köszönjük a dicséreteket!!!
Erpé, Gabka
gratula az ovi felvételhez!!! nekünk 5-én derül ki!!! drukkoljatok!
úristen, semmire nem emlékszem, annyi mindenre akarok írni...
Kukli
Botinak utólag is nagyon boldog születésnapot!!!
Vica
jobbulást Bulcsúnak! tényleg kérdezzetek mindennek utána, nagyon dühítő tud lenni, ha egy rossz minőségű lakásba költöztök át!!! és sajnos egyre többször hallani ilyesmiről..
Rotát én sem adatom be, de mi még semmit nem kaptunk... még mindig a bcg-re várunk... és hívott a védőnő, és pont csütörtökön kell mennem, hogy megkapja végre Máté...
de azért nem úsztok meg minket, mert ennek ellenére úgy tervezem, hogy megyünk talizni, csak így lemaradok a találkozó pontról, és majd kavaroghatok... 9 és fél 10 között kell mennünk, nem tudom, mikor kerülünk sorra, de utána indulunk.
Bea
a Prevenar a pneummococcus elleni védőoltás neve. bocsi lehet, hogy én olvastalak félre, de mintha te két oltásnak írtad volna...
Majácska és Kamilla nagyon édik!!! Maján nem is csodálkozom, hogy már most pasizik, mert gyönyörűűűűű!
Edina
Soma nagyon jó kis pasi!!!
Banolka
Gergő hogy van? remélem, Krisztián nem kapta el!
Hurkás csajok is édesek!!! Fanni is ilyen nagyon hurkás volt!
Máté 4900g és 60 cm most. ő is hurkás, de azért visszafogottan!
Tegnap Alma koncerten voltunk, utána a húgoméknál bandáztak a csajok, szegény Máté meg nem nagyon aludt egész nap, mert mindig felébresztették... de ma bepótolja!
még mindig szívni kell szegénykém orrát, már igazán meggyógyulhatna ebből a taknyolásból. nem folyik neki, csak szörcsög, és elég sok jön ki belőle, ha szívom...
ma anyósék jöttek át.
és most férjem Fannival vitte haza őket, úgyhogy ezért volt időm írni.
további szép hétvégét nektek!!!