BOTINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! kis ügyes, h már így bevásárol!!!
Adryn: nálunk is ezerrel teper a gyerek

, öcsém szerint autóversenyző, állandóan kuplungol, sztem hosszútávfutó

. akkor nagyon kemény amikor valamitől izgalomba jön!!! a cicit akkor csak vigasznak akartam neki felajánlani, mert enni evett előtte kb. egy órával. no mindegy! lehet a csokitól volt, mert abban a két napban csak ez az egy volt közös, tegnap nem volt csoki és nem volt sírás sem ....
Leo. nagyon kemény, h már most "jön" a foga

. nem irigyellek, ezek szerint szegénykém megszenved majd vele nagyon
Erpé, Vica: köszi a nyugtatást

! sejtettem, h ráérünk még ezzel a 4 órással!! (sztem az én gyerekem sosem fog ilyen "ritkán" enni!!!) tegnap előtt jól eldicsekedtem a 3 órás kajákkal, erre tegnap megint 2,5 óránként evett

. egyáltalán nem bánom egyébként!
Pulcsi: kb. egy hétig kellett így két mellből szoptatnom, most megint egyből eszik, csak este van két ciciből vagy ha úgy érzem, h egyből nem lakott jól! de mint ahogy a többiek is írták, ilyenkor azzal a cicivel kezdek amivel az előzőt abbahagytuk. És (-sel nem kezdünk mondatot) nem kevés a tejed az biztos!!! ennek anno én is utánanéztem!
Csibb: én is büszke lennék ha ennyire ügyik lennének a gyermekeim !!!!
Kukli: én csendben halkan drukkolok a lakásvásárlás/eladáshoz és majd nagyon örülök ha minden úgy sikerül ahogy Ti szeretnétek!!! Két napja nálunk is volt egy nagyobb rotty, de az "csak" a háta közepéig folyt ki

!
Tehuti: 210-et????????????

Jesszusom!!! Jó nagy étvágyú ez a gyermek!!!

Bálint is sokat eszik, de idáig 160 volt a legtöbb (amit mértem, mert nem nagyon szoktam). Szonja meg mintha már most le akarna mászni

, naddon cuki!!!
Gabka: Lili is milyen szépen emeli már a fejét, nagyon édi! És hát Levi haláli, nálunk is volt mindig tapasz a bibiken

!
Gyöngyi: anyám micsoda hurkái vannak Eszternek!! na és ez a mosoly!?!?!
Vica. Nektek is drukkolok a lakóparkhoz, de csak csendben, halkan!
Rita: AZTAAAAAAAAAA nem semmi "kis hurkácskák"!!!!!
Katka: azt a lasztit két napja vettük neki, mindig veszek valami játékot, de egyelőre csak két olyan játék van amit sokáig nézeget az egyik egy pillangó (úúúúúúúúúúúúú ezt nagyon imádja!!!) a másik pedig egy hold csillaggal. mindig azon gondolkodom melyiket érdemes megvenni!
Erpé: alényeg, h imádja Samu a vizet, az úszással meg ráértek még!!! (elképzeltem ahogy a medence szélén türelmetlenkedik

, tök édi lehetett!!!)
Akkor Samu és Levi együtt járnak majd oviba?! DEJÓÓÓÓÓÓ!