy ha kevés van belőle.
OEP ügyintézés éljen, de azért majd akkor török ki tapsviharban, ha már a számládon lesz a pénz.
(A sorszámot viszont nem értem.

Ha visszaadnak egyet, akkor azt hogy adják oda másnak, amikor ügytípusonként változik?

)
(
Pelenkázót láttad? Én annak örültem a legjobban, hogy már ilyenre is figyelnek.
)
"Tehát az a fontos, hogy arra figyeljek (mármint a bérszámfejtő), hogy minden hónapban időben beérkezzenek hozzájuk a cetlik."
Ezért mondtam múltkor, hogy vakon azért ne bízz a bérszámfejtőben (sem). Az a tuti, ha rajta tartod a szemed és azonnal megrugdosod, ha nem stimmel valami.
Én a sült gesztenyét ettem télen héjastul, meg a rák ollójából a husit azza a keményebb, hártyás résszel.
conversano!
Nehogy már 164 cm legyél!?
Az oké, hogy hosszú szárú nadrág és combközépig érő felső van rajtad és kissé alulról vagy fényképezve, amik mind nyújtanak optikailag, de akkor sem tűnhetsz
ennyivel magasabbnak...! A lábadon papucsot vélek látni. Ha magassarkú, akkor oké a dolog. Ha nem, akkor meg

, mert a többi képeden is magasnak tűnsz (olyan 170 körül).
lorca!
Ti aztán megadtátok a módját az ünneplésnek.
Most lehet, hogy én vagyok ennyire lemaradva, de nem rémlik, hogy ennek lett volna valami előzménye (pedig nyilván).
Sajnálom, hogy így alakult, és örülök, hogy már jobban vagy.

(Nem értem a tüdőérlelőt sem.

Azért kaptad, hogyha korábban jönne 2-3 héttel, akkor annyival is érettebb legyen a tüdeje? Hiszen minden rendben és koraszülöttnek sem számítana már. Inkább tutira mennek?

)
Nati mit szólt a kerékpárjához?
gabi1!
Végülis mitől lett jobb a lábad?
Mondtuk mi, hogy nem kell izgulni, jól érzi ott bent magát a kicsi.
czigka (vagy valaki, aki látta tegnap este a House-t)!
Mi történt tulajdonképpen a fiatal párral???? Odáig még értettem, hogy House bedumálta nekik a szűznemzést, de azt már nem értettem, hogy hogyan és miért csinálta. Meg mi volt az az ajándék, amire fel közölte, hogy "nyertem"??? HELLLLLP!!! (Manó természetesen mindig a döntő pillanatokban a leghangosabb és/vagy mászik át az ember fején.

)
A rota az a rotavírust jelenti. Kiszáradással jár, ezért minnél kisebb a gyerek, annál veszélyesebb.
tabati!
"Szerintem a mai mosószerek már elég jól tisztítanak, nem kell olyan magas hőfok."
Remélem, később is ez lesz a véleményed. Én pont tegnap anyáztam egy jót, hogy vannak cuccok, amiket képtelen vagyok tisztára mosni, tehetek mellé/bele akármit.

Ha 30 fokon mosom, ha magasabban ugyanaz az eredmény(telenség).

(Viszont háklis vagyok erre és amíg nem patyolat tiszta, addig nem adom a gyerekre.

)
kicsidodi!
Mi egyfolytában a kicsiket féltjük, de igazság szerint nekik nagyon kényelmes és biztonságos kuckójuk van odabent.

Úgyhogy, ahhoz hogy egy balesettől forduljon át a másik irányba elég komoly ütközésnek kell lennie.

A tietek hál ' Istennek nem volt akkora, a gyerek meg nem keljfeljancsi.
Nyilván láttál már pici babákat. A popsi a medence miatt a nagyobbik csontos izé, a buksijuk pedig a kisebbik kemény púp. (Már amennyiben meg tudja az ember különböztetni...

)
klarka!
Ti is jó napokat élhettetek át mostanában.

Jó, hogy már otthon vagytok és jól van a kicsi is.

Olvasgass és gyere, amennyit csak tudsz, de még inkább pihenj minnél többet.