Irina! Ádi nem semmi!
Panndi! Ilyesmi esetem nekem is volt, gyerek nem volt velem, csak egy halom teszveszes csomag, amit adtam fel. Nyugdíjas mamika mögülem: Nekem csak egy levelem van előreengedne?
Én meg (mosolyogva): Nem, nekem meg csak ez van!
NEm is mert megmukkanni.
Hisztikezelés: Dettó, mint Regi.
De. Teljesen kész vagyok. 7. hete tart az őrület. A Viburcol ellenére Zsozsi kel éjszaka, hisztizik, vergődik. Nappal is, ha valami nem tetszik. Gegivel sem stimmel valami, talán a foga?

3 napja szinte állandóan sír, nem marad meg egy helyben, szopi közben ívben megfeszíti a hátát, tekereg, sír, nem szopizik, majd újra.... Kész szenvedés. Ráadásul 30 perceket alszik.
Zsozsi egész nap anyagyerézik, meg gyerevisszázik, totál féltékeny, ha Gegit felveszem, hisztit csap, hogy vele foglalkozzak.
Idegeim már nincsenek, sokszor csak az estét várom, hogy legyen már vége a napnak.
Türelmetlen vagyok, nincs semminek látszatja, Zsozsi csak szeret, tudom, de így...
Ha a postás csönget, és kimegyek, bepánikol és sír, de kegyetlenül. Ma megkértem, ne másszon rajtam, ha Gegi szopizik. Hangoskodott is, Gegi meg nem tudott szopizni, bedühödött, sírt. Erre Zsozsit kicsuktam, és mivel hónapok óta eléri a kilincseket, odatoltam az ágyát az ajtó elé, hogy ne jöjjön be. Ott sírt-hisztizett, hogy anyagyere...
És ez így megy....
Arra sincs erőm, hogy elmenjek kikapcsolódni.
Ráadásul a hugom felelősségteljes mivoltának megvan az eredménye: Apának fáj a torka, Zsozsinak újabb herpesze jön, köhög, és hasmenése van.
Tudom, hogy nekem kell összeszednem magam.
Ha Zsozsi jól viselkedik, rosszcsont, és nem hisztizik, akkor minden rendben, bűbáj, imádom, csupa boldogság minden.
Szóval most nagyon nehéz, lassan már csak nézek ki a fejemből...
És persze Zsozsit nem lehet betenni napközben a kiságyába, csak ha mellettem elalszik a kanapén. Ami jó, ha n5-kor következik be. Ha bekövetkezik, mert egy héten 4 napot tuti nem alszik napközben.
Na kipanaszkodtam magam.