A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

leo, nem semmi :shock: Lesz pár nyűgös éjszakátok addig, míg kibújik a fogacska :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

most csak gyorsba, amikor ma apa hazaért a fia így fogadta (hanggal nézzétek!):

http://www.youtube.com/watch?v=rbdiibFwKWY

és egy fejemlés:
Kép

majd jövök még!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Wicca ez a video haláli.milyen hangosan nevetgél,nagyon édes!

Jók a fejemelős képek én kicsibabámnak szerintem nehéz a feje,mert nem tudja sokáig tartani,pár másodperc csak.
viszont hurkáink nekünk is vannak,de Esztike ugy látom beelőzött.
Majd teszek fel képet én is.

Csibb!
Örülök,hogy Mátéd javulgat és gratula Fanninak a száraz éjszakához.nyáron bizti szobatiszta lesz.

Kukli Botinak nagyon boldog szülinapot előre is,nem tudom gépközelben leszek e.
Drukk a lakáshoz.
Vica!remélem nektek is összejön a lakás.

a jövő heti tali nem tudom sajna nálunk hogy alakul,mi szerdán kapunk oltást,ha nem jön semmi közbe,bár a multkorinál sem volt semmi gond.

Katka
te tuti hozod Ágit és Danit?mert szerintem akkor én is viszem Atikámat ő korban közel van Ágicához,talán eljátszanának.

Tehuti!
Van ott valami játszótér?Szonja baba nagyon szép.

Na most lépek,tegnap házassági évfordulónk volt de apa nem volt itthon,ugyhogy ma ünneplünk.készitem a kajcsit.

sziasztok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

és egy hurkás kép. Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép meg egy fejemelős

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

hű, barátom, vannak itt hurkák! :)
És wicca, ez a kacaj!
Én már úgy várom, hogy Döme kacagjon (vicces, mennyi ideig vártam, hogy mosolyogjon egyáltalán :shock: :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca: Bálintot meg kell falni! Nagyon édesen kacarászik! :P 8) És olyan színes labdának nekünk is van! ;)

Irita: Látom jól tartod a kis kisasszonyt. édes a husikája!
Hozd csak a többieket is. Igen, van a tónál játszótér. Nem nagy durr, de el tudnak játszani....

Leo: Sajnálom anyügös napokat. Én kiváncsi vagyok Petinek mikor bújik elő a foga. A lányoknak nagyon korán, 3 hónaposan kint volt és a cicimen élesítették... :evil: :roll:

Nemlajos: Örülök, hogy nem komoly a dolog...

Én is egy kicsit depis vagyok. Rám férne egy kis kikapcsolódás... Kár, hogy elmaradt a tali.... De majd a jövő héten....

Zsófinak néptáncos fellépése van a hétvégén. Kiváncsi vagyok tetszeni fog-e neki. Egész évben nyavalygott, hogy nem akar járni, most meg hirtelen lelkes lett. :shock:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Aztaaaaaaa vannak ám hurkák!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem nagyon furcsa, mert egyik fiúnak sem voltak ilyen hurkái...
Milyen ügyesek a csajszik fej emelés ügyileg!!! :wink:

Vica: nekem nagyon tetszik Panna. ahogy szerepel. És tényleg milyen nagy!!! :shock:

Kukli: gratula a segítségedhez! Nem semmi lehetett ma délben :D

Csibb: gratula Fanninak!! Nekünk nagyon sokáig kellett Gergőnek pelus alváshoz. Ahogy betöltötte a 2 évet nappalra szobatiszta lett(szegény elég nagy árat fizetett érte), de alváshoz nem rég hagytuk el. Minden este az ágyában bevágott 3deci kakaót, reggelre teli pelussal ébredt. Egyik este elfogyott a tej, nem tudott kakaót inni, reggel száraz pelura ébredtünk. Azóta megbeszéltük vele, hogy ágyban már nincs kakaó, és azóta nem kell pelus. Máté is nagyon ügyi, hogy tudott kütyükkel hason aludni, és még mennyit!!! :)

Nemlajos: én is kába voltam ma :?

banokla

Irita, nagyon aranyos Míra!!!!! Kis husika!!!! :)
Van játszótér, pont egyik nap sétáltunk arra. tényleg nem nagy durranás....van hinta, mérleghinta, homokozó, meg olyan rugós vmi, amire rá lehet ülni. Na ezt jól megaszontam.... :lol: :lol: :lol:

CSajok, ne legyetek depisek!!!! Én ma teljesen felpörögtem, h Szonja produkciózott!!!! És már 3szor átfordult hátra!!!! Lehet, h véletlenül, de akkor is... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="pulcsi"]K írta:pulcsiérdés: ki szoptat két mellből?
Wicca, te egyszer írtad.3 óránként 2 mellből szoptatsz? ha két mellből kell már szopiztatnom, az azt jelenti, hogy kevesebb a tejcim?
hogy kell 2 mellből? amelyikkel befejeztem, legközelebb azzal kell újra kezdeni?
kicsit stresszelek, ami nem jó..nem akarom, h elfogyjon a tej..

Pulcsi, én hol kettőből, hol egyből szoptatok. Volt egy időszak, amikor úgy éreztem, jobb, ha kettőből. Ilyenkor azzal kezdtem, amelyikkel az előző szopit befejeztem. De van, hogy többször is ugyanarra a cicire teszem, mert úgy érzem, hogy még nincs eléggé megdolgoztatva (nem a gyerek, a cici :) )
Szerintem nem jelenti azt, hogy kevesebb a tej, csak esetleg több kell, mint amennyi épp van. Szerintem ha jól kiszívja az egyiket és utána teszed át a másikra, akkor azzal csak jót teszel. Ha nem szívja ki és úgy teszed át, az már kevésbé jó, mert ha rendszeresen ez van, akkor tényleg elkezdhet fogyni a mennyiség (hiszen az agy úgy érzékeli ilyenkor, hogy nincs annyi tejre szüksége a babának, mint amennyi termelődött, hiszen úgyse eszi ki belőle).

Masut
masut

Irita, húha, tényleg vannak itt hurkák :D
nem semmi, aranyos

Katka, miért vagy kicsit depi? Általános, vagy bántottak :twisted: :) ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca, tündéri a fiad, így nevet???? hihetetlen :o Maja még csak mosolyog, kiabálni szokott nekem, gőgicsél, meg fel-fel rikkant, úgy beszélget nekem.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pulcsi: Én mindhárom gyerekemet 3 óránként 2 mellből etettem/etetem. Nekem ezzel semmi gondom nem volt. Nálunk 1 cici nem elég. Nem termel elég tejet. De 2-ből jól tudnak lakni. Hát nem vagyok egy tejcsárda alkat. :roll:
És ettől nemhogy kevesebb lesz a tejed, hanem inkább több. Szóval bátra tedd át a másikra is.

Bea: Kedves, hogy kérded. A fő gondom még mindig a családtagom, aki nagyon beteg... Én meg tehetetlen.

Viszont arra gondoltam, hogy küldök a depidre (ha már így depisek beszélgetünk :lol: ) egy verset, hátha megtetszik :roll: :

Mondj egy

Mondj egy okot,
Amiért érdemes felkelni
Mondj egy okot,
Amiért érdemes szeretni

Mondj egy tettet,
Amitől jobb lesz a világ
Mondj egy tettet,
Ami nem hazug, s nem fáj

Mondj egy szót,
Mi csillog, mint színarany
Mondj egy szót,
Mi tiszta és romlatlan

Mondj egy embert
Kit meg lehet sebezni
Mondj egy embert
Kit meg lehet szeretni

Katka

katka22

Babanevetés: Nekem ez minden gyerekemnél más volt.
Zsófi 2 hónaposan hangosan kacagott és imádta, ha feldobáltam. Hatalmasokat kacagott.
Ágica inkább csak mosolygott, de azt egyfolytában. A dobáláson is jókat mosolygott, de nem kacagott hangosan.
Peti csak mosolyog, de azt már sokat. Viszont nagyon félénk, nagyon kell neki a biztonségérzet. A feldobásnak még a szele is megrémíti, éppen csak nem sír.

Szóval nagyon változó, hogy milyenek a babák, de a személyiségükről sokat lehet már tudni, persze változhat idővel minden.

Katka

katka22

húúúúúúúúúúúúú micsoda hurkák!!!! és még én azt hittem hogy az én fiam a husis! :lol: :lol:

Katka: ez a vers gyönyörű! megfogott... :roll: nálam is depi van :( kéne egy kis pozitív energy...

Tehuti: gratula a fejemelős Szonjababához :D nekem is fordult már át Nico párszor egymás után.. még írtam is ha emlékeztek, de azóta lustult :lol:

Csibb: csupa jó hír minden nap :D

Vica, Kukli: lakásvásárláshoz, eladáshoz mennek a drukkok :)

Wicca:
kacagós Bálint haláli :D

KépKép
KépKép
adryn

Húha, vannak itt még hurkakisasszonyok Katán kívül! :) Majd én is fotózok :)

Tehuti, Szonja gyönyörűszép! És ügyes a fejemeléssel és a "forgolódással".

Irita, Míra is nagyon ügyes, és csodaszép szemei vannak!

Wicca, nagyon édes Bálintod a videón! És látom, neki is nagyon megy a fejemelés már!

Csibb, ma elvittük Samut próbaúszásra - hát... enyim gyerek nem most fogja elkezdeni az edzést :) Azzal nincs baj, hogy ne imádná a vizet, talán túlságosan is. Teljesen extázisba esett a medence mellett, nem bírt magával, felpörgött. Annyira ment volna bele a medencébe, hogy nem is nagyon volt hajlandó csinálni a feladatokat. Ő volt a legfiatalabb a csapatban, és ez nagyon látszott most. Folyamatosan azt mondogatta az edzőcsajnak, hogy engedje el, ő megy úszni :) A csaj azt javasolta, hogy várjunk vele még néhány hónapot. Szóval ezt most jegeljük, majd ősszel vagy télen újra próbálkozunk. Most még nem érett meg a feladatra.

Nemlajos, ott voltunk mellettetek, az új pesterzsébeti uszodában :) Gondoltam rád.

Látom, ma sokan küzdöttetek rossz hangulattal. Sajnálom. Katka, tényleg szép ez a vers. A tehetetlenség elhiszem, h nagyon nyomasztó...
Én ma csak simán elfáradtam. Itthon van Samu is ezen a héten, és azt kell mondanom, hogy Kukli, Csibb, Vica, le a kalappal, hogy nap mint nap két gyerköccel vagytok! Kata ma délelőtt elég nyűgös volt (sokat volt kézben), és hát Samu sem hozta ma a legjobb formáját, alig vártam, h legalább az egyik elaludjon...

Jó hír: felvették Samut és Levit is a kiszemelt oviba! Az, h melyik csoportba kerülnek, majd csak kedden derül ki.

Lépek szunyálni, jó éjt!

erpé

BOTINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! kis ügyes, h már így bevásárol!!! :lol: :lol:

Adryn: nálunk is ezerrel teper a gyerek :lol: , öcsém szerint autóversenyző, állandóan kuplungol, sztem hosszútávfutó :lol: :lol: . akkor nagyon kemény amikor valamitől izgalomba jön!!! a cicit akkor csak vigasznak akartam neki felajánlani, mert enni evett előtte kb. egy órával. no mindegy! lehet a csokitól volt, mert abban a két napban csak ez az egy volt közös, tegnap nem volt csoki és nem volt sírás sem ....
Leo. nagyon kemény, h már most "jön" a foga :shock: . nem irigyellek, ezek szerint szegénykém megszenved majd vele nagyon :cry: :cry:
Erpé, Vica: köszi a nyugtatást :D ! sejtettem, h ráérünk még ezzel a 4 órással!! (sztem az én gyerekem sosem fog ilyen "ritkán" enni!!!) tegnap előtt jól eldicsekedtem a 3 órás kajákkal, erre tegnap megint 2,5 óránként evett :lol: . egyáltalán nem bánom egyébként!
Pulcsi: kb. egy hétig kellett így két mellből szoptatnom, most megint egyből eszik, csak este van két ciciből vagy ha úgy érzem, h egyből nem lakott jól! de mint ahogy a többiek is írták, ilyenkor azzal a cicivel kezdek amivel az előzőt abbahagytuk. És (-sel nem kezdünk mondatot) nem kevés a tejed az biztos!!! ennek anno én is utánanéztem!
Csibb: én is büszke lennék ha ennyire ügyik lennének a gyermekeim !!!! :lol: :lol:
Kukli: én csendben halkan drukkolok a lakásvásárlás/eladáshoz és majd nagyon örülök ha minden úgy sikerül ahogy Ti szeretnétek!!! Két napja nálunk is volt egy nagyobb rotty, de az "csak" a háta közepéig folyt ki :lol: :lol: !
Tehuti: 210-et???????????? :shock: :shock: :shock: Jesszusom!!! Jó nagy étvágyú ez a gyermek!!! :lol: :lol: :lol: Bálint is sokat eszik, de idáig 160 volt a legtöbb (amit mértem, mert nem nagyon szoktam). Szonja meg mintha már most le akarna mászni :lol: , naddon cuki!!!
Gabka: Lili is milyen szépen emeli már a fejét, nagyon édi! És hát Levi haláli, nálunk is volt mindig tapasz a bibiken :lol: !
Gyöngyi: anyám micsoda hurkái vannak Eszternek!! na és ez a mosoly!?!?!
Vica. Nektek is drukkolok a lakóparkhoz, de csak csendben, halkan! :wink:
Rita: AZTAAAAAAAAAA nem semmi "kis hurkácskák"!!!!! :lol:
Katka: azt a lasztit két napja vettük neki, mindig veszek valami játékot, de egyelőre csak két olyan játék van amit sokáig nézeget az egyik egy pillangó (úúúúúúúúúúúúú ezt nagyon imádja!!!) a másik pedig egy hold csillaggal. mindig azon gondolkodom melyiket érdemes megvenni!
Erpé
: alényeg, h imádja Samu a vizet, az úszással meg ráértek még!!! (elképzeltem ahogy a medence szélén türelmetlenkedik :lol: , tök édi lehetett!!!)
Akkor Samu és Levi együtt járnak majd oviba?! DEJÓÓÓÓÓÓ!

Szép napot!
Vica
wicca

látszik, h most több időm volt (és nem szállt el!!) :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

Jaj Katka, merre is van az a kalandpark? lehet elviszem oda a nagyfiam!

Szép napot!
Vica
wicca

köszi a válaszokat!!!
nándi is "fut":)))néha, ha meglát, akkor is.
nálunk még fejemelést ilyet,.mint nektek, nem csinál:((már türelmetlen vagyok, hogy mikor fogja. igaz, nincs lent a szőnyegen az előírt 10szer 5 percet naponta, mert néha-sokszor ugye ölbebaba.átfordulni nem fordul, csak hátról az oldalára.
a 210es szopin én is meglepődtem!sztem nándi max.100akat eszik, de jóllakik, csak néha veszem észre úgy, hogy nem teljesen..de lehet, csak képzelődöm. gyarapodik. tegnap tudtam aludni du.1,5 órát, addig anyum vigyázott nándira, lett is sok tejci alvás után.
tehuti, szonja nagyon szép!!
wicca, bálin is!!!és tök jó a videó!:)))))))
nálunk is fognövés van,anyukám a tiltásom ellenére bedörzsölte citrommal az ínyét, aggóhattam...anyu szt jólesett neki...hááát..véleményetek???megh állitolag a teába citromot kell tenni, segit az emésztésben...csak ugye jelenlegi álláspont szt a citrusféllk allergizálhatnak............

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Banokla, hogy érted, hogy Gergő elég nagy árat fizetett a nappali szobatisztaságért??

Katka, remélem, javulni fog a helyzet a családtagodnál, aki miatt tehetetlennek érzed magad.
Kié a vers? El tudnám képzelni megzenésítve is.

Erpé, felpörgött Samu édes lehetett az uszodában. :lol:
Éljen az óvodai felvétel! Tegnap séta közben hallgattam a Vendég a háznál c. adást, ott is épp a bölcsődei és óvodai helyzetről volt szó.

Botinak boldog szülinapot! :) :) :)

Lakásvásárlás: nekünk is jó lenne picivel nagyobba költözni, de több okból nem megy. Az egyik a pénz. Mert igaz, hogy lejjebb mentek most az árak, tehát venni tök jól lehet lakást, de ugye ez azt jelenti, hogy a miénkért is kevesebbet kapnánk. Most igazából annak a legjobb lakást vásárolnia, akinek van pénze, nem annak, akinek el kell adnia hozzá a már meglévő lakását. Na minegy, valahogy majd megoldjuk, egyelőre ráérünk.

Masut
masut

Csak gyors bekukk és kicsi büszkélkedés :)

fél 7kor Levi felébredt, mondtam Neki, hogy még nagyon korán van aludjon vissza. Erre Ő: pisilni kell :)
Kiment pisilni, még száraz volt a pelusa és még mindig alszik :)

Teszek a mi hurkáinkról is fel képet :)
Kép Hurkácskák :)

Kép Szép szemek :)

Kép

Kép
gabka77

Erpé: még egyszer nagyon köszi az infókat, kedden találkozunk és ha nem jön közbe semmi, akkor csütörtökön mi is megyünk tatára :)
gabka77

Gabka: azok a szemek!!!!! jajj de szép!! hurkácskák is vannak rendesen!! milyen hosszú Lili, mert ezen képen nagyon hosszúnak tűnik!?
Pulcsi: mikorra is voltál kiírva Nándival?

Szép napot!
Vica
wicca

Huu, Gabka, nagyon szép szeme van Lilinek!!!!

Amúgy hozzáteszem, hogy ez a 210 és 200 evészet csak akkor fodrult elő, és előtte 11-12 órát aludt éjjel, tehát jól megéhezett. Az átlag nálunk 130 körül szokott lenni. Én ugye mindig mérem, bár mostanában lazulok és reggel sem néztem. :lol:

Pulcsi, tuti Nándi is hamarosan fogja emelni a fejét. Nálunk úgy volt, h utált hason lenni, nem is nagyon volt. egyik nap hasra fordítottam, sírt, másnap meg felemelte a fejét. egyik napról a másikra.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

wica: márc 26-ra voltam kiirva, és febr. 15.-én született megfele :)
tehuti: 11-12 órááááát???? aludt evés nélküüüüüüüüüül??ha ez így van, remélem, tudod, milyen szerencsés vagy :D
a 6 órás rekord nálunk 2 napja nem vót, csak 4.30 perc, meg ilyesmik, és utána délelőtt, illetve 5től 2 óránként eszik. aztán du. meg 3 óránként :) de én nappal nem bánom:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Erpé, Gabka: gratula az ovihoz!!!

Botinak Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!

Gabka: nagyon szép Lili lányzó. Levinek is ilyen szép kék szemei vannak??

Masut: Hogy miért fizetett Gergő nagy árat a szobatisztaságért? Nálunk két éves korig a gyerekdoki utasítása szerint nem szabad visszahúzni a bőrt a @-ról. Mikor mentünk 2 éves vizsgálatra, akkor a doki húzta volna vissza, csak le volt tapadva, ezért egy kisebb beavatkozásra került sor, ami azzal járt, hogy beduzzadt, begyulladt neki a @-a. Pisilni nem akart,mert nagyon fájt neki. A pelus dörzsölte, nem tudta elviselni, és kaptunk az alkalmon, elhagytuk a pelust, gyógyulás után is. Na azt az időszakot nem várom Krisztiánnál sem :cry: :cry:

banokla

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket! Fiatalúr ma rendkívül jó kedélyű (mellettünk ébredt az ágyban), én meg egész nap meghatódott hangulatban pityergek majdnem, hogy 2 éve ilyen csoda részese lehetek.
Remélem ma már senki nem depis, bár az idő indokolja. Itt a hétvége, gyereknap, tessék örülni mindennek!!!!
Micsoda hurkák vannak errefelé! Nagyon cukik! Liliannának pedig megelőlegezem továbbra is a fogacskákat! Annyira husi!
Bálint is édes! Micsoda kacaj! Erre hazaérni, nem semmi élmény! Hogy fejlődnek egyik napról a másikra!
Én is elképzeltem Samut a medence szélén. Nagyon vicces lehetett! Nemsokára beérik, és akkor igazi kis úszóhártyái nőnek annyit lesz vízben.
Katka jobbulást a családtagnak! Reméljük javul az állapota nemsokára!
Na jönnek vissza vevőink vagy mik, megyek kicsit pakolok (eddig lufikat fújtunk), mert Kata elég sokat aludt, sztem nemsoká kipattan a szeme, és akkor babázni akarok. Vica örülök, hogy ennyire összejönnek a dolgok! Nekünk egy talomban lévő újépítésű még megvan, tegnap kiderült (20 nm-es terasszal) Jövő héten megnézzük, ha megveszik a mienket, ha nem. Csak látni akarom!!!!!!!
A vidám ünnepelt:
Kép
és aki vele örül:
Kép
mászásról jut eszembe, Kata mindig ugyan oda parkol le alváshoz:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még Boti szenved az ágyban addig nem tudok mászkálni. Még a paraffin olaj jutott eszembe! Asszem Erpé írta? Nekünk Boti kiskora óta azt tanácsolták, de piszkáljuk, hanem heti egyszer olajat cseppentsek. Azóta én is átálltam erre, mert hallottam sokkal egészségesebb. Szval bármikor használható. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ja igen. Tatával kapcsolatban elveszett ember vagyok. Vkivel vhol tudok találkozni? Akire rátapadhatok? M1-ig vagyok jó. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Botinak Boldog Születésnapot!!!

Micsoda hurkái vannak mindenkinek :D Mi sem panaszkodhatunk. :wink:

Levinek és Samunak gratula az ovifelvételhez!

Erpé, az usziban hány éves gyerekeket tanítottak úszni? Én is gondoltam rá hogy Pannát el kellene vinni, szerintem most már érett rá.

Megnéztük a lakóparkot és a lakást, és úgy néz ki megvesszük!! :D Legalábbis szóban megegyeztünk, majd még jönnek mégegyszer megnézni a mienket hogy mennyit érne ha beszámítják.
Amúgy tök jó a lakás, már állnak a falak, meg megnéztünk egy hasonlót a másik házban ahol már csempék, járólapok vannak. Ja és lesz egy kis teraszunk és előtte saját kis kertünk!!4 8) Ami ugye nincs minden lakáshoz, csak a földszintiekhez. Alig tudom elhinni hogy mégis összejön az új lakás és a szocpol, úgyhogy nem is merek nagyon örülni, majd ha minden egyenesben lesz :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

pulcsi, össze is tesszük a kezünket, h szonja ilyen baba. 2hete végigalussza az éjszakát.

kukli, édik a gyerekek, szonja is mindig az ágy sarkába mászik. :lol: katka is a pályán jön tatára és gyöngyivel taliznak az egyik kútnál, velük tudsz jönni!

vica, hajrá lakás!!! :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszi Tehuti! ;) Akkor velük konzultálok majd!
Bakker Vica! Ez nagyon jól hangzik! Megy a sok sok drukkk!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Vica, drukkolok, hogy minden jól menjen!
Botinak sok boldog istenkét! :)
Szoptatás, nekem van, hogy hiába jönne az egyik mellem, azt nem hajlandó elfogadni... (most se)

kukifelrántás :? :? :? Én már egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, ha ügyesek leszünk, Dömének nem lesz vele baj. De ha le lett volna tapadva, ugyanott lennénk...

Lányok, belépek a MT-osok táborába, hajtkát szeretnék, egyelőre vívódom a színek között... :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos pont most néztem a mamamin hogy te is hajtkát szeretnél :) Én is szemezek vele, lehet hogy sorbaállok én is.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nem írok egy napig, aztán mi fogad :shock:
tegnap egész nap egy babanetes barátnőmmel (Uzsokis topic, együtt jártunk szülésfelkészítőre meg jógára) tologattuk a babákat. Séta, etetés, séta, dm, etetés, séta :D nagyon jó volt.

Nah, most elkezdem olvasgatni, h mit írtatok

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Mi az a MT-osok és hajtka? :shock:

Katka

katka22

Megvolt a gyereknap az oviban. Hát nem volt csúcsjó idő, de az eső csak a végén kezdett rá. Ágica és Dani jól érezték magukat. Peti a nagyját átaludta. ;)

Reggel meg útlevelet csináltattam Petinek az exszemmel.... :roll: Az ügyintéző hölgy végig bájolgott, hogy Peti hogy mosolyog az apukára stb.... :lol: Szegény exszem már majdnem kibökte, hogy ez nem is az ő gyereke.... :roll: De böködtem az asztal alatt, hogy csend legyen, mert nem kapunk útlevelet.... :D Ráadásul Petit csak fehér pólóban lehetett ölben fényképzeni és rajtam fekete volt, szóval ex ült be a Petivel, az ő pólója a háttér a képen... :roll: :lol: De azért rendes volt, mert magától felajánlotta és rutinosan fogta Petit ;).

Nagyon Boldog Születésnapot Botinak! Kukli: nagyon aranyosak a gyerekek. Boti nagyon huncutka!

Gabka: Lili szeme ritka szép... Lesz még ebből gond olyan 15 év múlva... :roll: :lol:

Tatai tali: Pestről jövőknek tali

bocsi..., majd jövök

Katka

katka22

más is nyomul a mamamin? Na akkor erőt veszek magamon és elkezdek írogatni oda is :) Csak eddig kis bátortalan voltam :oops:

Kukli: még is jönnétek Tatára? jajj de jó, úgy örülök neki :) Fiatalúrnak boldog szülinapot :D

tehuti: aha, szóval nagy durmi után nagy kaja :) Én úgy számolom a mennyiséget, hogy kb. 200 korty=100g. Persze csak ha nagyon nem unatkozom etetés közben :) Mondjuk ezt még 4 hetesen számoltam ki, szóval, lehet, hogy már nagyobbakat nyel :roll:

Bea: mi van az anyajegyeddel? Voltál már dokinál vele?

Na megyek, mert 3 napja megint enyém a konyha, és fő a túrógombi

Kép

Kép
pgyöngyi

Mi Katkával az Óbaroki pihenőnél lévő omv kutat beszéltük meg. Ez Bicske után van.

Irita: Hát Ti ránk vertek combokban :)

Gabka: Ti is jó husiban vagytok :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Botinak szülinapja van? Sok Boldog szülinapot Botinak :D !!

Gyöngyi, elkezdtem kenni körömvirággal és halványult, így nem mentem el, mert ezek szerint nem az anyajegy miatt volt közvetlenül, hanem a bőr megnyomása lehetett, bár fura, hogy ilyen hosszú ideig, azért figyelgetem még, köszi :)

Katka, nagyon szép vers!!

Adryn, pozitív energy+++++megy :)
ennyire volt időm 8) :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

csak be pill. Csajok én nagyon izgatott vok, most nyertem először teszveszen, egy cuki kis játszószőnyit 2600-ért :P én olyan boldog vok, csak most nem tom mit kell csinyáni. Itt a képe:

Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Ott a kis boríték a felhasználó mellett, az az e-mail cím, amin tudtok egyeztetni, hova utalj:), gratula én is most nyertem egyet.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica, tök jó hír, gratula a lakáshoz!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tatai túra: Szóval, akik az M1-sen jönnek azoknak írom (amit már írt a Gyöngyi), hogy OMW kút Óbarok pihenő. Ott tudunk találkozni és menni együtt tovább.

Akik a sima 1-sen jönnek, azoknak át kell menni Tatabánya szélén és az M1-s alatt és utána jön Tata. (Talán Tata és tatabánya között van 1-2 falu is :roll: ) Bal kéz felől van a tó és a tó végében van a vár. A várhoz közvetlenül nem lehet autóval menni, le kell parkolni. Ennél közelebbit én sem tudok fejből. :roll:
Esetleg azokkal is tudunk találkozni, akik a sima 1-sen jönnek. A tó elején bal kéznél van egy Mol kút (ha jól emlékszem), de lehet, hogy valaki környékbeli jobb találkapontot is tud mondani... :roll:

Örülök, hogy tetszett a vers többeknek..., ígérem mostanában több kultúra nem lesz... :lol:

Katka

katka22

Kukli, tök jó a kép a vidám Botiról. :) Nagyon aranyos. :)

Gabka, gratulálok a száraz pelushoz és a pisiléshez. Nagy öröm az ilyesmi. :D

Banokla, szegény Gergő. :( Elég durva.

Vica, drukk a lakáshoz! Jól hangzik a terasz és a kis kert.

Majd folytatom...
masut

Ha nem bánjátok "ismét" csatlakoznék a társasághoz. Egy két hsz.-em volt már régebben, azóta is be-bekukk, csak olvasgatás végett.

KépKép
edina6

Bea Ha jól emlékszem te is márc. 21-re voltál kiírva, mint én. Soma márc. 13-án született, ő is császárral érkezett végül. Neked hogy gyógyul a sebed?

Akiknek már nagyobb a gyerkőce: valaki már beadatta a rotavírus elleni védőoltást, vagy volt már a gyerkőcnél rota fertőzés? Mi a véleményetek a védőoltásról? Gondolkodik még rajta valaki, hogy beadatja?

KépKép
edina6

Papillon, jó lehetett a séta. Akkor egész nap talpon voltatok, a sok séta is a rendszeres testmozgáshoz tartozik. :D

Katka, én sem hallottam még hajtkáról, így kíváncsian várom, mit ír Nemlajos.
Az útlevél-igényléses sztori kabaréba illő. :lol: (Bár gondolom, megélve azért más...) Tök jó fej az exed.

Pgyöngyi! 200 korty=100g. :lol: Én még sosem számoltam a kortyokat. :D

Papillon, nekünk ugyanilyen játszószőnyegünk van, csak rózsaszínben, és maci helyett zsiráf van rajta. :) Nem emlékszem pontosan az árára, vmi 2900 rémlik. Újpesten vettem a pelenkadiszkontban. Máshol biztosan drágább, úgyhogy szerintem jó a 2600 érte.

Szia Edina! Mikor szültél és milyen volt a szülésed? Sikerült a vizsgád, amit februárban kellett letenned? Hogy vagyzok?

Masut
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?